Şimdi Ara

Spec Ops: The Line'da Türkçe Seslendirmeler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
14.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taaa osmanlı döneminden gelen düşmanlık işte ne olacak :@

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mallık bir yere kadar ama bunlar o çizgiyide açmış demekki. çok takılmamak lazım böyle şeylere boşverin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm budur beyler... Kökeninde para olmakla beraber, ürününü sattırmak için gerektiğinde dini, gerektiğinde dili, gerektiğinde muziği empoze eden, manipüle eden bir şeydir. Oyunda bir kaç kelime duydunuz diye oyunu orjinal almaktan vazgeçmeniz, doğru ve yerinde bir yaklaşım tebrikler.

    Yanlız bunu yapmakla iş bitmiyor. En kısa sürede kendi oyun endüstrimizi kurmamız şart, bunu yapmadığımız, çanakkaleyi, kıbrısı, viyana kuşatmasını, istanbulun fethini konu alan AC tadında oyunlar yapmadığımız sürece bunlar gibi salak yapımcılara çok küfür ederiz.

    Fetih1453 filmi bile gerekli fırtınayı kopardı Yunanistanda, Avrupada, bu örnektir, başlangıçtır, devamının gelmesi gerekir. Bir de şu var, bugun Türkçe Olimpiyatları vardı..

    Yüzlerce farklı ülkeden, binlerce öğrenci geldi İstanbula, pek çoğu da anadilleri gibi konuştular Türkçeyi, oynadılar yeri geldiğinde.. Sesleriyle, hareketleriyle türkiyede sanatçı geçinen beş para etmezler grubunu döşemelik katladılar...

    Tribünlere baktım, bir yanda Makedonya bir yanda Yunanistan bayrağı.. Normalde birbirini resmi olarak tanımayan, düşman kabul eden 2 ülkenin öğrencileri yan yana bayraklarını salladılar... Onların yanında Suudi Arabistan onun yanında da İsveç.. Normalde birlikte düşünemeyeceğiniz 2 ülke... Ama Türkçe başardı bunu, Türkçe budur... Türklük de, Anadoluluk da budur...

    Gerisi fasa fiso.. Bırakın Allah no, hastirşet desinler oyunlarında... Yukarıda verdiğim örneği unutmayın, ülke üzerinde oynanan oyunları da... Bunlar gibi yapımcılara söylenecek şu sözü de:

    'İt ürür, kervan yürür'




  • Yapacak birşey yok dedelerimizin bunların dedelerine attığı pandiğin acısını çıkartmaya çalışıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Haziran 2012; 2:41:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak yapımcının yaptığı şey tam bir rezalet, sanki hergün teröristler tarafından bombalananlar biz değiliz birde gidip bizi terörist yapmışlar,

    İkinci olarak ''Allah no'' ifadesi direkt müslümanlığa hakaret amacıyla duruyor orada, farkettirmeden bunlar de ''teröristler müslümandır'' geyiğini dayatmaya çalışıyor alttan alttan.

    Üçüncü olarak bazı kişiler araya Assassin's Creed Revelations'u karıştırmış, daha önce Arapları, İtalyanları keserken iyiydi değil mi ? Oyunda hem Osmanlı askerleri tarafsızdı hem de hiçbir görevde ''Git şu Osmanlı askerlerini öldür gel'' demiyordu. Öldürlerimiz ya rüşvet almıştı yada templarlar için çalışıyorlardı birde üstüne üstlük bizans askerleriyle çatışıyorlardı, onun üstüne üstlük birde Yusuf ve kardeşliğimiz vardı ki onların da çoğu Türktü.

    Yok ben silmiştim yok bizi kötü gösteriyorlar yok ben korsan alacağım filan kendinizi kandırmayın resmen korsan kullanmak için mazeret çıkarıyorsunuz neymiş para kazandırmamak için Spec Ops'u korsan oynayacakmış ? Korsan olunca öldürdüklerin yine Türkler değil mi ? Lütfen şu olaylara kara cahiliyetle değil de aklı selim ile yaklaşın o kadar sitem ediyorsanız da bir anlamı olsun bir karalama kampanyası başlatın yada yapımcıya tepkinizi gösterin, bir siteye ''Türklere hakaret ettiği için almıyacağım'' demekle olmaz sonuçta siz oynamasanız bile elin yunanı fransızı alıp oynayacak oyunu o yüzden lütfen ya birşeyler yapın yada saçma sapan yorumlar yapmayı bırakın.

