Şimdi Ara

ÖZGÜR ÖZEL'İN ERKEN SEÇİM İSTEMEMESİ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün "erken seçimi zorlamayacağım" diyen adam bugün katıldığı programda "millet isterse seçime gideriz, öylede görünüyor" diyor..


    Erdoğan ile görüşme sürecinde adeta Erdoğan'dan randevuyu kapabilmek için alttan aldıkça alıyor.. Özel Çankaya köşkünde görüşmek istediğini ama bu kabul edilmesse Beştepedede görüşeceğini ve böyle kritik bir görüşmeyi riske atmak istemeyeceğini söylüyor.


    Yani Özel dünden razı Erdoğan'la görüşmek için çünkü CHP başına geldiği günden bu yana eşbaşkan yakıştırmaları onu oldukça rahatsız etti ve Erdoğan'ın kendisini kurumsal kimliği ile CHP lideri olarak kabul edip görüşmesini Özel bir liderlik ağırlığı gösterişi olarakda görüyor. Erdoğan'da ne İmamoğlu nede Yavaş'ı daha fazla önplana çıkarmamak için CHP ile ilişkilerde Özel'i tek muhattap olarak alacak ve Özel'i parlatacak çünkü Erdoğan için yeni bir siyasi rakip olacaksa bu Özel'den başkasıda olmaz. Özel'de bu zokayı çok güzel şekilde yutuyor şuan. Oysaki İmamoğlu ve Yavaş seçimleri kazandıktan sonra Erdoğan'dan nezaket ziyareti yapmak istedi, Erdoğan kabul etmedi. Özel bu durumu dahi olmamış gibi davranıp büyük farkla kazanan 2 ismi geri plana iter bir pozisyon alıyor şimdi.


    Eskilerin çok güzel bir sözü vardır, tahtı kılıçla alırsında o kılıcın üstüne oturamassın diye..Özel'in CHP başına geçmesini sağlayan yegane kişinin İmamoğlu olduğunu sağır sultan dahi biliyor ama 31 mart sonrasıda siyasi konjoktür tamamen değişti. Bir sonraki seçimlere aday olarak giremeyeceksen bir parti lideri olarak zaten orda durmanında bir anlamı yok düşüncesine Özel çoktan girdi.


    Özel'in seçim öncesi söylemlerini unutun, asıl bu yeni dönemdeki sürecini iyi takip edip analiz edin. Erdoğan görüşmesi sonrası Özel'in çizgisini daha net göreceğiz.


    Tele1 TV (@tele1comtr) on Xtwitter
    Özgür Özel: 31 Mart seçim sonuçları açısından erken seçim yapmayacağım dedim. Ama emeklinin sesini duymazsan, işçinin sesini duymazsan, gençlerin sesini duymazsan ama millet erken seçim isterse ben de haydi erken seçim derim
    https://twitter.com/i/status/1782299431896842440


    Demokrat Gündem (@demokratgundem) on Xtwitter
    Saray’a gidecek mi? Özgür Özel açıkladı Özel, partisinin yetkili kurullarından fikir aldığını ve eski genel başkanlarla da görüşeceğini belirtti. Erdoğan’la Çankaya Köşkü’nde bir araya gelme talebini dile getiren Özel, “Mekanın önemi nedeniyle böyle kritik bir görüşmeyi riske…
    https://twitter.com/demokratgundem/status/1782335525749248404




