Şimdi Ara

. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
12.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dondaki fren izi


    quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Ben bir yere ürün satın almaya giriyorum. Kişinin bana güler yüzlü davranma zorunluluğu yok, bunun karşılığında ona para ödemiyorum. Satın aldığım ürünü bana sunan kişi, beni tatmin etmesi gereken köle değil. İşlemini hızlı yapması ve sattığı ürün hakkında ki sorulara cevap verebilecek nitelikte olması yeterlidir. Bırakın bu benlik masturbasyonunu.

    Senin zihniyetin bozuk, ürünün yanında insanların benliğini de satın almak istiyorsun.

    Sana sayfalarca yazi yazardim ama hani bi söz vardir “anlattiklarin, karşındakinin anladığı kadardır.” diye. Sozun kisasi, bi bok anlamayacaksin. Bu yuzden susuyorum ve cehaletinle azalarak bitmeni temenni ediyorum.

    Kendi yaşam hakkınızı diğerlerinden üstün görüyorsunuz. Zaten neyi tartışacağız ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ø kullanıcısına yanıt
    İnşallah bir mağazada reyon sorumlusu olmazsın kardeş, şube müdürüne bunları söylediğin ya da bu tavrı takındığın an seni kapı dışarı ederler, söylemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda genelde taksi dolmuş otobüs kamyon v.b yane şoför den şikayetçidir herkes.
    Bunları beğenmeyen hep adamdır hep işleri düzgündür.
    Ülke maalesef bu durumda kimse memnun değil yaptığı işten.Kimse memnun değil hayatından.Şükretmek nedir bilmiyoruz.
    Biran önce köşeyi dönmek için şartlanmışız.
    Kimse kusura bakmasın hepimiz aynıyız.
  • Schauder kullanıcısına yanıt
    tam nokta atışı olmuş. aynen o şekilde hocam. fıkra için teşekkürler.
  • Kimse hak ettiğini kazanmadığından işini düzgün yapmıyor

    Kimse işini düzgün yapmadığı için az ücret veriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Şubat 2018; 9:51:50 >
  • Bulunduğum yerde özel bir hastane acil servis çıkışında bizden serum parası adı altında 35 tl aldı. Babam emekli onun maaşından kesiliyor birde neden siz alıyorsunuz dedim? Prosedürümüz böyle dedi ertesi gün bunları bimer üzerinden şikayet ettim 5 ay sürdü be en sonunda il sağlık müdürlüğü ve valilik taragıma yebligat gönderdi. 2 bin ile 6 bin arasında cezai işlem uygulandığı vs. Vs... yazıyordu bence erinmeyin ilgili kurumşara şikayetinizi iletin. İlgilenilmiyor diye de düşünmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek çok güzel şey söylenmiş, ben bir süre almanyada bu sorunları görmedim çok sistemli bir ülke, 5-10 senede oluşan bir sistem de değil..imkanı olanın ziyaret etmesini isterim,sonuc olarak bizim sistemin düzelmesi sanırım çok uzak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sakin bir ege kasabasında yerleşirseniz bunların hepsinden kurtulmuş olursunuz. Sakin kasabalardaki sokak hayvanları bile mutlu yaşıyor..
  • İşçiye de sorsak kim bilir ne kadar derdii vardır, adamın yüzünü hayat güldürmüyor, dönsün de bize nasıl tebessüm etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • refah seviyesi arttı diye bir masal yutturuldu bu insanlara, şimdi o yuttuklarını çıkarmakla meşguller de ondan herkes bu halde, sadece alt seviye çalışan değil her seviye çalışan şu an benzer durumda, insanların çoğu büyük bir borç yükünde, hayatlarındaki özgürlük alınmış durumda, yani bulunduğu ve beğenmediği, tatmin olmadığı, az kazandığı işe mahkum, çıktığı an hiçbir ödemesini yapamayacağından dolayı batık duruma düşebilir, sürekli borç yükü altında olduğundan ne tatili var ne eğlencesi var, her yapacağı şey de kenara koyma borcu azaltma derdinde, çünkü borç büyük ödeme süresi uzun

    bunun da birinci neden mevcut iktidar, bankacılık sistemi üzerinden insanlar borçlanmaya yönlendirildi, her yerde sabah akşam kredi reklamları, kredi kartları havalarda uçuyor, vergiler şiştikçe şişti, temel giderler uçuyor, sıradan bir evin elektrik su vs gibi temel giderleri çok da uzun zaman öncesi olmayacak yılların ev kirası değerlerine ulaştı neredeyse

    bu durumda ancak zengini rahat görebilirsiniz ki zengin de eskisi gibi zengin değil, hele bir de yatırım yapmaya kalkmış olanı varsa büyük risk altında, birçoğu da bu yüzden büyük batıyor zaten

    sadece ülke gerçeğiyle yüzleşen bir kesim bundan kendini sıyırıyor eğer mali imkanı da varsa




