Şimdi Ara

Türknet'in Korona Önlemleri(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce Türknet OİM üzerinden hız sorunu yaşadığıma dair destek kaydı oluşturmuştum. Sorun uzun süre çözülemeyince Telekom'un ve kendi ekiplerinin aynı saatte binaya gönderileceğini ve ankastre kutusunda hız ölçümü yaparak sorunun hangi tarafta olduğunu tespit edeceklerini belirtmişlerdi. Ben de özellikle üstüne basa basa ekiplerin gelip bina girişinde inceleme yapıp dönebileceklerini, mevcut salgın nedeniyle yüz yüze iletişim kuramayacağımı belirttim. Ancak bugün arayan Türknet ekibi, bina girişinde inceleme yapacağını fakat bu işlem sonrasında mutlaka imza alması gerektiğini aksi takdirde işlem yapamayacağını belirtti. Şu an bütün sağlık çalışanları, yetkili kurumlar teması sıfırlayın, sosyal mesafeyi koruyun şeklinde her gün uyarı üstüne uyarı yapmasına rağmen Türknet'in çalışanlarından her evde mutlaka imza alınmasını istemesinin sebebi nedir? Çalışanlarına dağıtmışlar maskeyi, eldiveni -ki muhtemelen bütün gün aynı maske, eldiveni kullanmak zorundalar- bu şekilde sözde çalışanlarını ve müşterilerini koruyorlar. Kargo şirketlerinden bazıları bile teslimatta imzayı kaldırdı sosyal mesafe kuralına uygun olarak. Böyle mi sağlığını düşünüyorsunuz hem çalışanlarınızın hem müşterilerinizin? Saha ekipleriniz günde belki de en az 30-40 eve gitmek durumunda kalıyor. Her evden böyle imza alırsa, tek 1 kişiden bu virüsü kaptığını düşünün. Kaç eve taşımış olacak? Böyle durumlarda bu kadar derinlikli düşünmek ve önlem almak gerekiyor. Öyle maske eldiven dağıtarak %100 koruma sağlayamazsınız. Bu ve buna benzer yakın temas gerektiren tüm uygulamalarınızı kaldırın ve hem sahada koşuşturan ekiplerinizi, hem de müşterilerinizi riske atmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelson1905 -- 3 Nisan 2020; 11:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • En azından geliyorlar günlerdir beklemiyorsun. İşlemin ne ise hallediver. Bırakın şu duyar muhabbetini. Önlemini alıp 2 dakika bile sürmeyecek bir işlem yapacaksın. En azından koronayı bahane ederek günlerce bekletmiyorlar öyle düşün çalışıyorlar.

    Gelmeseler bu seferde korona ile alakası ne diyerek linç edeceksiniz yine aynı şey.
  • Nelson1905 N kullanıcısına yanıt
    En azından geliyorlar günlerdir beklemiyorsun. İşlemin ne ise hallediver. Bırakın şu duyar muhabbetini. Önlemini alıp 2 dakika bile sürmeyecek bir işlem yapacaksın. En azından koronayı bahane ederek günlerce bekletmiyorlar öyle düşün çalışıyorlar.

    Gelmeseler bu seferde korona ile alakası ne diyerek linç edeceksiniz yine aynı şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir belgeyi imzalamak için dip dibe olmanıza gerek yok kapının önüne bırakır imzaladıktan sonra geri alır. Garip bi konu olmuş.
  • İlk defa turknetin haklı olduğu bir şikayet görüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bahsettiğiniz konuyu ilgili birimlerimize ileteceğim. Sizden alınan imza iç tesisat ya da telekom kaynaklı olduğuna dair tutanaktır.

    Arızanız ile ilgili de bilgi vermek isterim. Sürecin daha fazla uzamaması için konuyu bir üst yetkiliye eskale edilmesini talep ettim. Gün içerisinde arızanız ile ilgili bilgi vermek için de arkadaşlarım sizi arayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.