Şimdi Ara

Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15 Şubat 2015 yılında açmıştım bu konuyu. O zamanlar söylediklerim çok tepki çekmişti.

    Şu an eminim benim gibi düşünen bir çok PS4 sahibi arkadaş vardır. Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için bu durumu yeniden açıyorum.

    Değerli görüşlerinizi esirgemeyin lütfen. Hiçbir platformu kötülemeden kullanıcı deneyimlerimizi paylaşalım lütfen.

    Forum paylaştıkça güzel.

    Arkadaşlar merhaba. Yazıma başlarken kesinlikle herhangi bir platformun fanı olmadığımı belitmek isterim. Burada amacım yaşadığım hayal kırıklığını doğrularıyla, yanlışlarıyla sizlerle paylaşmak.

    Herkes gibi ben de yeni neil konsollar duyurulduğunda heyecanlanmıştım. Eski bir PC (2001), yeni bir konsol (PS3-2013) kullanıcısı olarak Playstation'a özel oyunların heyecanın kapılmış ve sınırlı donanımıyla bu şaheserleri bana sunan cihaz ile geç tanışmanın üzüntüsü içerisindeydim. Üstelik bilgisayarım da eski sayılmazdı. GTX 570 ekran kartım ve i5 işlemcim ile 8 GB RAM im vardı. Ama gelin görün ki, koltuğa yayılıp, Playstation'a özel sinema tadında oyunları oynamanın keyfini hiçbir şekilde onda alamamıştım.

     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı

     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı


     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı


    Zaman geçti eski nesile göre kat kat fazla donanımı ile playstation 4 duyuruldu. Sadece donanım olarak değil vadettiği yazılım ve uygulamalar bakımından da heyecan vericiydi.

     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı



    Playstation 3'ün sınırlı donanımıyla Last of Us gibi bir şaheseri gören gözler Playstation 4'ün yapabileceklerini hayal ederken heyecanlanıyordu.

    Ve geç de olsa Playstation 4 Türkiye pazarına girdi, hem de 1400 TL lik uygun fiyatı ile. Cihaz Türkiye'de çıktığı gün ilk alanlardan biriyim. Hatta alamayanlara yardımı dokunsun diye forumda başlık bile açmıştım. Kurarken yaşadığım heyecanı hala hatırlarım. İlk aldığm oyun tabi ki FIFA 14'tü. Grafikleriyle oynanışıyla beni mest etmişti. FIFA yıllardır bilgisayara ve konsola farklı oyun çıkarır ve konsoldaki oyun bambaşka bir oyun olurdu. Bu da öyleydi. Ardından yeni neslin yapabileceklerini görmek için Killzone aldım. Açıkçası grafiklerinden etkilensem de gösterildiği kadar iyi olmadığını düşündüm ama dedim ki kendi kendime, bu daha yeni neslin ilk oyunu, yapabilecekleri bununla sınırlı değil.

    Konsolu aldığmdan beri bilgisayarın pek de yüzüne bakmaz olmuştum. Bazı sayfalar hariç tarayıcısı da bilgisayar kadar hızlıydı, işimi görüyordu. Ve bekledim, iyi ki PS4 almışım dedirtecek bir oyun çıkmasını bekledim. Şu an tarih 15 Şubat 2015 ve ben hala böyle bir oyun oynamadım. Üstelik oyun fiyatları spotta dahi el yakan cinstenti.

