Şimdi Ara

Windows 12 yolda: Microsoft yeni arayüzü test ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    ?

  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    2021 in aralık ayında galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    nokiayı batıran mobil sektör tam şaha kalktığı sırada symbian vakfının %75 ine ortak olup diğe üreticileri dışlamasıdır. tam o anda da google androidi duyurunca dışladığı kim varsa-sony htc siemens motorola- balıklama dalıverdi.
    hadi symbian ı tek başına sahiplendin. e adam gibi bi mağaza kuraydın? işte nokiayı batırıp ms nin kucağına düşüren bu idi. yani kendi egosu.
    kimse de ms de suç bulmasın. nokia windows telefonlara çok düşük donanımlar sunduğu için işletim sistemi binbir hata ile doluydu ve ms de sistem stabil çalışabilsin diye güncellemelerle kırpıp kırpıp kuşa çevirmek zorunda kaldı.

  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    1. o kadar uzun süre kullansan senin içijn en büyük hezimet me olurdu diyeceğim ama o dönem işlemcin intel ise vista harbiden me den bile fazla deli edebilir insanı :D
    2 xp nin oılayı yavanlığı ya da kazmalığı şu bu değildi. bi işletim sistemini os yapan şey nedir? güncelleme.
    xp dx9.0c ye kadar tüm güncellemeleri aldı. bu gün steam açılsa hala cs go oynanabiliyor misal. milyonlarca donanımı rahatlıkla çalıştırırsın. çünkü 32 bit mimarinin en iyi işletim sistemi idi. 98 de açılamayan donanım xp de açılır. vistayı mahveden zaten donanımdı. özellikle inteller eziyetti. athlon 64 ü olup da vista 64 den şikayet eden kimseyi duymadım. buna ben de dahil. ama o eski inteller vistada öldürürdü insanı krizden.
    xp, windows update nin adam gibi oturduğu ilk sistemdi. pek çok online program onunla oturdu. ve yıllarca stabil çalıştı.
    xp nin çökmesi de genelde ya driver pack gibi yeni yeni palazlanan programlardan sürücü indiren arkadaşlarda olurdu-hala var- ya da şey eee malum sitelere girenlerde olurdu :D





  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Arch Linux gayet yeterli Debian ve Arch Linux kullanıyorum. Arch Linux geliştirmiyorum ama AUR deposuna eklemek için Arch Linux ve Arch Linux tabanlı dağıtımlar için paket yapıyorum.


    Geliştiriciler için her Linux dağıtımı yeterli olur dağıtım fark etmez. Siz ne kullanmamı önerirsiniz? Tavsiyeniz var ise onu da deneyebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozarlar yine her zamanki gibj kullanici aliskanligini takmazlar. 13 de yine eski haline cevirirler. Microsoft iste boyle cakma android le ios gibi olmusbyebi birbsey uretemeyip hep baska kullanicili sistrmlere yontuyorlar. Malesef bu sirketin kullanici deneyim sadakati 0 oldu artik

  • Ben dev değilim ona rağmen son derece yorucu buluyorum bu rolling release olayını. Nobara diye bir şey var, distro olmadığını iddia ediyor o yüzden distro diyemiyorum ama ne diyeceğimi de bilemiyorum. Fedora tabanlı, oyun oynamak için piyasadaki en iyi "linux". Ben onu kullanıyorum. Fedora ne debian kadar yavaş ne arch kadar hızlı, tam ortada. Paket yöneticisi de son derece kullanışlı ve güzel, saçma sapan argümanları yok. Ha bir "FUR" yok tabii, yani AUR'siz yaşayamam diyorsanız yapacak bir şey yok.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Fedora COPR' sistemi aynı işlevi görüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afacanc38 A kullanıcısına yanıt
    Aaa doğru, öyle bir şey vardı.
    İlk başta fikir çok hoşuma gitmişti ama mesela aurda kim kime dum duma. Ha mecbur kalınca tabii kullanıyorsun indirip elle compile etmekten daha kolay ama işte ne indirdiğim belli olmayınca hem güvenlik hem de stabilite riske giriyor.
    Ha arch kullanan adam stabiliteyi zaten gözden çıkartmıştır, orası ayrı konu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Yorucu olacak bir durum yok aslında, tamamen alışkanlık meselesi. Kişi hangi dağıtımda rahat ediyorsa onu kullanmalı. Fedora ve Fedora tabanlı dağıtımlar pek bana hitap etmiyor ama fırsatım olunca Nobara denerim. Öneri için teşekkürler.


    Aur olmadan da yaşarım sorun değil. Ana dağıtımlarımdan bir diğeri Debian ve aynı rahatlığı Debian tarafında da yaşıyorum. Arch kullanma sebebim sadece rolling release olması değil, hızlı olması ve yapısına alışkın olmam ve paket olarak da katkı verebilmem. İhtiyacım olan, depoda bulunmayan paketleri kendim hazırladığım için ve yerel depomda da barındırdığım için kullanıyorum. Bana bu rahatlığı sağlayan benim için en iyi dağıtım.


    Hangi dağıtımda rahat ediyorsanız orada devam edin, özgür yazılımda olduktan sonra dağıtımın önemi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala windows 11'e hazır olmadığını düşünerek geçmedim. Adamlar çıkardıkları sürümleri tamamlamadan yeni sürüm çıkarıyorlar. Stabilitenin mına koydular.

  • Ben win 11 kullaniyorum memnunum win 12 merakla bekliyorum.

  • Şu an win 11'i insider dev güncellemeleri ile kullanıyorum. Win10 dan daha memnunum. Ancak windows 10'un atlas os modifikasyonunu kullanmış biri olarak son kullanıcının kullanmayacağı okadar bloatware ile yüklü ki performans farkından anlıyorsun. Eski pardus benzeri adam gibi destek gören linux sürümleri olsa linux ülkemizde çok popüler olabilirdi. X windows oyununu winela linuxta çalıştırıyorum şaşırtıcı şekilde çok daha iyi çalışabiliyor. Birde oyunun native linux sürümü olsa kimbilir ?...

  • ya hocam windows 10da o kadar yiyor;

  • windows 11.2 deseydin adına bari sürekli yeni şey çıkartma olanı düzel eeeyyyyy maykrosoft

  • Şu linüx diye yazanları banlayacaksın 40 sene hemde ya abicim piyasada yer etmiş firmalar macos ve windows hatta windows daha cok yaygın ısrarla ben farklıyım demek için linüx diyorlar ya monitöre ucan tekme atasım geliyor.

  • Daha Windows 11 i adam akıllı kullanamıyoruz bunlar Windows 12 çıkarıyorlar!

  • iyice bozdular hala sorunlar var güncellemelerle her bir hata bıktı artık normal windowstan çıktı bildiğin tablet işletim sistemi gibi xp den sonra randuman tutmadı

  • arkadaş neyi bozdular ya. ney hoşunuza gitmiyor. ne istiyorsunuz ne arıyorsunuz. yapamadığınız ne var? adamlar muhteşem işletim sistemi yapmışlar. muhalif olacam diye acayip abartmayı seviyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Haziran 2023; 13:29:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.