Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
98.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası


    "TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi" başlıklı konudaki soruları ve TurkNetDestek çalışanlarının verdiği cevaplar çerçevesinde oluşturduğum harita bu şekildedir. 2021 yılı Gigafiber kapsamında olan bölgeler aşağıda sıralanmış ve yukarıdaki haritada siyah renk ile işaretlenmiştir. Haritadaki diğer renkler ilçeleri belirtmektedir.


    2021 yılı için İzmir ilinde Gigafiber çalışmaları Buca, Bornova ve Konak ilçelerinin bazı bölgelerinde yapılmakta olup, şimdiye kadar bilinmekte olan mahalleler aşağıdaki gibidir;


    Dahil olan Mahalleler:

    Bornova / Mevlana Mah.

    Bornova / İnönü Mah.

    Bornova / Kazımdirik Mah.

    Bornova / Yeşilova Mah.

    Bornova / Atatürk Mah.

    Bornova / Ergene Mah.

    Konak / Atilla Mah.

    Konak / Barbaros Mah.

    Buca / Atatürk Mah.

    Buca / Adatepe Mah.

    Buca / Kuruçeşme Mah.


    Gözümden kaçmış olan, yada bilgim dışında olan bölgeler var ise bu başlık altında paylaşmanız halinde haritayı ve konuyu güncelleyeceğim.


    Edit: @lenix kullanıcısının pm yoluyla ulaşarak verdiği bilgilere göre, Erzene ve Ergene mahalleleri proje kapsamından çıkarılmış, Bornova'da İnönü, Kazımdirik ve Mevlana mahallelerinin proje kapsamında olduğu bilgisi iletilmiş. Bu bilgiler ile başlığı güncelliyorum. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.


    Edit2: Kuruçeşme Mahallesi eklendi.


    Edit3: Konak/Barbaros Mah. ve Bornova/Atatürk Mah. eklendi.


    Edit4: Bornova/Ergene Mah. tekrardan proje kapsamına eklendi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senercanbayraktar -- 5 Mayıs 2022; 15:36:3 >







  • ne mutlu komşunuza :D ben hizmet veremiyorsunuz bari kabloları toplayın diye şikayet açmıştım. Beni kabloları bağlayan "eleman" aradı kusura bakmasında arkadaş türkçeyi zor konuşuyor bildiğin kilimcinin kör oğlu. Kendi kablosunu bile taşerona kurdurduğu için bence genel merkezin nereye kablo çekildiğinden bile haberi yok. Benim tüm bilgilerimi zurnanın son deliği olan bir çalışana vermiş olmasıda üzücü tabi. Adama gel kablo sök desem mümkün değil öyle yetkisi olsun. Şikayetten vazgeçtim ne olduğu belli olmayan taşeron çalışanla neden didişeyim adam herşeyi yapabilir bana. Evet uygun fiyatlı diye müşteri hizmetleri kalitesinden ödün anlıyorum ama artık kurumsallıktanda uzak olduğunu düşünüyorum.



    Dipnot: kelimelerim konuştuğum kişiyi aşağılamak vs için değil Turknet in kurumsallıktan uzak yapısını belirtmek içindir.

    Yaklaşık 1 yıldır turknet vdsl kullanıcısıyım aralık ayında binamıza gelip gigafiber kutusu kuruldu mayıs ayına kadar aranmadık sorulmadık mayıs ayına kadar kontrol ettim ve başlığa yazılarda yazdım mayıs ayında gigafiber altyapısı açıldı. Yaklaşık 10 kere çağrı merkezinden ve internetten kayıt açmama rağmen herhangi bir kurulum için gelişme olmadı çağrı merkezinden verilen bu hafta haftaya salı günü cuma günü gibi sözlerin hiç biri gerçekleştirilmedi


    Geçtiğimiz 03/06/2023 tarihinde aynı adresime aile bireylerim adına yeni turknet aboneliği başvurdum ne hikmetse çok yoğun olan müşterilerine vakit ayıramayan çakal türknet yeni müşteri için hemen kurulum tarihi verdi 06/06/2023 tarihinde sözleşildi ben mevcutta akrabalarımı bile geçirdiğim indirim hakkım olan abonelikten vazgeçip yeni aboneliğe fazla para vermeyi kabul ettim....