  • Konu: İşini düzgün yapmayan insanlar

    Çözüm: şikayet ve dilekçe hakkı



    Ayrıca pek çok konuda bilgi sahibi olmamızı ve hak aramamızı gerektiriyor



    Ayrıntılar için bkz şikayetvar.com

    Bimer de aklınızda bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda birkaç olayın üzerine bir de bunu okuyunca moralim bozuldu iyice, ülkece nereye gidiyoruz sonumuz ne olacak cidden bilmiyorum. İnsani tüm değerler kayboluyor, toplumsal hayatımız gittikçe berbatlaşıyor. Bunda en büyük etken cahilliğe bağlı bilinçsizlik ve sonradan görmelik bence. Teknolojiyi, sosyal medyayı, parayı, statüyü her şeyi cahilce kullanıyoruz. Sevgi saygı kayboldu, herkes sidik yarıştırma derdinde. Bu esnada yeni büyüyen nesiller de bu ortamda çok daha vahim kafalarda yetişiyorlar. Sonumuz hayrolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bunun az maaşla çok maaşla alakası yok.Ekonomiyle de alakası yok. Sektörle de alakası yok. Kurumsal iş hayatında bu örneklerden çokça mevcut. Gayet iyi maaş alıp, istediği her şeye sahip olup işini düzgün yapmayan çok insan var. Binlerce dolar verip hizmet satın alıyorsun, sonuç sıfır. Verim olayının nasıl olduğunu bilmiyoruz.( Tarım sektörü baya güzel örnek ). Konuyu açan arkadaşımız en başta verdiği iki örnekte var zaten Doktor ve Otobüs. Ciddi denetim ve kontrol getirilmediği sürece zor düzelir.

    https://www.youtube.com/watch?v=aag77jfuZm0
  • https://youtu.be/d2Ru3TrD2No



    Hizmet bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığın sorunun tek sebebi ekonomin. Bu tecrübelerini lüks mekanlarda denemeni tavsiye ediyorum. Bu yaşadıklarının hiç birini yaşamazsın.

    Uzatmak istemiyorum ülke tamamen para odaklı hale geldi. Çünkü ekonomimiz çok kötü.
  • lokantaları da iyi o tarafların. yeni doğan bebekleri servis ediyorlar...
    Bizim gibi yedi düvele savaş açsınlar da, servis diye 1 vidayı 50TLye satmayı bıraksınlar da görelim...

    ali ihsan sen ismini değiştir, avatarını blokla
  • İşini tam anlamıyla yapan bir tane memur tanıyorum o da bizim yakındaki PTT şubesinde çalışan memur.

