Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
103
Favori
193.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Hangi bayide yaptırdınız acaba? 7000 - 8000 TL arası fiyat veriyorlar şu an bayiler
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

    "10 mayıs cmt günü 5.250 tl ye yaptırdım ilk bakımı.


    1.yaşındaki araca klima temizliği,motor temizliği vs hepsi anlamsız işlem ve para tuzağı.Fiyatı ile alakalı demiyorum,yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. "


    maalesef garanti devamı için yetkili servise muhtaç kalınıyor. kesinlikle katılıyorum bir yaşındaki araca gereksiz işlemler bunlar. polen filtresi var ve kaliteli zaten o filtre geçirmiyor ki bir şey klimanın neresini temizlemişler?


    bu vesile ile konya'da özel servis tavsiyesi alırım arkadaşlar. benimkinin garantisi falan yok 2015 j kasa hb B14NET otomatik. yıllardır Konya Opel'e götürüyorum. klimaya gaz basın diyorum gerek yok abi diyorlar. balataları değiştirin diyorum ona da gerek yok diyorlar tilt ettiler beni parasıyla değil mi kardeşim?  bütün filtre yağ ön arka balata bir de kartel tapası aldım. mann marka orijinal filtreler onu da buluyordum netten online parça mı ne bi siteden opel marka. bu sene pahalı olanlardan mann aldım daha doğrusu geçen seneden aldım koydum köşeye. umarım siz de tez zamanda yetkili eziyetinden kurtulup kendiniz alırsınız parçaları isteğinizle göre. böyle daha hesaplı ve zevkli çünkü. mesela turbo için liqui moly dx1 gen2 mi ne bir şey alıyorduk ya? onun molygen diye yenisi çıkmış ben ondan aldım güzel diyorlar. serviste ne döküyorlar belli mi ya da ben bu yağı filtreyi istiyorum diyebiliyor musunuz? ne yaptıklarını bile doğru düzgün izleyemiyorsunuz diye biliyorum ben.





  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Allah Konya Opel Özkaymak servise düşürmesin. Sırf garantisi devam etsin diye gidiyoruz. Artık günübirlik işi gücü bırakıp Ankara Opal’a filan götürüp getirmeyi düşünüyorum her türlü maliyeti göze alarak.
  • MehmetKemeç ELFOQ M kullanıcısına yanıt
    Şuan en uygun fiyat (İstanbul'da) erdemir ve global bayileri.
  • Valla ben de biliyorum açıkçası gereksiz olduğunu da içimden yaptırmak geldi yaptırdım öylesine, sizle de fiyatı paylaşmak istedim. Bakımın kendi fiyatı 6900 liraydı. Ben en düşük fiyatı Odak'tan alabildim İstanbul'da, eve de yakın diye tercih ettim. Karter korumayı taktırırken Odak pahalı fiyat vermişti, Balmumcu tarafındaki Opel Gerçek'te taktırmıştım. Bakım için 7500 dedi bana orası. Bu arada servis Shell Helix Ultra 5W-30 PSA B71-2290 kodlu yağı kullanıyor, bizim araçlar 3.6 litre yağ alıyor.


    Bir de garanti uzatmaya 2 yıl 40.000 KM için 6500 lira istediler, onu da yapacağım muhtemelen.


    MyOpel uygulaması genelde güzel çalışıyor ama mesela benim bakımı oraya işlemediler. Hâla bakım yaptırmadım gözüküyor telefonda :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 17 Mayıs 2024; 12:25:18 >
  • acinac42 A kullanıcısına yanıt

    aman hocam moralim bozuldu ya. Konya'dan olmaz diyorsunuz? Ankara'da var akrabalar aslında neden olmasın ve 14 haziran'da okullar kapanıyor. Lise'de memurum ben işi gücü bırakmak sorun olmaz. duydum yalnız orayı Opal iyi diye. yorumunuz için teşekkür ederim.