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    MİLLET İSTİYOR TABİ OMG EMEKLİ MAASİYLA 10 TANE SUCUK ALAMIYON

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu zamanda erken seçim olmaz olamaz. Muhalefet isteyebilir ama Ak parti istemez. Erken seçim seçime 1 yıldan fazla kalınca olur, o zamana kadar da göreceli olarak ekonomiyi düzeltme emekliye vs. zam artışları filan yaparlar. Kuru kuruya seçime gitmez Ak parti, şunu aklınızdan çıkartın. Muhalefetin yapması gerekenler malum partiyle aralarındaki mesafeyi arttırmak, belediyelerini iyi kontrol etmek özellikle çalma yandaşa ihale verme gibi şeyleri kontrol etmek bu yerlerden kesinlikle açık vermemek düzgün işini yapan belediyecilik yapmak. Sonra da adam akıllı muhalefet yapmak , sadece seçim var diye değil her zaman sokaklara inip halkın sorunlarını görüp not almak bunları seçilirsek yapacağını taahhüt etmektir. Milliyetçi oyların bir kısmı geldi artık bu seçim bizim kafası çok yanlıştır. Halkın gözünde chp dem ile ortak parti gözünde olmaya devam etmektedir. Bu kafayla seçimler en son yapılan genel seçim gibi olma ihtimali vardır. Hala Ak parti en çok oy alan partidir. Ekonomiyi düzeltsin, mültecileri göndersin çok rahat seçilir tekrardan Erdoğan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özgürün acelesi yok durum daha da vahimleşsin
    Belediyeler de israf 'ın önlendiğinde doğru yönetildiğinde ne olucağı halkın gözüne sokulsun
    Fragman iyi hazırlanmalı
    Bu sistemde ekonominin iyi olması imkansız aceleye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben: "Özel erken seçim diye hergün bağırmalı" derken zaten: "erken seçim olsun" diye demiyorum. RTE zaten yapmayacak erken seçim. zaten yapmayack olduğu için diyoruz: "ÖÖ hergün bağırsın" diye. senin halkın önünde RTE'yi ezmen lazım, çünkü RTE yıllarca KK'yi ezdi, halkın kafasında yer etti, senin o ezikliği kırmak için hergün RTE'yi ezmen lazım.

    muhalefet bunu anlamıyor. algı yönetimi yapamıyorlar. ÖÖ o kadar pısırık davranıyo ki RTE bu pısırıklık karşısında dayanamadı ve çıkıp: "seçimi biz kazandık" dedi.

    sen DH'deki yüksek IQ'ya sahip birisi olarak: "RTE bunu dese de bi önemi yok ki, seçimi CHP kazandı" diyebilirsin. ama Anadolu'daki düşük IQ'lu olan ve Ahaber'den başka bişey izlemeyen milyonlarca insan RTE'nin bu lafını duyunca: "demek ki seçimi AKP kazandı" diyolar. ciddiyim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Nisan 2024; 1:2:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir insan birşey yazarken en önce bi düşünür, düşünmesi lazım yani bize öyle öğrettiler.

  • Hamza siyasetten hiç anlamıyorsun. Neyi kimden isteyecek? Tayyip Özgür'ün istediğini niye versin?

  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Ok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özgür özel dediğiniz adam kemal kılıçdaroğlunun genç versiyonu hiçbir fark yok ki, ne bekliyorsunuz.

  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Hocam gözden kaçırdığıniz bir nokta var sağcı milliyetçi seçmen laiklik ile ilgili bir sorunu yok. CHP den iki şey bekliyoruz insanların dini inançlarına saygı duyulmasını (başörtüsü gibi gereksiz baskıcı yasakları savunmayı bırakmasını ki zaten şimdi akillandilar) ve de Vatan, Bayrak ve Milli birlik gibi bu ülkenin kurucu değerlerine sahip çıkılmasını bekliyor. Atatürk'ün kurduğu CHP Türk millî birliğin üzerine kurulan bir partiydi ama şu andaki CHP yönetiminin tutumlarına bakıyorsunuz biri selocana selam söylüyorlar, şeyh said ve seyit rıza gibi vatan hainlerine gram laf söylemeye korkulukları yetmiyormuş gibi onları sahiplenen ve Ne Mutlu Türküm Diyene demekten utanan insanları parti içinde tutuyorlar. Eğer CHP Atatürk'ün Kalpağını çıkartıp Deniz Geçmiş 'in parkesini giyerek siyaset yapacaksa genel seçimde sağcılar neden bize destek vermiyor diye ağlamasının hiçbir anlamı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 23 Nisan 2024; 1:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen siyaset tartışmasına hiç girme bence.İktidar şimdiye kadar muhalefetin hangi dediğini yaptı da bunu yapacak? Adam akıllılık ediyor.Eline fırsat geçmiş kendini kanıtlamak için AKP'nin iyice kuyruğuna teneke bağlansin istiyor.Hem bu ülke bir yakın seçimi daha kaldırmaz.erken seçimle hemen herşey düzelmez ,zaman lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK'nin pısırıklığı herkese bulaşmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyince oluyor mu o işler? Arkadaşlar RTE 2028'ee kadar bu ülkenin başında. Bunu kabul edin. Rüyanızdan uyanın hayallerinizi bırakın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Medya kimin elinde? AKP'nin. Anadolu insanı kimi takip ediyor? AKP'nin yandaş kanallarını. Öyleyse ÖÖ'nün erken seçim diye haykırması yankı odasında çıkan sesten başka bir şey olmayacaktır. Medya dışında devletin kurumlarının da AKP'nin emrinde olduğu unutulmamalı. Mesela RTÜK.


