Şimdi Ara

Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O daha çok 40 milyon kullanıcıdan çoğu kendi para birimlerine lömbürdop diye 3e katlayıp üstüne de fiyatı biraz daha katlayan satıcıları yoktur...Gamestop gibi mağazalardan rahatça alıyorlardır. Bizde hem TL ile dolar/euro arasındaki uçurum üstüne de yüksek kar isteği ile aral gibi yerlerde uçuk fiyatlar çıkıyor...

    Konuya gelince hayal kırıklığı falan yok ortada ama bu kadar insan var illa ki sevmeyip konusunu açan çıkacaktır saygı duymak lazım. Ps4 exc oyunlarını pcde oynama durumu yok ( yazının devamı klasik ps4 vs pc konularındaki açıklamaları içeriyor sayalım rahatlık exc oyunlar upgrade ile uğraşmama vs )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bloodborne ve Uncharted 4 en popüler olmuş en çok başarı yakalamış oyunları olduğu için. Senin de PS4 ex.'leri yazarken fark edebileceğin gibi PS4'ün exleri PS3'ün neredeyse bir yılında çıkan ex. oyunlar kadar etmiyor, anlatmak istediğimde oydu.

    Gayet de eder, en popüler olmuş dersen ps3 için de aynı şeyleri yazman gerekir, warhawk, tekken 5 , wipeout hd falan yazmışsın da ben de abzu,shadow of the beast, knack gibi oyunları da yazardım, daha da gelecek belli olan exler var birsürü.
  • Abzu PC'ye de çıktı PS3 listesini yaparken PS2 ve 3'e çıkmış oyunları bile listeye dahil etmedim, sadece daha sonradan PSP'ye çıkmış oyunlar mevcut yani Sony markası dışında başka oynayacak bir imkanınız olmayan oyunlar var. Shadow of the Beast'i çok ses getirmediği ve küçük çaplı bir oyun olduğu için listeye eklemedim çünkü PS3 içinde eklersek işin içinden çıkamam ama Knack konusunda haklısın hadi Knack ve Shadow'u ekleyelim. Gelecek oyunlar bizi şu an ilgilendirmiyor çünkü o eski nesil olan PS3 ile şu an yeni nesil olan PS4 karşılaştırmak mümkün olmaz. PS4'ün şu an piyasada kaldı süre kadar PS3 ile kıyaslıyoruz.

    PS3’in ilk 3 yılı ile 4’ün 3 yıllık ömrünü demek daha doğru olacak karşılaştırmasını yapalım. Öncelikle oyunları sen beğeniyor, ölüyor bitiyor olabilirsin bende Killzone’u çok beğendim ama oyunlara gelen genel tepkilerini ölçmek için puan ortalamalarını kullanmamız gerekiyor. Sonra The Order Dünyanın en iyi oyunu böyle saçma mesaj olmaz deyip durmazsan sevinirim. Listeye Remastered ve oyunları da eklemedim doğal olarak.

    PS4:

    Uncharted 4: 93
    Bloodborne: 92
    Ratchet and Clank: 85
    inFamous: 80
    Until Dawn: 79
    Driveclub: 71
    The Order: 63
    Little Bİg Planet 3: 79
    Killzone Shadow Fall: 73
    Shadow of the Beast: 64
    Knack: 54

    Kaç oyunumuz var; 11
    Bunların puan ortalaması kaç; 75

    PS3’e gelelim;

    Resistance Fall of Man: 86
    Ratchet and Clank Future: 89
    Ratchet and Clank: Quest for Booty: 76
    Siren: 78
    The Eye of the Judgment: 75
    SOCOM: 63
    GT5: 80
    Time Crisis 4: 60
    Echochrome: 81
    Resistance 2: 87
    Wipeout HD: 87
    MGS: Guns of the Patriots: 94
    Heavenly Sword: 79
    Little Big Planet: 95
    Tekken 5: 82
    Warhawk: 84
    Motorstorm Pacific Rift: 82
    Uncharted: 88
    Ninja Gaiden Sigma: 88
    MotorStorm: 84