    İki saat özenle ve sım sıkı bantladığım koliyi açtırıp içini kontrol ediyor, en boy genişlik ölçüyor tartıyor, kimliğin yanında değilse göndermiyor falan. Rica etsen de işe yaramıyor her şey nizami olmadan gönderi yapmıyor adam. Baya obsesif bir tip ama yinede helal olsun.
  • - Randevu alıp hacettepe yanında kalp bilmem ne hastanesine gittik. 1.5-2 saat kadar bekledik, sadece bizimki değil hiç bir doktor gelmemişti. Gerekli yerlere küfürü basıp parasını verip özele gittik.
    - Bi süre hamilelik kontrolleri için zübeyde hanım kadın vs vs hastanesine gittik. Kadınları onar onar alıyorlar ve fırçalaya fırçalaya iş yapıyorlar. Hatta bi tane kadın bizim hanıma önceki doğumunda sancı çekerken bağırdığından "Ne bağırıyorsun ben mi hamile kal dedim" dediğini anlatmış. Biz de randevulu gidip orada son işlemimizi yaptırmaya çalışırken bir karı bizi fırçalamaya kalktı sonra hatalı olduğunu anlayınca "bilmem neyim kanser de biraz sinirliyim" falan filan. Ulan o zaman empati yap dingil.
    Ayrıca bu devlet hastanelerinde kanı alıyor sonuç için öğleden sonra şu saatte gel diyor. Bu sistemi kuran da yapan da hangi sığırsa anlasın ki biz de aylak aylak gezen insanlar değiliz işimiz gücümüz var.
    - Biliyorsunuz 112 kamu spotu var. Polis karakolunun tam önünde bizim de biraz ilerimizde bi kadına motor çarptı. Herkes yardıma koştu. Ben de bari 112 yi ararayım dedim. 112 deki terbiyesiz kız tamam dedi sonra sustu. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Alo dedim. Bekleee diye bağırdı bana. Tam kalayı basıyordum başkasına bağlandım. O da bana başka arayan var mı diye soruyor. Varsa da sen bil bana ne sığır. Neyse sonra ambulansın gelmesi en az 15 dk sürdü. Kendi memuru böyle çıkmışlar kamu spotu yapmışlar. Helal olsun 112'yi arayıp saçmalayanlara diyorum netice olarak.
    - İstanbulda iken babası ölmüş bi bayan içmiş iyice krize girmiş. ATT'ler geldi. Kadını bi sedyeyee bile doğru düzgün koyamadılar.
    - Siirtte hafta içi saat 4,30 da ptt'ye gittim. Ptt tamamen kapalıydı. Oooh. BAşka bir defasında gittik sıra bekliyoruz iki üç dingil geldi. Ellerinde de sıra kağıdı var. Sonra ordan tanıdıkları biri ile konuştular o da götürdü bankodaki başka bir dingilin yanına elemanları aldı işlerini yapıyor hiç sıra sormadı. Baktım ellerindeki sıra numarası da bizden sonra. Sonra kadının biri bankoya yaklaştı sıra kağıdı sordu. Az öncekilere niye sormadın dedim. Orda bi yalan söylemişti unuttum. Sonra bunu internetten şikayet ettim. Benim kgs işimi de yapmamıştı malum ama meçhul şahsın çocuğu. Sonra müdür aradı niye bana gelmedin de filan. Benim bu işlemi kayseride ptt'den rahatça yaptığımı söylediğimde de o beni ilgilendirmez dedi. oooh.
    - Ankara sıhhıyede adliyede ptt'ye gittim. Bir iki tanesi hariç bütün bankolar boştu. Sıra almak lazım mı diye sıramatiğe bakıp dururken oradaki kadın buyrun dedi. Ben de heralde gerekmiyor zaten hepsi boşta diyerek gittim. Tam derdimi anlatacam. Sıra aalın dedi. Aldım gine çağırmıyor. 10 tane banko varsa iki kişi çalışıyor. Onlardan birinin işinin bitmesini bekledim.
    - Çankaya da vakıfbank bekliyorum banka boş sayılır bi iki kişi var. Diğerleri boşta bana sıra gelmiyr. Bi tane karı orda çay içiyor. Kimse ilgilenmeyecek mi dedim. Biri çağır bekle diyor.
    Diyarbakırda üniversite hastanesine yakın bir yemekhanede yemek yiyoruz. bi salata geldi sırf ot. Bir iki çatal batırdık başka bişey yok. Sonra önümüzden boşları alıyorlar. Salatayı itinalı aldı. Arkamı dönüp bi baktım tezgahtaki salatanın içine döküyor. Gördünmü yaptığını salatayı tezgahtakine kattı tekrar satacak dedim. Hastaneye götürdüğüm gene doğulu şahıs şöyle dedi " ya zay mı olsun" bunlara bi tek devlet yanlış yaparsa sıkıntı başkası evire çevire mikebilir. sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 20 Şubat 2018; 13:15:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafetva

    lokantaları da iyi o tarafların. yeni doğan bebekleri servis ediyorlar...
    Bizim gibi yedi düvele savaş açsınlar da, servis diye 1 vidayı 50TLye satmayı bıraksınlar da görelim...

    ali ihsan sen ismini değiştir, avatarını blokla

    Japonya, ölü doğmuş, düşük yapmış veya kürtaj yapılmış bir ölüyü fetüsü yiyebiliyorlar, hepsi değil bir kısmı. Yamyam yani. Yeni doğan canlı bebeği öldürüp yemek gibi birşey yok. Olayı doğru ifade etmemişsisniz.

    Burada 2 tane sorum olacak

    1.si bizim ülkede de çocuk tecavüzü hayli vazla, hem de canlı, bunu da mı 7 düvele savaşırken elde ettik.

    2.si biz acaba ne yanlışlar yapıyoruz ne derecede kötü insanlarız ki fetüsü yiyen yamyamlar en basit ahlaki kurallardan bizden fersah fersah üstün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olay para falan değil nezaketin ahlakın terbiyenin para ile alakası olmaz tamamen yetişme biçimi ve eğitimle alakası olur çocukken ne görüyorsa yetişkin olunca onu yapar Türk örf ve adetleri geyette kibarlık ve saygı üzerinedir. Ama maalesef artık ülkece bundan uzaklaşıyoruz herkes kaba saba kavgacı insanlar oluyoruz bunun çözümü yine nereden geçiyor en başta aileden sonra okuldan ama şuan böyle olan insanların çocuklarını nasıl egiteceksin ki zor çok zor bugun başlasın 2-3 nesil sonra anca oturtabilirsin bazı şeyleri.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.