Şimdi Ara

Xbox Türkiye'de ve Türkçe: Merak edilen her şey bu videomuzda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sherlock66

    geç olabilir ama bundan sonra faydasını görürsünüz yeni konsollarda vs.

    sony ve microsoft kaç yılda 1 kez OYUN KONSOLU çıkartıyor ? ve Bunu ne zaman ( aynı donanım ile ) SLİM olarak tekrar piyasaya sunuyor.

    Sanırım Sony 14 yılda 3 cihaz üretti .
  • %4 diyorsun tamamda ne den %4 hiç düşündün mü ? Elin amerikalısı bir oyunu 50-60 dolara konsolu da 250 dolara alıyor bu bizim ülkemize geldiğinde oyun 150-200 lira konsolda 800-900 liraya geliyor . Eğer sen bu fiyatları düşürürsen satışlar artar ama sen bunu aynı fiyatta tutup gelin alın dersen sen bu pazardan ümidini kes derim . Hadi konsolu geçtim en azından oyunlar ülkemizde basılsa fiyatlar bir nebze düşer ve orjinale yönelim artar. Ama bununda pek mümkün olacağını sanmıyorum olan yine biz oyunculara olacak .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel gelişme oldu sadece konsol olarak düşünmemek lazım, PC oyunlarının çoğu da xbox arayüzü ile alınabiliyor/oynanabiliyordu. En azından "bu hizmet ülkenizde bulunmuyor" saçmalığından kurtuluruz ve doğrudan TL ile alışveriş yapma şansımız olur.


    quote:

    Önünde kapitalizm var. Ve bu kapitalizm sayesinde ülkenin insanı zar zor, kıt kanaat geçiniyor.

    Bunun yanında eğlenmek ve teknolojiyide takip etmek istiyor. Eğlenmek, düşük gelirli olsun, yüksek gelirli olsun herkesin hakkı.

    Düşük gelirli kimselerde, oyun oynamak isteyince mecburen korsana yöneliyor.
    Böyle fevri ve zengin lafları havada kalıyor.

    Sana göre insanların iki seçeneği var.
    Ya yemekten kesip orjinal oyun alacaklar.
    Ya da yemeklerine bakıp, oyun ve türevi eğlence şeylerini terkedecekler.

    Böyle boş sözler yerine, eleştirinizi düşük gelirli kimselere değilde, bu ülkenin insanını fakir bırakan kimselere yöneltin.
    Böylece sorunun çözümüne belki faydanız dokunabilir.


    Cevap vermeye değmez aslında ama şu fakir edebiyatınız son derece gülünç. Bu korsan kullanan kişiler yemeğinden kesip konsol almayı, üst düzey sistem almayı, son model cep telefonu almayı, sınırsız internete tonla para ayırmayı, paket paket sigara tüketmeyi çok iyi biliyorlar ama olayın bu tarafına nedense hiç değinen yok. Hemen suçu kapitalizme at, hükümete at, ithalatçıya at şuraya at buraya at... İş gösterişe gelince en zengin adamsın, korsana gelince vay vergilere para yetiştiriyorum çok fakirim demek düpedüz iki yüzlülüktür.




  • Fiyatı ne kadar olacak peki?
  • Biraz erken gelmiş yahu acelesi neydi.

  • yüzde 4 müş korsanmış cart cuurt ya nice korsan kullanan ülkelere gittiniz de bize mi laf atıonuz oyun fiyatlarını önce ayarlayın sonrada laf edin yüzde 4 diye pazar niye ufak basit işte kim istemez online oyun oynamayı ama malum fiyatlar ama 7 yıl sonra gelmişlerki bu da demek oluyor microsoft türkiyede bi ışık gördü peh peh derim yani neyse resmi olarak geldilerde bakalım fiyatlarda bişey değişçekmi yoksa çokta tın yani gelmeleri

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bukalemun56

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    quote:

    Orijinalden alıntı: ilbey1234Hem sahtesini alıp hemde türkçe isteyen bir millet oldugumuz için 4% cok bile
    Önünde kapitalizm var. Ve bu kapitalizm sayesinde ülkenin insanı zar zor, kıt kanaat geçiniyor.Bunun yanında eğlenmek ve teknolojiyide takip etmek istiyor. Eğlenmek, düşük gelirli olsun, yüksek gelirli olsun herkesin hakkı.Düşük gelirli kimselerde, oyun oynamak isteyince mecburen korsana yöneliyor.Böyle fevri ve zengin lafları havada kalıyor.Sana göre insanların iki seçeneği var.Ya yemekten kesip orjinal oyun alacaklar.Ya da yemeklerine bakıp, oyun ve türevi eğlence şeylerini terkedecekler.Böyle boş sözler yerine, eleştirinizi düşük gelirli kimselere değilde, bu ülkenin insanını fakir bırakan kimselere yöneltin.Böylece sorunun çözümüne belki faydanız dokunabilir.
    kahrolsun amerika demeyi unuttun kardeş

