Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
181
Favori
3.021.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Evet bir kaç maçını bende izledim eğer eski haliyle dönerse Tolga'yı çok rahat keser. Refleksleri gayet iyi ve tepki süresi çok hızlı. Yatıp yerde kalmıyor dönen top kaleye tekrar geliyorsa olduğu yerden hemen kalkıp bir müdahale zamanı daha ayırabiliyor kendine. İçimde nedense taraftarı şaşırtacak gibi bir his var. Tabi bu sakatlıktan nasıl döndüğüne bağlı..
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    Saçının kökü neyse saçına ne yaparsan yap yine aynı çıkar.

    İsterse çalışıp aslına döner. Buradaki sakatlıktan dönme istek ve çalışmaya bağlı. Ki aylardır çalıştığı söyleniyor izleyip göreceğiz..
  • Fabri'yi biraz bende izledim maç özeti olarak iyi kötü demiyorumda göze batan bir özelliği var çok hızlı hemen açı kapatıyor fırsat vermiyor birde kafa toplarında iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

    Fabri'yi biraz bende izledim maç özeti olarak iyi kötü demiyorumda göze batan bir özelliği var çok hızlı hemen açı kapatıyor fırsat vermiyor birde kafa toplarında iyi.

    zaten forumda arkadaşların "hep orasına burasına çarpmış top, tamamen şans" dediği pozisyonlar tamamen doğru zamanda kaleyi doğru seviyede terkedip, rakibin açısını kapatmasının ürünü.
  • Fabriyle alakali daha önce birkaç pozisyon analizi paylaşmıştım twitterda bu linklerden bakabilirsiniz merak ediyorsanız.Evet şaibeli bir kaleci sakatlığından dolayı ben de Ospina istiyorum ama bu adam eldekilerden kötü kaleci değil bunu söyleyebilirim.
    https://twitter.com/Lodbjk/status/746163541997142016
    https://twitter.com/Lodbjk/status/746163860948852736
    https://twitter.com/Lodbjk/status/746154566404681729

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya şu an kağıt üzerinde, bide kaleci eksiğimizin büyüklüğü göz önüne alındığında tartışmasız çok kötü transfer, orası öyle ama madem alındı, madem 1 milyon euro gibi bi yıllık verildi bu adama, nasıl faydalanabiliceğimize bakmak lazım şu noktadan sonra.

    şahsen ben tolga ve boyko'dan kötü olacağını düşünmüyorum. çünkü bizim son 2 yıldır "sıradan" kalecimiz bile olmadı. tolga da, boyko da sanki ergenliklerinde boyları yaşıtlarından daha fazla uzadığı için kaleciliğe yönelmiş isinlerdi kaleciliğe dair temel fonksiyonların pek çoğundan yoksunlardı. bi tanesi 3 yılda bi kere bile kalesini doğru zamanda terkedemez, çizgide bekler sadece ve orda bile biraz fiziğini zorlaması gereken topların hepsinin olduğu yerden kaleye girişini izler. diğerinin 1.97 boyu vardır ama en kötü yanı yan toplar ve yüksek toplardır, zıplar bi tanesini tutamaz, ellerini arkasında birleştirir falan. cidden acayip acayip şeyler.

    bakın euro 2016'da kulüp kariyeri leş olan onlarca kaleci izledik. izlanda'nın, kuzey irlanda'nın kalecileri bile bize bizimkilerden daha iyi geldi. sıradan, hatta vasat kaleciler bunlar. tolga ve boyko'nun bunlardan iyi yanları var fakat öylesine temel yanları eksik ki, "ya bu adam nasıl kaleci olmuş" dedirtiyor. o yüzden fabri için "bi ihtimal" diyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Fabri hizli diyorsunda,bu adam as kaleci olarak mi oynayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyko yolcu

    1.Tolga
    2.Fabri
    3.Utku-Ali

    Boyle olacak sanirim.Sampiyonlar liginin en kotu kaleci rotasyonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazasım var sambade ve fabriyle ilgili kesinleşmesini bekliyorum.