    Yani hiçbir halt değişmez. Anadolu insanının zaten umrunda olmaz. Bilakis aynı şeyleri milyon kez tekrarlarınca algılarda önemsizleşmeye başlar. Dinlemez bile. KK yıllarca hukuk, hukukun üstünlüğü diye haykırdı. Kim şeyine taktı? Kim umursadı? Hiç kimse. Muhalefet tabii ki sorunları konuşsun paylaşsın ama erken seçim lafı boş laf. Erken seçim diye haykırarak da RTE'yi filan ezemezsin. Erken seçim olmayacağını -ölüm kalım olmazsa- zaten dile getirmişsin. O zaman bu da eylemi çok gereksiz bir hâle getiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu başlığı altında yazılanlardan çıkardığım sonuç şu: RTE 4 sene sondaki seçimden önce halka çektirecek olduğu 2 senelik ızdırabı en rahat en konforlu şekilde çektirecek.

    aynen seçmen gibi RTE de "hisleri ile" hareket eden bi siyasi. bu pasifleri gördü hemen kendine geldi, cesaret kazandı ve: "seçimi biz kazandık" dedi. şimdi aynı anda hem halka ızdırap çektirip hem de bu pasiflere hakaret etmeye devam edecek. pasif siyasiler gene o hakaretlere gerekli cevabı veremeyecekler, düşük oy alan ezik sokak köpeği gibi bık bık diye rasyonel mesajlar vermeye çalışacaklar.

    ızdırap çekmekte olan halka: "bu ülkenin birinci partisi biziz, siz halk olarak zaten bizi seçtiniz ve yönetimde biz olmak zorundayız, ikinci parti bu ülkeyi yönetemiyor işte çektiğiniz çileye bakın" cesur mesajı aktif olarak verilemeyecek. RTE'nin halkın gözündeki karizmasını ezme şansı çöpe atılacak. halkın sırf ezildiği için kendi kendine RTE'den soğuması ümit edilecek. ezilen halk gene RTE'nin bağırışlarıyla, "birinci parti biziz" laflarıyla, "CHP beceriksizdir hiçbir şeyi yönetemez" laflarıyla baş başa bırakılacak. aksini söyleyene hakaret edilecek aynen KK'yi istemeyenlere yapıldığı gibi.

    İsrail'e ticaret mevzusu bir gazetecinin araştırması ile gündem oldu. AKP'ye verdiği zarara bakın. medya AKP'nin elinde olduğu halde bu zarar verildi. RTE tok seçmenin kulağını tıkayabilir ama aç seçmen sizin sesinizi duyar. yeter ki sesinizi çıkarın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Nisan 2024; 4:57:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

    Ortak noktalarımız olsa da


    şuan chp veya herhangi bir partinin atatürk ün kalpağını veya deniz'in parkesi yerine;


    mühendis - tabib - tarihçi - sosyolog vb konularda gençlerin geleceğini planlayan ve devlet imkanlarını tamamen kendi öz be öz vatandaşının refahı - eğitimi - sağlığı - savunması amaçlı yönlendirecek siyasi veya yöneticilere ihtiyacımız var.


