Şimdi Ara

CHP'liler neden Atatürk'ü sahipleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter da bazı hdp'li vekillerin tweetlerinin altına giriyorum, destek yorumlarını yapanların profilini açıyorum. Profilin de Kemal Kılıçdaroğlu veya Atatürk var. Ben bu Y-CHP'lilerin Atatürk'ü benimsemesini anlamıyorum, ulan sen kimsin. 6 ok olayından bahsediyorsun, 6 ilkenin hiçbirine uymuyorsun. Profilini de koymuşsun Atamızı. Soran olursa chp'li Atatürkçüyüm, Atatürk Türk milletinin ortak değeridir, ne kadar din sömürüsü olduysa bu adam da hep sömürüldü. Atatürkçüyüm diyorsun 6 ilkeden hangisi var? milliyetçilik varmı? varsa ne diye bu vatan haini partinin vekillerini destekliyorsun. Adam habur rezaletinden bahsediyor ama onlardan kalır yanı yok. Atatürk hiçbir siyasi partiye veya topluluğa ait değildir, bu adam üzerinden hdplilere destek pompalamayın, sonra Atatürkçüler teröristleri destekliyor diye milletin ağzına laf veriyorsunuz.







  • O 'bazı' Chp'li vekiller, ihanetlerini örtmek için Atatürk'ü zırh edinen hainlerden başka bir şey değiller. Atatürk'ün kurduğu partide vekil olup da Atatürk'ün kurduğu devlete düşmanlık besleyenleri görür olduk ne yazık ki. Yılların Chp'lisi olarak sürekli aynı şeyi söylüyorum. Chp, etnikçiler ve Sorosçular tarafından ele geçirilmiş leş bir parti olmuştur artık. Bunlar yüzünden bizim adımız terör destekçisine çıktı. Hala ama hala sabırla bekliyorum Chp tabanı uyanacak diye. Uyanmazsa geçmiş olsun zaten.

    O değil de Siyasalcılar nasıl dinden soğuttu ise bunlar da Atatürk'ten soğutacaklar milleti. En büyük endişem budur. Yazık oluyor bu ülkeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 7 Aralık 2019; 22:37:7 >
  • Atam kurdu oy atamcıları elde tutmak için özellikle izmir bölgesi, başına apoyu bile koysan yine belli bir oy alır chpliler için başında kim olduğunun çok bir onemi yoktur 6 oka plakaya oy basar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2019; 22:54:54 >
  • bazi seyleri kutsallastir millete zorla biat ettir sonra somur somure bildigin kadar cebinide agzina kadar doldur !

    isin tuhaf tarafi devleti kim soyup sogana cevirdiyse millet helal olsun diyor ! Bu devlette milletin parasini calmadan kimse rahat edemez !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    Atam kurdu oy atamcıları elde tutmak için özellikle izmir bölgesi, başına apoyu bile koysan yine belli bir oy alır chpliler için başında kim olduğunun çok bir onemi yoktur 6 oka plakaya oy basar
    Kerimcem ilk defa doğru söyledin, sana bir konuda katılacağım hiç aklıma gelmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Aralık 2019; 22:50:58 >
  • Evet, ülke olarak tüm derdimiz bence bu. Hemen konuyu gündeme taşıyıp tartışmalıyız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbirliklerini bununla gizliyorlar işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.