Şimdi Ara

PS5 ABD Tarihinde En Hızlı Satan Konsol Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Market araştırması firması NPD Group'un verilerine göre, PlayStation 5 Amerika Birleşik Devletleri tarihinde en hızlı satan oyun konsolu olmayı başardı. Adet satışı açısından değil. Piyasada bulunduğu dört ayda yaptığı satışlardan elde ettiği dolar miktarı açısından.

    Geçtiğimiz Şubat ayında ise en çok satan konsol hem adet hem de dolar açısından Switch oldu. Switch 27 aydır üst üste ABD'de en çok satan oyun konsolu unvanını koruyor ve bu da bir rekor. Switch ayrıca Şubat ayı ile birlikte DS'i geride bırakarak Wii'nin arkasında ikinci sıraya oturdu.
     
    Şubat ayında en çok satan oyun Super Mario 3D World + Bowser's Fury oldu ve üstlelik bunu sadece kutulu sürüm satışlarla yaptı. ABD'deki oyun satışlarında Nintendo yapımlarının dijital verileri bulunmuyor. Super Mario 3D World + Bowser's Fury'yi Call of Duty: Black Ops Cold War ve Persona 5: Strikers takip etti. 
     
    ABD'de de Şubat ayında tüketiciler oyun konsollarına ve oyunlarla ilgili içeriklere ve aksesuarlara toplamda 4.6 milyar dolar harcadı ve bu da bir önceki yılın Şubat ayına kıyasla %39 daha yüksek.
     








  • Gamepass sistem sadece bizim gibi Ülkelerde ilgi görüyor.Çokda aman aman birşey değil Gamepass sistemi.Adamlar gamepass sisteminde oynuyacağı Oyunlar ilk çıktığı zaman 60 70$ oynuyorlar zaten.Gamepass hemen pat die her yeni çıkan Oyun gelmiyor.Siz abartıyorsunuz veya bizim Ülkemizdeki Oyun fiyatları yüzünden abartılıyor.Ps5 in başarısına gelicek olursak on numara bir konsol insanlar bunu görüyor demekki.Xbox360 ve ps3 zamanında Xbox360 da öndeydi demekki insanların ilgisini çekmeyi basarmış.
  • Çok ilginç gamepass sistemi varken nasil oluyor da ps5 daha cok satabiliyor akıl alacak gibi degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    Çok ilginç gamepass sistemi varken nasil oluyor da ps5 daha cok satabiliyor akıl alacak gibi degil

    aynısını bende düşündüm ama cevap açık adamlar gamepass falan anlamıyor alım gücü yüksek ve bizim gibi değiller yani işin özeti onlar için oyun fiyatı konsol tercih nedeni değil asıl işin ilginç tarafı tüm dünyada xbox series x ve series s stok yokken ülkemizde neredeyse heryerde stok var enterasan olanda bu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Mart 2021; 19:51:49 >
  • Oyun yok, satışa bak.. Umarım corona yüzündendir yoksa bir sonraki nesilde bunlar sağlam uçar, kasa fanını bile ayrı para ile satarlar bize.
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Gamepass sistem sadece bizim gibi Ülkelerde ilgi görüyor.Çokda aman aman birşey değil Gamepass sistemi.Adamlar gamepass sisteminde oynuyacağı Oyunlar ilk çıktığı zaman 60 70$ oynuyorlar zaten.Gamepass hemen pat die her yeni çıkan Oyun gelmiyor.Siz abartıyorsunuz veya bizim Ülkemizdeki Oyun fiyatları yüzünden abartılıyor.Ps5 in başarısına gelicek olursak on numara bir konsol insanlar bunu görüyor demekki.Xbox360 ve ps3 zamanında Xbox360 da öndeydi demekki insanların ilgisini çekmeyi basarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Mart 2021; 21:4:2 >
  • Hak eden platform her zaman hak ettiğini alır, dünya da bu böyledir.


