Şimdi Ara

[VIDEO] GİRENİ SAĞ ÇIKARMAYAN HASTANE - BENİ DAVA EDECEKLERMİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acıbademmiş şuymuş buymuş parası olana en iyi hastane allah hepsinin belasını versin
    tıbbı bu hale getirenlerin de...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imSfenks

    Yazacağım her cümle direkt olarak birilerin şahsına edeceğim hakaret olacaktır. Başka denecek bir şey bulamıyorum çünkü. Çok geçmiş olsun. UP!
    Bir de beni düşün. Kendi davamda ifade özgürlüğüm yok. Böyle saçma bir şey olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korsan58

    acıbademmiş şuymuş buymuş parası olana en iyi hastane allah hepsinin belasını versin
    tıbbı bu hale getirenlerin de...
    Acil hastalarından para alamıyorlarmış. Bu yüzden en kısa zamanda çöp gibi atıyorlar dışarı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamadigim nokta su. Neden taburcu olduktan sonra yine ayni hastaneye gidiliyor? Hadi taburcu olmadin diyelim hastane degistirme hakkin var. Devlet hastanesi yan kapinin mandali mi? Ambulans konusunda devlet yeterli olmadigi icin ozel hastanelere sart kostu ki daha hizli hizmet saglansin. Ambulans ozellikle gec geldi diyorsan onu sikayet edebilirsin. Tedavi yanlis yapildi diyorsan baska bir doktordan buna dair kagit alman gerek ki aldigin doktor da mahkemeye gelip mahkeme sonucuna gore haksiz cikma ihtimali olabileceginden yazmaz cunku meslektas koruma meraklisi oldugundan degil kendini korumak istediginden yazmaz. Burdaki suclu da tanik doktor olmuyor. Tanik doktoru korumayan yasalar oluyor. Bir adli tip uzmani on yirmi yil once attigi sonuclanmis bir davadaki imzasindan dava yeniden acilinca senelerce hapis yiyebiliyorsa o insanlarin halini sen dusun. Ozel hastanelerin sirketler gibi sahiplerinin oldugunu ve sirket mantigiyla isletildigini unutmayin. Bu dunyanin her yerinde boyledir. Ordaki doktorlar sahip oldugu un veya bilgi karsiliginda daha fazla para almak icin ozel hastanede calisir. Alaninda cok iyi konuma gelmis birinin devlet hastanesinde ya da devlettekine yakin maasla daha cok hastayla calismasini istemek Turk Mercedes, Google ve Microsoft muhendisleri neden devlet dairelerinde bize uretmiyor verecegimiz maas da standart demeye geliyor. Muhendise, avukata ve ogretmene demiyorsak alaninda tecrubeli doktora da dememiz sacma olur. İnsanlar keyfi icin yeni iphone icin 12500 lira verebiliyor ama hastane sahibinin talimatiyla hasta almayan alirsa isten atilabilecek ve ozel saglik sektorundeki sinirli kadrodan dolayi is bulamayabilecek doktorlari ise anca sosyal medyada karaliyorlar. Herkes saglik hizmeti ucretsiz olsun ister ama iyi bir doktor da para kazanmak istiyor. Parasini vermezsen o da baska ulkeye gider yaptigi ise para verenlerden parasini alir. Ama sense ameliyat masasinda kaldiginla kalirsin. Buna beyin gocu bosuna demiyorlar. Suan iyilestiysen bunu yapan da konudan farkli baska bir doktor. Ataturk'un lafini koyup altina tum Turk hekimleri asagilayan bir soz yazman hic hos degil. Senin isin magduriyetten davanin gidisatindan dolayi karalamaya donmus. Seni iyilestiren diger doktorlari da karaladiginin farkinda degilsin ya da umrunda degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 14 Eylül 2019; 0:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir ülkenin her zerresi mi kokuşmuş ve yozlaşmış olur anlamıyorum ki. Sözde ülkenin en zeki tabakası olan doktorlar bile anlayışsız ve insiyatif almaktan uzak korkaklardan oluşuyor. Yer yarılsa da içine girse şu ülke. Ben de beraberinde geberir giderim ama gram üzülmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patatos

