Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.075
Cevap
101
Favori
190.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt

    evet öyle bi durum var. sürtmesin diye dikkat ediyorum artık. zaten alt bölmeyi rutinde açmadığım için çok aç-kapa yapmıyorum. o yüzden üst konumlu aldım

  • Katalikitci kullanıcısına yanıt

    Bu yönden alt bagaj havuzu biraz daha kullanışlı sanırım.

    Bagaj sert zeminini de eve çıkardım.

    Altta durunca fazlalık gibi oldu.



    OPEL ASTRA L 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt

    bu üst pozisyonda nasıl durur acaba? az çok kaplıyorsa ufak boşluklar tolere edilebilir. hem alt hem üst gibi kullanılabilir. üst olan alta olmaz sanki. bi deneyeyim ben de.

  • Merhaba arkadaşlar. Bugün araç ilk bakımdaydı. Ekran kapanması sorunundan bahsettim fakat yeni bir güncelleme olmadığını ve resetleme yapıldığı söylendi. Ayrıca bakım işareti çıktığından beri start-stop devreye girmiyordu. Ben de bakımdan sonra düzelir diye düşünmüştüm fakat aracı teslim aldıktan sonra düzelmediğini gördüm. Yoğun bir gün yaşadığımdan geri de dönemedim. Sanırım bu start-stop işi akü ile ilgili. Araç 2023 nisan çıkışlı ve genelde kısa mesafe kullanılıyor. Bu durum başına gelen var mıdır?


    Diğer bir konuda aracı ilk aldığımda cam filmi taktırırken kapı döşemelerini sökerek uygulamayı yapmışlardı ve plastik klipslerden bir kaçı kırılmıştı. Sonradan fark ettim ki bozuk yollarda kapı tarafından trim sesleri geliyor. Sanayiden klipsleri temin ettim ve bakımda taktırırım diye düşündüm. Bugün durumu söylediğimde benden 1600tl işçilik parası istediler ve sinirlenip yaptırmadım. Belki haklılardı ama yine de 7000 TL ye bakım yapıp bunun için ekstra para istemelerinden dolayı bir daha o servise gitmeyi düşünmüyorum. Antalya Opel Balaban.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldengatesf -- 2 Mayıs 2024; 17:10:24 >




  • goldengatesf G kullanıcısına yanıt
    Start stop hava şartları olarak sıcak bir zamandaysak devre dışı kalıyor. Yaz mevsiminde sabah kapalı olup akşam açılıyordu. Siz de hep kapalı anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Start stop olayı dediğiniz gibi aküyle ilgili.

    Bizim araç da uzun yoldan getirdiğimde 1 hafta kadar devreye giriyordu. ama biz de sizin gibi hep kısa mesafe kullandığımız için akü yeterli seviyede dolmadığı için devre dışı şu anda.


    Biraz uzun soluklu kullansak tekrar devreye girecektir diye düşünüyorum.


    Akü enerji seviyesine ek olarak, Eski aracım vag gruptan deneyimlediğim kadarıyla, start stop klima açıkken devreye girmezdi, eğim fazla ise devreye girmezdi, direksiyon belli bir açıdan fazla çevrilmişse devreye girmezdi. Opelde de benzer kriterler olabilir.


    Klipsleri takmaya para istemelerine birşey diyemeyeceğim. Onlar da kendilerince haklı zaman alacak birşeyi ücretsiz yapmaları mümkün değil gibi, siz de haklısınız böyle basit bir iş için bu kadar ücret ödememeyi isteyerek.


