Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fcank
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.362
Cevap
379
Favori
1.526.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alpernative A kullanıcısına yanıt
    Tam Otomatik Durdurma Feel Adventure da da var hocam, çarpışma önleyici ise kastınız. 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texasboy77 -- 7 Aralık 2019; 13:58:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    Evet donanım listesinde gözüküyormuş, teşekkür ederim bilgilendirme için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.Guncellemeden sonra her zaman kullandığım usb kablosu icin sadece sarj edilebilir gibi bir hata vermeye başladı.Bu sorunun çözümü var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu rootlamak veya rootlu telefon kullanmak bir nebze çözüm olabilir ama bence en güzeli interface.

    https://www.cyberaudio.com.tr/cyberaudio-peugeot-yeni-3008-interface-android-multimedya-ve-navigasyon

    Bu linkte 3008 ve 5008 lere satılıyor. Buna benzer Bizim araçlar için olan çıktığında ilk alacağım şey bu. 2000 TL yüksek ama bağımsız bir android sistemin arabada olmasından daha güzel birşey olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinadangelencerez kullanıcısına yanıt
    İlk başta ben de de hata yapmıştı, telefonu kapatıp açtım Citroen’i CarPlay’den silip tekrar buldurdum düzeldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NEXUS_07 kullanıcısına yanıt
    Wy21w demek istemiştim düzelttim. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorbit kullanıcısına yanıt
    Evet interface cihazı daha güzel olur telefonu bağlamakla uğraştırmaz ama c5 için uygun mu bilemediler aux girişi lazım dediler vs. Toplu alım yaparsak 1500 gibi rakamlara alabiliriz interface cihazını ama birinin ciddi bir firmaya gidip bu cihazın araca uyup uymadığını denemesi lazım
    Telefonu rootlamak android autoya android desteği sağlıyor o yüzden en kestirme yol gibi görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byrmcr

    Sorun belki ekran göstergesindedir. Yakıt alarak hesaplayın birde. Aynı pompa istasyon/tabancasinda pompa atana kadar doldurup hesaplayın bence. Benim ekranda 7 yazıyor ama daha depo dolumu yapıp hesaplamadim. Yakıt aldığım da yazarım yine
    Hocam net yakıt tüketimini görmek için aynı petrol ayni pompa ve aynı pompa tabancasıyla sizin de dediğiniz gibi ölçüm yapılır.

    Fakat sağlıklı olan tabanca atana kadar değil, çünkü havanın sıcaklığına yada siz istasyona giderken aracın sallanıp sallanmamasına göre depoda genleşme buharlaşma ve gaz oluşur. Bu basınçta yüksek yada az olduğu zamanlara göre pompayı hava yaptırıp erken attirabilir. Doğru olan pompacıya rica ederek doldurma borusunda referans alınabilecek bir noktaya kadar (gözle dışarıdan bakarak görülebilecek) depoyu doldurmak. Kullandiktan sonra yine aynı istasyon ayni pompa ve ayni tabancaya yanaşıp aynı noktaya kadar depoyu doldurup tam olarak kaç km ve kaç litre olduğuna bakmaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverdream

    Evet kesinlikle anormal 9.5 lt ortalamaya yükseldim şehir içinde bir anda 1-2 hafta önce 7 civarıydı. Araç 2300km de yağ değişimi yaptırmalı mıyım? Sadece yağ değişimi yeterli mi?

    Alıntıları Göster
    Hocam daha eski teknolojili manuel ve cok fazla rolantide calisan bir araçla bile kisa mesafe ortalamamda 8.9 ları bile sayılıdır gördüğüm. 9 cok yuksek bir rakam. Hele ki.bu arac icin. Bence bir servise gosterip danışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: planetcrk

    Benim son güncelleme yüklü geldi. Şehir içi 7.5la başladı şu an 8 litrede. Dizelde bana da çok yakıyor gibi geldi. Ama henüz ikinci kez depo doldurmadım. Doldurunca hesabını yapacağım.
    Hocam yakıt tüketimini etkileyen bir sürü unsur var.

    Şehir içi dediğiniz yer hangi şehirin içi mesela.

