Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Seriyi Rezil Eden Oyunlar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • biraz geç oldu ama neyse.benim değinmek istediğim 2 oyun var aklımda.

    Age of Empires 3
    zaten Age of Empires serisini oynamış kişilerin aynı fikirde olacağını düşünüyorum.neydi bu oyunu kötü yapan öncelikle 2 yi oynayanlar bilir mancınık veya topçu birimleri hiçbir zaman yakınında duran piyadelere karşı kendini savunamaz gerçek hayatta olması gerektiği gibi.o yüzden ordunuzu hazırlarken her türden birim oluşturmaya ihtiyaç duyuyordunuz.ama gariptir ki 3 te sadece topçulardan oluşan bir ordu kursanız direk yenilmez hale geliyorsunuz çünkü diplerine gelen düşmanları vurabiliyorlar.onun dışında kaynak toplama olayını inanılmaz basite indirilmiş.köylüler topladıkları kaynakları ışık hızıyla alıp götürüyorlar sanırım.odun topluyorlar,altın kazıyorlar ama hiçbirini merkeze götürmeye gitmiyorlar.çiftçilikte de mesela artık tarla ekmenize gerek yok direk binayı kuruyorsunuz tek bir tane tarla açılıyor etrafında, oraya 10 kişi yerleştiriyorsunuz bitiyor.ne oldu da gerçekçi oynanıştan kopup daha arcade bir sisteme geçmek istemişler onu anlayamadım.onun dışında medeniyetlerin güçleri dengesiz,savaşlar eskisi gibi stratejik değil direk kazanmak için büyük bir ordun olması yeterli...yeni sonuç olarak Age of Empires 3 seriyi mahveden ve ölüm fermanını imzalayan bir oyun oldu.sonrasında gelen Age of Empires Online da üzerine çiviyi çaktı.

    MAX PAYNE 3
    zaten bir arkadaşımız bahsetmişti ben sadece ekleme yapacağım.önceki oyunlarda painkiller ların önemini hatırlarsınız.eğer canınız çok azalmışsa çatışmaya girmeden önce kullanma gereği hissederdiniz. şimdiki oyunda çok kolay bir şekilde can kaybede bildiğimiz için şöyle bir yönteme başvurmuşlar:eğer öldü durumuna gelirseniz ve painkiller ınız varsa otomatik olarak bullet time a giriyor oyun ve o sırada sizi vuran son adamı vurmanızı istiyor.eğer başarırsanız ki %90 başaracaksınız ölmüyorsunuz.ama bu oyunu fazla basite çevirdi ve hiç painkiller kullanmaya ihtiyaç duymuyorsunuz.onun dışında artık etrafı araştırma olayı da kalmadı yani önceden sıkışık durumlarda sürekli silah,mermi ve fazladan painkiller bulmaya çalışırdınız ama bu oyunda o durum kalmış.sonuç olarak bence de Max Payne 3 kötü bir oyun değil ama ilk iki oyunda ki hava da kalmadı yani.

    daha akımda birkaç oyun var ama bu kadar yeterli.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Max Payne 3'ü beğenenleri anlamıyorum gerçekten. İlk 2 oyunu oynamamış olanlar evet beğenir. ilk 2 oyundaki çizgi roman tarzı anlatım, karakterler, kabus sahneleri, karanlık ve soğuk New York sokakları, mafya savaşları, derin devlet, valhala projesi v.s daha ne detaylara girilir. Ama 3 de ise bize sunulan sadece zengin iş adamı ve şımarık karısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusmaktan dolayı leğenle oynadığım Half Life 2 baş dönmesi yapıyordu resmen, arkadaş bir günde defalarca kustum. Diyolar neden kusuyosun ? şimdi kalkıp oyundan dolayı olduğunu söylesem evdekiler sopayla müdehale edip bilgisayardan kaldıracaklardı. Bende öğüre böğre oyunu bitirdim :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mario demem yeterlimi,sadece ortamin renklerini degistirip binlerce cesit ornegi olan oyun,999in1 ,hepside mario 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty ve max payne tabiki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call Of Duty serisinde Black Ops sonrası kafada bitirdim ben seriyi. Daha oynamıyorum.

    Assassin's Creed'de ise Revelations'dan sonra seri benim için bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.