Şimdi Ara

PlayStation 5'ten İlk Resmi Detaylar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Allah aşkına AMD 8 çekirdekli Ryzen işlemci ve yeni AMD gpu'su ile neyin 4k 60 PFS'sinden bahsediyorsunuz? Nvidia'da bile SLI Titan X, GTX 1080 Ti yapsan dahi 4k 60 fps oynayamıyorsun. Yani daha öyle bir teknoloji yokken neyin yalanını sıkıyorlar? 4k oynarsın ama öyle 1080p oynuyormuşçasına sabit fps falan yok geçin. Hele hele 60 fps imkansız hala.
    Upscale, düşük doku kaliteleriyle vs. mümkün hocam. Yani ultra da 1080p oynatacaklarına mediumda 4k oynatacaklar-oynatıyorlar öyle düşünün. Sabit FPS'de vadetmiyorlar zaten. Kullanıcılar bunu tercih ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 17 Nisan 2019; 12:50:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K 60 FPS verirse öpüpte başınıza koyun. 8K hayal gibi geliyor bana, bu nokta da beklentiye girmenizi tavsiye etmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Megathrone26

    playstation 5 e çıkacak oyunlar da ps4e çıksın da varsın düşük grafikli çıksın. Hayaller gerçekler :/
    Büyük ihtimalle Sony den para alınmayın/yeni konsol yaygınlaşan only on ps5 gibi olaylara gitmeyecek firmalar zaten çıkartacaktır.
    PS3 PS4 gibi değil. İkisi de x64 işlemci ikisi de AMD tabanlı ekran kartı kullanıyor. Yani örneğin GTA 6 adam rtx 2070 de de oynayabilecek, AMD 7970 de de, k hesap. Grafikleri düşürüp PS4 de de oynanmasını sağlayacaklar.
    Onu bunu geç de GTA 6 nolacak asıl soru bu. Bir de SSD olayına şahsen üzüldüm.cok masraf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mion

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Shingeki

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mion

    Defol git dolar 15 olcakmış! Müneccim misin olm sen? bas git küfür ettirme şimdi kendine!!</blockquote>

    et et yaratık rahatla dolar 8i geçecek diyoruz ekonomistler uygulanacak olan ambargolar nedeniyle dolar 12tlyide bulabilir diye çıldırıyor sen sanırım yiğit bulutun akrabasısın anladık :D dolar 3 hahaha</blockquote>
    Çok gördük o ekonomistleri ve tahminlerini hepsi götünün üstüne oturdu! Senin gibi ambargo olsun diye dua edenleride gördük!


    Kim oturmuş be kardeşim bana söylesene ? 15 olmaz belki ama olmasına gerekte yok halimiz belli. Tv kanallarında göremeyeceğiniz bir sürü ekonomi alakalı yabancı Türkiye haberi var ve hiç iyi konuşmuyorlar. Yaz google amcana ne demişler bir araştır sonra sana oturtulanları fark edersin belki. Olmadı en kötü twitter hesabın vardır saygın ekonomistler, brokerlar ne diyor bir dinle. :D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: dark dragon

    TRT’den başka 8k yayın yok demiş arkadaşlar, evet doğru zaten bütün dünya bu cihazları tasarlarken Japonya Amerika Avrupa değil bizdeki yayınlara bakıyor arkadaişlar.


    Native 4k yayını oturtamadılar Japonya Amerika Avrupa gitmediyseniz ezbere konuşmayalım pls. Uygulamada adam akıllı 4k yayın yok. Özel yabancı kablolu kanalların 4ksina belli başlı spor yayınlarına bakarak yaygınmış algısı yanlış olur. 4k tv yeni yeni bugünlerde alınmaya başlanacak bir tv. Daha önce alanlar hep deneme tahtası oldu.
  • Oyun fiyatlari olmus 500 600 tl buradaki muhabbet ps5 8k calistirmi calistirmazmi.8k acsa ne acmasa ne.Sen konsolu aldin diyelim 24 taksitle,sonrasinda o oyunlar 700 800 oldumu 8 kisi ortak oyun alacaz diye ilan ilan dolasirsiniz.
  • Arkadaş, nasıl bu kadar cahil kalabiliyorsunuz. Yetkili açıklamasında "oyunlar 8k çalışacak" mı dedi, adamın söylediği, cihazın 8K çıkışı desteklediği.

    8K da neyi gösterir, göreceğiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS5'te CGI kalitesini iyice ulaşmış olacağız. The Order 1886 grafiklerini diğer yapımcılar da yapmalı. Sadece grafik değil, işlemci ve SSD de çağ atlayacak. Open world türü de coşacak.
  • bu ekonomide ps5 i anca zenginler alır kim bilir kaç TL olacak
  • Arkadaşlar Türkiye ekonomisi kötü,bu ürünler artık ne yazıkki lüks ülkemizde.Ben artık daha refah, ekonomik olarak güçlü, üreten bir Türkiye istiyorum.Alım gücün ne kadar iyi olursa olsun,çoğunluğun durumu belli genel kitleye hitap edilmiyor elektronik cihazlarda artık.Buda satışlara yansıyor.Bencede ps5 canavar gibi bir cihaz olsun fiyatı varsın 700 800 dolar olsun.Ama Türkiye piyasasına bakarsanız saçma sapan fiyatlarla karşılaşıyoruz.Bu yüzden sektörden soğudum inanın.Türk insanı olarak bu geldiğimiz durumu haketmiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden oyunları ve gelişmeleri takip ederdik şimdi ise fiyatları ve yine fiyatları takip ediyoruz. Kısacası artık sistem değil de Stadia gibi sistemlere daha çok ağırlık verilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldemortingen -- 17 Nisan 2019; 18:8:59 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    499 dolara 4k 60 fps olmaz

    ps5 fiyatı 699 dolar olacaktır

    dolarda ortala 7 tl desek tahmini 4900tl yapar aşağı yukarı rtx 2080 fiyatına ps5 konsol

    her şekilde daha iyi uçan pc donanım fiyhatlarıyla karşılaştırınca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavikıs

