Şimdi Ara

Apple yılda iki iPhone etkinliği yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün akıllı telefon dünyasında üreticilerin hemen her ay bir ürün tanıttığına şahit oluyoruz. Sadece Apple yılda tek iPhone etkinliği ile yetiniyor. Analiz uzmanları yakın zamanda bunun değişeceğini düşünüyor.



    Hareketlilik sağlanacak



    Sonbahar döneminde iPhone lansmanını yapan Apple takip eden dördüncü çeyrekte de büyük satışlar yaparak yılı kapatıyor. Bununla birlikte kalan üç çeyrekte satışlar inişli çıkışlı devam ediyor ve bir ürün hareketliliği olmadığı için tüketicinin ilgisi kayboluyor.



    Ayrıca Bkz.CES 2020 fuarından MSI’ya 10 ödül



    JP Morgan yaptığı açıklamada 2021 yılından itibaren Apple’ın yılda iki iPhone lansmanı stratejisine döneceğini tahmin ettiklerini bildirdi. Böylece lansmanları takip eden iki çeyrek dönemde satışlar yukarıda seyretmiş olacak ve rakiplere de çok fazla pay bırakılmamış olacak.



    Apple normalde sonbaharda iPhone etkinliği ilkbaharda ise iPad etkinliği gerçekleştiriyor. Yaz ayında ise WWDC geliştirici konferansı var. Firmanın herhangi iki etkinliğe iPhone lansmanı yerleştirmesi ihtimal dahilinde.








  • Artık her 6 ay farklı model çıkartıp satarlar.

    Gözü doymayan insanlar için süper haber

  • Planlı eskitme ivme kazanarak devam edecek anlaşılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkbaharda bir tane çıkarır, sonra sonbaharda da daha yüksek fiyattan ve ilkbaharda çıkardığı telefonun arkasına bir çizik vs gibi saçma bir ayrıntı ekleyip öyle çıkarır.. ne de olsa bizde kaz çok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pro modelini Eylül'de düz modeli Mart'ta çıkarırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple o iki lansmanda da aynı ürünü farklı şekilde çıkartır insanları etkliyeceğini sanar zaten yapman gerekiyordu bunu ama samsung gibi yapman gerekiyordu samsung gibi yılda iki ürün çıkartacaksan tamam adamlar iki tane amiral gemi çıkartıyor senin iphone 11 diye çıkarttığın telefon pro mro plus mılas bu isimler olmadan önce senin tek markandı iphone ve sayısı sen bu ürünü 6 senedir yenilemedin aynı kasa aynı telefon yetmedi gittin ürününü yetersiz donanımla itibarsızlaştırdın iphone 11 ile s10 karşılaştırabilir mi aynı sınıf telefon mu alakası yok iphone markasına zarar verdin yada pro mro neyse o telefon note 10 ile kıyaslanır mı bu lansmanda utandılar yeni özellik yeni telefon veremiyoruz diye gittiler kamera koydular kamera lansmanı izledik canon nikon lansmanı izledik sanki apple tim cook fiyatları 1500 dolarlara getirdi ama ürünler 500 dolarlık ürün ve 6 sene öncesinin teknolojisi düne kadar lcd ekran kullanıyordun hala iphone 11 de lcd ekran var 10 sene öncesinin teknolojisi bu durum diğer markalara da fren yaptırdı apple yeni birşey geliştirmiyor bizde teknolojimizi saklarız mantığındalar fiyatları da 1000 dolarlara çıkarıp 600 dolara kadar indiriyorlar sonra ama saçmalık tamamen appleın yaptığı





  • Bir zamanların Nokia'sında olduğu gibi model çöplüğü oluşacak muhtemelen.

  • Biri fak fakirler için galiba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.