    Ha birde yöneticilere sesleniyorum bazı üyeler resmen korsanı özendiriyor lütfen birşeyler yapın çünkü yasadışı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Şuan NATO'dayız fazla konuşmayın beyler. ABD ne dese eliniz kolunuz bağlı ya seve seve ya..... yapmak zorundasınız. ABD'nin en büyük Orta doğu üssü incirlik üssüdür. Oda Türkiye de kurulmuştur. İncirlikte Türk bayrağını göremezsiniz ve Türk askerini içeri bile almazlar. Kısacası Türk toprağı olarak bile sayılmaz öyle deyim. Ayrıca NATO ve ABD'nin 20 den fazla Türkiye de Askeri tesisi vardır. Füze savunma sisteminin anahtarı bile TR'ye verilmemiştir.
    Eğer silah ve savunma sanayi açısından ABD,Rusya gibi ülkelere bağımlı kalmaya devam edersek her istediklerini yapacak ve sesimizi çıkaramayacağız bunu bir yere not edin. Ne yazık ki durum bu gelişmiş ülkeler gelişmekte olan ülkelerin kontrolünü elinde tutuyor. Buna Rusya'nın Kazakistan'a yaptıklarını Çin'in diğer Türk ülkelerine yaptıklarını örnek gösterebiliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tartışmaya gerek yok arkadaşlar orjinal almayın olsun bitsin :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu Türkiyeden kimse almasında görsün it herifler!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft mason bir kuruluştur. Bunu en kolay logolarındaki tek gözden anlarsınız. Masonların tek bir amacı vardır; o da tek bozulmamış din olan müslümanlığı, çeşitli yollardan zedelemek ve en nihayetinde ortadan kaldırmaktır. Masonlar, çoğu kişinin bildiği gibi yahudi olanlar da değildir aslen. Masonlar şeytana tapan kimselerdir. Satanistlikte bunun bir koludur zaten. Dünya üzerinde en güçlü müslüman ülke Türkiye'dir bir de. Bu bağlamda müslümanları terörist göstermenin Türk'ler üzerinden olmasının daha etkili olacağı düşünülmüş herhalde. İyi veya kötü, ben zaten tutup da bir oyuna para vermem orjinal alıp. Torrentten çekerim mis gibi. Sadece oyun sektörü de değil; müzik, spor, vb. bir çok sektör onların elindedir. Ama şu da bir gerçek ki; ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar, sonunda müslümanlar kazanacaktır ve bu Kur'an daki ayetler ile sabittir. Boşverin onlar kendilerini kandırmaya ve cehenneme odun olmaya devam etsinler. Sadece gülüyorum hallerine. Dünyaya bizleri bu şekilde tanıtıp avunsunlar bakalım. Söylediklerime inanmayanlar araştırabilirler, hepsi de doğrudur. Gerisi sizlere kalmış... Bilinçli olun biraz diyeceğim ama, nerdeeeee...




  • Birazcık mantıklı düşünürmüsünüz ? Oyunun başında oynadıgımız karakter size yardım için geldik diyor ve karşımızdaki silahlanmış sivillerde.Yardımmı bizi öldürmeyi mi kastediyorsunuz gibisinden birşey söylüyordu.Paranoyaklasmıs eli silahlanmıs sivil var karsımızda. Ayrıca şu düşüncenizi anlamıyorum Assasians Creed de Türk öldürünce içimiz sızlıyor ne bileyim Türkçe konusan adamı vurmak istemiyoruz falan gibisinden yazılarla karsılastım Dikkat ederseniz Multiplayer ı olan savaş oyunlarında genelde Amerikan Kuvvetleri ve Başka Kuvvetler karşı karşıya geliyor acaba düşündünüz mü bu oyunları oynayan Amerikalılar böyle düşünüyormu diye ? Bazı şeyleri aşın lütfen oyunda vurdugunuz eli silahlı her karakter terörist diye düşünmeyin.Battlefield 3 de Rusya ile Amerika karşı karşıya geliyor o zaman ruslarla amerikalılar oynamasın bu oyunu Amerikan takımına düşen bir Rus oyuncu ben bu takımda oynamam gibisinden düşünse vay oyunların haline ... !




  • Millet Oyunu Yeni Bitirdim Kimse Dememişki Bu Oyunda Türkler Terorist Türkler Sivil Halkın Askeri Oyunda Sivil Halkı Savunuyolar Sen Oyunun Sadece %5inde Türk Vuruyosun Hatta Onlar Türk Bile Değil Galiba Çünkü Zenci Çoğunluklu Dediğim Gibi Oyunun Kalan Yüzdesinde İse Amerikan Askerleriyle Çatışıyosun Bence Oyunu Alacak Olan Varsa Türkler Vuruluyor Diye Vazgeçmesin Teorilerinizden Bana Tek Mantıklı Gelen Şey Adamların Allah No Kalıbını Kullanıp Müslümanlığa Laf Etmesidir.Gerisi İse Fasa Fiso
  • Millet Oyunu Yeni Bitirdim Kimse Dememişki Bu Oyunda Türkler Terorist Türkler Sivil Halkın Askeri Oyunda Sivil Halkı Savunuyolar Sen Oyunun Sadece %5inde Türk Vuruyosun Hatta Onlar Türk Bile Değil Galiba Çünkü Zenci Çoğunluklu Dediğim Gibi Oyunun Kalan Yüzdesinde İse Amerikan Askerleriyle Çatışıyosun Bence Oyunu Alacak Olan Varsa Türkler Vuruluyor Diye Vazgeçmesin Teorilerinizden Bana Tek Mantıklı Gelen Şey Adamların Allah No Kalıbını Kullanıp Müslümanlığa Laf Etmesidir.Gerisi İse Fasa Fiso
  • Evet bende duydum küfür bile ediyorlar" Belanızı s....m" diyor bir yerde.. " onların kellelerini istiyorum" diyor..
  • lugoyu kurtarıdiğimiz bi bölüm var chapter 13 ün sonları çölde geçiyo lugoyu ipten aldım kadının biri topraklarımızdan çıkın yavşaklar dedi :)
  • Kasti yapıldığı belli bir şey Türkçe seslendirmelerin. Direkt art niyet ararım ben bu işte, üstelik yapım ekibinde 2 tane Türk bulunmakta. Sehven koyulsa bu adamlar farkederdi sanırım. Hatta bence bu 2 Türkün parmağı var içinde. Bilemiyorum Ubisoft bu herşey beklenir. Oyun güzel ama sürükleyici, heyecanlı. Patlama efektleri daha gerçekçi olsa daha güzel olacak.
  • oyunu daha yeni oynamya başladım.türkçe küfürler çok eğlenceli olmuş.Çok şaşırdım.Cidden oyunu dahada oynayasım geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Hadi yine yaazayım dayanamadım dünki mesajlar silinmiş ama bi şansımı tekrar deneyim.