    Gittiğiniz güzergah ve saat de önemli. Doğru bakıp değerlendirmek lazım. Dizelde 9 litre dediginiz yerde belki benzinli olsa 12-13 litre yakacak zaten aynı yolda ve aynı saatte yol alsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpernative

    Bugün General Oto'da önce Peugeot 3008 1.6 THP 180 ps benzinli aracı hemen ardından Citroen C5 Aircross'u kısa bir parkurda test ettim. 3008, henüz 42 km'deydi. C5A Feel Adventure için Ocak ortası teslim olacak şekilde 205 bin, 3008 Prime Edition benzinli Drive araç için aynı tarihlerde teslim olacak şekilde 203 bin teklif aldım.

    Donanım anlamında 3008'in sundukları daha fazla olsa da C5A'nın hep beğendiğim koltuk konforu ve 3008'e göre daha yumuşak karakteri kararımı netleştirmeme yardımcı oldu.
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma, adaptif sabitleme, tam otomatik durdurma, kablosuz şarj gibi donanımlardan feragat edip 10 yıl sonra sustalı anahtara geri dönecek kadar C5 Aircross'cu olduğuma karar verdim.

    Bu arada showroomda teslimi yapılan siyah shine paketli, siyah 19 jantlı, otoyol sürüş destek paketli, kahve nappalı aracın sahibi burayı okuyorsa kendisini zevkinden ötürü kutlamış olayım. Şahane kombinasyon.
    Hocammm doğru kararı verdiğinize ve pişman olmayacağınıza inaniyorum. Aramiza... daha doğrusu benim de aralarına girmeye çalıştığım C5A ailesine hoş geldiniz diyorum... Ben diyemiyorum dışardayım daha da...
    Arkadaşlardan birisi der heralde...

    Bu arada siyah ve hapa deri...
    Aman allahım.
    Ben napayı sorduğumda sipariş bile alamıyoruz demişlerdi. Hayırlısı. Allah sahibine bağışlasın...

    Aracınızı en kısa zamanda alıp huzur ve mutlulukla kullanmanız dileğiyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyooo

    Cevaplarınız için teşekkür ederim tüm kafamdaki soru işaretleri sayenizde yanıtlandı sadece şunu sorayım odin yerine kiggroot gibi uygulamalarla root işlemi daha kolay ve riski az değilmiydi denediniz mi
    Hangi programı tanıyor biliyor veya güveniyorsanız onu kullanabilirsiniz önemli olan telefonun rootlu hale gelmesi. Root işi riskli bir iş olduğundan ya ciddi bir yedekleme almalı ya da farklı bir telefon kullanılmalı. Mesela ben Lenovo P2 olan telefonumu çok araştırmama rağmen root işini çözemedim bulduğum yöntemlerde güvenilir gelmedi bana cesaret edemedim. Root işi sonuca ulaşınca sonrasında sorun çıkma ihtimali azalıyor ama telefonun garanti dışı kaldığını yazmama gerek yok sanırım.

    Bu arada şunu da yazayım ben diğer bir telefondan bu işi yaptığım için internet bağlantısı için telefona ekstra hat almamak için Lenovo telefonumdan internet paylaşımını açarak sorunu çözdüm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Hocam daha eski teknolojili manuel ve cok fazla rolantide calisan bir araçla bile kisa mesafe ortalamamda 8.9 ları bile sayılıdır gördüğüm. 9 cok yuksek bir rakam. Hele ki.bu arac icin. Bence bir servise gosterip danışın.

    Alıntıları Göster
    aynen bir keresinde istanbula gitmiştim. görüp görebileceğim en yoğun trafikte 15 dakikalık yolu 2,5 saatte gitmiştik o vaziyette bile 7 lt gördüm ki bizim araçlar bu kadar yakıyormuymuş diye şaşırmıştım.
  • Dizel sahipleri ortalama tüketimini söyleyebilir mi ben aracın maksimum 6 litre yakacağını düşünüyordum açıkçası.
  • 1800 km deyim, 6.6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gün önce Otosay'a kapora verdim ama bugün itibarı ile araca ait şasi numarası bile belli olmadı, net geleceği bir tarihte yok ortada, dün satış temsilcisiyle görüştüm ocak ayına kadar gelmez ama paranın hepsini ödemeniz gerekecek falan dedi, arabayı görmeden parayı komple ödemek de mantıklı gelmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz ilk defa sıfır araç alma sürecindeyim kafam karıştı açıkçası, aracını teslim alan arkdaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absfr