    @maniax bagaj havuzunu üst pozisyonda denemedim, sağ ve solda boşluk kalır büyük ihtimal, bir de koltuk tarafına denk gelen kısım sıkışıp katlanır, potluk olur diye tahmin ediyorum ancak denemeden tam bilinmez tabiki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goldengatesf G kullanıcısına yanıt

    hocam start-stop gerçekten bir çok değişkenle beraber hareket eden bi sistem. bazen otoparktan çıkmak için kapının önünde duruyorum, çalıştıralı 1 dk anca olmuş oluyor, bi bakıyorum devreye girmiş. bazen de 150 km yol yapıp park ediyorum devreye girmiyor. akü durumu, hava sıcaklığı, klima-fan devrede oluşu, nereye üflediği vs bir sürü şey var. bakım işareti çıktı bende de ama girmeye devam ediyor. arabayı ilk aldığımda yaz aylarıydı. bi 1 hafta falan hiç devreye girmemişti herhalde. en iyisi kafaya takmamak. OPEL ASTRA L 2022  kapı klipslerinizi de güvendiğiniz temiz bir ustaya ya da eline güvendiğiniz bir arkadaşınızla beraber de halledersiniz diye düşünüyorum. aktivite de olmuş olur. 1600TL tamamen "uğraşmak istemiyoruz" talebi olmuş.

  • Yeniden selam herkese. 2023 GA paket ama tavanı siyah kaplamasız bir araç alacağım ikinci el 6000km nelere dikkat etmeliyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Eski yazıları okudum da bazı araçlarda olmayabiliyormuş. Konu baya bilgi içeriyor bakmadan yazdım kusura bakmayın 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 4 Mayıs 2024; 22:37:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu pure panel için ekran filmi satılıyor bu film ekranı tamamen kaplıyor mu ? uygulayan bir arkadaş resim paylaşabilir mi.

  • ben de düşünüyorum aslında, alırken üzerinde gelen koruyucular hala duruyor hiç sevmem normalde. yorumları okuduğum kadarıyla ve gördüğüm bir iki resme bakarak; soldaki havalandırma menfezi için bir parçası yok, kadran ve mm ekranı için 2 ayrı parça ama tam uyumlu görünüyor. marka ael-tech diye geçiyor. daha önce de araçlarıma uygulamıştım. ürünleri güzel.

  • benimkilerde duruyor fakat çok çizildiler, rahatsız etmeye başladı.

  • Ben arabayı ppf kaplatırken ekranlarla vitesin etrafındaki piano black parçayı da kaplatmıştım ppf ile çok memnunum. Kaplatacaksanız oraları da söyleyin tavsiye ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba p1632-48 ve p1632-96 arıza kodları sebebiyle aracımın beyni değişti. Daha önceki mesajlarımda sorunu paylaşmıştım. Arıza tespitinden sonra 35 günde işlemler tamamlandı bilginiz olsun.

  • Odak Cevizlibağ şubesinde 1. yıl bakımını yaptırdım + olarak klima temizlik paketi ve susuz motor yıkama falan da aldım kazık olduğunu bilerek... toplam 7900 ödedim. Yazılım güncellemesi olmadığını söylediler.

  • Selam herkese,
    Sizlerde MyOpel uygulaması stabil çalışıyor mu?

    Bazen araca bağlanıyor seyahat bilgilerini kaydediyor. Bazen de hiç bağlanmıyor. Samsung s20 fe ve android auto kullanıyorum.

    Bir de araçta 2 profil oluşturduk telefonları da profille eşleştirdik, ancak bluetooth bağlantısından sonra kendisi otomatik seçim yapmıyor. En son hangisi açıkca o profile devam ediyor. Her defasında değiştirmek gerekiyor. Sizlerde de böyle mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt

    Ya açıkçası son 1 haftaya kadar %5 kadar seyahati ancak kaçırıyordu ama son günlerde bu arttı. Sebebi ne anlamadım. Her 3-4 seyahatten biri yok neredeyse bu aralar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maniax kullanıcısına yanıt
    Bende de seyahatleri kaçırdı. Sonrasında tüm kayıtları sildi. Bidahada uğraşmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagreuss -- 16 Mayıs 2024; 23:23:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de düzensizlik var bazen günlük kaydını düzgün yaparken bazen 4-5 yolculuğun bir ikisini anca kaydediyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anil2645 A kullanıcısına yanıt
    10 mayıs cmt günü 5.250 tl ye yaptırdım ilk bakımı.

    1.yaşındaki araca klima temizliği,motor temizliği vs hepsi anlamsız işlem ve para tuzağı.Fiyatı ile alakalı demiyorum,yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 17 Mayıs 2024; 8:14:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.