    Kaç oyunumuz var: 20
    Puan ortalaması kaç: 81

    Gördüğün gibi daha başarılı bir şekilde daha fazla ex. oyuna ev sahipliği yapmış PS3. Hem puan ortalaması 55'lere düşen oyunları PS4 için sen dedin diye ekledim PS3 için onları da eklesek zaten listeyle uğraşamazdım. Kaldı ki bir de PS3 için 2006-2007-2008 yıllarını dahil ettik PS4 için 2013-2014-2015,2016 yıllarını konuştuk.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bu nesil ilk tanıttıklarından beri bir garip başladı. PS3, Xbox 360 zamanı konsolların son dönemine kadar PC oyun konusunda yarışamıyordu bile, tabi bunun sebepleri arasında PC de oyunların o kadar satmaması da var ama o ayrı. PS2 zamanı 3 ve Xbox 360 duyurulduğu zaman gördüklerini kimse inanamamıştı hatta hatırlarım PC dergileri bile PC oyunculuğu ölecek mi diye tartışıyordu. 4 ve One aynı etkiyi yapamadı ilk gösterdikleri oyunlar bile o kadar inanılmaz gözükmüyordu. Tabi ki her şey grafik değil ama yeni adam gibi bir IP bile çıkmadı, şu an herkesin çok iyi diye saydığı oyunlar Uncharted 4 devam oyunu, Bloodborne zaten Dark Souls formülü. Yeni bir IP derken hiç yeni şeyler deneyen büyük bir yapım göremedik hem konsollarda hem PC tarafında. Yeni nesil konsollar ilk oyunları bile Thief, Castlevania LoS 2 gibi 30 ile çalışıyordu şimdi 30, 60 muhabbetine girmek istemiyorum ama yeni bir konsol çıktığı zaman bir süre 60 beklersiniz. FPS konusunu geçersek ki zaten konsol oyuncusu 30'a alışkın ve dert etmiyor bir çok oyunda konsollar zorlanıyor 30 bile tam olarak veremiyor, yükleme süreleri uzun sürüyordu. Zaten ara nesilin çıkmasının diğer açıklaması bu konsolların yetersiz kaldığını firmaların da görmesi ki Sony PS4 Pro'yu PC yüzünden çıkartmak zorunda kaldık diye bir açıklama yaptı. Bunu bazı arkadaşlar o zamanlar ki teknoloji hızında değil her şey artık devir değişti diye açıklıyor ama o zamanlarda teknoloji hep değişiyor, gelişiyordu fakat hep konsollar ilk çıktıkları zaman PC'in önünde olmayı başarıyorlardı, bu nesil olamadı.

    PS3 Kasım 2006 da çıktı;

    2006 yılında başarılı ex olarak bir tek

    Resistance: Fall of Man'i gördük.

    2007;

    Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
    Uncharted: Drake's Fortune
    Ninja Gaiden Sigma
    MotorStorm
    Warhawk
    Tekken 5: Dark Resurrection
    Heavenly Sword

    2008;

    LittleBigPlanet
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Wipeout HD
    Resistance 2
    MotorStorm: Pacific Rift
    echochrome
    Gran Turismo 5 Prologue
    SIREN: Blood Curse
    Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

    3 sene içinde çıkan ex. oyunları dahil ettim ki listeye sadece PC'ye PS2'ye çıkmış oyunları bile dahil etmedim. Fakat şimdi Uncharted 4 yukarı Bloodborne aşağı.

    Saydığınız listedeki oyunlardan bazıları;

    - Ninja Gaiden:Bu oyun aslında Ninja Gaiden Black'in bir portu, aslen exc. olduğunu söylemek pek mümkün değil.
    - Tekken 5: Dark Resurrection: Bu da PSP'den port edilmiş ve Tekken serisinin belkide en kötü oyunu
    - Wipeout HD: Keza bu oyun da aslen bir port
    - echochrome: Bu tarz oyunlardan çok çok daha iyileri PSN'e geldi, bence adını şu konuda saymak bile gereksiz, özü itibarı ile PSN oyunu.

    Bu listede 3A exc. sıfatını hakkeden oyunlar;

    - MGS 4
    - Uncharted
    - Heavenly Sword
    - Resistance
    - Motorstorm

    Şahsen diğerleri dikkate alınacak oyunlar değil...