    İnceleme sitelerine ve demolara pek güvenmem, kendim beğenmeden de bir oyun almam. Oyun fiyatları 200 TL'yi görmüşken bilgisayardaki gibi korsanını indirip ondan sonra satın alma şansım da olmuyordu. Gel zaman git zaman FIFA 15'ten başka oyun oynamaz oldum ve bu da bir süre sonra sıkmaya başladı. Üstelik oyun kolları PS3 kadar dayanklı da değildi. Çok temiz kullanmama rağmen çubukları soyulmuş, birinin de R2 tuşu bozulmuştu. Böylelikle bilgisayardan sıkılan ben bilgisayarı açmaya başladım ama kesinlikle kafamda kosoldan sonra bilgisayarda oyun oynamak yoktu. Çoklu platform oyunlardan birkaçının korsan sürümünü bilgisayarda deneyip, PS4'e satın almak istedim ama aman Allah'ım o da ne! Grafikler PC'de almış başını gidiyor, hem de 4 senelik bilgisayarımda. Steam'ı açar açmaz yeni çıkacak olan Witcher 3'ün fiyatının 90 TL olduğunu görünce iyice canım sıkıldı zaten.

    Açıp bu grafik farkının nedenlerini araştırmaya başladım. O eski teknolojiyle 720p de olsa müthiş grafikler veren PS3 ile arasında dağlar kadar fark olan PS4 nasıl daha iyisini yapamıyordu? videoları izledikçe moralim daha da bozuldu.










    Üstelik yeni çıkacak ve grafikleri güzel olan oyunların çoğu ya 30 FPS snırıyla 1080p ya da 60 FPS 720p olarak açıklanıyordu. 900p gibi saçma bir çözünürlük bile uydurulmuştu. Ne oluyoruz dedim. Daha neslin başındayız. 2k 4k telefonlar açıklanıyor/çıkıyor. ne 720p-900p si. Ekran kartı fiyatlarını araştırmaya başladım. Yaşadığım hayal kırıklıkları büyüktü. 900-1100 TL aralığına şu an piyasadaki en iyi ikinci ekran kartı olan GTX 970 bulunabiliyordu. Kendimce küçük bir hesap yaptım. Bilgisayarımın bütün donanımları upgrade gerektirmiyordu, kısacası ben sadece ekran kartımı değiştirerek yeni nesil denen balondan yırtmıştım. Gelin hesabı birlikte yapalım.

    Playstation 4 fiyatı 1500 TL şu an, o da tek kol ile birlikte. İkinci kol 200 TL. Topladığımızda 1700 TL etti. Playstation Plus denen diğer balonun da hesabını katalım. 1 senelik üyelik bedeli 150 TL ve bedava olan PS3 serisindekinin üzerine ben 1 sene boyunca hiçbir katkısını göremedim sesli görüşme dışında ve o da bedavaya yapılabiliyor bilgisayarda Teamspeak vb. programlar ile. Şu an toplamda oyun oynamaya hazır ps4 sistemimiz 1850 TL.

    gelelim en can alıcı kısım olan oyun fiyatlarına. İşin Aral kısmına hiç girmiyorum çünkü onların yaptığı düpedüz dolandırıcılık.

    Playstation Store'da düz hesap bir oyun 180 ile 250 TL arasında değişiyor. Tabi ki de her ay iki oyun almayacağız ama yıllık aldığımız oyun sayısını aylara yayarsak her ay 2 oyun aldık desek, bir oyunun fiyatını 180 liradan hesapladığımızda aylık 360 lira da oyun giderimiz oluyor.

    Amacım oyuna vereceğimiz parayı da işin içine katmak değil, bilgisayar sahibi iken oyuna verdiğimiz para ile arasındaki farkı bulmak. Bilgisayarda 2 oyun aldık desek düz hesap 200-250 TL. Şimdi spot var vs diyenler olacaktır. Bilgisayarda da sadece KEY alma şansımız var ki o da spottan daha ucuza geliyor.

