Şimdi Ara

PS5 ABD Tarihinde En Hızlı Satan Konsol Oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kiminle tartışıyoruz kim cevap veriyor. Çok ilginç değil mi? :D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kiminle tartışıyoruz kim cevap veriyor. Çok ilginç değil mi? :D:D

    Senin kim olduğun az çok belli ama savunduğun şeyin ne kadar saçma ve tutarsız olduğunun farkında değilsin. Eskiden de böyleydin, şimdi de böylesin, değişen hiç bir şey olmamış.


    Aç yeni hesap gel, bu kadar kasma kendini...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Mart 2021; 14:40:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Senin kim olduğun az çok belli ama savunduğun şeyin ne kadar saçma ve tutarsız olduğunun farkında değilsin. Eskiden de böyleydin, şimdi de böylesin, değişen hiç bir şey olmamış.


    Aç yeni hesap gel, bu kadar kasma kendini...



    Alıntıları Göster

    kimmdir bu kişi buna sordum nikini ver dedim uyeligine gir gel dedim vallaha korkusundan aciklayamadi bana ... bare siz biliyorsaniz soyleyin? :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 14 Mart 2021; 23:56:32 >
  • Büyük ihtimalle Mutlak sıfır bu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Büyük ihtimalle Mutlak sıfır bu...

    yani anladigim niki gibi sıfır bir herif. kovuldugu yere gizli gizli kimlikle gelmis kendissini tatminliyor sana bana satasarak vahh ki ne vahh.


    discordcu tahminimde dogru cikti. :D

  • Hahahaha Bakın arkadaşlar hemen çözdüm bunları, ortaya bir olta atıyorlar bir isim atıyorlar sonra bunu yazdıkları kişi de öyle olmadığını anlatmaya uğraşmaya başlıyor, olay tamamen farklı bir yöne gitmeye başlıyor bu sefer de sürekli aynı şeyleri yazark sinirlendirmeye çalışıyorlar. Günlerdir "korkak, xboy, discordcu, bunlar böyle bunlar şöyle" diyen şahıs da hemen başlamış yine. Bu sefer aynı anda gelmişler :D:D:D
  • Ula neredeyse oyun yok ikisinde tartışıyonuz
  • Çözüm çok basit tartışmaları oyun ve konsol ekseninden çıkartanı, kalitesiz düşük içerikli ortamı geren yorumları yazanı engelleyeceksin herkes gayet güzel tartışmaya başlar. "Gamepassci, xboy, psboy korkak, bunlar böyle bunlar şöyle" yorumlar gördüğümüz sürece burada gerçekten keyif alınacak bir yer olmaktan çıkıyor maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Neyse ki çok satan iyi olmuyor. Rakibinden 1 tane bile üstün yanı olmayan, tamamen isminin ve fanlarının sayesinde ayakta durabilen gereksiz konsol.

    Hocam biraz daha açar mısın ? Neden çok satan olarak yine de iyi değil ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya niki attılar şimdi o niki sürekli söylemeye geldi sıra. Misafir olarakta şikayet edebiliyormuşuz diğer konulardaki yorumları silindi bakalım buradan ne zaman banlanacak. :D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903

    Hocam biraz daha açar mısın ? Neden çok satan olarak yine de iyi değil ?



    Alıntıları Göster

    Hocam madde madde özetleyeyim size; iki konsoluda ilk çıktığından beri kullanıyorum ve bana göre PS5’in artısı hiç yok!


    Donanım: Xbox Series X %25-30 daha güçlü ve her oyunda daha yüksek çözünürlük veriyor. İleride çıkacak oyunlar ile bu kendini daha çok göstermeye başlayacak.


    Arayüz: PS5’in arayüzü çok kullanışsız ve sade ileri gideceklerine geri gitmişler hiç beğenmedim. Xbox ise çok daha detaylı ve kullanışlı.


    Dijital servisler: Xbox da EA Access bile game pass’a dahil oldu böylelikle 350 den fazla oyuna erişebiliyorsun.