    Her ne kadar bazıları beğenilmese de, ölçek olarak PS4'e gelen 3A oyunlar da şunlar

    - Killzone Shadowfall
    - Infamous Second Son
    - Uncharted 4
    - Ratchet and Clank
    - Bloddborne
    - Order 1886
    - Driveclub
    - Knack
    - Until Dawn
    - Little Big Planet 3
    - Yakuza 0

    Bu listeye PS4 dışında sadece PC çıkan konsol exc. oyunları, PSN'e gelmiş kaliteli bağımsız yapımları, PSVita'dan port edilen Gravity Rush gibi kaliteli oyunları, resmastered olmuş oyunları dahil etmedim. Aslında özünde PS4 hem çıkış oyunları olarak, hem de ilk 3 yıl oyunları olarak bir önceki nesilden çok daha başarılı. Sadece internetin sağladığı olanaklarla kirlenmiş bir hafızamız var, mesele de bu...


    İkinci bir cevabınızda hesaplama yaptığınız bir oyun listesi var.

    Burada ilk 3 yıl içinde çıkmayan oyun ve ortalaması düşük olduğu halde listede olmayan oyunlar var

    Gran Turismo 5: meta 85
    Lair: meta 53
    Haze: meta 53
    Untold Legends: Dark Kingdom: meta 58
    Genji: Days of the Blade: meta 55

    Ortalamanız direk 80'lerin altına düşüyor. PS4 listesine 2016 yılı içinde çıkacak oyunları da eklerseniz muhtemelen PS4 exc. oyunlarının metasının arttığını göreceğiz muhtemelen. Hele ki 2017'de çıkması beklenen ve duyurusu yapılan muhteşem oyunları da eklerseniz PS4'ün daha iyi olduğunu göreceğiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 11 Eylül 2016; 8:42:53 >




  • Konu tartışmaya müsait. Seviye kötüye doğru gitmeye başlarsa (küfür, hakaret, saygısızlık vs.) konuyu kilitleyeceğim, şimdiden uyarayım.
  • Konsol işi bitti oyun fiyatları pc ye göre 2-3 kat daha pahalı ayrıca online oyun için ek ödeme yapmak gerekiyor. Bu yüzden en iyisi pcdir.

    Pcyi bağlıyorum tvye, gamepadi elime alıyorum konsol tadında oyun oynuyorum. Pcye çıksn oyunların yüzde 95 i gamepad destekliyor. Tuş ayarı bile yapmaya grrek yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende God of War 3 ile başlayıp Last of Us ile sona eren Ps macerama geçen ay Ps 4 ile yeniden başladım ki bu konuyu açan arkadaş gibi kafamda bi ton soru vardı yeni nesil konsolların tanıtılması bu süre zarfında Pc nin grafik bakımından konsolları ezmesi vs. Malum ogrenciyiz kyk nın yatması yazın işe girmem derken 1500 tl gibi bi para geçti elime konsol bölümünün karışıklığı yüzünden bu defa kesin pc topluyorum dedim ve başladım araştırmaya yok arkadaş technopat denen kanalın makul (!) Fiyatlarda topladığı pc yi ve performansı görünce girdim bi ikinci el sitesine biraz pazarlıkla sıfır ama garantisiz ps 4 umu 850 tl ye çok güvenilir birinden aldım. Fakat şunu da belirtmek isterim oyunsuz geçirdiğim 2-3 yılda çok kısa karşılaştırma videoları dışında inanın tek bir gameplay videosu dahi izlemedim ve şimdi başladım en eski oyunları oynamaya ps3 ün ates edince tepki vermeyen su grafiğinden sonra watch dogsu oynadığımda bayılıyodum arkadaş oyunların pahalılığından söz etmiş ama daha yeni Killzone shadowfall u çift hesabıyla 20 liraya aldım evet benimde uncharted 4 oynamak için elim ayağım titriyo ama sindire sindire gidiyorum. Özetle doların uçukluğundan dolayı konsol oyunculuğu her zaman öğrenci adamın kurtarıcısı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu nesil çıktığı gün benim için hayal kırıklığı oldu umarım PS4 Pro ile herşey daha güzel olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Eylül 2016; 9:57:56 >
  • Bu nesil konsollar hayal kirikligi olmasaydi ne Scorpio ne de Ps4 Pro vardi simdi onumuzde..