    Bizim camiada bazı hatalar hep tekrarlanıyor sezon 2001 gibiydi sanırım o zamanki kalecimiz fevzi insan üstü çabalarla topları içeri alıyor üstelik lig maçlarında kupadan filan elendiğimiz yok. yedeği kjær adında danimarkalı (doblosu olan enişte modunda) bunların ikiside yapamadı asper ve myhre isimli iki kaleci daha alındı kötünün iyisi asper'di (isveçli) sezon sonu yetersiz görünüp hepsi gönderildi. Hiç bir mantık bana kelle başı üç kaleciye 3 mılyon üstü rakamı açıklayamaz lakin yıllık 2 mılyon verilip (bizde rekor ödeme olur!) bizde oynayacak uluslararası tanınmış çok kaleci var. Fabri istiyorsa taç'a giden topları çıkarsın açıkcası umrumda değil zaten oynamayacak yada konya karşısında oynar.
  • As takimdan forma bekleyen a2 den genc bi kaleci olsam besiktastan giderdim. 1 senedir oynamayan baglarini koparip duran kaleci aliniyor senin yüzüne bakilmiyor. As kaleci de tolga zaten,şaka gibi. 1 saniye durmazdim dalga geciliyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabri hayırlı olsun Beşiktaş'a. Yalnız beyler Şampiyonlar Ligini kaldırabilecek mi bu adam? Daha önce hiç izlemedim.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Bir kalecinin yan toplarda etkili olmasının, doğrudan boyuyla ilgisi yoktur. O daha çok zamanlama, kararlılık, top takibi vs. ile ilgilidir. Ellerini arkaya götürmesi de normaldir ve bunu çoğu kaleci de yapar, özellikle rakibin şut atmaya hazırlandığını hissederlerse. Bunun da amacı bir momentum sağlayarak , yani hız kazanarak kolun hamle mesafesini uzatmak ve dolayısıyla topa erişmeyi daha olanaklı kılmak.

    Ben de dahil herkesin çok istediği Ospina da yan toplarda zayıftır. Arsenal'in Olympiakos'a yenildiği maçta bu şekilde inanılmaz bir yan top hatası yaparak takımının mağlubiyetine neden olmuştur. Golü adeta kendi kalesine attı adam tıpkı zamanında FB kalecisi Yaşar'ın yaptığı gibi. Bu maçtan sonra zaten Arsene Wenger , Petr Chech'i getirmiş ve ondan sonra da Ospina, FA kupası maçları ve sakatlık harici forma yüzü görememiştir.




    Fabri'nin transferi alınamayacak kadar büyük bir risk taşıyor malum sebeblerden dolayı. Hiç alınmayıp Boyko'ya şans verilse daha iyiydi. Ayrıca Fabri geliyorsa, büyük ihtimalle Boyko da gidecek demektir. Eğer ki karar kesinse, bize düşen de adama elimizden gelen desteği göstermek olmalı. Sorun şu ki, Fabri'nin kredisi bir Ospina kadar fazla olmayacak. Tolga'nın zaten hiç kredisi yok. En iyisi performansını bekleyip, biraz da sabredip görmek.




