Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yakpinar1222 , yakpinar1222
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.329
Cevap
379
Favori
1.522.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texasboy77

    Ortalama hız çok düşük ama hocam, aracı uzun süre çalışır vaziyette dururken bırakmadınız değil mi? Ort hız 23-24 olana kadar bekleyin olmazsa, toparlar belki.
    Yok bırakmadım. Yakit bitmek üzere yakit bitince tekrar sıfırlayıp deneyeceğim. Ayrıca tavsiye edilen program ilede kontrol edeceğim. Ama ilk baslarda ayni yolda 7-7.5 aliyordum ortalama
  • texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Ben de gri diye aldım ama beklediğim tonda gelmedi. Asıl mesele bunların kare desenlisini bulmakta. Koltuklarla uyum sağlayacaktır, farklı renk olsa bile sırıtmazdı.
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben henüz takasta istediğim fiyatı yakalamadığım için sipariş vermedim. Ama artık girdik bu yola.
    Siyah rengin bu araca yakışacağını düşünmezdim, ben platin griciyim. Ancak showroomdaki araç yanıyordu resmen. Fiyatı da 275’imiş. Bu kadar çıksaydım Ds7 rivoli için zorlardım bütçeyi.
    Sizin sipariş detayınız nedir? Renk ve donanım olarak ne düşünüyorsunuz?

    Bu arada Roma’da bir kez daha fark ettim ki biz İtalyanlar’dan çok daha varlıklı bir milletiz. (Kinaye barındırır) Sokaklarda bir tane bile Range Rover görmedim. Premium araç olarak gördüğüm modellerin sayısı 4-5’i geçmez. Herkes elektrikli motorsiklet ve bisikletlerin tepesinde. Bağdat Caddesinde 30 dk yürüse bir İtalyan şoka girer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpernative -- 7 Aralık 2019; 22:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir videoya denk geldim internette. Lambayı 1 hafta bounca kesintisiz çalıştırıp ne kadar ısındığını test etmiş farın içinde sonuç çok iyi diyor. Işıkta sönme vs görmemiş. ayrıca filament dizilimi uygun olduğu için ışığı doğru yönlendiriyor diyor.
    Sis farları için bir alternatif olabilir.

    Edit: Sis farları h11 çıktı kullanma kılavuzu hatalıymış.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 14 Aralık 2019; 19:26:55 >




  • Merhaba c5a'yı kredi çekerek alan var mı aranızda? Kredi çekildiğinde fiyatta bir değişiklik oluyor mu nakit alıma göre?
  • Dizel yakıt tüketimi ile ilgili çok mesaj dönmeye başladı. Bu sebeple bende kendi kullanımlarım hakkında bilgi vermek istedim.

    Araç 500 km de
    Şu andaki genel ortalama 6,6
    %80 şehir içi kullanımı. Sabahları motor ısınmadan işe varma (5 km 10 dakika).
    Akşamlar 10 dakikalık yolu 30-40 dakika arasında dur kalk ile alma.

    Bunun dışında ikea vs gibi yerlere akşam saatlerinde yolculuk.

    En yüksek ortalamam geçen gün oldu.
    4.3 km lik yolu 37 dakikada aldım. Ortalama hız 6.8 di. 100 km de 14,3 litre yaktı araç

    En düşük ortamalam 17 Kasımda olmuş. Aracı aldığımın ertesi günü
    22 km lik bir yolculuk yapmışım. Ortalama hızım 38,7 km. 100 km de 3.8 litre yakmış görünüyor.

    Bu veriler ışığında. Citroen C5 Aircross uzun yolda yakıtı kokluyor. Ancak sıkışık trafikte o kadar da tutumlu değil. Özellikle ağır cüssesini kaldırmak için, dur kalklarda biraz fazla tüketiyor. Bu arada C5A nın, önceki aracım Dizel Kuga dan daha az yaktığını da söylemem gerekiyor.

    Benim beklentilerimi karşılayan sonuçlar bunlar. Bundan iyisi şamda kayısı diyorum kendi adıma.




  • Selamlar.
    Android auto'yu kullanarak ekran yansıtmayı sonunda yapabildim.Kullanmış olduğum telefon note 4 ve root yapılmak zorunda.


    Öncelikle bu linkten telefonun işlemci tipini göre android autoyu indiriyoruz.
    bu linkten carstream, AA Phenotype Patcher 0.8 ve bu linkten aamirror uygulamalarını indiriyoruz.

    Android autoyu kurduktan sonra ayarlar kısmına girip en altta yer alan sürüm yazan yere üst üste 4-5 defa tıklıyoruz.Sonunda geliştirici ayarları açılacak.Buraya sağ üstte bulunan 3 noktalı yerden girip uygulama modunu "sürüm" olarak seçiyoruz.Android auto ile işimiz bu noktada bitiyor.

