Şimdi Ara

Greenberg Xbox Scorpio Hakkında: 'Canavar için Hazır Mısınız?!” (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hani bloklamıştın üç kağıtçı seni?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Low ai= PS4 tayfası

    Low A I palavra,desteksiz sallama arti DAI XO da daha iyi calisiyor
  • Herşeye rağmen çok merak ettiğim bir konsol umarım çıkışı sırasında yeni IP'ler falan tanıtırlar. Fable gibi bir seriyi bu nesil yerin dibine soktular şöyle eskisi gibi kaliteli bir Fable oyunu ile lansmanı yapılsa harika olur.
  • Adamlar bir tek Fable'yi mi bitirdi, kapattıkları onlarca stüdyo var. Adamlar bir ara irili, ufaklı 10 stüdyoyu bir kalemde kapatmışlardı. Bu açıdan bakınca gelecek süreli 3. parti exc. ler dışında Halo, GeoW ve Forza dışında bir şey görünmüyor. Bunlarda baydı açıkçası, yeni IP'ler konusunda bence beklentiye girmemek lazım. Zaten çıkışı ile birlikte oyun dünyasında aslında oyuncuların oyunlara mı, yoksa sadece güce mi odaklandıkları test edilmiş olacak.
  • kendisne özel oyunu olmayan bir konsol satın alınmaz beyler bunu birisi şunlara söylesin. nintendo bunun farkında sony farkında ... şu microsoft anlamıyor... bir türlü......
  • Ağbi diğer bitirdikleri oyunlarada girersek içimdeki yangın dahada büyüyecek. Ms cephesinden dediğin gibi yeni IP'ler konusunda pek bir beklentiye girmemek lazım. Scorpio ile Ms multiplatform oyunlarda en iyi performans politikası ile pazarda ilerleyecektir ama arayada bir iki ex falan sıkıştırır. Cihazın lansmanı ise sanki yeni bir Halo oyunu ile yapılacak gibime geliyor.

    Oyuncuların ''güce mi'' yoksa ''oyuna mı'' odaklanacaklarına ise maalesef şuan için kesin birşey demek zor eğer geçen nesil olsaydı belki birşeyler diyebilirdik ama bu nesilde fps muhabbetleri olsun çözünürlük muhabbetleri olsun resmen tavan yaptı. Scorpio iyice su yüzüne çıksın zaten yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başlar.
  • Abi ben tercihimi Nintendo Switch'ten yana kullanacağım. Scorpio çöpü yine tüm umudunu Halo+Geow+Forza üçlemesine bağlayacak. PS4 1.8, PS4 Pro 4.2 Teraflops, arada fark yok? 6 Teraflops çok şey değiştirmez. 20 teraflops mu olacak sanki? Yine fan konsolu olmaktan bir adım öteye gidemeyecek Sıçarpiyo 6 teraflops. İşin komik yani bu masturbasyon ritminde çıkardıkları 3 oyundan Halo Malo ve Gays of Fall yapımcı değişikliğinden sonra sıçışlarda




  • Nintendo Switch P1 ile gelip 250-300 dolara çıkarsa ve üstüne doğru düzgün bir 3. parti desteği alırsa piyasayı silip süpürecektir. XBOX One+Scorpio satışlarını 2'ye katlayacaktır hem de Elite Controller falan olmadan. Ama PS4 satışlarını bilmem. Geçme olasılığı %10, eşit kalma olasılığı %20, geçememe olasılığı %70.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 7 Ocak 2017; 12:56:4 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.