    Gel gor ki "4K Manyakligi" yuzunden onlarinda sonu soru isareti, yapin adam akilli 1080p/60 fps full detay olsun bitsin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Abzu PC'ye de çıktı PS3 listesini yaparken PS2 ve 3'e çıkmış oyunları bile listeye dahil etmedim, sadece daha sonradan PSP'ye çıkmış oyunlar mevcut yani Sony markası dışında başka oynayacak bir imkanınız olmayan oyunlar var. Shadow of the Beast'i çok ses getirmediği ve küçük çaplı bir oyun olduğu için listeye eklemedim çünkü PS3 içinde eklersek işin içinden çıkamam ama Knack konusunda haklısın hadi Knack ve Shadow'u ekleyelim. Gelecek oyunlar bizi şu an ilgilendirmiyor çünkü o eski nesil olan PS3 ile şu an yeni nesil olan PS4 karşılaştırmak mümkün olmaz. PS4'ün şu an piyasada kaldı süre kadar PS3 ile kıyaslıyoruz.

    PS3’in ilk 3 yılı ile 4’ün 3 yıllık ömrünü demek daha doğru olacak karşılaştırmasını yapalım. Öncelikle oyunları sen beğeniyor, ölüyor bitiyor olabilirsin bende Killzone’u çok beğendim ama oyunlara gelen genel tepkilerini ölçmek için puan ortalamalarını kullanmamız gerekiyor. Sonra The Order Dünyanın en iyi oyunu böyle saçma mesaj olmaz deyip durmazsan sevinirim. Listeye Remastered ve oyunları da eklemedim doğal olarak.

    PS4:

    Uncharted 4: 93
    Bloodborne: 92
    Ratchet and Clank: 85
    inFamous: 80
    Until Dawn: 79
    Driveclub: 71
    The Order: 63
    Little Bİg Planet 3: 79
    Killzone Shadow Fall: 73
    Shadow of the Beast: 64
    Knack: 54

    Kaç oyunumuz var; 11
    Bunların puan ortalaması kaç; 75

    PS3’e gelelim;

    Resistance Fall of Man: 86
    Ratchet and Clank Future: 89
    Ratchet and Clank: Quest for Booty: 76
    Siren: 78
    The Eye of the Judgment: 75
    SOCOM: 63
    GT5: 80
    Time Crisis 4: 60
    Echochrome: 81
    Resistance 2: 87
    Wipeout HD: 87
    MGS: Guns of the Patriots: 94
    Heavenly Sword: 79
    Little Big Planet: 95
    Tekken 5: 82
    Warhawk: 84
    Motorstorm Pacific Rift: 82
    Uncharted: 88
    Ninja Gaiden Sigma: 88
    MotorStorm: 84

    Kaç oyunumuz var: 20
    Puan ortalaması kaç: 81

    Gördüğün gibi daha başarılı bir şekilde daha fazla ex. oyuna ev sahipliği yapmış PS3. Hem puan ortalaması 55'lere düşen oyunları PS4 için sen dedin diye ekledim PS3 için onları da eklesek zaten listeyle uğraşamazdım. Kaldı ki bir de PS3 için 2006-2007-2008 yıllarını dahil ettik PS4 için 2013-2014-2015,2016 yıllarını konuştuk.






    Cidden aşırı taraflı ve eksik yorum yapıyorsun, Abzu Pc'ye çıktı diyorsun ama;

    Ninja Gaiden Sigma ne ? Xbox'a çıkan Ninja Gaiden portu

    Tekken 5 ne ? Ps2'ye çıkan Tekken 5'in portu.

    Echochrome nedir ? Bu tarz en az 10 tane psne gelmiş oyun sayarım.

    Wipeout HD ne ? PSP'deki Wipeout oyunlarının 1080p renderlanmış hali.

    + PS3'e ex sayısında hem dandik fazla oyunları yazarken hem de düşük ortalama olacak diye Haze Lair gibi oyunları neden eklemiyorsun koysana ortalamaya ? Haze,Lairi koymazken Knacki koymaya utanmadın mı mesela ?

    Bu mesajları normal birine atsan yer de kusura bakma biz yemeyiz kardeşim.