    AAmirror uygulamasına girip ekran ayarlarından screen rotation "force", rotation degree "90 degree" olacak şekilde ayarlıyoruz.Sidebar settings e girip open on start'ı on kısmına alıyoruz.
    Auido settings e girip request audio focus on connect'i on kısmına alıyoruz.

    Carstream ı yüklüyoruz, ayar yapmıyoruz.

    En son AA Phenotype uygulamasına girip 3 noktadan app list sekmesinden "aa mirror" ve "car stream" uygulamalarını işaretleyip geri dönüyoruz.Patch dedikten sonra yazılar akıp telefonu yeniden başlatayım mı diye soracak.Telefon yeniden başlatıldıktan sonra aracın ekranını fabrika ayarlarına çevirip kontak açıp kapatıyoruz.Kontak açtıktan sonra telefonu bağlıyoruz.Hepsi bu kadar.

    Fabrika ayarlarına çevirip kontak açıp kapatma ve ekran açıldıktan sonra kabloyu takarak çalıştırmak tamamen kendi tecrübelerimdir.Ben en azından bu şekilde deneyerek çözebildim.

    Altta yabancı kaynaklı vidyoyu paylaşıyorum açıklama kısmında linkler de var.Vidyoyu seyretmenizde fayda var.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 8 Aralık 2019; 0:4:28 >




  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    çok aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz gerçekten. Alan arkadaşlar böyle deneyimlerini yazarsa güzel olur bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorbit

    Bu arada Bugün kışlıkları taktırdım. Jantlarda Sensör yok. Çalışır mı diye deneme yaptık 36 bastım hava. 30 a düşürdük, uyarı verdi. Lastikçim bunun daha iyi bir teknoloji olduğunu söyledi. Farklı jantlar ile kullanılır en azından dedi. Mesala ucuza çıkma bir jant bulursun hoşuna giden yaz kış jant ile birlikte değiştirirsin dedi. Gerçekten de ben xtrail de 2 kez lastik değişiminde sensör kırmıştım. O dönemde sinir olmuştum. Birine 280 birine hatta bu yıl 530 TL para vermiştim.



    Taktırdığım lastik Michelin Pilot Alphin 5. Abimin tavsiyesi üzerine aldım ve çok hoşuma gitti. Xtrail deki kışlıklar petlas Dı. Kış bitsin de şu lastikleri değiştireyim derdim. Çok konforsuzdu. Arabayı aldığımda yanında vermişlerdi.
    Hocam yeni lastikleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın...

    Kesinlikle hiç bir konuda marka bağımlılığım yada fanatikligim yoktur fakat lastik sektöründe en konforlu ve güvenli markalardan birisi bence Michelin.

    Kesinlikle başka lastik düşünmem.

    Goodyear
    Lassa
    Pirelli
    Nokian
    Bridgestone
    ve
    Continental olmak üzere birçok markayı kullandım ve deneyimledim. Michelin bence tartışmasız aralarında benim standartlarıma ve beklentilerime en iyi cevap veren marka olmuştur.

    Ülkemizde yanlış bir ön yargı ile marka yumuşak hamurlu yapısı ile dayanıksız olarak düşünülüyor. Fakat bu yargı tamamen karşılığı olmayan bir önyargıdan ibaret.

    Michelini kullanıp da memnun olmayacak bir kullanıcı olacağını pek sanmıyorum.

    Showroom a girdiğimde yeni bir aracı incelerken baktığım noktalardan birisi lastik markası ve ebatıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirberk

    Güven konusunda bir sıkıntım yok. Hatta çokta güveniyorum fakat şu hurda araç indirimi bitmeden almak istiyorum aracı. Sadece hurda araç bildiğim kadarıyla yılsonu bitiyor o indirimden faydalanamazsam da almayı düşünmüyorum o yüzden bir endişe içindeyim.
    Benim bildiğim kadarı ile hurda uzatilmazsa yil sonu bitiyor.
    Sunu yapabilirsiniz.
    Parayı oderken bir sözleşme isteyin.

    15 OCAK 2020 tarihine kadar Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHdi 130 Hp EAT8 Shine + Otoyol sürüş sistemli VTR56ETJB76258KJ şasi numaralı aracı Ali BOLAT a teslim edeceğiz.

    Diye size bir taahhüt niteliğinde bir yazı versinler.

