Şimdi Ara

The Crew Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani resemn oyle bir hale geldi ki Ubi$oft, adamlarin adini duyunca kaciyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 16 Aralık 2014; 23:04:44 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 6 Şubat 2015; 23:20:08 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eve geldim abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 6 Şubat 2015; 23:20:53 >
  • FreeMaNMeliH;

    Oyunda co-op olduğunu zaten söyledim. Arkadaşlarımızla oynamamamız zaten mümkün değil, ama ben diğer oyuncularla oynayamıyorsam ne anlamı var. Belki arkadaş listemde bu oyuna sahip kimse yok? Olmak zorunda mı?
    Ayrıca müziklerine değinmedim evet, çünkü değinecek bir şey yoktu. Kaç tane yabancı oyun sitesinde değiiliyor her incelemede müziklere? Eğer müziklerde dikkat çekici bir şey yoksa değinmeme de gerek yok. 10 yıldan uzun süredir inceleme yapıyorum, her incelemem süper diyemem, ama üstünkörü, gördüğüm en kötü inceleme gibi sözler ya oyuna hayranlıktan, ya da aşırı heyecandan yapılır. Bizim hayranlıkla, düşmanlıkla işimiz olmaz... Ne gördüysek onu söylüyoruz, eksik görebiliriz, hata yapabiliriz orası ayrı konu. Kimse kusursuz değil.

    Ayrıca inceleme bir tam çözüm değildir. Oyundaki "bütün" içeriklerden-detaylardan bahsetmek de gerekmez. Kim değinmiş her oyunun bütün ayrıntılarına? Buyur dünyadan istediğin siteyi örnek göster sana incelemede değinmediği noktayı bulayım. Gördüğün en iyi The Crew incelemesini örnek vermeni bekliyorum, eğer bu en kötüsüyse!

    Son olarak oyunu PS4'te oynadım. Eğer videoda gösterdiğim teknik hataları sen göremediysen (otobüsün havaya kalkması, sonradan oluşan kaplamalar, yayanın arabanın içinden geçmesi) daha ben ne yapayım.

    Lütfen eleştiri yaparken sakin olun. Bunlar sadece oyun! Para verip aldığımız nesneler. Birkaç tanesi dışında hepsi sadece eğlence aracı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • inceleme için tesekkurler, betasini oynamistim çok çabuk SIKILmistim gorevler hep kendini tekrar ediyordu ama 2 veya 3 arkadasiniz varsa zevkli olabilir ben tek basima oynamistim..

    bu arada artik mesaj yollarken hata almiyorum ve hergun giris yapmak zorunda da kalmiyorum tesekkurler BSC...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu senenin en büyük balonlarindan

    pahali olması da cabasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yargıyla yaklaşmıştım oyuna ancak oynayınca gördüm ki biraz hakkını yemişim. Amaç eğlenmek iyi vakit geçirmek değil mi; alın oynayın eğlenin. Helede arkadaşlarınızla oynuyorsanız zevkiniz kat kat artıyor. Modifiye ederken underground ve 2 takipçisinden aldığım hazzın aynısını aldım. Haritanın büyüklüğüde işin başka bir boyutu. Çok grafiğe takılan biri değilseniz, oynayın...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 45 dolara dusmus oyun ps 4 te bu kadar hızlı dusus ubı fırmasında oyunun beklenenı veremedıgını gosterıyor bırazda
  • Oyun bana göre çöp halen ilk çıkan most wanted gibi bir oyun gelmedi ona üzülüyorum .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaşlar yarın oyunu almayı düşünüyorum malum pc de artık pek araba yarışı oyunu yok onun için ne olur ne olmaz 1 tane bulunsun istiyorum sizce oyunu almalımıyım çünkü zaman geçtikçe araç sayısını filan artacağını düşünüyorum 50 tane ile bırakmazlar diye düşünüyorum bana bir akıl verin
  • Çokk ümitliydim çookk. Ah Ubisoft.. Zeki olduğun kadar da çalıssan bi de tadından yenmeyen oyunlar çıkarıcaksın ama nerde...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • puanlama sistemini beğenmiyorum 2 sebebpten ötürü

