Şimdi Ara

Portal Knights [PC ANA KONU] - Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Portal Knights [PC ANA KONU] - Türkçe


    Portal Knights - Çıkış Fragmanı



    -

    Bildiğin dünyayı arkanda bırak ve Portal Şövalyeleriyle fantastik bir bilinmeyene adım at! Bu aksiyon dolu yaratıcılık macerasında arkadaşlarınla antik geçitlerle birbirine bağlanmış düzinelerce sandbox ada boyunca oyun oyna.
    Huzur dolu dünya karanlığın içine doğru düşen Yarık tarafından parçalara ayrılalı ne kadar oldu kimse hatırlayamıyor. Paramparça olmuş dünyayı bir araya getirecek kadar cesur bir ruh var mı orada? Maceranı yarat. Kahramanını yap. En üstün Geçit Şövalyesi ol!

    Önemli Özellikler
    - Rastgele oluşturulmuş ve her birinde eşsiz çevre, yaratıklar ve yaratma kaynakları bulunan 3D sandbox dünyalar arasında seyahat et. - Taktik aksiyon dövüşü. Hızlı tempolu 3. Şahıs savaşlarda düşmanlarına saldır ve onların saldırılarına karşı koy. Onları yenmek için bir çok çeşit silah ve büyüden birisini seç!
    -Seçim yapılabilecek ve ustalaşılabilecek RPG karakter sınıfları. Savaşçı, Büyücü veya Korucu olarak oyna ve görünümünü, yeteneklerini ve donanımlarını özelleştir.
    - Kendi cephaneliğini ve lojistik malzemelerini yaratmak için diğer arazilerden kaynaklar çıkar ve topla.
    - Düzinelerce malzeme ve mobilya ile evini inşa et. Seyahatlerinden zorluklarla kazandığın hazineyi göster. Bir çiftlik kur ve ekinlerin gerçek zamanlı büyürken hasadını biç.
    -Efsanevi patron savaşları. Dünyadaki en korkunç yaratıkları olan Geçit Muhafızlarıyla onların çarpık arenalarında karşı karşıya gel.
    -4 kişilik işbirliğine dayalı çok oyunculu oyunlarda arkadaşlarına katıl. Yapılar inşa etmek, zindanları keşfetmek ve en zorlu tehlikelerin üstesinden gelmek için birlikte çalış.


    -

    Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2017
    Tür: RPG
    Dağıtıcı: 505 Games
    Geliştirici: Keen Games

    Wikipedia (LINK)

    https://www.gamefaqs.com/pc/186453-portal-knights
    http://www.metacritic.com/game/pc/portal-knights

    Steam:http://store.steampowered.com/app/374040/Portal_Knights/

    Resmi Site:http://www.portalknights.com/en/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.