Şimdi Ara

Spec Ops: The Line'da Türkçe Seslendirmeler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende bi bölümde bi kadının küçük çocuklarımızı taciz ediyorlar lütfen bize yardım edin dediğine şahit olmuştum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Hadi yine yaazayım dayanamadım dünki mesajlar silinmiş ama bi şansımı tekrar deneyim.<br><br>Bir oyunda alman vuruluyorsa almanın sorunu rus vuruluyorsa rusun sorunudur.Onlar tepki göstermiyorsa ben neden göstereyim.<br><br>Amaaaaaaaaa.Eğerki sen bir oyunda bir türk'ü bana vurdurursan bir oyunda benim yaratıcıma hakaret edersen şartel atar kardeşim.<br><br>Ubi oyunlarını oynayan biri olarak assassins creed serisini oynamadım oynamamda.1. oyunda daha ilk başlarda atımızla bir türk bayrağı olan yerleşim yerine girdiğimizi saldırdığımızı görünce direk oyunu kapatıp sildim pc'den.<br><br>Çoğu insan için alt tarafı oyn olabilir milyonlarca satır kod olabilir ama benim için çok şeydir o.Genişliğin alemi yok.Burda senin milletine animasyon yada ses olarak hakaret varsa bu öyle "alt tarafı oyun" diye geçiştirilecek bir olay olmaz.Daha öncede örnek verdiğim gibi bayrak'da bir bez parçası.Ama namus şeref vatan din bağımsızlığı simgeler.Ayaklar altına alınsa cingar çıkar değilmi.İşte aynı tepkinin bu oyunlarada gösterilmesi lazım.Böyle geniş olunduğu sürece bu adamlar ilerde daha oyunlarına neler koyarlar.<br><br>Zamanında danimarkalımı ne bi karikatürist peygamberimize hakaret eden karikatür çizmişti.O zaman oda alt tarafı karikatürdü.


    sen de gerçeksin sanırım, baya garip...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ubisoft mason bir kuruluştur. Bunu en kolay logolarındaki tek gözden anlarsınız. Masonların tek bir amacı vardır; o da tek bozulmamış din olan müslümanlığı, çeşitli yollardan zedelemek ve en nihayetinde ortadan kaldırmaktır. Masonlar, çoğu kişinin bildiği gibi yahudi olanlar da değildir aslen. Masonlar şeytana tapan kimselerdir. Satanistlikte bunun bir koludur zaten. Dünya üzerinde en güçlü müslüman ülke Türkiye'dir bir de. Bu bağlamda müslümanları terörist göstermenin Türk'ler üzerinden olmasının daha etkili olacağı düşünülmüş herhalde. İyi veya kötü, ben zaten tutup da bir oyuna para vermem orjinal alıp. Torrentten çekerim mis gibi. Sadece oyun sektörü de değil; müzik, spor, vb. bir çok sektör onların elindedir. Ama şu da bir gerçek ki; ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar, sonunda müslümanlar kazanacaktır ve bu Kur'an daki ayetler ile sabittir. Boşverin onlar kendilerini kandırmaya ve cehenneme odun olmaya devam etsinler. Sadece gülüyorum hallerine. Dünyaya bizleri bu şekilde tanıtıp avunsunlar bakalım. Söylediklerime inanmayanlar araştırabilirler, hepsi de doğrudur. Gerisi sizlere kalmış... Bilinçli olun biraz diyeceğim ama, nerdeeeee...


    sen gerçek misin ya? nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın?




  • herkes Ubisoft a saydırmış ama oyun 2K'nın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • herkes Ubisoft a saydırmış ama oyun 2K'nın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • herkes Ubisoft a saydırmış ama oyun 2K'nın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • herkes Ubisoft a saydırmış ama oyun 2K'nın
  • herkes Ubisoft a saydırmış ama oyun 2K'nın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu oyun dubaide geçip arap öldürünce bir şey yok. Yıllarca oyunlarda arapça ingilizce çince(bf4) konuşan adamları öldürdünüz yarın ankarayı yaparlarsa nasıl oynayacaksınız?
  • Yahu 13 yaşında insanlar yorum yapmış adeta :D
    Bölüm sonu canavarı'na bakmayı iyi ki bırakmışım, saçmalıklarla doldurulmuş site, okuyucuları da saçma belli ki.

    O kadar laf yapmışsınız oturup 1 kere oynamadan fikir sahibi oluyorsunuz. Ha oynadınız ama yine saçmalıyorsanız hiç bi halt anlamamışsınızdır.

    Oyunda bir çok mesaj vardı, bunların hiç biri ne müslümanlıkla, ne türklük ile ne de herhangi bir milliyetçilikle alakalı. Ha evet oyun başında kahraan bir Amerikan askerini canlandırıyorsunuz ama iş aslında hiç öyle değil.

    Kaçınız oyunda beyaz fosfor'un etkisine değinildiğini biliyor? Ve kaçınız beyaz fosfor un ne olduğunu biliyor?

    Dubai'de binlerce amerikan askeri oluyor da 2-3 tane terörist türk çıkınca neden şaşırıyorsunuz? Ki aslına bakarsanız terörist te değiller, oyun hikayesi ile alakalı hiç bir halt bilmediğinizden sivil halk olduğunun farkında değilsiniz. Ulan "no Allah" türkçe mi? "Allah" kelimesi sadece türkçe de mi geçiyor? Secdeye varırken bir tek türkler mi "Allah'u Ekber" diyor? Ulan ne kafasız adamlarsınız yahu... En basitinden "no" türkçe mi?..

    Oyunu oturup soluksuz bir şekilde oynadım, sanırım 8-10 saatimi aldı emin değilim, bana sadece bir kere türkçe cümle denk geldi o da "işgalcilere karşı direneceğiz" diye bağrıyordu kadın. Nerede bağırdığını söylemicem çünkü bu güzel oyunu oynayacak insanlara spoiler vermek istemem.

    Dediğim gibi oyun pek çok mesajla dolu, kime ve neye göre "kahraman" sıfatı yakıştırılır, savaş aslında ne, neden savaşıyorsun gibi soruları aklınıza sokuyor. Ben sevinmiştim oyunda türkçe bir şeyler duyduğum için, uluslararası platformda kullanılması hoşuma gitti.

    Şimdi diyeceksiniz ki öyle türk mü olur, arap gibi giyinmiş falan. Ulan çöl olrası, oyunun belli bi kısmında oynadığın karakter bile zaten puşi takıyor boynuna. Hey Allah'ım, neyse. Siz devam edin teorilerinize, yok efendim mason da bilmem ne de. Zaten ubisoft ile de alakası yok oyunun. Oyun hakkında bi halt bilmediğiniz de belli. Oyunda kendi ülkesinin askerlerini de öldürüyor adam, kalkıp bundan bahsetmemişsiniz. Neden kendi adamlarını öldürüyor sizce? Oyunu oynayıp karar verin bazı şeylere.

    Sokucam saçma sapan muhabbetinize ya, deli ettiniz sabah sabah. Kaç yıl öncesinin postları üstelik. Oyunda propaganda falan yok arkadaşım, subliminal mesaj falan da yok. Bi halt bilmeden, oyunu oynamadan lavuk lavuk konuşmayın. Oyunun verdiği en büyük mesaj savaşın kötü olduğu.

    Harika bir oyunu saçma sapan teorilerinizle lekelemeye çalışmayın. Aptal herifler.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.