Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Seriyi Rezil Eden Oyunlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ses başta çok garip geliyordu ama muhabbete daldıkça insan rahatsız olmamaya başlıyor :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gran Turismo 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SERİYİ BİLMEMDE MASS EFECT 3 ÜN SONUNA HARBİ SÖVMÜŞTÜM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Asisvénia

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Raiden.<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Asisvénia<br> <br> Gta IV diyen arkadaslarin suratina kurekle vurup birde ustune islak sopayla vurasim geliyor. Hikayeyi anlamayan, o gercekci fiziklerle donatilmis arabalari kullanmayi beceremeyen ve puslu seni icine ceken o kanli Amerikan ruyasina sahip Liberty City'i iliklerine kadar hissedemeyen kisilerin ne haddine oluyorda kotuluyorlar ? Tamam zevkler ve renkler tartisilmaz herkesin gorusune saygi duyarim fakat sadece ''Gta IV'' yazmakla aciklama yapmamakla kendilerini rezil ediyorlar sadece onlara tek sunu sormak istiyorum; acaba bu derece muthis fiziklere sahip baska hangi acik dunya oyunu gordunuzde begenmiyorsunuz ? Sizin ictiginizin aynisindan bende istiyorum, Metacritic ortalamasi 98 olan oyundan bahsediyoruz bu arada..<br> </blockquote><br> Görevler o kadar çöp ki. Git şurayı kes gel. Hiç farklı görev yoktu neredeyse.<br> Optimizasyon.<br> Simülasyon kadar zor sürüşler. Cidden bayaa zordu. Alışmam uzun sürdü.<br> Harita çöptü. Hiç iç açıcı yeri yoktu. Her yer beton yığını. Taşra falan koyar insan.<br> </blockquote><br> Iste burdan belli oluyor hic cutscene sahnelerini izlemedigin <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt=""> EFLC ile orantili elmas olayi, Darko.. vs gibi olaylardan haberinde yoktur senin. Karakterimiz Niko ne zaman konussa, espri yapsa ya da gecmisi hakkinda bilgi edinsek o ortami degistiriyordu heyacanlaniyorduk hic unutmam gorev esnasinda arabada surerken yanimizdaki karakter bir sey anlatiyordu ben sirf hikayeyi daha iyi anlamak icin arabayi kenara cekip onu dinledim. Uzun, farkli gorevler Gta V ile cikti ve sen V'e bakarak IV'u yerin dibine sokuyorsun senin mantigina gore San Andreas'in gorevleri ya da Vice City-III'un gorevleri de cop olmasi gerekiyor dusunce sistemin GTA gibi bir seri icin cok yanlis. Bu 14-15 saatlik hikaye modu olan TPS oyunu olsaydi sana hak verirdim ama bu sekilde alaninda tek open world oyun icin cok yanlis konusuyorsun + olarak toplam 94 adet sadece hikaye gorevi var ne derece farklilik bekliyorsun anlayamadim. IV'de cok fazla ayak isi gorevleri vardi fakat cutscene leride gorevlerle birlikte izleseydin kendini Amerikan yapimi dram-suc dizilerinde hissederdin ama sen ve senin gibileri ancak M4'u eline alip 50 kisiyi birden indirmeyi sever hikaye, cutscene videolari, karakterlerle iletisim yoktur sizde.<br> <br> Son olarak haritasini begenmemissin ki buyuk ihtimal oyunun Liberty City'de gectiginden de haberin yoktur ki Liberty City = New York. Bu da demektir ki yogun trafik, kalabalik yaya, yasayan bir sehir ve eksik olmayan korna sesleri yani bu derece karanlik, puslu bir atmosfere dag,cimen inan bana yakismazdi. + olarak onceki oyun yani San Andreas'da dag, bayir, kasabaya doymustuk zaten IV'de dedigin seyler cok gereksiz olurdu V'te de dag, bayira geri donduk zaten.


    Hikaye derinliği demişsin avrupada iç savaştan kaçan bir savaş suçlusunun intikam hikayesi ve bunu yerine getirirkende kuzeninin kirki işleriyle uğraşması bütün hikaye bu !!!
    fazla bir şey var sa sen söyle bunu bir ben yazmadım san andreas gibi müthiş bir oyundan sonra sıkıcı ve bayat bir oyun oldu güzel olabilirdi ama san andreas gölgesinde kaldı...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • MAX PAYNE 3
    tamam oyun kötü değil hatta güzel ama bi max payne değil ilk iki oyunu oynadıktan sonra heyecanla 3. oyunun karşısına oturunca bütün heyecanınız bitiyor . oyunu oynarken bu o çizgi romana benzetilmeye çalışılmış ama bence başarısız olmuş sinematikleri , yazar koltuğunda sam lake'in yokluğu ve bunun yanında ilk iki oyuna nazaran farklı hikayesi ( iyiliği kötülüğü tartışılır ama bence ilk iki oyun kadar sürükleyici değil ) , new jersey yerine brezilyada olmanız (bence en büyük sorun) ve oynanışın bazı yerlerde gereksiz aksiyona kayması ( mesela helikoptere gelen füzeleri tabanca ile patlatmanız ) gibi etkenlerden dolayı 3. oyunu kapatıp ilk iki oyuna hasretle bakıp dönesiniz geliyor. ( ben 3. oyunu oynadıktan sonra hemen ilk iki oyunu yeni bilgisayarımada kurdum kurdum ).

