Şimdi Ara

PS5 ABD Tarihinde En Hızlı Satan Konsol Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kafasınida duvarlara vuruyordu kendini tokat manyagı yaptı
  • Neyle bam hangi oyunuyla bam hangi ozelliğiyle bam hangi donanımla bam yoksa bamyamı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Aynen kardeş sony series x karşısında ortada hol yok yumurta yok logosunu gösterdi sadece kod adını nedenmi rakibi karşısında güçsüz kaldı birde gt 7 başkada bisey yok koskoca ps4 neslinde 2 gran turismo çıkartamadı oyun yok dedigin xboxda psde bulamayacağın bir sürü oyun var ben ikisini kullanıyorum ama bu böylle xbox herşeyiyle yeni nesil sadece forza ve halo icin bile alınır sonyde yalandan bir ragnork posteri gösterip anca bebeleri kandırır size seker verecegim diye

    la sen nesin o zaman hem sony kandırıyor diyor hem ikisinide kullanıyorum diyor yerrrrrrrsen. İçip içip gelmeyin su foruma git elini yüzünü yıka bir daha yorum yazarken.   





  • Önce haddini sonra kendini bil uslubunu bozma senin yaşın kadar bütün konsolları oynamışlığım söküp takmışlığım var evladım derken kelimelerini dikkatli seç!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Önce haddini sonra kendini bil uslubunu bozma senin yaşın kadar bütün konsolları oynamışlığım söküp takmışlığım var evladım derken kelimelerini dikkatli seç!!!

    Yaşın var amma Bsc misafirliklere saklanıp laf atıyorsun oralardan daha betermişsin evladım.   

  • İyi güzel satmış ama bu yorumlar nedir nerdeyse öldürecekler birbirlerini sanki babanın malı

  • Yine bu şahıs yine bir haber altında olay çıkartıyor duyarlı arkadaşlardan bir ricam var lütfen şikayet edin bunu.
  • God of War Ragnorak. Tam bir kült geliyor yine. Harika...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ki çok satan iyi olmuyor. Rakibinden 1 tane bile üstün yanı olmayan, tamamen isminin ve fanlarının sayesinde ayakta durabilen gereksiz konsol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp kendini güldürüyorsun bilmem farkındamısın
  • Rica ediyorum hakaret içeren yorum ve sataşmaları yapmayın arkadaşlar bu forumda herkes özgürce fikir ve görüşlerini paylaşabilir neden zorunuza gidiyor sony yada microsoft babanin şirketimi ben hem ps hem xbox kullanıyorum fakat ps4 neslinde sony tekel davrandı yarım yamalak gt sport oyunuyla nesli kapadı aldım bende one x baktım forza 3tane ana oyunu 5-6-7 horizon3-4 grafikler enfes oynanış süper gt sport bu oyunların yanında esamesi okunamaz bile niyemi? cünki psde var açıp karşımaştırdım gt oynanış olarak forzanın tozu bile değil god of war desen bir türlü bitirmek nasip olmadı eski gow değil bildigin rpg olmuş güzelim oyun hadi birde gears 4 oynayayım dedim oda ne aksiyon macera oyun beni benden aldı birde halo 5 yükledik grafikler oynanış süper oğlumla birbirimizi yedik ben oynayacağım diye cözüm bir bölüm ben bir bum oglum oynadık daha oynamadığım bir sürü oyun var kimbilir onlar nasıldır yani ps eskiden iyiydi artık rekabet var teknoloji gelişiyor microsoft büyük atılımlar yeni yatırımlar yapıyor biz oyuncular için bu nesilde büyük başarılar yakalayacaklardır bu forumdaki kardeşlerimi seviyorum lütfe birbirimizi kırmayalım hepinize iyi oyunlar.




  • "Bakkalım" "haddi" yazıyor dikkat ettiniz mi arkadaşlar yorum yazış şekline bakın bana birini anımsatıyor siz de dikkat etmişsinizdir. :D:D
  • Özel oyunların gücü böyle bir şey. Microsoft bunu anlayıp bu nesilde Bethesda'yı satın aldı. Bir Demon's Souls Remake, koca Gamepass'den daha büyük bir kitleyi çekebiliyor kendisine.


    Yalnız şunu fark ettim, bu yorum kısmındaki Playstation fanatikleri nasıl bir kafa yaşıyor? Birkaç istisna dışında hepiniz fanatizmden kafayı sıyırmış gibi davranıyorsunuz, akıl karı değil böyle savunmak. Dua edin Microsoft var, o olmasa Sony 100 dolara oyunları okutmaya kalkar siz de burada bunu savunmak ile uğraşırsınız.

  • Ona buna korkak diyen adam tüm profilini kilitleyip kapatmış. hahahahaha
  • Hahahaha fareyi nikinin üzerine getirip tıklıyorum sonra da gizli bir profil yazan yazı karşıma çıkıyor. Bunu burada 5 dakika takılan ilkokula giden çocuk bile bilir. Baya eğlendik sayende böyle canım sıkılırsa arada gelir senin yorumlara bakar bakar stres atarız. hahahaha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hahahaha fareyi nikinin üzerine getirip tıklıyorum sonra da gizli bir profil yazan yazı karşıma çıkıyor. Bunu burada 5 dakika takılan ilkokula giden çocuk bile bilir. Baya eğlendik sayende böyle canım sıkılırsa arada gelir senin yorumlara bakar bakar stres atarız. hahahaha

    İroni dedikleri bu olsa gerek, anonim olarak yazan ve bir hesap alıp yazmak yerine bu anonim üyelik altında saçmalayan birisi, profilini kapatan birini eleştirebiliyor. Yahu en azından o yorumu hangi üyenin yazdığını biliyoruz, peki ya sen kimsin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.