Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Oyunlara 100 Puan Verme Modasını Konuştuk (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun dünyasında 'Bu Ay' programı çekçeniz mi reyizler ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PEGASUSS...

    yayınlanan video altında başka konular konuşuluyo ilginç... konu Oyunlara 100 Puan Verme Modası... ama muhabbet...nasıl böyle yazarlar... insanlar yok şöyleler falan... eleiştiri kabul edemiyosanız bırakıcaksınız bu kadar basit... ya adam akıllı konuşmak istediğiniz konu altında video çekin ya da çektiğiniz video yu katletmeyin bi zahmet...


    videoyu kesik kesik mi izledin zaten oyunlara 100 verme modasının sebeblerini sayıyorlar zaten. fanlardan gelen yorumların da etkisi olduğunu söylemişler ve bu yorumlar hakkında düşüncelerine deyinmişler . tamam biraz o kısımda konu dağılsa da sonuçta asıl başlık dışına çıkmamışlar ki

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir ara bende birine böyle bir eleştiri yapmıştım . Oyun betabat bir portla cıkıyor gelmiş donanıma saldırıyor , o oyunu , o platforma yapan yapımcıya saldıracağı yerde. Oyun basını eski rahatlığı olsa heralde 7 pıanı bile sor görürler firmalar. İnanılmaz hataları olan AC:Unity bile yüksekmpuanlar verenler vardı :D şnanılmaz birşey.

    Oyun Muhabbeti icin Teşşekürler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bf hakkında video haber ne zaman yapacaksınız?
  • Division için dediklerim teker teker çıktı Mesut abi de aynı görüşe vardığını da söyledi.

    Ne yazık ki hala videoları görüp heyecanlanan,fiyatı görüp kaliteli oyun sana veya internette sadece birtek takip ettiği kişinin yorumlarına göre oyunları yorumlamayıp direk alan yaşı küçük büyük olsun bir haber insan fazlalıkta.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sonraki programın konusu popüler oyun serileri bugün çıksa düşünceleriniz(heyecanlanır mıydınız ne olurdu olsun. Mesela şuan ki şartlarda bi half life veya gta ilk defa tanıtılsa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik can kattı. :) Hep olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence oyunlarda puanlama kalkmalı, incelemeler bir oyunun iyi yönleri ve kötü yönleri olarak ikiye ayrılıp ( cons and pros) o şekilde yazılı veya sözlü incelenip, puanı kullanıcıya bırakmalı. Oyun sektörü ne yazık ki çok kötü bir noktaya geldi. Mesut abi videonun sonunda bir cümle söyledi, işte editörler oyunlar daha çıkmadan " oyunu oynadım muhteşem olmuş" tarzı cümleler kuruyorlar dedi. Ne yazık ki, ben o editörlerin oyun yapımcılarının baskısı altında o tarz söylemlerde bulunduğunu düşünüyorum. Steam user review olayını getirdikten sonra almayacağım bir oyun da olsa girip kullanıcılar ne demiş diye bakıyorum. Oyunların ana sayfalarında işte IGN " Wow oyun muteşem olmuş " , Polygon " Mutlaka oynanmalı" tarzı övgülerle doluyken, kullanıcı incelemeri % 70 olumsuz olan tonlarca oyun var. Hal böyle olunca artık ben de asla oyun basınına güvenip bir oyunu almaya karar vermiyorum ( Siz hariç ) , gidip Steamde kullanıcılar ne demiş, nelerden şikayetçi olmuş onlara bakıyorum. Oyun basınının 9 verdiği oyunlarda bile, oyun deneyimini baltalayacak büyüklükte buglar olduğunu ancak Steam user reviewste bulabilirsiniz..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Videoyu izledikten sonra şunu söyleyebilirim:
    Yeni nesil doyumsuz,yönlendirilmeye muhtaç ve eleştirmek onlar için yaşam tarzı. Bu sene 4. sınıfları okutuyorum. Çocuklar her şeyi eleştiriyorlar. Eğlenceli bir şekilde ders işliyorsunuz "sıkıldık" diyorlar, bulmaca, kelime bulma, boyama etkinliği yaptırıyorsunuz "offf başka bir şey yapalım" diyorlar, ders ile alakalı ilginç birkaç bilgi (bilim, teknoloji...) verelim dersiniz içlerinden bazıları sırf eleştiri olsun diye "derse devam edelim, neden ders yapmıyoruz" diyorlar.
    Yönlendirmeye müsait bir nesil demiştim onun için de birşeyler yazayım:
    Sınıfın en zekileri, en başarılıları bile sizden onay alıp sizin yönlendirmenizi istiyor. Şimdi diyeceksiniz ki "bunlar daha ilkokul öğrencisi zaten". Öyle değil arkadaşlar olabildiğince öz güven kazandırıp, kendi başlarına karar verebilme becerilerini üst seviyede tutacak şekilde ders işliyoruz, sorumluluk veriyoruz... Gelin görün ki "Aşağıdaki ....... kelimelerin altını çiziniz." tarzındaki en basit sorularda bile "öğretmenim kelimelerin altını mı çizeceğiz?", soruyu bile okumadan (çünkü her şeyde hazıra alışmışlar) " ne yapacağız?" şeklinde sizi kudurtacak sorularla karşınıza çıkıyorlar. Tekrar söylüyorum bunlar zeki ve başarılı öğrenciler, eğitim seviyesi düşük bir okulda ya da sınıfta değiller.
    Yukarıda anlattığım gibi forumlarda da bu şekilde körlemeye yazan, eleştiren insanlar çok. Maalesef bu şekilde de devam edecek. 80'ler ve 90'ların paylaşım yapan, sokağa çıkan oyun oynayan, atari salonuna beraber gidip gülerek muhabbet eden, "Bende NES var ama senin SEGA da çok güzel ver biraz oynayayım" deyip asla eleştirmeyen insanları göremeyeceğiz artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • M E S U T
    Ç E V İ K

