Şimdi Ara

Çiftlik Bank CEO'sundan açıklama: Mağdurların paralarını Bitcoin ile ödeyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son bir haftadır gündemden hiç düşmeyen Çiftlik Bank olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yüzbinlerce üyesinden topladığı paraları alarak kayıplara karışan Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, mağdur üyelere ses kaydı göndererek açıklamalarda bulundu. Basında yer alan iddiaları çığırından çıkmış olarak değerlendiren Aydın, mağdur üyelere paralarını Bitcoin olarak geri ödeyeceğini belirtiyor.

    İşler büyüyünce mafya peşimi bırakmadı

    Çiftlik Bank'ın CEO'su öncelikle kendi hayat hikayesini anlatarak başladığı ses kaydında, basında yer alan haberlerin çığırından çıktığını belirtiyor. Kendisi hakkında çıplak gösteren gözlük sattığı gibi yalan haberler yapıldığını belirten Mehmet Aydın, müzikle uğraştığını ve sahne adının Eren Çakar olduğunu belirtiyor.
     
    Ağustos 2016'da 10 bin lira sermaye ile Çiflik Bank'ı kurduğunu söyleyen Aydın, topladığı paralarla çiflikler kurduğunu ve işler büyüdükçe mafyanın peşini bırakmadığını iddia etti. Aydın, haraç isteyen mafyadan kendini korumak için 10 koruma ile gezdiğini belirtiyor.

    Ortaklarım yolsuzluk yaparak 30 milyon para çaldı

    Mehmet Aydın, Çiftlik Bank'ın büyümesi adına iki arkadaşını ortak yaptığını ve arkadaşlarının verilen paraları beğenmeyip şirketten 10 milyon lira para çaldığını iddia etti. Şirketteki diğer kişilerin de yolsuzluk yapması neticesinde 30 milyon lira parasının çalındığını söyleyen Aydın kime güveneceğini şaşırdığını belirtiyor. Şirketin gittikçe felakete sürüklendiğini gördüğünü belirten Aydın, tüm bunların üzerine eşinin de boşanmak için 80 bin lira nafaka istemesi eklenince, Türkiye'de cezaevinde yatmak yerine Uruguay'da işlerine devam edip, mağdur insanlara paralarını iade etmeye karar verdiğini söylüyor.

    Mağdurlara paralarını Bitcoin ile ödeyeceğim

    Üyelerin paralarını 3 yıl içinde geri ödeyeceğini iddia eden Mehmet Aydın konuşmasına, kâra da, zarara da hepimiz ortaktık fakat bu işin sonunda zarar görenin kendi ve ekibi olduğunu belirterek devam ediyor.
     
    Üyelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Aydın, 2-3 yıl içinde tüm mağdur üyelere paralarını Bitcoin ile ödeyeceğini söyleyerek, herkese sevgi ve saygılarını iletiyor. Mehmet Aydın'ın üyelerine gönderdiği ses kaydının tamamını haberin sonundaki video aracılığı ile dinleyebilirsiniz.

    Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den Çiflik Bank açıklaması

    Çiflik Bank tarafında bu gelişmeler yaşanırken, bir açıklama da Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Çiflik Bank mağdurlarının hukuki güvenceleri ve hakları için her türlü çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü söyleyen Gül, son zamanlarda bir anda türeyen bu tür dolandırıcılıklara karşı vatandaşları uyardı.
     
    Çiftlik Bank'ın kaçak CEO'su Mehmet Aydın'ı Uruguay'dan geri isteyeceklerini belirten Adalet Bakanı Gül, Çiftlik Bank benzeri 11 girişimin daha olduğunu ve bu girişimlerle ilgili inceleme sürecinin de başlatıldığını sözlerine ekledi.
     







  • Valla yazık insanlara. Milletin zar zor biriktirdiği paralar ne çabuk uçup gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 17 Temmuz 2020; 15:10:49 >
  • Kendi düşen ağlamaz.

  • Sahne adinin hakkini vermis.

  • Politika'ya atılsa kendine iyi bir yer bulurmuş aslında bu yeteneklerle.
  • Hoca alacaklısına, “Diken alacağım onları koyunların geçtiği yerlere dikeceğim. Yünleri dikenlere takılacak, ben yünleri toplayacağım sonra onları ip yapıp pazarda satacağım ve borcumu ödeyeceğim” demiş.

    Bu da çağdaş sürümü, Bitcoin diyor..

  • METEHAN88 kullanıcısına yanıt
    Hoca onları çorap yapar satar kara geçer borcunu öder de bu adam 1 kuruş ödemez.
  • Yetmedi herhalde 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tosun bey jet fadılın yolunda olduğunu göstermiş oldu

  • Bu adam in yaptığı taktik yeni değil 15 -20 yıl önce anadoludan çıkan holding diye milletin soyulduğu taktiğin aynısı. Demekki millet akıllanmamış ac gözlülük devam ediyor .güzel oldu.

  • Yazılı bir kağıttan okuduğu o kadar belli ki. Buna inanan var mı bakalım göreceğiz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaybı olanların kaybını alacakları paradan %20 komisyon ile geri veririm dememiş iyi ki.

  • Bu sefer de "Bitcoin ile ödeme almak için 1000 TL yatırın" der

  • Ben acımıyorum arkadaş. Güvencesi yok riski yüksek ama sorduğumuzda risk misk yok diyorlardı.

    Hızlı yükselen hızla aşağıya iner. Öyle kısa vadede risk olmadan para kazanmak mı var.

    Bitcoin işide bana güven vermediği için hiç bulaşmadım bu demek değil bulaşanlar oynuyanlar yanlış yapıyor bana göre givensiz olduğundan bulaşmıyorum.

    Kısaca Kolay para kazanmıyorum. Zor kazandığımı kolayca harcıy rşske atamam şahsen.

  • Belki de en başından beri sistemi Bitcoin üzerine kurmuştu. Koyun aldığınızı zannederken Coin alıyordunuz. Bitcoin çıktığı için de yüksek karlar elde ediyordunuz. Bitcoin düşmeye başlayınca da sistem bozulmuştur. Bitcoine güveni tam ki elbet yükselicek ve paranızı ödicem o zaman paraları yüzünüze vurcam diyodur belki .



    Ya da demiyodur gelecek rounda hazırlıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    kâra da, zarara da hepimiz ortaktık


    Haklı.

  • Ya bırakın bu işleri hiç mi almadınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim millet akıllanmaz arkadaş... spk açıklama yapmış.https://m.neoldu.com/ciftlik-bank-kapandi-mi-ciftlik-bank-kurucusu-mehmet-aydin-kimdir-33119h.htm haberde de yer alıyor. Usulsüzlük olduğu kesin olarak belirlenmiş. İş işten geçmiş ama ayrı mesele...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.