Şimdi Ara

Özgür Demirtaş'ın futbol hakkındaki tweeti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Galatasaraylıyım ve Galatasaray dışında hiç bir takımın şampiyon olmasını istemem  

  • atılan tweet'i madalyonun ters yönünden değerlendirmek gerekiyor. çünkü karşımızda bir gs'li var.  



    aslında diyor ki; bu sene fenerbahçe'yi sakın şampiyon yapmayın. yoksa bu milletin çoğunluğu fenerbahçeli'dir. eğer taraftarı memnun ederseniz, iktidarı da memnun etmiş olacaksınız. bütün çabalar boşa gider demeye getiriyor. ya nerde görülmüş, bir gs'linin fenerbahçe'nin şampiyonluğunu isteyeceği..  

  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

    Hocam o kadar güzel yazmışsınız ki tüm dualarımı tüm iyi dileklerimi gönderiyorum size. Sonda yazdığınız bana eleştiriyi de kabul ediyorum onda da haklısın

    Yani şu sizin yazdıklarınızı 10 kişiden 9 kişi düşünmesi gerekiyorken Biz niye bu haldeyiz ben anlamıyorum koca forumda 2-3 kişi çıktı siz ve ben gibi düşünen ülkenin neden bu halde olduğunun en büyük kanıtı işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

    Hocam bana dediysen eğer sizden 2-3 mesaj yukarıda torlak Kemal nikli arkadaşın mesajını okumanı istiyorum. Benim derdim oradaki anlatılan...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk insanı böyledir. Mustang boşuna laf anlatıyorsun, bunu söyleyen adamı ekonominin başına getirirsen o zaman, işine geldiği gibi şirketleri veya birilerini kayıracak ki zaten olmaması saçma olurdu.
    Türkiye de birileri bir alanda isim yapmışsa ne yaparsan yap o en iyisidir en iyisini o bilir 😬

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benz Jilzay kullanıcısına yanıt

    Kardeşim Ne bileyim burada Forum kullanıyoruz, 60 70 yaşındaki dedeler değiliz yanlışa yanlış diyebilmemiz lazım, Ne bileyim ben yanlış konuşuyorsam da benim yanlışımı çürüt direkt bana, zaaa sen cahilsin diye cevap verme,,, insan bunları bekliyor ama nerede. Maalesef dediğiniz gibi yediden yetmişe böyleyiz galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt

    Aşırı kutuplaşmış iklimle de aldığınız reaksiyon arasında bağlantı var. Kamplar veya taraflar biçiminde algılanma eskisine nazaran çok yüksek seviyede, hele ki Türkiye kadar partizanlığın yoğun hissedildiği bir ülkede bir kampa mensupmuş gibi algılanan ve o kamp tarafından takdir gören birisine böyle ofansif bir tavır takındığınızda anında karşı taraftanmış gibi algılanıp yoğun bir saldırıya uğramak çok kolay. Kutuplaşma veya kamplaşma manasında aşırı bir politizasyon mevcut. Böyle bir ortamda daha uygun kelimeler seçmek ama dürüst biçimde mümkün olduğunca gerçeği dile getirmek gerek. Özellikte apaçık gerçek olanı. İran'da insanlara çağdışı dogmalar dayatıp göstericileri öldürüyorlar mesela. Orada bir iç savaş çıkarmak için ısrar ediyorlar. Bunu hiçbir şekilde meşrulaştıramazsın. Özgür Demirtaş'ın yaptıkları ve muhtemelen ileride yapacakları misal burada her halükarda çok masum kalıyor. En azından benim fikrim veya benim gibiler haricinde herkes ölsün, bitsin, tamamen mahvolsun vs demiyor. İnsanlara kökenlerinden ötürü saldırmıyor, ezmiyor, küçük çocuklarla evlenmiyor, 7-24 yalan söylemiyor felan.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Çok güzel yazmışsın , iyi dileklerimle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke futbolla yatıyor, futbolla kalkıyor. Ama bakınca ne milli takım ne kulüp bazında hiçbir başarı yok. Ülkede bu kadar sorun varken bir de futbol için üzülmeye değmez. En son Fenerbahçe için ağladığımda futbol izlemeyi bıraktım. Kafam rahat, herkese de tavsiye ederim. Gidin F1 izleyin, yada gidin bayan voleybol izleyin. Gözünüz gönlünüz açılsın.

  • ticaretle uğraştım ve spor futbol ürünleri satan mağazalarda çalıştım
    adamın söylediği sonuna kadar haklı
    ve bunu bilmesine şaşırdım.
    cahil olan konuyu açan arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 11 Aralık 2022; 0:30:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt

    CAhil olan sensin. Alanı ekonomi olan prof; futbolun dinamiklerini bilmeden bence şöyle böyle olsun diye sallıyor. Senin gibi cahillerde bilip bilmeden ona hak veriyor.

  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    tamam kendin demişsin işte "alanı ekonomi" olan profun kendi alanıyla ilgili futbol kulüplerine tavsiyede bulunmasında ne gibi yanlış var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    ee bu mantıkla sizdee bu eleştiriyi beğenmiyorsanız takip etmezsiniz, cevap yazmazsınız olur biter, size ne ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 11 Aralık 2022; 16:25:53 >
  • gael kullanıcısına yanıt

    futbol kulüplerine tavsiyede bulunmuyor ki, sıkıntı orada. Bu sene fener olsun sonra gs sonra bjk olsun gibi saçmasapan görüş belirtiyor. Türk futboluna uzak olduğu, dinamiklerini bilmediği o kadar belli ki

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.