  • Beşiktaş'ta son günlerde çok konuşulan olay transfer den sorumlu yönetici Erdal torunoğullarının, Fikret orman tarafından bu görevden alınması.. birkere herkes şunu bilsin Aykut Torunoğulları kesinlikle beşiktaşa yanlış yapmaz ve yaptırmaz ve ortada bir Tartışma var ise bu Beşiktaşın menfaatlerini düşündüğü içindir ve şunu da biliyorum Beşiktaş'tan para yemek isteyen hiç bir Menajer Erdal Torunoğullarını ve onun gibilerini sevmez zaman ne gösterir bilmem ama bence Erdal bey bu saaten sonra Fikret Ormanla mutlu olmaz ve hem kendisi hem Beşiktaş için yapacağı en olumlu karar istifa edip görevi en zirve ve sempatik bir ortamda bırakmasıdır ama karar kendisinindir...
  • Beyler Bas Dost deniliyor sizce olur mu olursa nasıl olur ben beğeniyorum ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabri denen adam Beşiktaş'ın kalecisi filan olamaz. Profesyonel kariyeri boyunca 40-50 maç oynamış adam mı bizim kalecimiz olacak. Artı alacağı parada tam bir saçmalık. Bu adama 500 binden fazla verilirse mustafa,veli,tolga'dan sonra yönetimin bize atacağı başka bir kazık olacaktır. Bu adamlara bu paralar nasıl verilir anlamakta zorluk çekiyorum. Mustafa Pektemek'te takımdan ayrılmayacağını bu sene takıma daha fazla katkı yapmak istediğini açıklamış. Ulan şu adamı görünce çıldırıyorum sinirden. Sivok bile bu işe yaramazdan daha fazla gol atmış halen takıma katkı diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşiden alıntı

    ezeli rakibinin 9 yıllık futbolcusunu, ezeli rakibinin en sevilen futbolcusunu, ezeli rakibinin kaptanlığını bile yapmış futbolcusunu; ezeli rakibinin önerdiği rakamlardan çok daha düşük bir rakama bünyesine katmıştır.

    transfer gerçekleşirken başkanı helikopter ile futbolcuyu almaya gitmemiştir. transfer gerçekleşirken başkanı araç ile futbolcunun şoförlüğünü yapmamıştır. transfer gerçekleşirken başkanı futbolcuya şapka takarak poz vermemiştir. tam burada konuşulması gereken konu vizyondur. konu, ezeli rakibinin en sevilen futbolcusunu çok düşük bir rakama ve zerre gösterişsiz transfer edebilmektir. konu, seçebilmek değil seçilebilmek olmaktır.

    ezeli rakibi için acı olan bu. acıtan bu.

    https://eksisozluk.com/entry/61561611




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    Fabri hayırlı olsun Beşiktaş'a. Yalnız beyler Şampiyonlar Ligini kaldırabilecek mi bu adam? Daha önce hiç izlemedim.

    dünyada ilk 3 sırada ne demek kaldırır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Çok düşük ücret' dediği de 1 milyon 750 bin Euro. Günlük 15582₺, saatte yaklaşık 650₺. Futbolda dönen şu paralar yüzünden tamamen soğudum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nur! kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Futbolu izlemeyi çok seviyorum ama bu dönen paraları düşündükçe moralim bozuluyor. Bana göre futbolcuların bunun bilincinde olup çok daha fazla mütevazi olması gerekirken (Bizim takımdakileri ayrı tutarak çünkü neredeyse hepsi çok efendi insanlar ve paraya, gösterişe meraklı değiller) sabrinin eşi gibi lamborghiniyle hız denemesi yapan veya benzeri işleri yapan çok futbolcu ve yakını var. Bunları hazmedemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmeehhmet

    ekşiden alıntı

    ezeli rakibinin 9 yıllık futbolcusunu, ezeli rakibinin en sevilen futbolcusunu, ezeli rakibinin kaptanlığını bile yapmış futbolcusunu; ezeli rakibinin önerdiği rakamlardan çok daha düşük bir rakama bünyesine katmıştır.

    transfer gerçekleşirken başkanı helikopter ile futbolcuyu almaya gitmemiştir. transfer gerçekleşirken başkanı araç ile futbolcunun şoförlüğünü yapmamıştır. transfer gerçekleşirken başkanı futbolcuya şapka takarak poz vermemiştir. tam burada konuşulması gereken konu vizyondur. konu, ezeli rakibinin en sevilen futbolcusunu çok düşük bir rakama ve zerre gösterişsiz transfer edebilmektir. konu, seçebilmek değil seçilebilmek olmaktır.

    ezeli rakibi için acı olan bu. acıtan bu.

    https://eksisozluk.com/entry/61561611

    Dünyanın en iyi sağbeklerınden birisin ve şimdi gidip siyah beyaz formayı giyeceksin başarılar dani alves




  • 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.