    Mehmet abi de çok güzel açıklamış bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Eylül 2016; 12:53:16 >




  • Ps3u ilk alanlarrdanim baayaad akapaalai kaalmissti konsol yeni almama ragmen
    Ps4 buna ragmen gecemedi ilk 3 senedeki basarisini
    Bnladan sonra bakalim ne olucaak 4k filan hikaye oyunlarrin icerigi zayif olursa bu jenerasyon komple fiyaasko olur
    Derseniz hicmi oyun yok sence var ama cogunlugu hep eski oyunlarin yeni versiyonlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exc oyunlardan bahsederken bunu unutmayalım :) Şu an digital sürümü psn'de feci ucuz.

    Tearaway Unfolded
     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 11 Eylül 2016; 14:35:09 >




  • eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: eyes-on-you

    Ne zamandan beri forumda düşüncelerini söylemek trolluk oldu acaba?

    Birine hakaret mi etmişim, olmayan bir şey mi yazmışım?



    donanım haber playstation bölümüne hoş geldin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 11 Eylül 2016; 14:42:58 >
  • @d3vstator Mesajınız için teşekkürler, bahsettiğin remake ve port oyunları hatırlamıyordum, aklımda kalan oyunları yazmıştım. Çıkacak ve çıkmış oyunlar dediğim gibi şu an tartıştığımız ve konumuzla pek ilgisi yok dediğim gibi PS4 kadar piyasada olduğu zamanı konuşuyoruz. Dikkate alınacak oyunlar değil gibi kişisel yorumlar girersek işin içinden çıkamayız benim için The Order da dikkate alınacak bir oyun değil, o yüzden puan ortamalarından gitmeyi doğru buldum.

    @KAKA Echochrome ve Wipeout gibi oyunlar haklısın fakat onlar çok olumlu tepkiler aldığı için ulaşmam kolay oldu, aslında o yüzden puanı düşük oyunları yazmamışım gibi duruyor çünkü hatırlamıyorum ve tüm PS3 ex. oyunlarını yani ufak çaplı ses getirmeyen şu an bulmak zor, ama istersen ona da uğraşabiliriz. d3vstator arkadaşın dediği oyunları listeye eklesem ortalama 78 oluyor, Knack'ı ben olsam eklerdim dedin bir önceki mesajında onun için ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 11 Eylül 2016; 18:12:29 >




  • hala konsolda oyun fiyatlari pahali diyenler var onlara guluyorum

    konuyu acan eleman witcher 3 pc de 90 tl demis. e 90 tl ye 2. el ps4 icin ayni fiyata bulup kutulu olarak alip oynarsin gene 90 tl den satarsin
    uncharted 4 u bile 100 tl ye bulmak cok kolay

    mesela kuzenim 100 tl ye god of war 3 aldi. 20 tl verip witcher 3 ile takasladi. sonra da 90 tl den satti. noldu simdi 20 tl ye 2 oyunu da oynamis oldu.

    ps4 de oyun isi pc ye gore daha karli. pc = olu yatirim

    ama ps4 de 10 20 tl farkla takas et tertemiz oynamadigin oyun kalmasin

    pc fanboylarinin artik ps4 oyunlari 200 tl alinir mi yea. muhabbeti bitsin artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri olmadan sadece sallar bunlar hiç uğraşma. Takas ve dijital indirimler sayesinde çoğu oyunu para harcamadan oynadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolların sonu artık geliyor
  • Peki hem kaliteli bir biiiisi , hem de pro/ xbox one S olsa sonra da scorpio'yu yanına eklesek çok mu çok oluruz

    Not: bunlara sahip olmak için E5'te yürüyüş yapmak gerekmiyor ya da asosyal olmak ; )

    Ps4 ve xbox one ve pc cepte .Onları pro ve scorpio ile değiştirmek kalıyor geriye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: games087

    hala konsolda oyun fiyatlari pahali diyenler var onlara guluyorum

    konuyu acan eleman witcher 3 pc de 90 tl demis. e 90 tl ye 2. el ps4 icin ayni fiyata bulup kutulu olarak alip oynarsin gene 90 tl den satarsin
    uncharted 4 u bile 100 tl ye bulmak cok kolay

    mesela kuzenim 100 tl ye god of war 3 aldi. 20 tl verip witcher 3 ile takasladi. sonra da 90 tl den satti. noldu simdi 20 tl ye 2 oyunu da oynamis oldu.