    kısaca MAX PAYNE 3 sanki R* bir birezilyada geçen bir oyun yapmış sonra içine zorla max payne yi koymuş gibi hissediyorsunuz ( en azından ben ) oyuna sizi tek bağlayan şey ise ilk iki oyunda olduğu gibi yine max payneyi seslendiren kişinin James McCaffrey olması ve 3. oyunun bazı bölümlerinin new jersey de geçiyor olması ( o da çok az ).

    siz benim gibi düşümeyebilirsiniz bunlar benim düşüncelerim siz farklı düşünebilirsiniz tabi zevkler tartışılmaz. ama 3. oyunun ilk iki oyundan farklı olduğu kesin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MKaan98

    MAX PAYNE 3<br>tamam oyun kötü değil hatta güzel ama bi max payne değil ilk iki oyunu oynadıktan sonra heyecanla 3. oyunun karşısına oturunca bütün heyecanınız bitiyor . oyunu oynarken bu o çizgi romana benzetilmeye çalışılmış ama bence başarısız olmuş sinematikleri , yazar koltuğunda sam lake'in yokluğu ve bunun yanında ilk iki oyuna nazaran farklı hikayesi ( iyiliği kötülüğü tartışılır ama bence ilk iki oyun kadar sürükleyici değil ) , new jersey yerine brezilyada olmanız (bence en büyük sorun) ve oynanışın bazı yerlerde gereksiz aksiyona kayması ( mesela helikoptere gelen füzeleri tabanca ile patlatmanız ) gibi etkenlerden dolayı 3. oyunu kapatıp ilk iki oyuna hasretle bakıp dönesiniz geliyor. ( ben 3. oyunu oynadıktan sonra hemen ilk iki oyunu yeni bilgisayarımada kurdum kurdum ).<br><br>kısaca MAX PAYNE 3 sanki R* bir birezilyada geçen bir oyun yapmış sonra içine zorla max payne yi koymuş gibi hissediyorsunuz ( en azından ben ) oyuna sizi tek bağlayan şey ise ilk iki oyunda olduğu gibi yine max payneyi seslendiren kişinin James McCaffrey olması ve 3. oyunun bazı bölümlerinin new jersey de geçiyor olması ( o da çok az ).<br><br>siz benim gibi düşümeyebilirsiniz bunlar benim düşüncelerim siz farklı düşünebilirsiniz tabi zevkler tartışılmaz. ama 3. oyunun ilk iki oyundan farklı olduğu kesin.


    aynı şekilde katılıyorum sana özellikle Max abimizin başına gelen talihsiz olaylar sürekli karanlık bir tasvirleme ve gerçektenden çizgi roman oyunu oldunu anlıyodun ve 3.oyun çok güzeldi ama ismi Max Payne olmasaydı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KuvvetMira27