    Gerek Sony,, gerek Nintendo hak eden markalar ve her zaman zirvede olacaklar gerisi boş beleş hayaller. PS5 ABD Tarihinde En Hızlı Satan Konsol Oldu 

  • Bu coniler tam vatan hayini, senin yerli ve milli konsolun xboks var hem de gamepass'ı ile beraber. Neden elin caponunun konsolunu alıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxa konsol gözüyle bile bakmıyor adamlar. Ps5 için alternatif ara ara kurcalamalık çerez niyetiyle alanlar alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon üyeliğe koşan Gamepass sistemini abartıyormuşuz evet. Ben sadece bir tek bu sitede gördüm bu tip üyeleri bu site oysa baya eski bir site normalde daha iyi yorumlar okurduk.
  • Konsolun numaralarına bakacaksak eminim Xbox daha önde olur..
  • Ki bide PS5'in en boş olduğu dönemde böyle satıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    20 milyon üyeliğe koşan Gamepass sistemini abartıyormuşuz evet. Ben sadece bir tek bu sitede gördüm bu tip üyeleri bu site oysa baya eski bir site normalde daha iyi yorumlar okurduk.
    Sen ne sayıklıyorsun kardeş, bak orada yazıyor zebellah gibi "ABD Tarihinde" diye. Yahu Amerikali bile iplemiyor bu konsolu, sendeki bu heyecanın sebebi ne? Neymiş bu sitede görmüş, yahu kendi ana vatanında bile ciddiye alınmayan bomboş bir konsol.
  • Psye laf atıp durmayın bilgisayar kasası gibi kime ne sen series xde hız aşırtma yapabiliyormusun tabiki hayır bak psye pc gibi çatır çatır hız aşırtma yapıyor 8.5 tfp işlemci overlokla 10.20 çıkardı adamlar tabi çekemiyorsunuz sizde hız aşırtında görelim 12 tfp işlemciyi 14 tfp görelim
  • Bizim insanımız daima kendi penceresinden bakıyor bu olaylara. (ben dahil)


    Geçen gün bende Gamepass gelişmeleri için heyecanlanmış ve Sony'nin daha iyi olması gerektiğini yazmıştım.


    Sonra bir dışarıdaki yorumlara bakayım dedim, diğer insanlarda bizim gibi bu sisteme ağızları açık bakmışlar mı diye, ne göreyim...


    "Herkesin yalayıp yuttuğu oyunları getirmişler" diyen mi dersin, "bethesda'nın ortalama oyunları" diyen mi dersin, "gamepass'e gelince buglarından arınacaklar mı" diye soran mı dersin... Mercekle olumlu yorum aradım, ki gerçekten şok oldum.


    Mis gibi sistem. Ama işte biz Türk kafası ile bakıyoruz. 500 tl'ye 2 yıl oyun falan diyoruz. Öteki tarafta 1 oyun 600-700 tl deyip, baştan eliyoruz.


    Alım gücü buradaki ana faktör. Orada bir youm görmüştüm, "bu 3-4 yıllık oyunları mı oynamak, yoksa yeni God of War'da Odin ve Kratos'un kapışmasından bir teaser izlemek mi deseler, teaserı yeğlerim" deyip, bir sürü artı falan almıştı...


    İnsanlar yeni şeyler istiyor. Oyunların netflix'ini değil(gibi). Galiba gidişatı zaman gösterecek.





  • Konsolun mantığı her zaman özel oyundu aynı gün pc e çıkarsa oyunlar ps de alan olmazdı, TR de bile series x 6500 liraya kampanya yapılıyor ps5 kara borsa, son derece fakir ülkenin bile çoğunluğu özel bir şey sunan cihazı tercih ediyor, bana kalırsa 3 yıl ps 5 e doğru düzgün bir şey gelmeyecek ama mutlaka gelecektir diyip bende aldım hata ettim ama insan alıyor işte nedeni var ama series bin TL e düşse almam için neden yok pc var çünkü




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 13 Mart 2021; 3:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony, Ragnarok logosu göründüğü an satışları garantiledi.

  • Aynen kardeş sony series x karşısında ortada hol yok yumurta yok logosunu gösterdi sadece kod adını nedenmi rakibi karşısında güçsüz kaldı birde gt 7 başkada bisey yok koskoca ps4 neslinde 2 gran turismo çıkartamadı oyun yok dedigin xboxda psde bulamayacağın bir sürü oyun var ben ikisini kullanıyorum ama bu böylle xbox herşeyiyle yeni nesil sadece forza ve halo icin bile alınır sonyde yalandan bir ragnork posteri gösterip anca bebeleri kandırır size seker verecegim diye
  • SONY yine TokatlıyorduPS5 ABD Tarihinde En Hızlı Satan Konsol Oldu 

  • Sony yine BAM BAM BAM.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.