    Merak ettiğim bir konu var.Oyuna 20-30 TL veremeyenler PC almaya ve kullanım sonucu oluşan elektrik faturasına nasıl para buluyorlar?konsol diyorsanız da konsol büyük ekran LCD de oynanır.37 ekran CRT de oynayan görmedim...O LCD ye nasıl para buluyorlar?





  • 999 tl
    teknosa

  • 1:16

    Microsoft Türkiye Genel Müdürü: '' Xbox, Türkiye'ye çok doğru bir zamanda geldi. ''




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Kasım 2012; 16:54:27 >
  • rizeli ne 20 sinden bahsediyon kafanmı güzel 20 liralık oyun ne var acaba pc için rus keyinden mi bahsediyon xbox oyunu diiyoz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • citizen artık videoplayer a damı et attı
  • Buna X360 için bakmayın, önümüzdeki yeni nesil Microsoft konsolları için güzel bir adım. Ve daha iyi şeylerin başlangıcı olarak bakmak gerek.
  • .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forever game

    rizeli ne 20 sinden bahsediyon kafanmı güzel 20 liralık oyun ne var acaba pc için rus keyinden mi bahsediyon xbox oyunu diiyoz

    20-30 TL PC oyunları için dedim...Mass Effect 2 keza 20-30 TL aralığında...Daha pahalı olanlar Skyrim gibi onları kasıtlı yazmadım.Çünkü onlar için pahalı bir ekran kartı lazım, herhalde maddi durumu az olanlar o kartı alamamıştır dedim...
    Yorum yaptığım yorumda genel yorumdu o nedenle PC den örnek verdim...Konsol için ise sorum hala geçerli konsol oyunları pahalı fakat LCD ler de pahalı konsolun kendisi de cabası...

  • evet soldan soldan gelen bir arkadaş daha...
    her neyse. senin bahsetmeye çalıştığın olayı kapsayan kesim çok ama çok az. boşuna korsan vandalismini böyle şeyleri bahane ederek aklamaya çalışma. evinde zor aş pişenin evine konsol/pc de girmiyor zaten doğal olarak. şayet keyfini düşünüp yediğinden kısıp pc/konsol alabiliyorsa tam yapsın görevini bin zahmetle piyasaya sürülen oyunu da alsın. çok mu istiyorsun durumu olmayana oyun oynatmak? hadi git sosyal insan olmanın ve bu tür şeyleri düşünmekten kendini hırpalayan kapitalizm düşmanı olmanın gereğini yap ve ilk karşılaştığın zayıf bütçeli kişiye pc/konsolunu ve oyunlarını bağışla? korsanı savunma burada kimseye. öyle çok insan var ki binlerce liraya makine toplayıp her oyununu korsan edinen. son model jeep'i olup benzin almaya durumu olmamak gibi bir şeye kayıyor senin dediğin. yiyecek ekmeğin yoksa oyun kaldıracak makine ne arıyor evinde? neye aldın nasıl aldın onu? boş boş konuşmanın alemi yok, yapma yani. korsan mı alıyorsun? almaya devam et. ama memleketin az gelirli insanının durumunu bahane ederek pisliğini yıkamaya çalışma. kapitalizm karşıtı mısın? alma konsol pc ve oyun. destek olma faşistlerin silahlarına. git siyaset yap müsait bir yerde..




  • Ayrıca tam zamanında geldi demiş, çok da doğru söylemiş.

    İnsanlar az çok spot piyasa sayesinde de olsa Xbox ı tanıdılar, bu gelecek nesil ürünler için olumlu.
  • şimdi xbox kaç lira olucak en ucuz hali? kinectsiz falan onu desinler 2 saaat boş muhabbbetmiş sırf

  • 1 sene sonra x720 duyurulmayacak desinler alırım.

  • Dedikleri inş. olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde kalan son konsolları da bitirip yeni nesil konsolları piyasaya sürecekler. Bizim gibi teknoloji çöplüğünü nereden bulacaklar. Ayıptır arkadaş konsol çıkalı 7 yıl olmuş. Ne yüzle geldiniz. Bari yeni nesille beraber geleydiniz ozaman derdik akılları başlarına geldi diye. Şimdi resmen ellerinde kalan cihazları itelemenin derdindeler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.