    Bir oyunda alman vuruluyorsa almanın sorunu rus vuruluyorsa rusun sorunudur.Onlar tepki göstermiyorsa ben neden göstereyim.

    Amaaaaaaaaa.Eğerki sen bir oyunda bir türk'ü bana vurdurursan bir oyunda benim yaratıcıma hakaret edersen şartel atar kardeşim.

    Ubi oyunlarını oynayan biri olarak assassins creed serisini oynamadım oynamamda.1. oyunda daha ilk başlarda atımızla bir türk bayrağı olan yerleşim yerine girdiğimizi saldırdığımızı görünce direk oyunu kapatıp sildim pc'den.

    Çoğu insan için alt tarafı oyn olabilir milyonlarca satır kod olabilir ama benim için çok şeydir o.Genişliğin alemi yok.Burda senin milletine animasyon yada ses olarak hakaret varsa bu öyle "alt tarafı oyun" diye geçiştirilecek bir olay olmaz.Daha öncede örnek verdiğim gibi bayrak'da bir bez parçası.Ama namus şeref vatan din bağımsızlığı simgeler.Ayaklar altına alınsa cingar çıkar değilmi.İşte aynı tepkinin bu oyunlarada gösterilmesi lazım.Böyle geniş olunduğu sürece bu adamlar ilerde daha oyunlarına neler koyarlar.

    Zamanında danimarkalımı ne bi karikatürist peygamberimize hakaret eden karikatür çizmişti.O zaman oda alt tarafı karikatürdü.

    Sen bu kadar üstünkörü görüp gıdım ingilizcenle bir şeyi çakmadan oynuyorsun lütfen oynama kardeşim. Bizim en güzel(!) özelliğimiz; bilgi sahibi olmadna fikir sahibi olmak.

    Sen şimdi üzerine el bombalarını asıp bir karakola doğru yürüsen merhaba desen "aa bu Türkmüş saldırmayalım". Bu mudur olay? mantık böyle mi çalışıyor?

    Ha not düşeyim: revelations'da osmanlı ile dosttu hatta Süleyman'ın emirlerini yerine getirdi. 1. oyunda ise bir kaç farklı ülke daha ülke değiller ve beylik gibi; yeni oluşum aşamasındalar, o gösteriliyor.

    Gerçi kime anlatıyorum; ön yargı almış başını gitmiş yanlış bilgiyi doğru yapsam kaç yazar...

    Ekleme: şu Türkçe konuşan teröristleri Türk yapmışsınız birde, düşünceye bak düşünceye. Azıcık zamanınızı ayırıp şu Spec ops'u 2-3 bölüm geçecek kadar oynayın. Ve ondan sonra bakın kimleri vuruyorsunuz (oynamazsınız şimdi siz o kör önyargılarınızla hemen söyleyeyim; amerikan askerlerini. Hemde oyunun sonuna kadar).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 18 Temmuz 2012; 15:20:51 >




  • Neden Türkçe seslendirme yapılmış amaç ne?
  • Müslüman Uyanık olur...Anlayın artık bunlar birer senaryo birer Proje... Ama onlar filmin sonunu bilmiyorlar peki biz? Biz biliyoruz sonunda İslam galip oolacak insaALLAH... İyi oyunlar=??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sadece bu propagandaların oyununa gelmeyin,bu konuları zaten sizin bilinç altınıza atmaya çalışıyorlar.Pek çok kişi tarafından başarılmış olsa bile uyanacak kişi bizleriz.Bakın şimdi terörist birisini aklınıza getirdiğinizde yüzünü kapatmış birisini getirebilirsiniz.Bu durumda oyun yapımcılarını gayet memlun edecek davranıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.