    499 dolara 4k 60 fps olmaz

    ps5 fiyatı 699 dolar olacaktır

    dolarda ortala 7 tl desek tahmini 4900tl yapar aşağı yukarı rtx 2080 fiyatına ps5 konsol

    her şekilde daha iyi uçan pc donanım fiyhatlarıyla karşılaştırınca
    700$ konsolu kime satacaksin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    Oynak 1 dolar kurumuz var. 2020ye kim öle, kim kala..
    1 dolar derken mesajmı verdin dolar 1 tl mi olacak
  • "Ps5 te ray trace olacak" dedigimde beni alintilayip gulenler iyice okusun bu ozellikleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 17 Nisan 2019; 18:47:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geriye uyumluluk benim için çok önemliydi. Buna çok sevindim. Pro'm dayandığı kadar onunlayım, jübile yaptığında da artık ne modeli varsa o PS5 ile devam ederim 4'teki oyunlarıma. Plus'la da gelenlerle idare ederim, tamamdır
  • Voldemortingen 17.4.2019 18:05:01
    Eskiden oyunları ve gelişmeleri takip ederdik şimdi ise fiyatları ve yine fiyatları takip ediyoruz. Kısacası artık sistem değil de Stadia gibi sistemlere daha çok ağırlık verilmeli.

    ------------

    Sacmalama istersen? Bulut kadar sacma yapay hissi berbat bir sistem daha yoktur senin fakirligin yüzünden oyun dünyasınım geninimi bozsunlar?

    Az sigara ic az iphone akıllı telefon yenile konsol icin para biriktir

    Her ay 20 dolar stadiaya buluta para öde ohooo zaten 7 8 senede 1400 1500 dolar eder o paraya 2 defa konsol alınır
  • Konsol ile ilgili haberler gelmeye başladı. Bana göre bu konsolun nasıl bir şey olacağını, özelliklerinin netleşmeye başladığı günlerde anlaşılacaktır. Zaten donanım bir yana, ben özellikle gelecek oyunları merak ediyorum. Bakalım hangi oyunları ile bizi bu konsolu almaya ikna edecekler?

    Mevcut açıklamaya bakarak 8K desteğinin filmler ve bağımsız oyunlar seviyesindeki oyunlar için söz konusu olabileceğini düşünüyorum. Şu 4K/60 fps olayını da kusura bakmayın ama ben anlamıyorum. Bugün bırakın PS4'ü, PS3'te bile bir yapımcı isterse o donanımla 4K/60 fps seviyesinde çalışacak bir oyun yapabilir ama grafikler, fizik etkileşim nasıl olur? Meselenin oyunun neyi, ne kadar sunacağı ile alakalı. Multiplayer FPS, yarış oyunları gibi akıcılığın önemli olduğu oyunlarda 60 fps yapacaklardır ama grafikleri de kısacaklardır. Ben bu konuda yapımcıların konuyu hep oyuncuların gözünü boyamak için grafiklere abanalım noktasında olacağı için mevcut gücün tamamını grafiklere basıp, fps'yi de 30 civarında tutmayı tercih edeceklerdir. Gücü ne kadar arttırırsanız, arttırın yapımcı tercihini genelde güzel grafikten yana kullacaktır. Yani burada 4K/60 fps diye haykıran arkadaşlar bu gerçekle yüzleşsinler. 98 yılında PS1'de 60 fps Motorhead yarış oyununu oynamış biri olarak söylüyorum bunu.

    Işın izleme teknolojisi de bence karışık bir durum. Bunun lisansı MS'a ait ve DX12 ile sunulan bir özellik, Sony OpenGL ile kendi yazılımını ve kütüphanelerini oluşturacağından, belkide önümüzdeki nesil ışın izleme tekniklerinden kaynaklanan tartışmalara şahit olacağız. AMD bunun için GPU'lara ayrı bir fiziksel donanım ekleyecek mi, mantıksal olarak mevcut GPU ile yapacak bunu da merak ediyorum?

    SSD HDD ile geleceği ifade edilen konsolların tamamında bunun olacağını düşünmüyorum. Bence farklı donanımlara sahip konsollar çıkacaktır. Temel SDD olmayan paket 400 dolar, SSD olan paket 500 dolar gibi iki farklı modelle gelebilirler. Bu şekilde bir fiyatlandırma yapacaklarını düşünüyorum. Hatta 500-600 dolar ölçeğinde bir fiyatlandırma da olabilir.

    Söyledikleri ses teknolojisini cidden merak ediyorum, bakalım altından yeni bir şey mi çıkacak, yoksa mevcut bir ses teknolojisini sunacaklar, burada bayağı iddialılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Nisan 2019; 22:33:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    1 dolar derken mesajmı verdin dolar 1 tl mi olacak

    Alıntıları Göster
    Kaynak sağlam hacı
    PlayStation 5'ten İlk Resmi Detaylar




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.