    Arkadaşlar merhaba, araç alımı için bayi vekaletname istiyor bileniniz vardır vekaletname icerikleri oldukça geniş her türlü kişiden araç alımı istediği bedel vekaleti başkasına aktarma vb herşey yazılı benzer şekilde işlemlerin yapılması için ancak vekaletin daha kısıtlı olması için bir çözüm bulan var mıdır aramızda?
    Ben ALİ BOLAT ( kimse bu Ali bolat ) VRK5TYUPOL567098 şasi numaralı CİTROEN C5 AİRCROSS aracın benim üzerime trafik tescil işlemlerinin yapılması, ruhsat çıkartılması ve plakalandırılması için gerekli bütün işlemleri yapması için Ahmet HAKYEMEZ i vekil tayin ediyorum. Diye bir vekalet vermeniz yeterli olacaktır. Bunu her hangi bir noterden de teyit edebilirsiniz. Zaten noterden vekalet vereceğiniz icin notere kişinin sadece sizin adınıza tescil işlemlerini tamamlamasi icin velalet vereceginizi. Sifir arac alimini tamamlamak uzere sınırlı bir vekalet vermek istediginizi beyan ederseniz onlar size uygun bir vekalet çıkartırlar.


    Yada vaktiniz varsa. Butun islemleri takipçi yapsin. Imza zamani icin size gun ve saat verir. Trafik tescil amirliginin onunde bulusursunuz. Girer kimlik kontrolu yaptırıp kendi imzanızı krndiniz atarsınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada Bugün kışlıkları taktırdım. Jantlarda Sensör yok. Çalışır mı diye deneme yaptık 36 bastım hava. 30 a düşürdük, uyarı verdi. Lastikçim bunun daha iyi bir teknoloji olduğunu söyledi. Farklı jantlar ile kullanılır en azından dedi. Mesala ucuza çıkma bir jant bulursun hoşuna giden yaz kış jant ile birlikte değiştirirsin dedi. Gerçekten de ben xtrail de 2 kez lastik değişiminde sensör kırmıştım. O dönemde sinir olmuştum. Birine 280 birine hatta bu yıl 530 TL para vermiştim.



    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMARTaktırdığım lastik Michelin Pilot Alphin 5. Abimin tavsiyesi üzerine aldım ve çok hoşuma gitti. Xtrail deki kışlıklar petlas Dı. Kış bitsin de şu lastikleri değiştireyim derdim. Çok konforsuzdu. Arabayı aldığımda yanında vermişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadirberk K kullanıcısına yanıt
    Ben de oradan aldım, sorun olacağını zannetmiyorum, yine de parayı şase numarası belli olmadan ödemek istemediğinizi belirtin!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirberk

    20 gün önce Otosay'a kapora verdim ama bugün itibarı ile araca ait şasi numarası bile belli olmadı, net geleceği bir tarihte yok ortada, dün satış temsilcisiyle görüştüm ocak ayına kadar gelmez ama paranın hepsini ödemeniz gerekecek falan dedi, arabayı görmeden parayı komple ödemek de mantıklı gelmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz ilk defa sıfır araç alma sürecindeyim kafam karıştı açıkçası, aracını teslim alan arkdaşlardan yardımlarını bekliyorum.
    Şu anda gemi rodos ile girit arasında bir yerde ve İsrail ashdod limanına dogru gidiyor. 08.12.2019 da Ashdod limanında olacak görünüyor. Grcen seferki rotanın aynısını izliyor anlaşılan. Yani ozel bir durum oluşmazsa 12.12.2019 da bizim kocaeli limanına yanaşmış olur. Ayni gün geceye kadar araçları indiriyorlar. Ertesi gün gümrükleme ve muayene baslar. 20 ila 25 aralık arası bence araclar bayide olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.