    Matematiksel işlemlerle daha fazla canınızı sıkmayacağım. 1800 liraya PS4 almaktansa bana 3000 TL'ye oyun bilgisayarı toplamak maliyet açısından dahi daha karlı geliyor. Üstelik 2 sene ultra detay ve 1080p en düşük 30 FPS oynama garantisi de var. İlk yıllarda alacağınız ekstra performansı hiç hesaba katmadım daha. Yıllar geçtikçe high ve medium detay seviyesine indiğinizde dahi zaten konsol ile aynı detayı alıyor olacağınız için bugün orta seviye bir oyun bilgisayarının ömrü gayet de uzundur. Şimdi ayarlama-optimizasyon ile uğraşmak var diyenler de olacaktır. Bunun da çözümü artık basit. GeForce Exprience yükleyip Optimize et tuşuna basarak oyundaki ayarlarla hiç uğraşmadan 1080p-60 FPS detayına ayarlıyor. Tabi oyununa göre 1080p- 30 FPS de olabilir. Sonuç olarak akıcı bir şekilde ayarlıyor.

    Ben böyle düşünerek konsolumu sattım ve gerçekten PC de oyun oynarken dünya varmış dedim. Akıcılık olsun, grafik detayları olsun... Hele ki konsolda oynadığım aynı oyunlar arasında gerçekten dünya kadar akcılık ve detay farkı vardı. Şimdiki konsolların mimarisinin PC ye benzediğini de unutmayalım.

     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı


     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı


    Bu da konsolun Medium-High kalitesine denk aynı fiyata sistem:

     Yeni Nesil Konsollar ve Hayal Kırıklığı


    Merak ettiğim sadece bu hayal kırıklığını yaşayan ben miyim, yoksa başkaları da var mı?

    Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 10 Eylül 2016; 14:59:28 >







  • quote:

    Merak ettiğim sadece bu hayal kırıklığını yaşayan ben miyim,


    Evet sensin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 10 Eylül 2016; 15:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun fiyatları düsmedikçe konsol monsol alınmaz. Gidin 1800-2000 liraya PC toplayın daha iyi. Hem PS4 kalitesinde oyun oynarsınız hemde steam,G2A sayesinde çok ucuza oyun alırsınız. Kardeşlikmiş takasmış falan uğraşmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için bu durumu yeniden açıyorum.
    Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, ben de yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, yeniden açıyorum.
    kilitlenmiş, açıyorum.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim ben de. Konsol dediğin bir çıakrdı 6-7 sene arkadana bakmazdın. Yeni nesil rework nesli oldu zaten. PS3 oyunlarını upgrade edip edip çıkarıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için bu durumu yeniden açıyorum.
    Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, ben de yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, yeniden açıyorum.
    kilitlenmiş, açıyorum.

    O zaman için ortada somut bir şey yoktu, kilitlenmesi normal ancak şu anda haklı olduğumu düşünüyorum.

    Forum paylaşmaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyes-on-you

    quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için bu durumu yeniden açıyorum.
    Diğer konu kilitlenmiş, ben de tartışmak için yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, ben de yeniden açıyorum.
    konu kilitlenmiş, yeniden açıyorum.
    kilitlenmiş, açıyorum.

    O zaman için ortada somut bir şey yoktu, kilitlenmesi normal ancak şu anda haklı olduğumu düşünüyorum.

    Forum paylaşmaktır.

    Somut bir şey olmadığından değil konun versus konu olduğundan kilitlenmiştir. Sen burada konsolları eleştirmiyorsun. Konsol vs PC konusu açmışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Eylül 2016; 15:52:33 >
  • Ps3 slimi aldıgım da Mayıs 2010 du
    Geçen ay verdim 10 oyunla birlikte
    Ve uzerine ps4 1 tb aldım
    Single oynamak isteklerimi uncharted 2 vb oyunlar oldu onları da çok uçuk ucuz anlamda uçuk fiyatlarda aldım yada takasladım yeni gelin şeye atlar gibi yapmadım
    Single için oyuna o kadar para vermem ben
    Çıktığı gün aldığım oyunlar cod ve bf dir
    Yani özetlersek pc benim için oyun için alınan alet olmadı
    Olamazda çünkü o pc program yaparsın yada youtube'da Quaresma videosu izlersin
    Grafik bu kadar takmayın yahu
    Neymiş yaa grafikde grafik
    Alırım mwmi ps5 kadar oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum Sistem Gereksinimleri:

    İşletim Sistemi: Win 7 64 veya üstü
    İşlemci: Intel Core i3-6300T @3.3 Ghz ya da FX-4350
    RAM: 8 GB
    Sabit Disk Alanı: 40 GB
    Ekran kartı: GeForce GTX 660 ya da Radeon 7850(+2048MB)
    DirectX: DX 11

    battlefield 1 pc için istediğini minimum sistem bu ve bu sistem bile ps4 parası eder.çok yanlış kıyaslama yapıyorsun..
    konsolun rahatlığı ve verdiği kalite fiyatına göre gayet makuldur.
  • Konsolu exc oyunlar için alıyorum geri kalan herşeyi pc, mac yani amaç exc değilse ve konsol kullanmak gibi özel zevkiniz yoksa öyle çok bana göre pek manası yok almanın. Tabi ki işin içinde maddi durum da etkili. Bugün pc ya da mac tv'ye bağlayıp oynayabilirsiniz. Hatta cihazınız yeterince güçlüyse wii, wii u, 3ds gibi konsolları da oynayabilirsiniz.

    Ps4 kullanıyorum ama cihazı kaçta bir açtığım kuşkulu ancak çok oyun oynamayan biriyseniz ve oyun çıktığı gün almak gibi bir derdiniz de yoksa konsolların her bakımdan oldukça avantajlı olduğunu da düşünüyorum fakat beni zamanında aldığım dreamcast kadar heyecanlandırmadığı da ortada.

    O nedenle pro'dan önce Nintendonun NX konsoluna öncelik vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 10 Eylül 2016; 16:12:42 >
  • Pro konusunun trollediğiniz yetmedi şimdi de ayrı konu açmışsınız, neyse orayı rahat bırakın bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Eskiden adam gibi oyun çıkıyordu şimdi sadece konsol çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilce açılmış bir konu niye ?

    Ps3 zamanı oynadığım efsane oyunlar demişsin ve oyunlar şunlar

    The Last Of Us (Çıkış Tarihi 14 Haziran 2013)

    Ps3 çıkışından tam 7 yıl sonra.

    Uncharted 3: Drake's Deception (Çıkış Tarihi 1 Kasım 2011)

    Ps3 çıkışından tam 5 yıl sonra.

    Beyon Two Souls (Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2013)

    PS3 çıkışından tam 7 yıl sonra.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Gelelim Ps4'e (örnek verdiğin oyunlar üzerinden gidiyorum)

    Şu ana kadarki en kaliteli Uncharted 4 geldi mi ? Taş gibi geldi.

    Last of Us 2 gelecek mi ? Gelecek hem de konsol çıkışından 7 yıl sonra falan değil daha erken gelecek.

    Detroit gelecek mi, beyond two soulstan daha kaliteli quantic dream oyunu ? O da gelecek.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Multiplaftormlara hiç girme o daha da vahim, Ps3 multiplatformlarda yerlerdeydi peformans olarak, işlemci pc mimarisinden tamamen farklı olduğu için direkt port olarak geliyordu ve kaplamalarda,grafik kalitesinde rakibine oranla (xbox 360) ciddi farklar vardı.

    Ama bu nesil asıl tam tersi PS4 rakibini gömüyor.

    2013'te konsol almışsın sanki PS3 2013 yılında satışa çıkmış gibi yorum yapmışsın, Ps4'ü de o zaman 2020'de alsaydın, aynı şey çıkardı ortaya belki daha fazlası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Eylül 2016; 16:26:08 >




