Şimdi Ara

Greenberg Xbox Scorpio Hakkında: 'Canavar için Hazır Mısınız?!”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       E3 2016 sunumu esnasında ilk kez resmi olarak tanıtılan Xbox Scorpio, bu yılın sonlarında çıkış yapacak ve Microsoft şimdiden oyuncuları heyecanlandırmaya çalışıyor.
     
       Xbox'ın pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg, twitter üzerinden 2017 yılının Xbox Scorpio'nun yılı olacağını belirtiyor ve canavar diye tabir ettiği konsolun çıkışına hazır mısınız sorusunu soruyor. "It is 2017, the year of PROJECT SCORPIO, are you ready for the beast!?"
     
       Dünya en güçlü konsolu olma iddiasıyla gelecek Xbox Scorpio'nun 6 teraflops gücünde olacağı ve özellikle birinci parti oyunlarda doğal 4K desteği vereceği dışında çok fazla resmi bir bilgi bulunmuyor. Eğer bir sızıntı olmazsa da muhtemelen E3 2017'ye kadar öğrenemeyeceğiz.  
     
       Xbox Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak ancak net tarih yok. Aynı şekilde fiyat için de bir bilgi yok. E3 tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 








  • Almamak için sabırsızlanıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dünyanin gelmis gecmis en güclü konsolu geliyor. Native 4K da oyun oynamanin hazzi bir baska olacaktir. Mesela RDR 2 Scorpio da native 4K olacak iken diger PRO denilen ciliz da anca 2K calisacaktir. MS E3 de oyunlari ile Show yaparak rakiplerini tarihe gömecektir. Sorun cevabi ise Evet,Canavar icin haziriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 3 Ocak 2017; 10:27:0 >
  • 800-900$ fiyatını görünce asıl canavarı görceksiniz demiş ; 2500 - 3000 tl en iyi ihtimal Türkiye de çıkış yapar raflarda tozlanır durur

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft show yapmaya, tahtı geri almaya geliyor. Sırf donanımı daha güçlü diye PS4'e geçenler şimdi paşa paşa Scorpio almak için sıraya girecek!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Microsoft show yapmaya, tahtı geri almaya geliyor. Sırf donanımı daha güçlü diye PS4'e geçenler şimdi paşa paşa Scorpio almak için sıraya girecek!

    />
  • O konsola exc duyurmazlarsa ancak Kurabiye Canavarı olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Forumda kişi nasıl engelleniyor? Mesajlarını görmek istemediğim boş boş konuşan kişileri engelleme tarzı bir şey var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkk34 -- 3 Ocak 2017; 11:11:25 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bazilari icin bu nesil "180'nin kitabini yazdi" diyorlar, Scorpio geldikten sonra bir 180'e daha hazir olun



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 3 Ocak 2017; 11:20:37 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evde ps4 vardı sonra onu verdim ps4 pro aldım bunca yıllık oyuncuyum ilk kez şöyle güzel bir pc yapayım dedim.Gittim orta düzey bir pc aldım intel i5 , radeon rx 480 falan.Şuan dota 2 yi tüm özellikler fullde 4k 50-60 fps arası oynuyorum cs go yu da 4k 120 fps üstü oynuyorum.Bir daha ps4 ü açmam için god of war falan olması gerekiyor sanıyorum.Konsol işi uygun fiyatlı fiyat performans oranı yüksek birşey ama f/p oranı biraz düşsün ben görüntü istiyorum dediğin zaman en iyi konsol bile çok zayıf kalıyor.Scorpio şimdi 4k 30 fps çalıştırsa tüm oyunları ne olur ki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsola özel oyun yok 4k yı millet yıllardır PC de oynuyor zaten . SONY durmadan exc duyurusu yapıyor bunlar yıl sonunu bekleyin canavara selam verin diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Konsola özel oyun yok 4k yı millet yıllardır PC de oynuyor zaten . SONY durmadan exc duyurusu yapıyor bunlar yıl sonunu bekleyin canavara selam verin diyor

    PC de 4k oyun oynamanin bedeli min. 1.200-1.500$,Scorpio da 4K oyun oynamanin bedeli max.600$. Ayrica Steam verilerine Göre PC oyuncularinin cogu daha Hala 1080p altinda oyun oynuyor. PC en sevdigim Plattform ama gercekler de bam baska bi olay. Sony'nin özellikle 2017 de gelecek oyunlari icler acisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece kas gücü ile gelecek ve multiplatform oyunları daha iyi grafikte çalıştıracaksa kalsın almayayım.