    eskiden oldugu gibi grafik - ses ve oynanabilirlik olarak 3 e ayrılması gerektiğini düşünüyorum hatta tüm oyunlar için ortak olabilecek başka özellikler varsa onlarda eklenebilir

    ikincisi ise son zamanlarda verilen puanarın hep metacritic seviyesinde olması. eğer böyle devam edecekse ne anlamı kalıyor bsc nin incelemelerinin. bazen süpriz arıyorum ne bilim herkesin yerden yere vurdugu bir oyunu beğenmek yada herkesin gklere çıkardığı bir oyunu beğenmemek gibi ama her zaman - hiç şaşmıyor bu - hep diğerleri ne derse sizde aynısını diyor ve ne puan veriyorlarsa civarı puan veriyorsunuz. değişik kimsenin göremediği üçüncü dördüncü görüşler bekliyorum ama bir türlü göremiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun da patladı, araba yolda mı gidiyor buz pistinde mi kayıyor belli değil, ubisoft 2014 senesindeki sicilini nasıl temizleyecek merak ediyorum, the division da downgrade yedi, bi far cry 4 güzel oldu, o da far cry 3'ün aynısı olduğu için
  • 12.dkda calan müzik ne, baslangıçdaki çalan müzik ne, sondaki müxik cok hosuma gitti hemen dinlemeliyim. Abi bırakın şu her yerde müxik muhabbetini, çok saçma alakasız muhabbetler çıkarıyorsunuz. Oyun incelemesinde , oyun serisinin jeneriğindeki müziği bile soruyorsunuz, ne müxik aşkıymış arkadaş. Çok müzik dinlemek istiyorsan git youtube a dinle. Bu muhabbeti yapanlarda genelde liseliler oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonquad

    arkadaşlar yarın oyunu almayı düşünüyorum malum pc de artık pek araba yarışı oyunu yok onun için ne olur ne olmaz 1 tane bulunsun istiyorum sizce oyunu almalımıyım çünkü zaman geçtikçe araç sayısını filan artacağını düşünüyorum 50 tane ile bırakmazlar diye düşünüyorum bana bir akıl verin

    bu oyuna para kaptırmayın gıdın gecmıste cıkmıs pc ye guzel araba yarısı oyunları var onları oynayın
    paran varsa araba da artar DLC!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 17 Aralık 2014; 14:08:03 >
  • Bu da mı gol değil be ubisoft!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam kararında bir inceleme. oyun her anlamda kötü gerçekten.
  • Grafikleri ve sürüş dinamikleri ile f2p oyunları veya android oyunlarını andırıyor.
  • Güzel inceleme.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alkan bence kötü bir inceleme yapmışsın. Öncelikle grafiklerden bahsetmek istiyorum. Hangi ayarlarda oynadında grafiklere kötü diyorsun. TXAA4 ve full ultra ayarlarda bu oyun şu ana kadar çıkmış Forza'da dahil bütün oyunlardan daha iyi bir grafiğe sahip. Özellikle asfalt o kadar detaylandırılmışki zift'in içindeki taşlarına kadar görüyorsun. Arabalar çok iyi olmasa bile genel olarak grafikler yeni nesil seviyesinde. Bu yorumuna katılmıyorum. Ayrıca oyun denildiği kadar kötü değil. Hangi yarış oyununnda bu kadar geniş bir harita var ve bu kadar çok çeşştli mekan var ? Oyunun hakkını yiyorsunuz bence. Burada sana katıldığım tek nokta oyunun senaryosu kötü onun dışında bu oyun 8/10 alır her türlü. Araba çeşitliğinin artması iyi olabilir ancak bu oyunda 1967 model arabanı modifiye edip ferrari'den daha iyi yapabilirsin. Bunlara değinmemişsin. Ayrıca arabanın buz pistindeki gibi kaydığını düşünenlere ve yol tutuşları kötü olduğunu söyleyenlere şu cevabım var. Bu oyun MMO tarzı bir oyun ve arabanızı geliştirmeden isterseniz Ferrari'de alsanız o araba'dan çok bir şey beklemeyin. Alkan önce arabanı max level yapıp sonra bütün skillerini maxlayıp sürüş tecrübesini yaşasaydın keşke çok yanlış yorumlar yapmışsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.