Şimdi Ara

Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Temmuz ayında satın aldığım Skechers ayakkabı yaklaşık 1 ayda sanki 5 yıllık gibi oldu üstelik fazla giymediğim halde. Metro gross marketten aldım acaba ürün sahte mi ? Garantiye yolladım red talebiyle geri geldi.



    Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması


    Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması


    Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması


    Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması


    Skechers Ayakkabımın 1 ayda parçalanması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 29 Eylül 2023; 10:49:2 >







  • Skechersin bir çok modeli çabuk deforme oluyor hocam, taban çökmesi, boya çıkması, filenin yirtilmasi vb şikayetleri çok yaygın. Ben uzak duruyorum açıkcası, ilk dönem rahat oluyorlar ama kısa süre sonra o da kayboluyor bence, tabanlari özelligini yitiriyor.
    Araştırırsaniz bir çok platformda bu sikayetleri görebilirsiniz, ekşide sık sık gündemde görüyorum.
  • Herkes bundan dert yanıyor zaten . Anladığım kadarıyla skechers'ın eski kalitesi yok ve genellikle incelemeye gönderdiğiniz de kullanıcı hatası diye geri yolluyorlar. İşin özü bu markadan uzak durun
  • Ben normalde reebok cl lthr giyiyordum. Geçen sene bu zamanlar distribütör sorunu yaşadılar ayakkabı bulamadım. New balance 109 aldım 3 tane. Tabanlar senin gösterdiğin gibi eva tabandı ilk başlarda çok rahattı ama sonradan ezildi ve taban deforme oldu. 3 ayakkabı 1 yıl götürmedi beni.


    Reebokta o tabanın altına kauçuk bir taban eklemişler incecik ama o incecik kauçuk tabanın deforme olmasını engelliyormuş meğer. 3 new balanceye geçen eylülde 2100 lira para verdim. Bu yıl reeboku 2000 liraya boynerden aldım. Reebok en kötü şartlarda hergün giymeme rağmen beni 1 yıl götürüyor.


    Senin ayakkabı 1 yıl yine iyi gitmiş diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 29 Eylül 2023; 11:20:14 >
  • Türkiye'den aldığım Skechers 6 ay dayanmıyor ama Amerika'dan aldığım 3 ayakkabı 4.yılına girdi hala en az 1 yıl idare edecek kondisyonda devam ediyorlar.

  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

    nereden alıyorsunuz acaba az evvel skechers müşteri hizmetleri aradı biz marketlere ayakkabı yollamıyoruz dedi. Bende ayakkabıyı Metro Marketlerinden aldım şu alman zinciri olan. Acaba bunlar sahte ürün mü satıyor ?

  • Metro da sahte ürün sattığının farkında olmayabilir. Piyasa öyle bir hale geldi ki... Ben Levi's pantolonları severim, mağazasından, aynı modelden farklı renkte 2 pantolon aldım. Biri orijinal diğeri sahte ürün gibi. Orijinalliklerini anlamanın birkaç yolu var. Adamlar onu da taklit etmeye başlamış herhalde. Mesela Türkiye'de üretilen Levi's'ın daha kalitesiz olduğuna adım gibi eminim.


    Skechers da aynı şekilde sahtesi çok olan bir ürün. Vans gibi. 5 yıl önce aldığım skechers'ın halen çok iyi dayandığını söyleyebilirim. Ne dışından ne içinden açma çökme yapmadı. Ürünün olması gerektiği oranda eskidiğini düşünüyorum. Sizin ki ise bariz sahte ürün. Bu ayakkabılar 1 ay her gün giyseniz dahi ancak dağda bayırda trekking yaparsanız bu hale belki gelebilirdi.

  • Furkovic kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de de ABD'de de Skechers mağazasından aldığım ayakkabılar için yorum yaptım.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    1 temmuzda denk gelip almıştım zaten 23 temmuz ve 6 ağustosta kpss sınavım vardı. evden doğru dürüst dışarı çıkmadım.Ondan sonra ağustostan eylül 15 e bu hale geldi 15 eylülde garantiye yolladım.

  • Avrupa'dan aldığım Skechers ayakkabılarda böyle bir problem yaşamadım. Ben şanslı ya da sizler şanssız olabilirsiniz. Metro gibi bir firmanın sahte ürün satacağını düşünmüyorum.


    Fotoğraflar vahim durumda, 6 senelik Air Max ayakkabılarımdan kötü hale gelmiş. Alabiliyorsanız para iadesi alın bence.

  • Antor kullanıcısına yanıt
    Bende tek new balance var 7 yıl giydim önleri soyulmaya basladi diye giymeyi biraktim
  • Son 2 yılda Skechers'ın kendi mağazalarından 5 tane ayakkabı aldım (Türkiye). Halen neredeyse ilk günkü gibiler.
  • 22 çift ayakkabımdan 2 çifti Skechers ve senelerdir sorunsuz...

  • muRTah kullanıcısına yanıt

    Gusura bahqma emme 2 senede bej adet pabuç almana neden olan sebebi merak etmişem...

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    22 çift ayakkabından Skecherslara sıra gelene kadar ölme eşşeğim ölme olayı döndüğü için senelerce bu kadar dayanması gayet normaldir. Skecherslarda asıl yiğitlik evde toplamda 3 çift ayakkabın olduğunda meydana çıkar...

  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Daha önceki 5-8 yıl içinde aldığım ayakkabılarım eskimeye başladı. (Her gün ayakkabı değiştiririm)
  • muRTah kullanıcısına yanıt

    Heç sıqılmıyon mu bu markadan, o kadar adidas, nike, reebok vs falan var...

  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Yıllarca Adidas giydim. Aldığım ilk Skechers'ı modelini beğendiğim için almıştım. O rahatlığa alışınca başka marka almadım.
  • muRTah kullanıcısına yanıt

    Madem o kadar konforlu, o halde neden bu marqa diğer yukarda ismini saydıklarım kadar popüler ve ünlü deel türkiyede? enteresan...

  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Teker teker çok sayıda kullanıcıya sormadan (bir nevi anket yapmadan) bu sorunun cevabını bulamazsın. Ben çok rahat ettim, sevdim, kullanıyorum. Adidas artık eskisi gibi güzel (bana göre güzel) anorak ayakkabı üretmiyor diye arayıştaydım zaten. Denk geldiğim iyi oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.