    Anlamadigim nokta su. Neden taburcu olduktan sonra yine ayni hastaneye gidiliyor? Hadi taburcu olmadin diyelim hastane degistirme hakkin var. Devlet hastanesi yan kapinin mandali mi? Ambulans konusunda devlet yeterli olmadigi icin ozel hastanelere sart kostu ki daha hizli hizmet saglansin. Ambulans ozellikle gec geldi diyorsan onu sikayet edebilirsin. Tedavi yanlis yapildi diyorsan baska bir doktordan buna dair kagit alman gerek ki aldigin doktor da mahkemeye gelip mahkeme sonucuna gore haksiz cikma ihtimali olabileceginden yazmaz cunku meslektas koruma meraklisi oldugundan degil kendini korumak istediginden yazmaz. Burdaki suclu da tanik doktor olmuyor. Tanik doktoru korumayan yasalar oluyor. Bir adli tip uzmani on yirmi yil once attigi sonuclanmis bir davadaki imzasindan dava yeniden acilinca senelerce hapis yiyebiliyorsa o insanlarin halini sen dusun. Ozel hastanelerin sirketler gibi sahiplerinin oldugunu ve sirket mantigiyla isletildigini unutmayin. Bu dunyanin her yerinde boyledir. Ordaki doktorlar sahip oldugu un veya bilgi karsiliginda daha fazla para almak icin ozel hastanede calisir. Alaninda cok iyi konuma gelmis birinin devlet hastanesinde ya da devlettekine yakin maasla daha cok hastayla calismasini istemek Turk Mercedes, Google ve Microsoft muhendisleri neden devlet dairelerinde bize uretmiyor verecegimiz maas da standart demeye geliyor. Muhendise, avukata ve ogretmene demiyorsak alaninda tecrubeli doktora da dememiz sacma olur. İnsanlar keyfi icin yeni iphone icin 12500 lira verebiliyor ama hastane sahibinin talimatiyla hasta almayan alirsa isten atilabilecek ve ozel saglik sektorundeki sinirli kadrodan dolayi is bulamayabilecek doktorlari ise anca sosyal medyada karaliyorlar. Herkes saglik hizmeti ucretsiz olsun ister ama iyi bir doktor da para kazanmak istiyor. Parasini vermezsen o da baska ulkeye gider yaptigi ise para verenlerden parasini alir. Ama sense ameliyat masasinda kaldiginla kalirsin. Buna beyin gocu bosuna demiyorlar. Suan iyilestiysen bunu yapan da konudan farkli baska bir doktor. Ataturk'un lafini koyup altina tum Turk hekimleri asagilayan bir soz yazman hic hos degil. Senin isin magduriyetten davanin gidisatindan dolayi karalamaya donmus. Seni iyilestiren diger doktorlari da karaladiginin farkinda degilsin ya da umrunda degil.
    Anlamanda kolaylık sağlayayım. Taburcu olurken beyin sinir cerrahı bu kontrolleri önermiş, hem de yaşadığım travmayı bilen, ilk tetkik ve tanıları koyan, hasta öyküsünü bilen doktorlar olduğu için o hastaneye gidiyorsun. Doktor da birinin referansıyla gidilen başhekim yardımcısı ve hastanenin universitesinde ogretim gorevlisi bir doçent olunca sözüne güveniyorsun.

    Ben zaten normal değildim o dönem. Ağır bir beyin travması geçirmiş birine zan attığını bilmeni isterim. Bu vicdan herkeste olmaz çünkü.

    Neyse konuyu dağıtmayayım. Zaten bu hastaneden tabiri caizse kovulunca devlete gidip, geciken ameliyatlarımı orada öğreniyorum. Kazadan 1.5 ay kadar sonra. Zaten ilk 1 ay sadece yatıyorum ve beyin, omurilik, sinir sistemine direkt etki eden yeşil reçeteli bir ağrı kesiciyle yaşıyordum.

    Doktorları karalamıyorum. Bu sebepten davam da doktorla değil hastaneyle zaten. İlgilenen doktorlar da vardı. İsim ve branşlarını söyleyemiyorum çünkü bu defa hastane onlara neden ilgilendin deyip senin söylediği yaptırımları uygulayabilir. Ve paylaşımıma doktorlar da destek verdi ve paylaştılar. Doktor karalama olsa onlar yapmaz. Özel hastane gerçekleri ortada.

    Söylediklerine katılıyorum.

    Ama bu davalardan sıyrılmalarına neden olan bir şey var. "Doktor görüşü". Bu doktorlar ufacık bir yırtığı ameliyat ederken, sendeki her biri ayrı ameliyat sebebi olan 5-10 parça rahatsizliğa rağmen gerek yok der ve buna doktor gerek gormedi diyerek suçun beraatine karar verilir.

    Ama yine haklısın doktorlar kendini düşünecektir.