    Arkadaşlar kuruluma geldi kablolama için dışarıdan ben yapmam şeklinde sert gereksiz suratsız üslupları ile doğalgaz borusunun olduğu delikten(kapatılmış bir deliktir silikon ile) kurulum yaparım anca dedi ve sert bir uslupla bende istemiyorum diyerek yolladım arkadaşları


    Sizin sorumsuz ilgisiz çağrı merkeziniz, Suratsız yardımcı olmayan saha ekibiniz, Fiyat politikası bile belirleyemen CEO nuz hayatımda gördüğüm en kötü hizmeti veriyor... İnsanları mağdur ediyorsunuz, Yenilikçi yüzünüz ile türktelekom superonline karşısında müşteri odaklı tavrınızla çıktığınız bu yolda sizlerde para dışında bir şey düşünmeyen kalitesiz bir oluşum olmuşsunuz.


    Cimere şikayette bulunacağım ve inanın oturduğum bölgedeki herkese de şikayet ettireceğim herhangi bir izin belgesi almadan kurduğunuz o kutular sökülecek yaptığınız yatırımlar boşa gidicek

  • Buca-Atatürk Mahallesi? Allahın dağına yatırım yapacak ne içti Türknet mühendisleri? Nerdeyse İzmir'in en kalabalık bölgelerinden Şirinyer'i atlayıp bu dağa nasıl yatırım yapıyorlar @TurkNet Destek ?

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir.

    İlettiğiniz adresi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yakınlığından dolayı tercih edildiğini düşünüyorum bölgenin. belki çevre mahallelerinde de çalışmalar vardır. keşke sevgili turknet şu haritayı kendileri yayınlasalar da bizi uğraştırmasalar

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Katılyorum size. Şirinyer de süperonline, tt fiber var çoğu yerde. Turknet olmaması çok büyük bir eksiklik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yayılım takip ana konusunda şirinyere gelecek mi diye sorulmamış

  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Fiber olan yere fiber getirmektense, adsl ile sürünen mahallelere getirsinler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Siz de adresinizi il, ilçe ve mahalle olarak ileterek adresinizin proje bölgeleri arasında yer almasını sağlayabilirsiniz.
  • Şunu bizlerinde rahat kontrol edebileceği, daha rahat talepte oluşturulabilecek şekilde bir sistem olsa ne güzel olacak..

  • Fiber adsli vdsli gectim izmir bayraklida adalet mh. De bos port yok bos port !

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan bir liste..

    En rahat çalışılabilecek, nispeten daha gelir düzeyi yüksek hiçbir yer yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda bir çalışma yapılıyor. Tamamlandığı zaman sizlere bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tamam siz notlarınıza ekleyin ve ekibinize iletin ama ekibinizin bu işbilmezliğini de üstlerinize iletin. Buca'da Adatepe ve Atatürk mahallesinden altyapıyı başlatmak tam tamına saçmalık. Ordan nasıl ağınızı genişleteceksiniz? Resmen dağbaşı... Buca'nın birnevi omurgasını oluşturan Onat ve Menderes Caddeleri üzerinden başlatılmalıydı. Böylece hızlıca yayılım sağlanırdı.


    Sizin ekip resmen tersten başlamış. İnsan vücudu ile anlatmaya çalışırsak; kalpten başlayacağına ayak parmaklarından geçen kılcal damarla başlamış ordan nasıl/ne vakit kalbe ulaşır? O büyük bir muamma açıkçası... Turknet iyi niyetli bir firma ama malesef içinde çalışan personel biraz vasıfsız sanırım.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bu haritalandırmayı aslında sizin yapmanız lazım nasıl Türk telekom , süperonline harita üzerinden gösteriyorsa sizinde göstermeniz lazım.


    Kocaeli'ne geldiğinde nereye gelecek nerede altyapı var bunları takip etmekle mi uğraşacağız?

  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda bir çalışma yapılıyor. Tamamlandığı zaman bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bostanlı gibi lüks bir semt dururken nerelere yatırım yapıyorsunuz Allah akıl fikir versin.

    Millet yiyecek ekmek bulamıyor siz dağın başına 1gbit internet çekiyorsunuz. Yapsanıza bostanlıya alt yapıyı herkes alsın. Kaç kişi verecek 270 lira dağın başında? 1 evde 3 araba olan semte gigafiber cekip ömürlük müşteri toplayacağınıza dağın başında ay sonunu zor getiren yere internet çekiyosunuz.

    Memleketin yatırımcısı bile normal değil çıldıracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 29 Haziran 2021; 18:40:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.