Şimdi Ara

IŞIKLARDA KADIN SÜRÜCÜYE SÖVMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Floryadan bakırköye gidiyorum(Sinan Erdem spor salonunun florya tarafındaki yolundayım, geceleri eskortların çıkıp müşteri beklediği yerin oralar) sol şeritteyim ışıkların orada bir bayan sürücü orta şeritten sol şeride dönecek ama öbür yolda trafik var dönemiyor resmen 2 şeridi kapamış bende bunu görünce otomatik olarak frenleyip sarı ışıkta durmak zorunda kaldım(Sarı ışıktan sonrada kırmızı yandı zaten).Arkamdaki bir araç bildiğin kornoya asıldı.Dış dikiz aynasına baktım arkadaki kadın sürücü bir şey demedim sustum.Yeşil yandığında yoluma devam ettim, birden yanıma geçip el kol hareketleri falan yaptı bastı gitti.Sinirlendim arkasından takip ettim ışıklarda yanına geçtim, camı açıp ''buyur ablacım derdin ne dedim''. ''Yav kardeşim sarı ışıkta duracaksan neden sol şeritten gidiyorsun gibi saçma bir cevapla karşılaştım'' (yanındada annesi vardı boşver evladım sen yoluna devam et dedi)Sabır çekip yoluma devam ettim.

    Bu kadar kızmasının sebebide kendisi sol şeritten deli gibi hızla geldiği için benim sarı ışıkta durmam onun hızını kesti ve %99 takip mesafesinide iyi ayarlıyamadı arkadan vuracaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 2 Ekim 2017; 11:44:9 >







  • Ben de geçenlerde şehir içinde 50 km il ilerlerken çok yüksek bir kasisten geçerken hızımı 15-20 km gibi bir sürate düşürdüm. Daha ön tekerlekler kasise değmeden arkada 4-5 saniye aralıksız çalan bir korna sesi ile ne oluyor falan derken dikiz aynasından bayan sürücüyü gördüm. Kasiste durup camı açtım, kafamı çıkartıp arkaya baktım sadece. Mala bağlamıştı zaten bir şeye dememe gerek kalmadı devam ettim.



    Sokaklarda, kavşaklarda falan da kimseye yol verdiği yok bayan sürücülerin. Özellikle dikkat ediyorum. Trafikte herkese saygılı olmaya çalışıyorum. Hanzo bay sürücüler elbet çok fazla ama bayan sürücülerde sürekli bir bo yolları hep benim havası hakim. Trafikte önlerindeki yol hariç hiçbir yere bakmıyorlar / dikkat etmiyorlar. İstisnalar vardır elbet ancak benim genel izlenimim bu yönde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak edene hakkını vereceksin bu ülkede insanlar iyilikten anlamıyorlar.
    insanız zaman zaman herkes hata yapar hatalı kullanır dalgın olur ama karşıdakinin muamelesi haklı veya haksız tahrik içeriyorsa cevap vermekte fayda var düşüncesindeyim.sen alsaydın onun gazını bak nasıl sakin sakin giderdi bütün gün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 2 Ekim 2017; 12:3:30 >
  • bu hafta sonu ana caddede giderken, hızım 40-50 arasıdır, ara sokakta olan bayan sürücü beni gördüğü halde yola çıktı. Frene asıldım tabi, kornaya da sonuna kadar bastım. Durdu bu hemen gittim yanına. Aynen bu cümleyi kurdum : "Hanımefendi ana caddeye çıkıyorsunuz neden sağınıza bakmıyorsunuz?" . haliyle sitemkar ve ses tonumda konuşma halinden biraz yüksek. ama sadece biraz yüksek. Kadın tamam neyse devam et demez mi... Çok sevdiğim bu araba kullanma işinden de böyle tipler, yoğun trafik ve vergiler yüzünden vazgeçmek üzereyim, çok az kaldı...
  • Sol şerit çılgınları her yerde! Kadın erkek fark etmiyor.
  • sarı ışık "DUR" demektir.

    kırmızı ışık "DURAKLA" demektir.

    O yüzden sarı ışıkta durmanız normaldir.
  • hocam kadın sürücüler de sizi bulup arkalı önlü sobelemişler resmen.
  • bu kadınlara ehliyet verenin aklı yoktur...
    her anasından çıkan araba sürmemeli.....
  • Bazı kadınlar hakkatten takip mesafesini hiç korumuyor aynaya bakarak fren yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meticulous

    hocam kadın sürücüler de sizi bulup arkalı önlü sobelemişler resmen.

    Aynen öyle oldu hocam.Hadi ben gene sakin karşıladım ya ters bir adam olsaydı, o zaman ne yapacaktı acaba çok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hocam sadece trafikte değil ki. Markette kasanın yanında ürünler olur ya sağ tarafya traş köpüğü vs. Elimde başka ürünler göz atıyorum öyle. Bi kadın da 5-6 yaşında çocuğuyla ilgileniyo. Çocuğa sahip olamadığı için çocuk kafayı bi yere vurmuş. Ben orda ürünlere bakarken pardon sıra da ben vardım dedi kızarak. Ben de döndüm ne diyon ya sen sıra da değilim ki ben dedim. Yok çocukla ilgileniyodum bilmem ne demeye başladı alakasız bi şekilde. Çocuğuna da sırana da sahip çık o zaman sıra da değilim zaten ben dedim. Bu kasadan ürünleri geçiriyo ama bana sinirli. Ben de gerizekalılar hep beni bulur dedim çıktım.

    Bi baktım dışarda yeni model mercedese bindi gitti bana ters ters bakarak.



    Hayatımda yaşadığım en saçma sapan absürtlük daniskası saçma bi olay yaşadım anlıyacağın hocam



    Emin ol trafikte olan kadınların çoğu normal yaşamında da aşırı egolu, kendini beğenmiş bi halleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her daim sakin olmak gerekir, ha bazen çileden çıkaranlar oluyor fakat yinede sakinliği korumak gerek. Boş beleş adamların hepsi trafikte, kaybedecek hiçbirşeyleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.