    Araç olayına gelince.
    Aracın satılması işlemi siz tüm parayı verdiğinizde bitmez.
    Aracın satış işlemi siz aracı eksiksiz ve sorunsuz teslim aldım anlamında araç tesliminde size imzalatılan forma imza attığınızda biter.

    Bu formu her hangi bir eksik görmeniz durumunda imzalamaz ve bu eksikliğin tamamlanmasını, düzeltilmesini yada telafi edilmesini isteyebilirsiniz.

    O yüzden Parayı ödeyince bütün haklarımı kaybediyorum diue düşünmeyin.

    Aracı alırken Parayı hemen ödeyeceğim fakat bana bir satış sözleşmesi gönderin diyebilirsiniz. Ciddi rakamlar ödüyoruz. Bunları istemeye hakkımız var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadirberk K kullanıcısına yanıt
    Krediyi citroen vermediği için fiyat degismez.Bankadan alip bayiye veriyorsunuz.Bayinin bir zararı olmuyor.

    Kredi çekecekseniz çaktırmadan sağlık sigortası yapıp 1500 1900 tl'ye varan ücret aliyorlar.Misal 45bin kredi çektiniz sizin hesaba 47 yatirip 2sini anında geri aliyorlar.Sonradan iptal de edemiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silverdream kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim size bir önerim var uygulayınız ve sonucu burada paylaşınız ona göre yorum yapalım 1 güzergahı sıfırlayın ve en az 30 km yol yapın sonuç aynı çıkarsa servise baş vurunuz ben yağ değişiminin yakıta etkisi olacağına inanmıyorum, gerekli mi ? bence evet gerekli motor sağ lığı acısından. Benim ortalamam şu an sizinle aynı ama havalar soğudu, benim mesafem 5 km ve rampa çıkıyorum dik rampa benzinli aracım 14 ile 15 lt yakmakta idi şu an 8.2 yakıyor o yolda fakat düz yolda denedim 6.5 lt kasmadan görüyorum saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitobaba35 -- 8 Aralık 2019; 1:8:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuk_3277

    Herkese mrb. Bugün bayiye uğradım, detaylıca inceledim, test sürüşüde yaptım. Araç gayet güzel. Shine paket için yan basamak, camfilmi, boya koruma, seramik kaplama vs. dahil 246bin TL fiyat aldım. Sizlere şunu sormak istiyorum. Shine gayet güzel ama bütçe biraz zorlanıyor. Maddi olarak Feel adventure ve shine arasındaki farka değermi, siz olsanız ne yapardınız. Sonradan da pişman olmak istemiyorum. Birde daha uygun fiyat varmı acaba bildiğiniz. Shine mı? Feel Advanture mi? En iyi fiyat? Herkese şimdiden teşekkürler
    Hocam akçeli işlerde yorum yapmak bazen yanlış anlaşılabiliyor.
    Insanların bütçeleri ve deger yargıları ile beklentileri cok farklı.

    Örnek olarak,

    Benim şimdiye kadar aldığım en pahalı ayakkabı 300 TL dir. Oda motor botu olduğu için. Genelde indirimleri bekler kış sonu bir sonraki kış için indirimden botumu alırım. 150-250 TL arasındaki fiyata. Yaz sonu da bir sonraki yaz kullanmak üzere yazlık yada spor ayakkabımı alırım.
    250 bin tl ye hatta 286.000 TL ye olsaydı shine + otoyol + 360 park + connectcam + napa deri almayı plânlamıştım. Olmadı.

    Ama bunu söylediğim de bana; delimisin bir arabaya bugün itibari ile en fazla 100 bin tl para veririm. Onda da sifir almak sacma gider ikinci el arac alirim. Yafa 250 madem citroen e verdin. 250 ye gidip passat falan alsaydin diyen arkadşım her yil sezon basi 500 - 700 TL ye ayakkabi yada bot alır.

    Yani insanlarin beklentileri yada deger yargıları farklı.

    Ben en az 10 yil kullanmayi planlayarak bu aracı aliyorum.

    2 yil sonra satarim demiyorsaniz. Ve odeyebilecekseniz. Alabileceğiniz en donanımlı aracı alin bence.