    Ama ps4 gibi özel oyunlara yönelik yatırımlar yaparsa alırım bir tane ps4 ume kardeş. Fanatik değilim.

    Çeşit iyidir. Rekabet iyidir. Bizi tek bir alternatife muhtaç bırakmasın, ikisi kapışsın oyuncular kazansın

    Sahip olduğu konsolun dışındaki konsollar batsın berbat olsun diye dua edenler, eğer bir konsol firması tekelleşirse başlarına geleceklerden haberleri yok.
  • İnsanların anlayamadığı şey, donanım gücü konsol seçiminde asla belirleyici değil ve hiçbir zaman da olmadı.PS1 rakiplerinden düşük bir donanıma sahipti ama neslin lideriydi.En yüksek donanımı olan sega dreamcast sega'nın son konsolu oldu. PS2 de aynı şekilde rakiplerinden geriydi ama tarihi bir satış başarısı gösterdi. Nintendo 3ds, psvita'nın 3-4 gömlek aşağısı bir cihazdı ama satışlarda nasıl tokatladığını gördük. Xbox One evet belki ps4'ten iki tık güçsüz bir cihazdı ama başarısızlığının asıl sebebi bu değildi. Başarısız olmasının sebebi yanlış satış stratejisi ve exclusive oyun eksikliğiydi. Konsolu ayakta tutan her zaman özel oyunları olmuştur. PS3/X360 zamanında ps3 exc. oyunlarıyla öndeyken, x360 ise multiplatform oyunları ve online sistemiyle öne çıkıyordu. Bu yüzden ikisi de dengeli bir rekabet gösterdi ve ikisi de başarılı oldu. Bu nesilde ise hem multiplatfrom oyunlar,hem exc. oyunlar ps4 tarafında daha iyi üstelik VR kaskı da sony'yi ön plana çıkardı.Microsoft'un PC-XBOXONE politikası zaten olmayan exc. oyunları da öldürdü. Şu saatten sonra scorpio'nun başarılı olması için fiyat/performans canavarı bir alet olmasının yanı sıra, the last of us,god of war kalitesinde çıkış oyunlarına ihtiyacı var ki microsoft'un elinde bunları yapacak stüdyolar olduğunu hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Yemin ederim ilk ps4 lansmanı yapıldığında aynı kişiler şunları yazmıştı

    Hahahah xbox lansmanı çıkınca hepsi bitecek
    xbox 720 çıktığında ps4 ün boş olduğu görülücek
    siz birde xbox lansmanını bekleyin
    asıl oyun canavarı geliyor xbox 720

    Ps4 exc oyunlar ile hiçbirşey yarışamaz bunu anlayın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bundan yıllar sonra XBOX 2017 nin sonunda 600 $ dan konsolu satsa ne olur . Kaldı ki 600 $ olduğu belli mi ? Şahsen ben almam bütün oyunlar PC yede geliyor . Günümüz 1070-1080 yahut yeni çıkacak seriden bir kart almayı daha makul görüyorum . Yanına da PS4 Pro alırım hiç değilse özel oyunlarını oynarım .


    Kısacası PC de 4K oyun oynarım , PS4 Pro dada EXC oyunları oynarım . Steamde millet neyde oynuyormuş onlar beni ilgilendirmiyor , ben ne oynuyorum hangi şartlarda nasıl oynuyorum onunla ilgilenirim .
  • Ben scorpio icin hazirim! Ozellikle bu yil sonu Red dead redemption gibi bir oyun cikacak ve nice geriye uyumluluk oyunlari icin sabirsizlaniyorum



    Arti olarak degistirilebilir yeni xbox elite kumandasi da cikacagi konusuluyorken bu konsol ve bu kombinasyon kulaga harika geliyor!
  • Elite kumanda, unutmamış araya sıkıştırmışsın yine.
  • Oyuncuların 1 yılda oynadığı oyunların % 95'i multiplatform oyunlar bu akıllanmaz Sony tayfası ex diye yıllardır başımızın etini yediler ama çoğu ex leri beş para etmez oyunlar. En son Last Guardian'ı bitirdim 10 saatte bitti sorunlu bir oyundu ve çoktan unuttum bile yani adamların ex leri hem kısa sürüyor hemde unutulup gidiyor. Geow ve Halo gibi yıllarca aktif oyuncusu olan oyunları bile yok. Sözün özü bu Scorpioyu bizden önce Sony tayfası alır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.