Şimdi Ara

Opel otomobillerin kronik sorunları nelerdir (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
193.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrekocfb

    Arkadaşlar 1 hafta önce 2.el olarak almış olduğum 2013 model opel astra h kasa araçta korna çalmıyor opel de bu tür bir sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar varsa cevap atarlarsa memnun olurum.
    Bir de 1 2 gün içerisinde servise bu sıkıntı için götüreceğim aracı ancak garanti kapsamına girer mi girmez mi öğrenmek istiyorum.

    Arkadaşlar bu konuda acil cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum.
  • SLM ARKADASLAR BENIM1993 MODEL OPEL VECTRA A KASA 1,6 8 VALF ARACIM VAR YAKIN ZAMANDA BOBİN YAKMA ARIZASI MEYDANA GELMEYE BASLADI FORUMLARDA OKLUDUGUM KADARIYLA VE ARISTIRDIGIM KADARIYLA BIR CVP BULDUM AMA HICBIRSERVIS VEYA TAMIRCI BU OLAYI COZEMEDI AMA BEN BASARDIM OPELİ OLUPDA BOBİN YAKAM PROBLEMI OLAN ARKADASLARA YARDIMCI OLURUM COK BASIT BIR SISTEMLE SAYGILAR
  • ramazan19791979 R kullanıcısına yanıt
    pallmall26_@hotmail.com 5358578598
  • bazıları yazmış yok şu sorun oldu yok bu sorun oldu saymadığı sorun kalmamış . aracı nasıl kullanıyorlarsa artık . adam kronik sorundan bahsetmiş bazıları neredeyse silecek bozuldu yazacak. 8 yıldır opel astra kullanıyorum hiç sorun çıkmadı .. sıkıldığım için yeni kasa 1.6 136hp sedan almayı düşünüyorum . opel iyidir memnunum ..
  • Opel Astra 2005 elegance twinport model otomatik 2. el araç aldım.Bu araç çalışıyor ve hiç bir problemi yoktu.Evin önünde sabah çalışmadı saniyiye götürdüler sigortadan dediler sabah oldu yine çalışmadı benzin pompası mı sibop mu bişe dediler ondan bu araç ben biliyorum daha önce de ben baktım bu araca bunun komle setinin değişmesi gerekir dedi.Bende çalışıyor diye denemek istedim gezdim tozdum sabah yine çalışmadı.Sizce benzin pompasından mıdır.Yoksa kronik bir hata varmı bu araçlarda.Moralim bozuldu daha arıcı kullanamadan 1 haftdan beri bununla uğraşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musti_46

    Opel Astra 2005 elegance twinport model otomatik 2. el araç aldım.Bu araç çalışıyor ve hiç bir problemi yoktu.Evin önünde sabah çalışmadı saniyiye götürdüler sigortadan dediler sabah oldu yine çalışmadı benzin pompası mı sibop mu bişe dediler ondan bu araç ben biliyorum daha önce de ben baktım bu araca bunun komle setinin değişmesi gerekir dedi.Bende çalışıyor diye denemek istedim gezdim tozdum sabah yine çalışmadı.Sizce benzin pompasından mıdır.Yoksa kronik bir hata varmı bu araçlarda.Moralim bozuldu daha arıcı kullanamadan 1 haftdan beri bununla uğraşıyorum.

    nasıl bir türkçen var birader anasını ağlatmışsın resmen türkçenin.
    aküyü değiştir düzelir aracın.
  • 2013 Astra J kasa kronik problem olarak aracın sağ ön tarafından gıırt gıırt ses gelmesi. Araç soğukken ve düşük hızlarda çok daha rahat duyuluyor. Servise götürdüm garantisi olmasına rağmen yapmadılar. Sesi duydular fakat tüm araçlarda bu ses var dediler ve geçiştirdiler. (Reis) . Sanırım ses kalorifer motordun mı ne geliyomuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanut

    2013 Astra J kasa kronik problem olarak aracın sağ ön tarafından gıırt gıırt ses gelmesi. Araç soğukken ve düşük hızlarda çok daha rahat duyuluyor. Servise götürdüm garantisi olmasına rağmen yapmadılar. Sesi duydular fakat tüm araçlarda bu ses var dediler ve geçiştirdiler. (Reis) . Sanırım ses kalorifer motordun mı ne geliyomuş.

    Kalorifer yönlendirme kapakları sesi.benim Astra h'da çok net duyuluyor artık alıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu vectra c comfortlarda hız sabıtleme var mı bende ne ekranda ısık yanıyor nede tusa bastıgım zaman bır tepkı verıyor neden acaba?
  • Meriva 2004 kullanıcısını seyir halinde iyi hoş çok sessiz fakat gasislerde en ufak girinti çıkıntı direk koltuğunda hissedersiniz amatisörler hafif yağ kaçırmıştı her ikisini Orj GM ile değiştirdim fark eden fazla birşey olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.