Şimdi Ara

Volvo S70 T5 Komple Motor Yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Çok Uygun Fiyata Volvo S70 Aldım 10.000tl Fakat Aracın Herhangi Bir Kazası vs. Yok Fakat Alt Takımı Ve Motoru Epey Yorgun Zaten Aldığım Adamda Motor Yaptırmanız Gerek Dedi Şimdi Motor Türü T5 BU Motorları Sağlıklı Bir Şekilde Yaptırmanın Maliyeti Sizce Ortalama Nedir Birde Alt Takım Yenilenmesi Gerekiyor Bununda Ortalama Fiyatı Nedir Bunları Bilip Ustalarla Ona Göre Pazarlık Yapmak İstiyorum Şimdiden Çok Teşekkür Ederim



  • Biraz korkutucam belki ama 5-6 bin liradan fazla harcayabilirsiniz.
  • Allah Razı Olsun goodorevil :) Buna Alt Takımda Dahil mi Çünkü Ben 10.000 TL Kadar Bir Bütçe Ayırdım. Araç Bana 20.000e Gelicek Zaten Piyasada Ortalama Fiyatları O En Azından İçim Rahat Binicem :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa.erc -- 21 Nisan 2015; 0:02:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aa.erc

    Allah Razı Olsun goodorevil :) Buna Alt Takımda Dahil mi Çünkü Ben 10.000 TL Kadar Bir Bütçe Ayırdım. Araç Bana 20.000e Gelicek Zaten Piyasada Ortalama Fiyatları O En Azından İçim Rahat Binicem :)

    Yok hocam sadece motor için konuştum. 5 Silindir ve Turbo var. 5-6 bin lira motor tutacaktır. Tabii yetkili servis fiyatı değil bu. Özel bir serviste yapılabilir. Volvo'yu işini bilen özel bir servise emanet edin, üzülmeyin.
    Alt takım için orijinal isterseniz kesenin ağzını açmanız lazım. 1000-1200 lira gibi bir fiyata ZNT yaptırabilirsiniz. Amortisör yay ve fren diskleri, balataları isterseniz onlar da 1500 lira kadar tutuyor (Toplam). Ancak bir detay var, bu arabalarda arka takım da yapılması gerekiyor. Ön takım yaptırıp bırakmayın yani. O 10 bin lirayı gene gömersiniz gibi geliyor bana. Ancak şu var, motor sıfır yürüyen sıfır olursa, eğer son sahibi olmayı da göze aldıysanız evladiyelik olur.

    Zaten:
    Volvo
    Tek kapı
    5 Silindir
    Yüksek hacim Turbo benzin

    Gibi kelimeler arabayı size bağlıyor. Ha şu var, evladiyelik bir arabanız olur.




  • Aynen Goodorevil Son Sahibi Olacam Çünkü Aracın Alt Takımı Çok Kötü 120den Sonra Titriyor Turbo Bitik Durumda Motor Uzun Süre Çalışınca Ağır Bir Koku Geliyor Motor Kısmından Klasik Makina Kokuları Olur Ya Yağ İle Karışık Bir Koku Baya Problemleri Var Ki Ona Rağmen Bu Araçtan Sürüşte Müthiş Keyif Alıyorum Yolda Gidişi vs Muhteşem Bir Araç Aşık Oldum Resmen :))) Komple A'dan Z'ye Yaptırıp Binicem 5 - 6 sene
  • aa.erc A kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun öncelikle, Bir volvo hayranı olarak Düzgün ustam olsa ben de aynı işe girerdim. Toplamda 20.000 TL ye her şeyini yaptırdığınız ve bildiğiniz temiz bir aracınız olmuş olacak.

    bir de masraf beklediğiniz kadar çıkmayabilir. Bazı parçalar tamir edilebilir ( turbo vs ) bazı parçaları uygun bulursunuz vs. Biraz motorun durumuna bağlı. Belki segman atınca işiniz bitecek ( atıyorum tabi )

    Özetle iyi bir aracınız olacak. Güle güle kullanın şimdiden.
  • Ev alıyorsun salonu yok. Aynı onun gibi bir durum. Ne insanlar var yahu ağrısız başını ağrıtıyor.
  • Eyvallah Mr.Big :) Aynen Öyle Düşündüm Bende Gidip 17 18e masraflı bir şey alacağıma bitik durumda kasası düzgün bir araç denk geldi aldım bir tane usta buldum ankaradan volvoto diye bir yer tanıdık aracılığı ile yaptırıp sıkıntısız binecem inş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkalecik

    Ev alıyorsun salonu yok. Aynı onun gibi bir durum. Ne insanlar var yahu ağrısız başını ağrıtıyor.

