Şimdi Ara

askerlik tecil ettirmek için (acil yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yardım edin ben gecen sene 2 yıllıktan mezun oldum 91 doğumluyum bu sene biyeri kazanamadım e devletten 2017 şubata kadar tecilli tecilli uzatmam için ne yapmam lazım ayriyetten aöf 4 yıllık işletme okuyordum dondurdum şubatta kayıt yeniliycem kayıt yaotıktan sonra tecili aöf mü yapıyor yoksa ben direk tecil ettirmemi lazım



  • Şu an ülke çapındaki 'neredeyse' tüm tecilli bireylerin tecillerinin tarihleriyle oynadılar. Daha geçen hafta 31.12.2018'e kadar tecilli görünüyordum ancak bugün 4.2.2017'ye çektiklerini gördüm, şok oldum. 4 yıllıktan yeni mezun oldum henüz 2 yıllık sebepsiz tecil hakkımı da kullanmadım. Umarım o hakkımı kullanmamı engelleyecek bir durum ortaya çıkmamıştır. Ben de 91 doğumluyum.

    Örgün üniversiteden öncesinde AOF lisans vardı bende de onun tecili 2018'di ancak onu örgün eğitimdeyken dondurdum hatta sonradan kaydımı sildim başka bir ön lisans bölümüne geçtim. Bu noktadan sonra tecilimi örgün üniversitem yapacaktı hiç o kısmı sorgulamadım, gidip askeri şubede sordum bana 2018'e kadar tecillisin sıkıntı yok demişlerdi. Şimdi neye dayanarak tecil süremi kısaltabiliyorlar, gelecek planlarımın hepsini bu tecil süresi + 2 yıllık sebepsiz tecil hakkımı düşünerek yapmıştım. Her şey darmadağın oldu.

    Bu son günlerde olan gelişme hakkında detaylı bilgi verebilecek birisi varsa konuya bekleniyor. Hala sebepsiz tecil hakkımla 2 yıl uzatabilir miyim tecilimi? Geri çekilen tarihi de eski haline almak gibi bir hakkım var mı?


    @handanovic
    Senin durumda olan şey şudur, AOF'ün kayıt yenileme tarihi tecil bitiş tarihinden sonraysa ona bir şey diyemem o zamanlama sıkıntılı geçecektir, AOF kaydın gerçekleşir ancak tecile kabul edilir mi onu bilemem yaşayan birisi bilgi verse daha iyi ancak kayıt yenilemen daha erkense öğrenci belgenle gidip direk tecil ettilrebilirsin yada AOF otomatik tecil de edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 20 Aralık 2016; 2:55:58 >




  • Arkadaşlar nasipse yarın okula gidip diplomami alacağım ertesi gün de tecil için askeriyeye gideceğim 4 yıllık mezunum ben tecil ettirirsem siz de ettirirsiniz herhalde, bilgi veririm
  • Benimde 2018 gözüküyordu ne olduysa 2017 oldu
  • Peki arkadaşlar ön lisans mezunu olduktan sonra tecil ettirmek için neler gerekiyor
  • O halde senin tecil ettirmeni bekliyoruz. Benim bir merak ettiğim de var olan tecilin bitiş gününden önce tecil ettirebilir miyim yani gün bile olsa kaybetmek istemiyorum var olan hakkımdan.
  • Arkadaslar bugün tecil ettirdim, diploma aslı ve 2 fotokopisi(ikametgah yerinde yaptiracaksaniz 1 tane de oluyor herhalde bana bi tane daha cektir memleketindeki askeriyeye gönderilecek dendi Kütahya'da yaptırdım memleket Rize, ama bana güvenip 2 tane ile de gitmeyin ASLİ GİBİDİR KAŞESİNİ askeriye kendi vuruyor o yüzden 3-5 tane diploma fotokopisi çektirip asıl diplomayı da alip gidin) girişte telefonu kapattiriyolar. orada zaten diyoalr sana sunları doldur vs soru soruyor kırık çıkık var mı ameliyat oldun mu vs komando olmak ister misin evet dedim :D hemen orada FOTOĞRAF çekiyorlar size ben kendim 5 tane getirdim ama istemediler onlar çekti orada. Boy kilo ölçümü yapıyorlar sonra size bi kaç kağıt veriyorlar ve AİLE HEKİMİNİZe sağlık raporuyla (sağlık raporu da kendi doldurduğunuz kağıt ha ) gidip bi kac kontrolden sonra onaylattirip askeriyeye gelip raporu veriyorsunuz hemen bitiyor o anda ben 2018 kasima kadar tecilliyim şimdi. 4 yıllık bitirdim bu yıl mezunum. İSLEMLER BOYLE...




  • Diploma şartmı geçici mezuniyet olmuyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.