Şimdi Ara

Xbox Türkiye'de ve Türkçe: Merak edilen her şey bu videomuzda! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xbox yaramaz ps3 le oyun oynamazsan bluray film izlersin sony cihazlarla kablosuz uyumu harika, oyunlar konusunda zaten açık ara önde, şimdi amelenin biri çıkar satışları söyler çok sattı evet ama ps3 kadar kullanışlı değil..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 8mb baglantının ki bu baglantıyı bile veremiyor 60tl oldugu bir ülkede adam diyorki internet hızınızla orantılı pıng olur dıyor burayı amerikayla karışıtıyor sanırım bide bizen orjinal oyun almamızı beklyor.Abi sen neyin kafasını yaşıyorsun %4 olur %5 alım gücü düşük ülkemizde

  • alıntı:

    Orijinalden alıntı:DH Misafiri



    sana bir sorum olacak psonline hacklendi mi
    hacklenmedi mi?
    xbox microsoftun bir kere anonymous dahi
    hackleyemedi başka kim hackleyebilir?
    playstationın milyonlarca kullanıcısı eli kolu bağlı
    beklemedi mi? bu sorulara cevapladıktan sonra xbox
    kullanıcılarına laf edebilirsin ve benim de xboxım
    var ve kırdırtmayı düşünmedim bile diğer yandan
    ps2ime ne zaman sahte oyun pazarı açıldı hemen
    girdim.ps1 ve ps2 konsol tarihindeki en iyi 2 konsol
    belki ama ps3 sonynin yaptığı en büyük hata...


    Evet hacklendi fakat xbox yetkilileride bu bizim içinde olabilirdi ve herkese ders olsun dedilermi dediler.Evet hacklendi Psn fakat hicbir kullanicinin ne kredi karti yada baska bir seyi çalinmadı bu tarz bir olayin olmasida bir yandan guzel sony bu olaylari goz onunde bulundurarak daha ustun bir yazilim yapacaktir.Zaten bir kere bakis acin yanlis ps3 sonynin en buyuk hatasiydi o zaman xbox 360'da hataydi xbox 1 varken sen bu bakis acisni bir on once bırak sonynin hamlelerinin haddi hesabı yok 2005-2006 cikan xbox ve ps'nin sony tarafindan 1 sene icersinde eklenen ozelliklerine bak sonra gel konusali ayrica xbox dusmani degilim xbox'da kullandim ben sadece gorusumu belirtiyorum bir an once komplekslerinden arınmanı tavsiye ediyorum.




  • Platform üzerinden uygun fiyatlı TLl olarak orijinal oyun alabileceksek, bence bu süper haber fakat konsol fiyatları düşmeli bence. Paralel ithalat ile gelen konsollar bunun yarı fiyatına üstelik korsana hazır satılıyor. Yanında dunya kadar oyun veriyorlar. Bu yüzden neden %4 diye sormadan önce fiyatlara bakmak lazım. Belki TR Pazarı'nda kar marjları Avrupa'daki kadar yüksek olmayacaktır ama satışlarını artırmak istiyorlarsa ya milleti kazıklamaktan vazgeçekler yada ellerindeki satış oranına razı olacaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilbey1234Hem sahtesini alıp hemde türkçe isteyen bir millet oldugumuz için 4% cok bile
    Önünde kapitalizm var. Ve bu kapitalizm sayesinde ülkenin insanı zar zor, kıt kanaat geçiniyor.Bunun yanında eğlenmek ve teknolojiyide takip etmek istiyor. Eğlenmek, düşük gelirli olsun, yüksek gelirli olsun herkesin hakkı.Düşük gelirli kimselerde, oyun oynamak isteyince mecburen korsana yöneliyor.Böyle fevri ve zengin lafları havada kalıyor.Sana göre insanların iki seçeneği var.Ya yemekten kesip orjinal oyun alacaklar.Ya da yemeklerine bakıp, oyun ve türevi eğlence şeylerini terkedecekler.Böyle boş sözler yerine, eleştirinizi düşük gelirli kimselere değilde, bu ülkenin insanını fakir bırakan kimselere yöneltin.Böylece sorunun çözümüne belki faydanız dokunabilir.


    Kardeşim öyle diyorsun ama yılda 1 Türkçe oyun çıkıyor bununda 100-150TL fiyatı var destek için Türkçe oyunları görebilmek için orjinal almalıyız vede bugün çöpcüde bile iphone var ama senede 1 kere 100 tl oyun alınca milletin parası olmuyo son model pc dizmeye full hd tvlerde ps3 oynamaya para var





  • Video içinde gösterilen oyunların grafik kalitesi berbat,bu gerçekten böyle mi?Yoksa videoda mı öyle çıkmış?

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.