Şimdi Ara

Windows 12 yolda: Microsoft yeni arayüzü test ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bundan tam 11 yıl önce yeni arayüze geçiş yapıyoruz dediler. 8. 8.1, 10 ve 11 çıktı. Hâlâ arayüz geçişini yapamadılar. 11 sene yahu. Ayarlara giriyorum yarısında beni denetim masasına atıyor. Hadi 8'de yeni dedik, 8.1'de yeni dedik. 10'da yapamadı ama 11'de de aynı iş.


    Kısaca MS hakim konumun verdiği rehavet ile yayıla yayıla gidiyor. Adam gibi eski Windows programları ve oyunlarına uyumluluk sağlayan bir platform ya da Windows program ve oyunlarının diğer platformlar için de (3 5 değil hepsi) yayınlansa ve bu geriye dönük olsa MS'un sonu Nokia gibi olur. Rekabet yok. Mac rakibi değil. Linux hiç değil.

  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

    Ham fare nedir ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macOSSURUK

  • Zooe kullanıcısına yanıt

    Fare imlecini hareket ettiriyoruz ya, bu bilgiyi direk fare'den alıyor sanırım. Ham fare girdisi, ingilizce adı RAW input. CS:GO oyun içi fare ayarlarında da RAW input seçeneği var. RAW input'u kapalı olarak ayarlarsak veriyi işletim sisteminden alıyor. Açık olarak ayarlarsak veriyi ya direk fareden alıyor ya da oyundan alıyor. İkisinden biri işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 29 Mart 2023; 22:13:28 >
  • Vain kullanıcısına yanıt

    boş boş konuşuyorlar işte kulaktan dolma bilgilerle. hiç bir sıkıntısı yok.

  • Çıksın kullanırız güncellik iyidir...

  • ben en son hergün güncelleme alan win10 çöp olduğu için 8.1 e döndüm hayatıma mutlu bir şekilde devam ediyorum. win11 kullanmadım hiç bu adamlar win12 çıkarıyor, android sürümü gibi seriye bağladılar.

  • Testlerde kesin sağ tık menüsü yavaş açılıyordur. 

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Microsoft'un pazarlama stratejisi bu, hala 11'i düzeltmedi diyen bir sürü kişi görüyorum. Bir asıl win sürümü çıkar, bir geliştirme-geçiş sürümü çıkar. @GenqhisKhaan89 'un dediği gibi 11 arada derede bir geçiş sürümü.

  • khrmndgn kullanıcısına yanıt

    Hocam bunlar şey eski mantık hiç bir değişmesin yeniye alışamayanlar yada cimrilik yapıp pc yi yenilemiyor kullandığı makineyi ömür boyu kullanmak istiyor öyle bir dünya.

  • Windowsta prensibim bellidir hiç değişmedi 95 den beri son desteklediği noktaya kadar kullanırım. Baktım ihtiyacım olan program yada oyun,donanım desteklenmiyor o zaman geçerim. Command & conquer generals 2 95 de problem çıkartınca 98 e geçmiştim .Wistaya işlemci nedeni ile geçmiştim w10 i9 9900k güncellemesi ile geçtim artık 14.15. nesilde ne varsa ona geçeriz. 

  • Hayatını 20-25 yıldır bilgisayar yoluyla idame ettiren biri olarak Vista dışında büyük bir hezimet yaşamadım. O yüzden ondan hep uzak durdum. Aslında en fazla sorunu da XP'de yaşadım çünkü en uzun süre onu kullandım. yani kullanmak zorundaydım. Fakat basitliği ve yavanlığı yüzünden o günün güncel bilgisayarlarına göre hızlı kaldığı için bir çoklarınıza iyi bir sistemmiş gibi gelmiş olabilir. Hatta daha da sadeleştirilmiş korsan sürümleri vardı onlar iyice hızlıydı hatırlarsınız. Amma velakin windowsu hiç sevmeyen kullandığı zaman da mecburiyetten kullanan biri olarak diyebilirim ki windowsun çon randımanlı çok iyi herkese iyi gelecek bir sürüm çıkarma olasılığı yok arkadaşlar herkes doğal olarak kendi tecrübesini anlatıyor. Bana göre 95 gayet iyiydi çünkü rakibi yoktu daha önceki windows sürümleri kısmen deneysel gibiydi - 3.1 vs gibi. Hatta 95'den önce genelde DOS kullanılırdı. Benim aklıma mavi ekran dendiği zaman 98 gelir mesela sürekli çökerdi bizim öğrenci evindeki makinada:) Vista çok hantal ve çirkindi. XP aşırı çirkin ama hızlıydı o da bolca mavi ekran verirdi.
    Peki şimdi mi napıyorum Mac os'da krallar gibi takılıyorum.