    Geriye uyumluluk: Xbox 4 jenerasyon konsolun oyunlarını açabiliyor PS5 ise sadece PS4’ün oyunlarını açabiliyor.


    Oyunlar: Microsoft’un 30 dan fazla stüdyosu oldu ve onlarca yeni oyun yapım aşamasında ve bu oyunlar çıktığı gün gamepass’a eklenecek. PS5 de ise 1 oyun 619₺ den satılıyor.


    Dijital kardeşlik: Xbox da P2 sahibi kendi profilinden bile oyun oynayabiliyor PS da ise bu mümkün değil. Ayrıca PS tarafında çok daha fazla oyuncu olduğu için kötü niyetli dolandırıcılar cirit atıyor.


    Gamepad: Yenilik olarak dual sense daha iyi olsada Xbox’ın game padi zaten ergonomi olarak müthişti, Microsoft tasarımı değiştirmek yerine minimal yenilikler ile game padi kusursuz hale getirdiler.Ayrıca Dual sense’in 1500mah lık berbat bataryası onu önemsiz kılıyor. 5 saatte biten bataryasına karşılık Xbox da kullanacağın 2700mah lık AA piller 1 haftada ancak bitiyor.


    Oyun fiyatları: Dediğim gibi xbox da 1. Parti oyunların hepsini game pass ile beleşe oynayacağız ayrıca 3. parti oyunlar için MTC diye site var buradan store’a nazaran daha ucuza oyun alınabiliyor. Ayrıca bazı firmalar xbox tr ye özel fiyatlar çekiyor örneğin Hitman 3 ve Dirt 5. PS5 de ise 1. parti oyunlara bile TR ye özel fiyatlandırma yapılmıyor direk avro dan çevirdikleri için 619₺ gibi uçuk fiyatlara oyun satıyorlar ve xbox daki gibi ucuza oyun almak için alternatif site de yok.


    Son karar: PS5 kötü bir konsol değil ama şuan için alınması gereksiz. 2021 de çıkması planlanan GoW, Horizon, GT oyunları 2022 ye ertelendi. İleride sağlam ex leri çıkınca alınabilir, ben oynayacak oyunu olmadığımdan konsolu kardeşime gönderdim Xbox fazlası ile yetiyor her şeye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 14 Mart 2021; 18:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mutlak Sıfır trolü yüzünden BSC Misafirini bloklayacam. Ne saçma troller var ya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philip herşeyi özetlemissin klavyene sağlık 2konsoluda yanyana kullanınca herşey ortaya çıkıyor ps5 güzel cihaz fakat series x bu nesil oyuncular icin harika bir secenek oyunlarıyla gamepas ea acses cihaz neredeyse geforce rtx 2080 ti ayarında ne calıştırsanız mükemmel görünüyor micronun bünyesine kattıgı stüdyolarla onlarca aaa oyun üzerinde calışıyor xbox series x türk oyuncuları fazlasıyla mutlu edecektir 1oyun parasına 3 yıl sınırsız oyun oynanabiliyor ps5 ileride cıkacak oyunlarıyla slimi cıkınca tercih edilebilir olacaktır
  • Kasım'da üyeliği aç sonra gel burada haftalarca herkesi "xboy, discordcu, korkak" gibi bir sürü laflar et, ortaya alakasız bir nik atıp birde hedef şaşırtmaya çalış. Herkes gördü anladı kardeş hadi sana güle güle kardeş. :D:D:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kasım'da üyeliği aç sonra gel burada haftalarca herkesi "xboy, discordcu, korkak" gibi bir sürü laflar et, ortaya alakasız bir nik atıp birde hedef şaşırtmaya çalış. Herkes gördü anladı kardeş hadi sana güle güle kardeş. :D:D:D

    Zuahahahahaa


    Ya bak Mart ayı da bitecek, ortaladık, sen daha üyelikte açmamışsın.    





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.