  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    çok kararsız çalışıyor ne zaman seyahati kaydedip ne zaman kaydetmeyeceğini anlayamıyorum, eskiden uygulamaya girip yukarıda bağlandı yazısı çıkınca kesinlikle kaydediyordu ama şuan canı isterse kaydediyor. Apple cihazlarda daha stabil çalışıyor maalesef gördüğüm kadarıyla.
  • Bakim sonrasi myopel’e bakim bilgilerini girmeye calistigimda ag baglantisi olmadigina yonelik hata aliyorum ve kaydedemiyorum. Sorun yasiyor musunuz? Çözebildiniz mi?
  • İkinci el fiyatlarına hakim oldum son 1.5 ayda, şöyle açıklayayım. 1400 civarında sıfıra çok yakın sarı-mavi araç çok. Hızlı değil. 1500-1600-1700 yazanlar hayal görüyor. Beyaz veya metalik gri 1400 civarında olunca anında gidiyor. Biz de gümüş gri 1435'e aldık sıfır araç. 2023 GS paket. Herkese iyi günler..

  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sıfır aldık derken 2023 model az km yapmışlardan mı bahsettiniz. Yoksa 2023 Model sıfır aracı mı 1435 e aldınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATHE_ -- 18 Mayıs 2024; 18:55:41 >
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Az kilometre olanlardan aldık diyelim doğru. Bayiden alınmadı yani araç 2. El diyelim. Teşekkürler sağolun.
  • Merhaba , Aracım 29 binkmde 29 bin kmnin %80 i uzun yolda otoyolda kullanılmıştır.

    Dün yolda giderken sporta alıp 4 bin devire geldiğinde vites kutusu arızası verdi bende hemen sağa çektim sanzımanda hiçbid sorun yok vites atmama vuruntu vsvs sonra iki üc kere aracı açıp kapattım.

    O süreçte motor arızası yazısı geldi ekrana vites kutusu arızası kayboldu fakat herhangi bir sıkıntı olmadı yarın servise götüreceğim aynı durum başına gelen var mıdır?

    beyinle mi alakalı?

  • e-astra kullanan var mı?başka başlıkta mı devam ediyor?
    Kullanıcı deneyimi varsa iyi olur öğrenmek
  • Siyah tavan mağdurları nasıl çözüm buldu ?
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Çözüm olan bişey değil www.sikayetvar.com/volkswagen/volkswagen-golf7-cam-tavanda-soyulma-ve-catlak golf de olduğu gibi...   ama tüm siyah ve kırmızı araçlarda olduğu gibi aşırı güneş altından bırakmamaya dikkat eder ve kuş pisliğini günlerce araç üstünde bırakmazsanız sorun yok..

  • Arkadaşlar bende Astra sahibi oldum, eğlence Ekranında ilk açılışında gelen "Atla" tuşunu yok edebiliyor muyuz? Bilen biri yardım edebilir mi? OPEL ASTRA L 2022



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın123456 -- 28 Mayıs 2024; 19:19:42 >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    en az 20 senedir yetkili servise giderim. klima temizliği, polen değişimi; bunlar isteğe bağlıdır. normalde polen filtresi değişir ama istemezsen o da değişmez. 1 yaşındaki araca klima temizliği yapıyorlarsa burda kötü niyet vardır. kaldı ki bunlar zorunlu işlemler değil. motor temizliği hiçbir faydası olmayan bir işlem ve hiç teklif edilmedi bana.


