Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.800
Cevap
100
Favori
233.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gayrisafi G kullanıcısına yanıt
    O zaman ben R line koltuklarla karıştırdım. Haklısınız. Arkadaş ÖTV muafiyetli alacak sanırım. Belki alınabilir diye düşündüm ancak alınamıyormuş. Zaten o farkı vermemek için life aldım.
    Life koltuk döşemesini de beğenmiyorum koltuğunu da. Tek rahatsız olduğum kısım bu oldu aldıktan sonra.
    Bi de ben 187 yim baldır desteğini arıyorum. Bunların opsiyonel sunulması saçmalık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için sayenizde bende bugün serviste yazılım güncellemesi yaptırdım ve samsung galaxy s23 telefonumla artık golf 8 1.0 etsi life aracıma android autoyla bağlanabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brucet060 -- 28 Şubat 2024; 19:13:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar herkese. Yeni almış olduğum 2021 style 1.0 e-tsi aracımda yolculuk esnasında motor açılıp kapanırken triger kayış cıyaklamasına benzer bir ses alıyorum. Servis dsg geç kavradığı için kavramadan gelen bir ses olduğunu söyledi. Başına böyle bir sorun gelen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanakuu F kullanıcısına yanıt

    aksine oldukça sessiz ve farkedilmeden olması lazım o motor kapama/açma olayının, kendi adıma öyle bir ses duymadım

  • furkanakuu F kullanıcısına yanıt

    Koltuk altından gelen tiz bir ses var onu diyorsanız eğer; bütün E-TSI'larda olan kronik bir durum maalesef. Zamanla bütün araçlarda açığa çıkıyor ve her SS devreye girdiğinde yani motoru geri çalıştırdığında o sesi yapıyor.


    Sorduğumda bütün modellerde olduğunu ve koltuk altındaki akü değişse gene yapacağını söylemişti servis. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum tabi ama bir sorun olmadığı kesinleşti.


    Sanırım sizin bahsettiğiniz mevzu da buydu diye düşünüyorum. DSG'den bağımsız bir durum yani.


    Selamlar

  • brucet060 B kullanıcısına yanıt

    Yazılım güncellemesi ile alakalı her zaman gittiğim servise sorduğumda, aracım için servis aksiyonu gözükmediğini ancak aracı getirdiğimde cihaza bağlayıp bakabileceklerini ve bunun üzerine bir güncelleme çıkarsa cihazda yapacaklarını söyledi. ''1805'' sürümünden bihaberdi arkadaş.


    Ve 2000 TL gibi bir ödemesi olduğunu söylediler bana. Bu güncelleme olayını ücretsiz yapmaları gerekmiyor mu acaba? Garanti şart mı yani?


    Siz nerede yaptırdınız? Doğuş merkeze kayıt oluştursam ilgilenirler mi acaba..

  • high-fidelity kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apomania A kullanıcısına yanıt

    araç değişimi talebiniz olumsuz karşılanır. mahkemeye versenizde, değişim sonucu çıkmıyor. ayıplı airbagin değimi çıkar. Servis aribag değiştiğinde bu sadece servis kayıtlarına geçecek. Sattığınızda yeni sahibine KVKK sebebi ile sizin aracın geçmişini söylemesi yasak. Bu sebeple bu değişim tramere de yansımadığı için muhtemel bir değer kaybı yaratmayacak

  • high-fidelity kullanıcısına yanıt

    Benim arabanın garantisi bitmediğinden herhangi bir ücret falan konuşulmadı, bir ücret de ödemedim. Garantisi biten araçlarda yazılım güncellemesini ücretlendiriyorlar mı bilmiyorum açıkçası. Aracınızın garantisi bitse bile bence bakımını yetkili serviste yaptırırken güncelleme yapılırsa ek ücret almayabilirler diye düşünüyorum.

  • high-fidelity kullanıcısına yanıt

    Yine ücretliyse kendiniz de yapabilirsiniz, aşağıdaki linkte detaylıca anlatılmış, inceleyebilirsiniz.



    golftutkusu - otomobil tutkunlarının adresi
    Golf 8 Multimedya güncellemesi
    https://www.golftutkusu.com/topic/21315-golf-8-multimedya-guncellemesi/
  • parabol83 P kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam servis te aynı şekilde söyledi.yine de umarım airbag a kalmadan iş çözülür. %99 modül kaynaklı dediler bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf her zaman golftur evet ama bu sorunları gördükce demeden edemiyorum vw mekanik olarak hiç bir zaman toyota seviyesine erişemeyecek bu da bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar bir sorum olacaktı. Golf 8 1.0 araçlardaki Sport modla Manuel mod aynı mıdır? Sanki sport modda sistem fazla müdahele etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brucet060 -- 1 Mart 2024; 9:27:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brucet060 B kullanıcısına yanıt

    aynı değil aslında ama dsg yapısı gereği hızla üst vitese gitmeye çalıştığından sport mod da tam bunun aksini abartılı yaptığından, manuele alınca illaki d den yavaş sanki s modedaki gibi vitesi geç büyütmek gerekiyor gibi algılıyor insan. aslında manuel size vitesi iki uç arasında d ile s arasındaki bir zamanda değiştirme imkanı veriyor. benim bildiğim sport veya manuelin şanzıman harici değiştirdiği bir ayar yok arabada..

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar golf 8 1.0 etsi life aracımın lastiklerinin ölçüleri 205 55 16 bugün hava basıncı olarak hepsini 33 psi yaptım. Doğru mudur? Genelde tek kullanıyorum. Kapıda 36 psi yazıyor ama 2 kişi+yüklü yazıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. 5 aylık golf 8 life araç sahibiyim, sıfır almıştım. Aldıktan sonra temel bazı sorunlar yaşadım. Tavan aydınlatması, bileşen koruma ve direksiyon sertliği. Servis tavan aydınlatmasını değiştirdi, bileşen korumayı da yazılım güncellemeyle çözdü fakat direksiyon için bir şey yok dedi. Direksiyonumda şöyle bir sorun var. Hiç stabil değil düşük hızlarda bile bazen çok yumuşakken bazen sert oluyor. Mesela Sabahları parktan düşük hızda çıkarken tek elimle bile çok rahat dönmesini beklerken o hissiyat olmuyor. Yüksek hızda giderken direksiyon beklediğim gibi sertken hızımı düşürüp 20 km gibi hızlarla tam sağ yapacağım zaman mesela tek elimle direksiyonu çevirmeye çalıştığım zaman sertlik çoğu zaman devam ediyor sanki elektirik gelmiyor ve ters yönde biri direksiyonu tutuyor gibi. Çevremdeki bazı kişilere de denettirdim onlarda garip buldular bu durumu. Sizce bu sorun neden olabilir, yoksa olması gereken şekil bu mudur?





  • brucet060 B kullanıcısına yanıt

    Fabrika verisini uygulamakta yarar var diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptım sağolun 36 psi yaptım hepsini

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu aracın fiyatı 150.000 tl artarmı eylüle kadar tahmini soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.