    Ortada çok kısa sürede ölmüş bir toplumdan, düzenli toplum tipine getirmeyi başarmış Atatürk'ü es geçmek manasında veyahut vatandaşların kişisel inançlarını yok etmekden bahsetmiyorum. Ama devleti ve milleti de dini kurallar ile boğazlanmasına veyahut aleni şekilde pkk ya destek olanları içlerinde barındıranları iktidarda görmek istemem

  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Milletin dini inançlarına millet karar verir. Atatürk'ün adını kullanarak insanların dini inançlarına saldırırsanız , başörtüsü yasağı ile insanları darboğaz ederseneniz, zamanında imam-hatip lisesi mezunlarının kazandığı halde üniversite puanlarını düşürerek engelleyerek gelişmiş bir toplum olamazsınız sadece insanları Atatürke düşman edersiniz. Aynı şekilde yolsuzluğa batarsanız, rüşvet alırsanız liyakat önem vermezseniz, yandaşları zengin ederseniz ve bunu yaparkende kendinizi müslüman bir siyasi oluşum diye tanitirsaniz aynı şekilde insanları İslamiyete düşman edersiniz. CHP'nin Atatürk'e AKP'nin İslamiyet'e verdiği zararı daha hiçbir oluşum vermemiştir. Erbakan hoca vardı ister beğenin ister beğenmeyin Atatürk ten sonraki hiçbir CHP yönetimini sanayileşme kalkınma projerlinde Atatürk'e Erbakan hoca kadar yaklaşmamıştır. Şu anda Drone üreten baykar bile o doktrin ile kurulmuştu. O yüzden insanların inançlarını dislayarak veya küçümseyerek gelişmiş bir ülke olacağımıza inanmıyorum. Aynı sekilde bulunduğunuz coğrafya ve uluslararası tehditlerden dolayı TSK ve Ordu millet kavramının ve cumhuriyet inkilaplarinin en önemli temsili olan Atatürk'ün Kalpağını çıkarmayı red ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 23 Nisan 2024; 20:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstemesi saçma olurdu, ekonomi gittikçe derinleşecek, bunun patlama noktasına kadar beklemek daha stratejik ve mantıklı bir hamle olurdu. Kafasında varsa bile dillendirmemesi gerekiyor. Hükümet değişmedi arkadaşlar, yerel seçimdi bitti. Buradan siyaset değil hizmet çıkması gerekiyor.

  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

    farklı kelimeler ve cümle yapımıza rağmen evet haklısın. bazen ifade etmek istediğin karşında farklı mana ifade etmesi de doğru.

    Yazdıklarımı yeniden okudum ve ilk cümlelerindeki ithamların olabileceğini düşünmedim, hala da düşünmüyorum

    İnsanların DİN diye uydurduğu ve ismini andıkları din ile alakası olmadan ve bahsetdikleri kitabı bile okumadan DİN HEYAZANLARI ile yorumluyorlar


    Bir örnek vereyim.

    Meşhur bir orta yaşda hoca sıfatlı bir sıfatsız youtube videosunda borç alan birinin ileri bir tarihde borcunu öderken, alacaklının aldığı paraya itiraz etmesi konusunu yorumu çok komik idi. Kendisi imamı hanefinin bu tür konularda verdiği fetvadan habersiz şekilde alacaklıyı faizcilikle suçlaması gibi.

    Ah bir inandıkları dini kitabını, iddia ettikleri itikad ve amel imamlarının, birbirlerine muhalif farklı fetvalar verdiğini bilseler ne hoş olurdu dünya.


    Liyakat - adalet - eşitlik - düşünce özgürlüğü vs gibi konularda yorumsuz destekliyorum.





  • İstemiyorum diyor bir de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.