  • Senden ala troll mu var sümüklü !
  • Bu nesil ilk tanıttıklarından beri bir garip başladı. PS3, Xbox 360 zamanı konsolların son dönemine kadar PC oyun konusunda yarışamıyordu bile, tabi bunun sebepleri arasında PC de oyunların o kadar satmaması da var ama o ayrı. PS2 zamanı 3 ve Xbox 360 duyurulduğu zaman gördüklerini kimse inanamamıştı hatta hatırlarım PC dergileri bile PC oyunculuğu ölecek mi diye tartışıyordu. 4 ve One aynı etkiyi yapamadı ilk gösterdikleri oyunlar bile o kadar inanılmaz gözükmüyordu. Tabi ki her şey grafik değil ama yeni adam gibi bir IP bile çıkmadı, şu an herkesin çok iyi diye saydığı oyunlar Uncharted 4 devam oyunu, Bloodborne zaten Dark Souls formülü. Yeni bir IP derken hiç yeni şeyler deneyen büyük bir yapım göremedik hem konsollarda hem PC tarafında. Yeni nesil konsollar ilk oyunları bile Thief, Castlevania LoS 2 gibi 30 ile çalışıyordu şimdi 30, 60 muhabbetine girmek istemiyorum ama yeni bir konsol çıktığı zaman bir süre 60 beklersiniz. FPS konusunu geçersek ki zaten konsol oyuncusu 30'a alışkın ve dert etmiyor bir çok oyunda konsollar zorlanıyor 30 bile tam olarak veremiyor, yükleme süreleri uzun sürüyordu. Zaten ara nesilin çıkmasının diğer açıklaması bu konsolların yetersiz kaldığını firmaların da görmesi ki Sony PS4 Pro'yu PC yüzünden çıkartmak zorunda kaldık diye bir açıklama yaptı. Bunu bazı arkadaşlar o zamanlar ki teknoloji hızında değil her şey artık devir değişti diye açıklıyor ama o zamanlarda teknoloji hep değişiyor, gelişiyordu fakat hep konsollar ilk çıktıkları zaman PC'in önünde olmayı başarıyorlardı, bu nesil olamadı.

    PS3 Kasım 2006 da çıktı;

    2006 yılında başarılı ex olarak bir tek

    Resistance: Fall of Man'i gördük.

    2007;

    Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
    Uncharted: Drake's Fortune
    Ninja Gaiden Sigma
    MotorStorm
    Warhawk
    Tekken 5: Dark Resurrection
    Heavenly Sword

    2008;

    LittleBigPlanet
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Wipeout HD
    Resistance 2
    MotorStorm: Pacific Rift
    echochrome
    Gran Turismo 5 Prologue
    SIREN: Blood Curse
    Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

    3 sene içinde çıkan ex. oyunları dahil ettim ki listeye sadece PC'ye PS2'ye çıkmış oyunları bile dahil etmedim. Fakat şimdi Uncharted 4 yukarı Bloodborne aşağı.




  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Ne zamandan beri forumda düşüncelerini söylemek trolluk oldu acaba?

