Şimdi Ara

Nintendo Yenilikçi Yeni Konsolu Switch'in İlk Tanıtım Videosunu Paylaştı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The amount of RAM and current leaked specs of Nintendo NX makes it sounds perfect for 720p portable and 900p docked.
    Nvidia confirmed that Switch uses a system-on-chip from its Nvidia Tegra family of products "based on the same architecture as the world's top-performing GeForce gaming graphics cards", and a custom API.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer guzel olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi herkes sosyalleşsin. Sosyalleşelim. Düğmelerine varana kadar sökelim konsolumuzu. Saçma saçma şeyler. Lego mu konsol mu belli değil. Bir de marifetmiş gibi 2011 yılında çıkan skyrim gösteriyorlar. Birilerinin bu arkadaşlara mobil oyun pazarının eskisi gibi olmadığını söylemesi lazım sermayelerine yazık.


    İşbu yorumdaki fikirler sadece bana aittir. Beğenmeyen bu yorumlara olan öfkesini beni alıntılamadan yazsın lütfen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsept mükemmel. Tablet 4 saat mobil kullanım bile sunsa çok iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cok satar yeter ki 3. parti destek versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı gibi alınır. Gayet güzel çok beğendim.
  • Çok güzel görünüyor bayıldım.
  • 2017 model kırtasiye atarisi gösterip şaşırtmadıkları için Reggie'ye teşekkür etmek gerekiyor. Tegra CPU, kartuş gibi yenilikçi özelliklerle almak isteyene de güzel sövmüşler.
  • @GT_55 Yav Nintendo nun grafiğe mi ihtiyacı var Allah aşkına, Zelda yeterde artar bunu almak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 20 Ekim 2016; 19:52:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayin kardesim hic birinzi almayin nintendo oyuncusu degilsiniz zaten hicbiriniz almiyacaginizda belli bos bos yorum yapmayin bari satmayan wiiu da bile ps4-xboxonein toplamindan fazla exc var senede max 2 tane exc cikan konsollarinizla iyi oyunlar ne diyelim ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • tutmaz, sadece nintendonun çekirdek kullanıcı kitlesi alır, ios a tanesi 10-20 dolardan oyun yapsa daha çok kazanır, milyonlarca ios cihaz var nasıl olsa, tekrar donanım satmanın alemi yok. android e yapılsın isterim ama para kazanamaz android den.
  • Tasarım çok başarılı. Konsolun gücü nasıl olur bilmiyorum ama nintendo alan kişide çok grafik takıntısı olacağınıda sanmıyorum. İyi bir politika izlerlerse satmaması için bir neden yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55


    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    İkinci WiiU vakası yolda

    Sonuna kadar katılıyorum. Nintendo yine çöp bir donanım ve gereksiz saçma fikirler ile geliyor. Yeni bir wii u vakası kaçınılmaz gözüküyor.

    hayir hocam bence wiiu vakasi olmaz konsept ,gamepad ,geriye uyumluluk daha güclü makina vs var 3ds oyunlarini makina calistircak , YIRTTI nintendo fakat pazarlama zamani yanlis ,kasim ,aralik gibi cikacakti dunya geleninda 5 milyon satabilirdi yilbasi alis verisi cilginliklarinda bu firsati tepdi




  • Nintendo R.i.p

    Arkadaşlar oyuncu zaten oyuna özel zaman ayırır dışarı çıktığındada insanlara zaman ayırmak varken bu çöp parçasıylamı uğraşıcak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ama fiyat performansda önemli çok uygun fiyatlı olsa oğluma alırım karne hediyesi ama 200 dolardan fazla olursa fiyat performans konusunda sınıfta kalacak gibi duruyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aga ben şunu anlamıyorum , reklamlarda o kadar oyun manyağı kişileri neden bu kadar sosyal gösteriyorlar . İş hayatında ve sosyallik sırasında oyun oynayan kesim %5 bile değildir. Kimse kimseyi kandırmasın bu konsolu alsak bile evden dışarı nadiren çıkaracağız. Ben uçakta yada arabada zeldanın bulmacaları yada skyrimin kasvetli ortamı ile ugrasmam aga. Konsol dediğin tv de yada monitöre bağlı olur eve gelip stres atmak için oynarsın oyununu . Ama cihaz çok güzel. ps3 gücünde belki biraz düşüğü olması muhtemel. Yalnız nintendo çekeceği kitlenin tüm hayatını dışarıda geçiren sosyal insanlar yerine benim gibi oyununu evde ve yalnız oynamayı seven insanları seçmeli. Yani tipik bir oyuncuyu ... ve konsolunu güzel exc ler ile desteklemek zorunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yapsa Japonya'ya kadar yalayacak adamlar nintendo yapınca burun kıvırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel konsol olmuş tebrik ederim. İşi gereği seyahat edenler, şantiyelerde çalışanlar, özellikle şehir dışında okuyan öğrenciler, sabit bir yerde oynamaktan sıkılan, hatta öğle paydoslarında bir maç atayım diye düşünen ve eve gelince dev ekrana görüntüyü verip orada kaldığı yerden devam etmek isteyen oyun sever arkadaşlar için çok başarılı bir konsol olmuş.

    Tabi tüm bu videodaki özelliklerini sorunsuz kullanmak şartıyla, artık böyle yeniliklere ihtiyacımız var. İkinci bir Wii U vakası olacağını düşünmüyorum, Nintendo grafik yarıştırmak istemiyor, yenilikçi şeyler sunmak istiyor ve bu da bence iyi bir politika.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 20 Ekim 2016; 21:00:23 >
  • Abi o dışarıda kullanılan kontroller ne öyle ? Televizyon kumandasından hallice. Ya babacım Nintendo sizi çok severim, cansınız. Ama parayı çöpe atmayın be kardeşim artık, Ps4 Xbox ile yarışabilecek bir A sınıfı konsol yapın be kardeşim. Cep telefonları almış başını gitmişken şu işlere girmeye ne gerek var? Eğer illa el konsolu da yapacağız derseniz 3DS gayet güzel makine, onu daha iyi hale getirmeye çalışın. Ama bir ipte iki cambaz oynatmaya çalışıp durmayın artık.
  • Cihaz harika gozukuyor. Gercekte de bu kadar pratik olur umarim. Daha bit sey belli olmadan laf edenlere bakmayin cogu grafik delisi 1079p oyun oynasa kafayi yiyecek kisiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.