    Ama dedigim gibi. Bütçe sizin ve özelinizdeki diger konuları ben yada bu forumdaki baska hic kimse bilmiyor. O yuzden kendi özelinizdeki durumunuza göre en dogru değerlendirmeyi siz yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: texasboy77

    Yarı deri koltuklar, koltuk ısıtma(sürücü ve ön yolcu), elektrikli koltuk ayarı (sürücü), aktif kör nokta uyarı sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, eller serbest elektrikli bagaj, alüminyum alaşımlı pedallar, led ön farlar ve kablosuz şarj sistemi gibi farklar var, çok fazla bir fark yok ancak FA yüzde 50 vergi dilimine, Shine ise yüzde 60 vergi dilimine girdiği için aradaki fiyat farkı çok, bir de hurda indirimi avantajı var. Ama seçim yaparken kendi ihtiyaç ve isteklerinize göre karar verin bence 205-206 civarı FA bulabilirsiniz diye düşünüyorum, Shine da da çıplak hediyesiz 240 bulabilirseniz daha uygun olur.
    Bu arada bu saydığınız farklardan beni en çok çekenler güvenlik özellikleri ve led farlar (ki bence buda güvenliğe giriyor) ile eller serbest bagaj.

    Yani cocuk ve esyalar elimde o bagaji acmak yada kapatmak tam bir ölüm olabiliyor. Elinizdeki seyler yere de bırakabileceğiniz şeyler değilse yandınız.

    Hatta beni ve belimi en çok mutlu edecek konu heralde eller serbest bagaj olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: texasboy77

    Tavan ambians aydınlatması da vardı Shine donanımda ama yeni gelen araçlarda kaldırdılar
    Insanin yarasına tuz basılır mı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absfr

    Merhaba, bu gemide dün kapora verdiğim yani aralık ayında kapora verilen araçlarda mı var yoksa daha sonra mı gelecek gemide olacak sizce ve geminin adı nedir
    Grande italia.

    Bence sizin araçlar bu gemide. Bir sonraki gemi ocak 15 gibi gelir. Gecen sefer 912 arac gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Yük bildiriminden bakmıştım..

    Tabi bunların kaçı C5A bilemiyorum.

    Gene yaklaşık aynı sayıda arac gelir tahminim ve sizin araç bence bu gemide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpernative

    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ben henüz takasta istediğim fiyatı yakalamadığım için sipariş vermedim. Ama artık girdik bu yola.
    Siyah rengin bu araca yakışacağını düşünmezdim, ben platin griciyim. Ancak showroomdaki araç yanıyordu resmen. Fiyatı da 275’imiş. Bu kadar çıksaydım Ds7 rivoli için zorlardım bütçeyi.
    Sizin sipariş detayınız nedir? Renk ve donanım olarak ne düşünüyorsunuz?

    Bu arada Roma’da bir kez daha fark ettim ki biz İtalyanlar’dan çok daha varlıklı bir milletiz. (Kinaye barındırır) Sokaklarda bir tane bile Range Rover görmedim. Premium araç olarak gördüğüm modellerin sayısı 4-5’i geçmez. Herkes elektrikli motorsiklet ve bisikletlerin tepesinde. Bağdat Caddesinde 30 dk yürüse bir İtalyan şoka girer.
    1.5 dizel, Shine , 18" jant + Otoyol destek sistemli Platin gri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38DS315

    Şöyle bir videoya denk geldim internette. Lambayı 1 hafta bounca kesintisiz çalıştırıp ne kadar ısındığını test etmiş farın içinde sonuç çok iyi diyor. Işıkta sönme vs görmemiş. ayrıca filament dizilimi uygun olduğu için ışığı doğru yönlendiriyor diyor.
    Sis farları için bir alternatif olabilir.

    Edit: Sis farları h11 çıktı kullanma kılavuzu hatalıymış.


    Hocam ürünün sıkıntısı watt değeri.

    80 w görünüyor. Bizim sisler kaç watt bakmadım ama bakıcam. Tahminim 20 yada 25 watt dır. Zaten uzunlarda bile 55 maksimum 65 watt kullanıyor çoğu üretici.


    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38DS315

    Şöyle bir videoya denk geldim internette. Lambayı 1 hafta bounca kesintisiz çalıştırıp ne kadar ısındığını test etmiş farın içinde sonuç çok iyi diyor. Işıkta sönme vs görmemiş. ayrıca filament dizilimi uygun olduğu için ışığı doğru yönlendiriyor diyor.
    Sis farları için bir alternatif olabilir.

    Edit: Sis farları h11 çıktı kullanma kılavuzu hatalıymış.


    Ama bir ihtimal şunlar iş görebilirler...


    1-
    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    2-

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    3-

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Oraya girilen değer yanlış olması lazım çünkü videoda 7w diye hesaplamıştı güç kaynağından doğru hatırlıyorsam.
    Sisler p21w 21w demek. mesela w16w de 16w an denk geliyor. Bunu önermemin asıl sebebi de çiplerin yeri daha doğru olduğundan ışığın dağılımını diğerlerine göre daha az bozacaktır.
    Bir de aynı satıcının sayfasında bakarsanız canbus destekli sinyaller de var. Sanırım siz sormuştunuz.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.