    en son gittiğim serviste polen değişimini ben yaptım dedim, elletmedim. ve de her zaman silecek suyu istemem diye de uyarır, servis formuna da yazdırırım. o da para tuzağı. bu servisin yaptıkları normal değil.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    geçen sene sürekli gittiğim servis cam suyunu bana da sormadan döktüler 1.5lt bir şey sonra da diyor ona para almıyoruz. yav belki özel bir şey kullanıyorum neden sormadan direkt döküyorlar ki harbiden mobil'in böcek temizleyen diye satılan bir cam suyu kullanıyorum. önceden de kendim yapıyordum yazlık yanına silikonlu cam temizleyicisi karıştırıp. kuzen 2018 mi a3 sedan aldı, ilk bakımında yazmışlar: sonax cam suyu 170 lira. o ne laaaa olmuştum pandemi öncesi korkunç bir paraydı. şimdi bile para. işini kötü niyetle yapanlar var işi de bilmiyorsan böyle şeyler olabiliyor. siz tecrübeli olunca normal böyle hilelere gelmemeniz. polen yalnız bence değişmeli her sene çünkü geçen senekini bir çıkardılar yaprak tohum ne varsa girmiş leş gibi olmuş bir senelik filtre ki orijinal ya da mann'dı. hava filtrelerine acıyorum gidip orijinal bulup alıyoruz km yapmayınca mıdır nedir kirlenmemiş olarak çıkıyor yani hava tutsan geri takılır aslında ama ben yine de değiştiriyorum. max 3 4 bin km için giderim ben bakıma çünkü iş yeri 350 metre. önceki 2.5km idi sabah öğlen derken bi 10km yapıyordum günde. sırf akü bitmesin diye geziyorum ben işte markete falan gidiyorum. araç sahibi olduğum söylenemez hobi benimki ve üzerine bir de park çilesi çekiyorum. gam zedeyim park yeri bulmam. 



    GSAyoutube
    -scroll down for English- RAKINROL MUSİKİ CEMİYETİ Prodüksiyon: Dunganga Records Video: İdil Ergün DoP: Çağlar Kanzık Kameralar: Emre Pekçakır, Arda Pekçakır Kamera Asistanı: Olgun Albayrak Kayıt Stüdyosu: Fade Out Studios Kayıt: Kerem Çakıroğlu Audio Miks: Gorkem Karabudak El/Ayak: GD GAMZEDEYİM DEVA BULMAM Gamzedeyim deva bulmam Garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim İnlerim hiç reha bulmam Elem beni terketmiyor Hiç de fasıla vermiyor Nihayetsiz bu takibe Doğrusu tâkat yetmiyor söz - müzik: Tatyos Efendi Makam: Uşşak Usûl: Sofyan düzenleme: Gaye Su Akyol, Ali Güçlü Şimşek elektrik gitar, geri vokal: Ali Güçlü Şimşek elektrik gitar, klavye, geri vokal: Görkem Karabudak bas gitar: Gökhan Şahinkaya davul: Emrah Atay Rakınrol Musiki Cemiyeti, 9 şarkıdan mütevellit 2019 yapımı bir canlı video serisi. “İstikrarlı Hayal Hakikattir” şarkılarından ve GSA’nın külliyatında derin izler bırakmış iki sürpriz TSM eserinin yeniden uyarlamasından oluşan bu seri, tahayyüller aleminde vücuda bürünen, her parçada başka galaksilere ışınlanan bir makrokozmos safarisi. 🚀🐆🕹 “Rakınrol Musiki Cemiyeti” (Rock ’n’ Roll Music Club) live series from Gaye Su Akyol’s 3rd longplay “İstikrarlı Hayal Hakikattir” Production: Dunganga Records Video: İdil Ergün DoP: Çağlar Kanzık Camera: Emre Pekçakır, Arda Pekçakır Camera Assistant: Olgun Albayrak Recording Studio: Fade Out Studios Tracking: Kerem Çakıroğlu Audio Mix: Gorkem Karabudak Co-pilot: GD lyrics & music by: Tatyos Efendi electric guitar, back vocal: Ali Güçlü Şimşek electric guitar, keyboard, back vocal: Görkem Karabudak bass guitar: Gökhan Şahinkaya drums: Emrah Atay
    https://www.youtube.com/watch?v=rZcioOxKAeA




  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    ben polen filtresini bir sene dolmadan değiştiriyorum genelde. bir sene bile gitmiyor bana km'ye ve klimayı açmaya bağlı olarak.

  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.