    Klasik 1.5dci binicisi yorumu olmuş.
  • Otm vites ise Gürcistan,Bulgaristan vb yerde motor,şanzuman,elektrik tesisatı vb herşeyi komple sıfırlama seçeneğinide araştırabilirsiniz.

    Kullanırken olsun satarken olsun büyük avantaj sağlar.

    Cesur kararınız için tebrik ederim hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aa.erc

    Merhaba Arkadaşlar Çok Uygun Fiyata Volvo S70 Aldım 10.000tl Fakat Aracın Herhangi Bir Kazası vs. Yok Fakat Alt Takımı Ve Motoru Epey Yorgun Zaten Aldığım Adamda Motor Yaptırmanız Gerek Dedi Şimdi Motor Türü T5 BU Motorları Sağlıklı Bir Şekilde Yaptırmanın Maliyeti Sizce Ortalama Nedir Birde Alt Takım Yenilenmesi Gerekiyor Bununda Ortalama Fiyatı Nedir Bunları Bilip Ustalarla Ona Göre Pazarlık Yapmak İstiyorum Şimdiden Çok Teşekkür Ederim

    Neden ilk harfleri büyük yazmak gibi bir dil bilgisi katliamı yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim aşamaları burada yazarsan haberimiz olsun...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan Tabiki Bu Konuda Yeni Başlık Açarak Fotoğraflı Olarak Herkesi Bilgilendiricem
  • Fotoğraf görebilirsek sağlıklı net yorumlar yapılabilir.
  • Güle güle kullan dostum aracın fotoğraflarını eksik etme
  • Sevgili dostum ciddi ciddi alıp motor yaptırmayı düşünüyorsan, gerçekten de söylediğin gibi sizi mutlu mesut bir ömür bekliyor. Zira aracı sizden almak istemeyecektir hiç kimse. Başbaşa güzel zamanlar geçireceksiniz. Dolayısıyla sizi şuraya davet ediyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_46755269/mpage_24//tm.htm

    Birazdan da size oradan çağrı göndereceğim.
  • Slmlr, şu an kullandıpım S70 i 6 ay önce motyor yaptırdım. malzeme 1000 TL + 1000 Tl işçilik. malzemeyi kendim aksaraydan aldım. volvo ustası olmayn ,ustada iyi topladı
  • Bendeki T5 Motor Usta İle Konuştum Turbonun Revize Olması Lazım Dedi Ama Ben Değiştirticem Alt Takım Masrafları Vs Bana Parça Ve İşçilik Fiyatı Çıkardı 9000 TL ama A'dan Z'ye iç aksanlarındaki Plastikler Dahi Değişecek Kapıda Hoparlör Plastikleri Kırık Benim Aracım Baya Bir Sorunlu Elektronik Arızalarıda Var Yeni Takılan Lpg Kiti İle Cruise Çalışmıyor Onlara Kadar Yapılacak Yani 9000'i Yiyince Ömürlük Olacak Yazı Çıkartayımda Kasım Gibi Yaptıracağım Verdiğin Bİlgiler İçin Teşekkür Ederim Yeni Yaptırdığını< Aracınızı GÜle GÜle Kullanın :)
  • s40 1.9 t4 ün trigerini anadolu yakasında (ataşehir civarı) garantili ve ekonomik değiştirebilecek servis varmı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S70 t5 hararet yaptığı için üst kapak contası ve taşlama bakım falan İzmirde 1500 TL civarina mal oldu bilginize arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.