    Tabi bunun ne kadar doğru ve adil olduğu tartışılır yine de.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 14 Eylül 2019; 9:34:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

    Bir ülkenin her zerresi mi kokuşmuş ve yozlaşmış olur anlamıyorum ki. Sözde ülkenin en zeki tabakası olan doktorlar bile anlayışsız ve insiyatif almaktan uzak korkaklardan oluşuyor. Yer yarılsa da içine girse şu ülke. Ben de beraberinde geberir giderim ama gram üzülmem.
    Bu dönemde yaşadıklarımdan öğrendiğim çok önemli bir şey var. Hiçbir meslek onurlu değildir. Onurlu olan insandır. Hiçbir mesleğe itibar edilmemelidir. Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi, mesleğin de iyisi kötüsü vardır. Mesela öğretmenin işi öğretmektir. Doğruyu, güzeli öğütlemektir. Yoğun bakıma girmesine sebep olduğun birine iftira atan bir öğretmen çocuklara ne öğretebilir? Kendini terbiye edemeyen birisi, çocukları nasıl terbiye edebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 14 Eylül 2019; 9:38:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • şimdi nasılsın iyi misin?
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Taburcu olmadan once yogun bakimdan cikinca da odada sorun yasamissin. Kontrol icin ayni doktora gitmeni secim olarak goruyorum cunku poliklinik takipleri de her zaman ayni doktor tarafindan yapilamayabiliyor. Belki senin secimin olmayabilir ama ailenin ayni hastaneye goturmesi dogru olmamis. Hastanede yasadigin sorunlardan dolayi seni suclayamam ama en azindan yogun bakimdan cikinca ailen durumu gorup baska hastaneye sevk isteyebilirmis. Doktor karalama olayina gelince Ataturk'un hekimlerle alakali sozunun altina begenmiyorsan git yaziyorsan orada hastaneyi degil doktoru suclamis oluyorsun. Hastane yonetimini sikayet ettiysen de doktor hakkinda bunu demeleri normal cunku ameliyati doktor yapmis hastane yonetimi degil. Devlet hastanelerinde de bu sekilde gecer doktorun tedavisini sadece baska bir doktordan aldigin kagitla suclayabilirsin. Hastaneye dava acsan da aslinda doktorun yapmadigi tedaviyi dava etmissin. Doktora davayi direkt acmamis olsan da kazanirsan faturasi hastaneye degil doktora kesilir. Diger doktorlarin da bu tur davalardan kendilerini korumak istemeleri cok normal. Yarin bir gun onun verdigi kagida da hastane yonetimi dava acarsa arkasinda seni bulamayacak. Polisler, avukatlar ve ogretmenler bile bunu yapiyorsa doktorun yapmasini tuhaf karsilamiyorum sonucta Turkiye'de yasiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 14 Eylül 2019; 10:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tanrı yardımcın olsun kardeşim.
  • geçmiş olsun, ne yazık ki ülkemizde insanın bir değeri yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knight0fheaven

    Tanrı yardımcın olsun kardeşim.
    Teşekkürler. Çok ihtiyacım olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itn

    geçmiş olsun, ne yazık ki ülkemizde insanın bir değeri yok..
    Tabi ki insanın değeri var. Parası kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi nasılsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

    şimdi nasılsın
    Hala ameliyatlarımı olamadım, hayatıma yeniden başlayamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun. İnşallah davan layığıyla sonuçlanır ve suçlular tüm cezasını çeker.

    Yanlış anlamazsan aktarmak istediğim birşey var. Durumda seni haksız görmüyorum. Bir hasta olarak tedavini arayıp talep ediyorsun ve bu en doğal hakkın.

    Ancak şöyle bir durum var ki bahsettiğin omuz eklemindeki bağ yaralanmaları maalesef akut olarak tanı konması mümkün olmayan yaralanmalar. Sebebi ise oradaki ödem ve inflamasyon.

    Buradaki bağ ve yumuşak doku yaralanmalarını net görmenin tek yolu mr çekmektir. Ancak akut evrede orada vücudun doğal tepkisi olarak oluşan durum mr çekilmesini engeller hatta bu tarz yaralanmalardan sonra hastanın en az 2-3 hafta sonra mr çektirmesi önerilir. Çünkü akut evrede çekilen mr'daki görüntü tanısal değildir ödem ve inflamasyon görüntünün kalitesini dramatik şekilde bozar. Kırık vs akut evrede görülen ve tanısı konulan şeylerdir.

    Nolur yanlış anlama. Hastane ile ne yaşadın ne oldu bilmiyorum. Ancak buna benzer bir durum varsa kuvvetle muhtemel ilk aşamada anlaşılmadı şeklinde savunma yaparsan haksız çıkabilirsin.

    Soru sormak bilgilenmek istersen özelden yazabilirsin. 3 yıllık acil tıp asistan doktoruyum. neredeyse her nöbet maalesef senin gibi kazaları görüyorum.

    Allah bahtını açık etsin. Herşey gönlünce olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • geçmiş olsun ülkede iyi avukatı, milletvekili tanıdığı olan, kodamanların bilmem kaçıncı kuşak akrabası birisi olmadığın sürece hayatının kimse için bir çöp kadar değeri yok. Tez zamanda suçlu olan herkes belalarını bulurlar inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Günaydın öncelikle. Dün doğum günümdü. Kimse okumamış sanırım. Kimse kutlamadı ya da yoksayıldı :(
    Doğum günün kutlu olsun kardeşim
  • twitter da tt ye çıkmayı denedin mi hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.