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uncharted 4 puanlarından sonra bu konunun açılması bana nedense epey bir ironik geldi, rahatsız olunmuş anlaşılan.
  • Oyundur,konsoldur,teknolojik üründür herneyse,hepsi bugün paran varsa alırsın,yoksa bulamazsın.O kadar bağlanıp,fanatikçe savunmanın bir anlamı yok.Herkesin dünya görüşü ve zevkinin aynı olması gibi bir ihtimal de yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gerçek hayatta bir şeyler elde etmek zor olduğunu için insanların günlük streslerini atabileceği hobileri olmadığı için gün sonunda yaşadıkları yorgunluklarını bıkmışlıklarını ve hüsranları sosyal medyada ve bu gibi platformlarda kusuyorlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mesut çeviği görünce şaşırdım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun muhabbeti; olmuş bsc editörlerinin ağlama muhabbeti.
    Eleştirmek istedikleri firmalara verysansın ediyorlar kendileri hiç bir eleştiriyi kaldırmaz bir bahane bulur mesajları silerler, bravo devam..
  • hayırdır Uncharted 4 ün 100 almasını mı hazmedemediniz? Kızılay soda için geçer.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Su video'u izleyip bile bir gram anlayann insan toplulugu cok.
    Yorumlardan anlasiliyor zaten.
    Kitlenin yas ortalamasi 15 alti oldugundan bir insan nasil elestirilir.
    Fan boyluk nedir aylik geliri ne kadardir hakaret boyutuna kadar savundugu oyun telefon tablet pc firmasi onun yorumlariyla nereye geliyodur nereye gidiyor bin haber.
    Bir seyin fani olmak populer kulturde blue cagini tamamlayamamis insanlar tarafindan yapilan bir kultur halini donustu.
    Anti sosyalik adi altinda arkadasizlik topluma katilamama klavyenin ona ozgurluk verdigini sanmasi gibi kucuk dostlarimizin yaptigi birsey.
    Pek takmamak lazim goruyorum bazen yuklesip yuklesip cevap bulamayinca mesaji editliyolar.

    Bir gun konuk olarak oyun muhabbetinde su 3luyu gormek isterim buda nacizane fikrim.
    Erdinc Iyikul,Talha Aynaci,Mesut cevik.
  • mahalleden adam çağırmışlar
  • Mantıklı bir konu üzerine tartışmışsınız son zamanda gercekten incelemeler böyle
    Talha'yı özledik :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Twitten, ordan buradan Uncharted 4'e gömüp bütün dünya basını oyunu gram eleştirmeyince bu işten zerre anlamadığınız ortaya çıktı. Üstünü örtmek için olmayan modalar yaratırsınız anca.

    Bu saatten sonra yapmanız gereken,


    [sizer=red]Oyun Muhabbeti: Oyunlara 100 Puan Verme Modasını Konuştuk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Mayıs 2016; 15:34:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.