  • Hep güncelleme alarak devam edecekti yazanlar olmuş. Evet güncelleyerek devam ediyor. Eskisi gibi windows 98 yada me yi kaldırıp xp kurmuyoruz. Güncelle yazıyor basıyosun güncelliyor. Adı 11 olmuş 15 olmuş ne değişir. Önemli olan 1 kez satın aldıktan sonra bidaha satın almıyorsun. Hep güncelliyor sonuçta. Bide şu appleseverler kendi beğendiğini başkasına dayatarak havalı olduğunu zannediyorlar. Ya öyle bişey yok. Anca arada derede merak eden 5 kişi mac alır onunda 3 ü geri satar. Windowsta donsada kassada mavi ekranda verse istediğin her şeyi yaparsın. Mac kullanırsan yapılanların youtubedan videosunu izlersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo1231 -- 1 Nisan 2023; 4:5:45 >
  • memo1231 M kullanıcısına yanıt

    Buna katılıyorum niye kendimi yıpratayım bir iş yaparken ha işini görüyordur adamın eyvallah ona bir şey demem ben windowsu seviyorum herhangi bir aksi tarafını görmedim çökme gibi bi durum hiç yok.

  • Umarım win12'de ses çubuğu tıklanınca saatlerce öylece kalmayıp kapanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac / Linux masaüstü arayüzlerine benzemiş. Windows 11 hala sıkıntılı, Windows 10'dan Windows 11'e geçince birçok sıkıntı çıkıyor, sıfır kurulum yapsanız da çözüm olmuyor. Birkaç sene önceki makinelerde sözde destek olmasına rağmen Windows 11 sorunsuz çalışmıyor.


    Windows 7 gayet yeterli bir sistemdi. Ardılları Windows 7 gibi olamadı, aynı performansı veremedi. Benim için arayüzden daha önemlisi sistemin kararlı bir yapıya sahip olması, istediğim değişiklikleri kolayca yapabilmem, hata oluşunca kendi başıma müdahale edebilmem. Windows 7'de kısmende olsa bunları yapabilirken sonra gelenlerde ya hiç yapamadım ya da kısıtlı olarak yapabildim.

  • tuxedo kullanıcısına yanıt

    İşte biz bu sorunları yaşamıyoruz nasıl bir kullanımınız var kayıt alıp atsanız anlatsak sizlere.

  • Yenilik iyidir ama mac a benzemiş biraz  

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    8.1 dışında yeni arayüz muhabbetine katılmıyorum. windows 10'un hafif makyajlı hali zaten windows 11 ayarlardan örnek vermişsiniz. nerdeyse windows 10'un ayarlarını kullandılar ikonlar ve bir kaç şey dışında tamamen farklılaşma gibi bir şey söz konusu değil buna alışamayan zaten otursun windows 7 kullansın, mac rakibi değil demişsiniz. o çok sevdiğiniz macos son sürümde(ventura) ayarlar kısmını ios'a benzetmek için öyle bi arayüz yaptı ki ne aradığını bulabiliyorsun ne bir şey yapabiliyorsun oturdum bi saat eski sürümü yüklemekle uğraştım. ayrıca her şeyin sonunu kahin gibi sonu nokia gibi olacak demekte türklere özgü bişey sanırım sadece ve aşırı komik duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    bunlara apple gibi "sorun bizde değil sizde tutmayı bilmiyorsunuz" diyen bi şirket lazım. ondan anlıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.