    Birine hakaret mi etmişim, olmayan bir şey mi yazmışım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi iyi hos pc yi topladin dizdin sistemi ama şöyle bir sorun var bu tarz konu açan çoğu kişi sistem diziliminde sadece 5 ana kriteri ekliyor listeye e kardesim bu bilgisayari hangi ekrana baglayip oynayacaksin? Klavye mouse nerde? Kulaklik nerde ? Ses sistemin nerde ? Herkesin evinde bilgisayar masasi bilgisayar sanyalyesi falan mi var anlamadım ki hep bir sistem onerisini geliyor ama teferrautuna giren yok malesef kaldi ki herkesin evinde bilgisayar olmayabilir adam belki laptop kullaniyor nerden bilcen anca su kadar sistem bu kadar performans veriyor eee gerisi nerde yok... İşin icine bu kadar donanimi sokunca kalkipta kimse bana pc toplamak daha ucuza gelir demesin. Hersey oyun fiyatiyla belirlenmiyor malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sana pek destek çıkmamış fakat ben de senin gibi düşünüyorum. Bu oyun fiyatları araldayken konsol oyunu almak kaziklanmanin eğlenceli hali. Herkes kardeşlik yap diyecek onlarca alışverişim oldu forumda hiçbir sorunum da olmadı çok da memnunum fakat 40 milyon ps4 kullanıcısı varsa 30 milyonun bu olaydan haberi yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bu nesil ilk tanıttıklarından beri bir garip başladı. PS3, Xbox 360 zamanı konsolların son dönemine kadar PC oyun konusunda yarışamıyordu bile, tabi bunun sebepleri arasında PC de oyunların o kadar satmaması da var ama o ayrı. PS2 zamanı 3 ve Xbox 360 duyurulduğu zaman gördüklerini kimse inanamamıştı hatta hatırlarım PC dergileri bile PC oyunculuğu ölecek mi diye tartışıyordu. 4 ve One aynı etkiyi yapamadı ilk gösterdikleri oyunlar bile o kadar inanılmaz gözükmüyordu. Tabi ki her şey grafik değil ama yeni adam gibi bir IP bile çıkmadı, şu an herkesin çok iyi diye saydığı oyunlar Uncharted 4 devam oyunu, Bloodborne zaten Dark Souls formülü. Yeni bir IP derken hiç yeni şeyler deneyen büyük bir yapım göremedik hem konsollarda hem PC tarafında. Yeni nesil konsollar ilk oyunları bile Thief, Castlevania LoS 2 gibi 30 ile çalışıyordu şimdi 30, 60 muhabbetine girmek istemiyorum ama yeni bir konsol çıktığı zaman bir süre 60 beklersiniz. FPS konusunu geçersek ki zaten konsol oyuncusu 30'a alışkın ve dert etmiyor bir çok oyunda konsollar zorlanıyor 30 bile tam olarak veremiyor, yükleme süreleri uzun sürüyordu. Zaten ara nesilin çıkmasının diğer açıklaması bu konsolların yetersiz kaldığını firmaların da görmesi ki Sony PS4 Pro'yu PC yüzünden çıkartmak zorunda kaldık diye bir açıklama yaptı. Bunu bazı arkadaşlar o zamanlar ki teknoloji hızında değil her şey artık devir değişti diye açıklıyor ama o zamanlarda teknoloji hep değişiyor, gelişiyordu fakat hep konsollar ilk çıktıkları zaman PC'in önünde olmayı başarıyorlardı, bu nesil olamadı.

    PS3 Kasım 2006 da çıktı;

    2006 yılında başarılı ex olarak bir tek

    Resistance: Fall of Man'i gördük.

    2007;

    Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
    Uncharted: Drake's Fortune
    Ninja Gaiden Sigma
    MotorStorm
    Warhawk
    Tekken 5: Dark Resurrection
    Heavenly Sword

    2008;

    LittleBigPlanet
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Wipeout HD
    Resistance 2
    MotorStorm: Pacific Rift
    echochrome
    Gran Turismo 5 Prologue
    SIREN: Blood Curse
    Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

    3 sene içinde çıkan ex. oyunları dahil ettim ki listeye sadece PC'ye PS2'ye çıkmış oyunları bile dahil etmedim. Fakat şimdi Uncharted 4 yukarı Bloodborne aşağı.

    Yahu Ps3'e warhawk,tekken 5, gt5 prologue, wipeout hd, little big planet yazarken;

    Ps4'te ratchet and clank, driveclub, until dawn, the order 1886, killzone shadow fall, infamous second, little big planet 3 varken nasıl uncharted 4 aşşağı bloodborne yukarı diyebiliyorsun ? Böyle saçma bir mesaj olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Eylül 2016; 4:03:38 >




  • Bloodborne ve Uncharted 4 en popüler olmuş en çok başarı yakalamış oyunları olduğu için. Senin de PS4 ex.'leri yazarken fark edebileceğin gibi PS4'ün exleri PS3'ün neredeyse bir yılında çıkan ex. oyunlar kadar etmiyor, anlatmak istediğimde oydu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.