Şimdi Ara

DiRT 4 (2017) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
15.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Global de Ülkemi temsil etmeye devam ediyorum :) Update fena değil araçların gidişi biraz iyileşmiş gibi geldi. Fakat Grub B araçları çok gaddar. Aşırı hızlılar, uzun etaplarda virajları takip etmek yorucu oluyor.



    DiRT 4 (2017) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Şunu tespit ettim ki anlam veremediğim bir şekilde oyun bendeki GTX 1060 ekran kartını değil, onboard olan İntel ekran kartını görüyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Yardım edebilecek varsa çok memnun kalırım
  • ugur503 U kullanıcısına yanıt
    oyunun kısayoluna sağtık, grafik işlemciyle çalıştır menüsünden, nvdia seç, oradan hata veririse nvdia denetim masasında 3d ayarların yönetilmesi> program ayarları>ekle sonra dirt4 exe dosyasını seçip ayarını nvdia yap.
  • Yarım saat kadar oynadım simülasyon modunda gayet güzel olmuş Dirt Rally'nin daha fazla araç ve pist olan versiyonunu yapmış işte adamlar neden bu kadar gömüldüğünü anlamadım. Arayüzün bu kadar janjanlı olmasını sevmedim Dirt Rally'nin kendine has bir "cool" tarafı vardı bu yüzden sade arayüzü seviyorum. Dirt Rally sevenler bunu da severler fiyatı da 25 tl gayet ucuz bana kalırsa.
  • Beyler yön tuşları nedir kanser etti oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufistike

    Beyler yön tuşları nedir kanser etti oyun?

    nokta ve virgül tuşları yön tuşuda değiştirme imkanı yokmu bir türlü yapamadım.
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Var ben değiştirmiştim ana menüden de pc şuan tamirde bakamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dirt Rally ile arasında ne gibi farklılıklar var ? Grafik, Oyun dinamikleri, yeni modlar gibi mesela neler var ve görüşleriniz nelerdir ?
  • Bu hafta sonu oyun bedava. Denemek isteyenler elini çabuk tutsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt rally ve 4 arasında kalmıştım Dirt 4ü aldım az önce. Açıkçası online deneyimi için aldım araç güçlendirme tarzı bişeyler var mı? Yoksa aracımı seçip online gidebiliriz miyim direk tam olarak nasıl oluyor yeni oyuncuya nelerle karşılaşacağımdan bahseder misiniz x

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devulations

    Dirt rally ve 4 arasında kalmıştım Dirt 4ü aldım az önce. Açıkçası online deneyimi için aldım araç güçlendirme tarzı bişeyler var mı? Yoksa aracımı seçip online gidebiliriz miyim direk tam olarak nasıl oluyor yeni oyuncuya nelerle karşılaşacağımdan bahseder misiniz x
    Online yarışlarda araç güçlendirme yok ama dikkat etmeniz gereken online yarışlara girerken gamer ve simulation seçenekleri var. Gamer da bildiğiniz üzere arcade bir oynanış var simulation da ise daha gerçekçi simülasyona benzer bir oynanış mevcut bunlar haricinde ise bazı oyuncular çarpışan araba kullanıyor gibi sen ne kadar dikkatli oynasanda illaki çarpıyorlar.
  • Oyunu online oynamak için satın almaya değermi ? Steam anlık 600 küsür oyuncu var oyuncu bulabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun berbat olmuş yeni oynadım indirmeye bile değmez. Bu firma grid 2 dirt 2 ve 3 te en iyi oyunları çıkardı. Bu oyun ise leş ötesi ayrıca kasıyor. Dirt3 1080p high 60 fps oynatan makine bunda 720p low detay açılıyor.

    Bu firma böyle giderse batar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyuna giriyorum ve bana singin into racenet hatası vermekte ve cancel geli ona tıklamam zorunlu tıkladıktansonra yarış buluyo yarışı 4 kere yaptım ve hala aynısını gösteriyo hep aynı yarışı oynuyorum napıcam bilmiyorum lütfen help?????*
  • Dirt 4 klavye tuşlarında sağ ve sola dönmeyi nasıl yapacam resmen klavye de tuşu yok.
  • İlk mesaj ve başlık güncellendi.
  • Forza 3 den sonra buna geçince daha sonra çıkmasına rağmen, grafikler bir nesil geriden geliyormuş gibi geldi. Oynanışı iyi sayılır simülasyon modu ile gamer modu arasındaki fark ciddi anlaşılıyor. Simülasyonu açınca dirt rally e dönüyor oyun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 27 Şubat 2021; 3:55:26 >
  • Üç sene önce alıp iade etmiştim - şaka maka seneler su gibi akıyor vay anasını - şimdi sekiz liraya düşünce alayım dedim de kariyer modu nasıl acaba ilerleme hissini veriyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Üç sene önce alıp iade etmiştim - şaka maka seneler su gibi akıyor vay anasını - şimdi sekiz liraya düşünce alayım dedim de kariyer modu nasıl acaba ilerleme hissini veriyor mu?

    Oyunda sürüş ve grafikler güzel ama araç sayısı ve özellikle pist sayısı çok çok az geldi bana. İspanyada asfaltta araba sürmek çok zevkli. Ama böyle sadece 1 pist var. Geçen sene oyunun kariyerini bitirmiştim. Aynı pistlerde 50 kere oynamak bayıyor. Wrcdeki pist çeşitliliği bu oyunda olsa efsane olurdu. Codemastersın klasik "oyunu 3-5 pistle çıkaralım sonra üstüne 60 tane dlc çıkarırız" hastalığından nasibini almış oyun. Maalesef codemasters o dlcleride çıkarmayınca oyun çok çok eksik içerikli kaldı. Vrally 4teki japonya pisti bunda olsa efsane olurdu. Wrc9da tonlarca pist var. Yarısı dirt 4te olsa yılın oyunu olurdu. Oyun güzel ama şu pist sayısının azlığı çok sinir bozuyor. Benzer yollarda 80 kere oynayınca yeter artık bitsin şu kariyerde oyunu sileyim diyorsun. Dirt rally 2.0ı yapma uğruna şu oyuna destek vermediler. Oyunda potansiyel çok yüksekti.






  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.