Şimdi Ara

The Crew Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu video incelemelerini yapan kişi kaçlı acaba merak ediyorum 2005 falan mı ? yani eskiden görüntü kalitesi diye bişey yoktu :) biz NFS 3 - NFS porsche oynayan bi nesildik eminim bu oyunları oynayan kişiler varsa ki vardır bu yorumları çokta umursayacağını sanmıyorum. oyunda ki araba sayısının az olduğunu sölüyorsunuz kendi adıma konuşmam gerekirse az olması çok güzel olmuş az ve öz :) çok sayıda araba olunca kafa karıştırıcı oluyor. ayrıca başka zaman olsa harita küçük diye dert yanarsınız şimdi harita çok büyük diye şikayetçisin :)

    oyun yeteri kadar güzel olduğunu düşünüyorum bu yorumları okuyup ta oyundan umarım vazgeçen oyuncu olmaz. eğer görüntü kalitesi görmek istiyorsanız 96-97 deki yarış oyunlarına bir bakın derim.o nesilden bu nesile kadar nasıl fark var ve bu oyunların görüntü kalitesine laf etmek gerçekten yapımcıların emeklerine haksızlık etmiş olursunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İncelemeyi yapan arkadaşın cümle sonlarındaki vurguları çok sinir ediyor insanı kendini bir açıp dinle bakalım hoşuna gidecek mi ? Ayrıca senin sadece bu oyunu incelemen lazım karşılaştırma yapıp duruyorsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bazı arkadaşlar oyunun grafikleri çok iyi diye mesajla atmış video da kötü demiyor ki bazen diyor bazı yerler diyor tamamından bahsetmiyor
  • Pc icin bisey diyemem ama ps4 de the crew grafik olarak tek kelimeyle berbat. Driveclub oynadigim en iyi grafikteki yaris oyunuydu. Arac ici detaylariyla falan gercekten harikaydi. Ama the crew in acik dunya olusu buyuk haritasi ve az da olsa modifiye secenegiyle cok keyifli bi oyun. Keske grafikleri biraz daha iyi yapsalarmis. Ps4 gibi bi konsola yakismiyo. Ps3 te most wanted 2012 nin grafikleri kat kat daha iyiydi.
  • Arkadaşlar ilk anlatımlı Walkthrough videomu çektim umuyorum beğenirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Çöp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.