    ps4 de oyun isi pc ye gore daha karli. pc = olu yatirim

    ama ps4 de 10 20 tl farkla takas et tertemiz oynamadigin oyun kalmasin

    pc fanboylarinin artik ps4 oyunlari 200 tl alinir mi yea. muhabbeti bitsin artik

    Hocam akıllı adamın hali bi başka oluyor konsolu alalı daha bi ay oldu nr kadar eski oynamadığım oyun varsa sindire sindire gitmeye çalışıyorum zaten forum ve ikinci el siteleri o kadar aktif ki bi tane kutulu oyun aldım şimdi onu takasliyorum bi tanede dijital oyun aldım 20 tl ye 10 tl yede secondary hakkını satıyorum bu kadar basit
    He daha geçen hafta gta 5 e 200 tl verip alan arkadaşımda var zenginin hali başka ama bunlar yüzünden aral belası başımızdan eksik olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanTam35


    quote:

    Orijinalden alıntı: games087

    hala konsolda oyun fiyatlari pahali diyenler var onlara guluyorum

    konuyu acan eleman witcher 3 pc de 90 tl demis. e 90 tl ye 2. el ps4 icin ayni fiyata bulup kutulu olarak alip oynarsin gene 90 tl den satarsin
    uncharted 4 u bile 100 tl ye bulmak cok kolay

    mesela kuzenim 100 tl ye god of war 3 aldi. 20 tl verip witcher 3 ile takasladi. sonra da 90 tl den satti. noldu simdi 20 tl ye 2 oyunu da oynamis oldu.

    ps4 de oyun isi pc ye gore daha karli. pc = olu yatirim

    ama ps4 de 10 20 tl farkla takas et tertemiz oynamadigin oyun kalmasin

    pc fanboylarinin artik ps4 oyunlari 200 tl alinir mi yea. muhabbeti bitsin artik

    Hocam akıllı adamın hali bi başka oluyor konsolu alalı daha bi ay oldu nr kadar eski oynamadığım oyun varsa sindire sindire gitmeye çalışıyorum zaten forum ve ikinci el siteleri o kadar aktif ki bi tane kutulu oyun aldım şimdi onu takasliyorum bi tanede dijital oyun aldım 20 tl ye 10 tl yede secondary hakkını satıyorum bu kadar basit
    He daha geçen hafta gta 5 e 200 tl verip alan arkadaşımda var zenginin hali başka ama bunlar yüzünden aral belası başımızdan eksik olmuyor

    Değil mi ya ?

    İlla son çıkan oyunu oynayacağız diye bir kaide yok ki.

    Bugün ps2'yi ps3ü elimde tutuyorsam daha bir sürü oyunu olmasıdır.

    Psn'de ekli olan arkadaşlara bakıyorum 1 hafta önce oynadığı oyunu bir daha oynafığını görmüyorum.10 günde oyunu bitirip platin kupa alıp atıyorlar köşeye.

    Twitch tvye bakıyorum popüler belli yayıncılar var .Hep moda hep popülerizm.Mafia 3 çıkar bütün herkes onu oynar, 1 ay sonra bak 2-3 tane canlı yayın bulursunuz.Ondan sonra adını anan olmaz.

    DH forumda da aynısı.Bugün çıkışından çok ama çok zaman geçmiş olmasına rağmen bi kaç yazı yazılabilen bloodborne , driveclub ve bir kaç oyun görebiliyoruz.

    Pc tarafında ise ilgisizlik hakim.Artık crysis 3 benchmarklarını göremiyoruz ama oyun çeşitliliği namına da açılan konu başlıkları mevcut değil.5-6 tane popüler konu var o kadar.

    Bugün hala ps vita alma isteğim var mesela. Çoğu kişi yüzüne bakmaz.Ps + ile verilen o kadar bedava oyunum oldu ki ps vita cihazı bedavaya gelecek neredeyse.

    Popülizm mutsuzluktur der ve yazımı noktalarım.iyi bayramlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.