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Asisvénia<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Raiden.<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Asisvénia<br> <br> Gta IV diyen arkadaslarin suratina kurekle vurup birde ustune islak sopayla vurasim geliyor. Hikayeyi anlamayan, o gercekci fiziklerle donatilmis arabalari kullanmayi beceremeyen ve puslu seni icine ceken o kanli Amerikan ruyasina sahip Liberty City'i iliklerine kadar hissedemeyen kisilerin ne haddine oluyorda kotuluyorlar ? Tamam zevkler ve renkler tartisilmaz herkesin gorusune saygi duyarim fakat sadece ''Gta IV'' yazmakla aciklama yapmamakla kendilerini rezil ediyorlar sadece onlara tek sunu sormak istiyorum; acaba bu derece muthis fiziklere sahip baska hangi acik dunya oyunu gordunuzde begenmiyorsunuz ? Sizin ictiginizin aynisindan bende istiyorum, Metacritic ortalamasi 98 olan oyundan bahsediyoruz bu arada..<br> </blockquote><br> Görevler o kadar çöp ki. Git şurayı kes gel. Hiç farklı görev yoktu neredeyse.<br> Optimizasyon.<br> Simülasyon kadar zor sürüşler. Cidden bayaa zordu. Alışmam uzun sürdü.<br> Harita çöptü. Hiç iç açıcı yeri yoktu. Her yer beton yığını. Taşra falan koyar insan.<br> </blockquote><br> Iste burdan belli oluyor hic cutscene sahnelerini izlemedigin <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt=""> EFLC ile orantili elmas olayi, Darko.. vs gibi olaylardan haberinde yoktur senin. Karakterimiz Niko ne zaman konussa, espri yapsa ya da gecmisi hakkinda bilgi edinsek o ortami degistiriyordu heyacanlaniyorduk hic unutmam gorev esnasinda arabada surerken yanimizdaki karakter bir sey anlatiyordu ben sirf hikayeyi daha iyi anlamak icin arabayi kenara cekip onu dinledim. Uzun, farkli gorevler Gta V ile cikti ve sen V'e bakarak IV'u yerin dibine sokuyorsun senin mantigina gore San Andreas'in gorevleri ya da Vice City-III'un gorevleri de cop olmasi gerekiyor dusunce sistemin GTA gibi bir seri icin cok yanlis. Bu 14-15 saatlik hikaye modu olan TPS oyunu olsaydi sana hak verirdim ama bu sekilde alaninda tek open world oyun icin cok yanlis konusuyorsun + olarak toplam 94 adet sadece hikaye gorevi var ne derece farklilik bekliyorsun anlayamadim. IV'de cok fazla ayak isi gorevleri vardi fakat cutscene leride gorevlerle birlikte izleseydin kendini Amerikan yapimi dram-suc dizilerinde hissederdin ama sen ve senin gibileri ancak M4'u eline alip 50 kisiyi birden indirmeyi sever hikaye, cutscene videolari, karakterlerle iletisim yoktur sizde.<br> <br> Son olarak haritasini begenmemissin ki buyuk ihtimal oyunun Liberty City'de gectiginden de haberin yoktur ki Liberty City = New York. Bu da demektir ki yogun trafik, kalabalik yaya, yasayan bir sehir ve eksik olmayan korna sesleri yani bu derece karanlik, puslu bir atmosfere dag,cimen inan bana yakismazdi. + olarak onceki oyun yani San Andreas'da dag, bayir, kasabaya doymustuk zaten IV'de dedigin seyler cok gereksiz olurdu V'te de dag, bayira geri donduk zaten.</blockquote><br><br>Hikaye derinliği demişsin avrupada iç savaştan kaçan bir savaş suçlusunun intikam hikayesi ve bunu yerine getirirkende kuzeninin kirki işleriyle uğraşması bütün hikaye bu !!!<br>fazla bir şey var sa sen söyle bunu bir ben yazmadım san andreas gibi müthiş bir oyundan sonra sıkıcı ve bayat bir oyun oldu güzel olabilirdi ama san andreas gölgesinde kaldı...


    Ayrıca şehir gerçekten boştu. New York sadece apartmanlardan oluşan bir şehir değil. O zengin, lüks hayatı iki üç sokak haricinde hiç göremedim. Şehir bomboştu. Gezme isteği hiç uyandırmıyordu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Cod mw den sonras çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7:43 Gökhan biraz fazla witcher oynuyo galiba meditasyona geçmiş :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertklic

    stronghold 3 kesinlikle

    Hakikaten o stronghold 3 neydi oyle. Crusader'dan sonra seri cokuse dogru gitti ve en berbat oyununu 3'le yaptilar. Ben utandim o oyunu gorunce.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • red alert 3 daha doğrusu ea nin efsane serilerden sonra dağıttığı tüm oyunlar çöp Tomb Raider 2013 seriyi çöpe attı güzelim zeka oyunu oldu sana önüne geleni vur yık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • diablo 1 i bilirim çocukluk çağımdı diablo 2 gençlik çağım diablo 3 çıktığında ben çok beğenmiştim ama çok oynamadım 1 kere bitirip bıraktım ama gelen ek paketi ile birlikte diablo 3 te harcadığım zamanın haddi yada hesabı yoktur çok ama çok oynadım ve çok severek oynadığım çok keyif aldığım bir oyundur bence diablo 3 başarılı bir oyundur hayal kırıklığı değil burada tek gözüme batan şey buydu...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sesler sorunlu video takılıyor. Sohbet de aşırı sıkıcı olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Artık değişin şu mikrofonları yahu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    gta 4 belki seri içinde vasat bir iz bırakmış olabilir ama kesinlikle çok çok iyi bir oyundu

    bende gta 4 ü çok beğendim.ama hikayenin kısalığı ve diğer gta serilerindeki gibi hilelerin rahat yazılamaması sıkıntıydı.polislerle rahat savasılamıyordu.bunun dışında mükemmel oyundu bence..
  • Ac Unity diyenler neyin kafasını yaşıyor. Tamam optimizasyon sıkıntılı geldi fakat şuan sorun yok. Hikaye yapısı, suikast görevlerindeki değişiklikler ve Fransa 10/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Factionın son oyunu bence
  • Re6 ve gow judgement

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 4 diyenleri anlamıyorum bence serinin en güzel hikayeye sahip olan oyunudur ve niko bellic serideki en sevdiğim karekter :)+

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hala GTA 4 ü savunanlar var neyini savunuyosunuz anlamıyorum herşeyiyle çöp oğlu çöp bir oyundu adı GTA değilde başka isimle gelse 5M satamazdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.