Şimdi Ara

Nintendo Yenilikçi Yeni Konsolu Switch'in İlk Tanıtım Videosunu Paylaştı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pascal tabanlı Tegra'nın detayları açıklanana kadar kuvvetsiz vb. sebeplerle zırlamak çok saçma olur. Nvidia iyi kastıysa XBOX ONE'dan daha iyi grafiklerle tablette oyun oynarız. Bu kuvvet devamlı 3. parti desteği ve $300 gibi mütevazi bir fiyatla taçlandırılırsa satış rekorları kırar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ScottishJR

    konsolun icinde Nvidia Tegra varmis CPU yada GPU olarak.buyuk olasilikla X2'dir.buda demek oluyorki PS4 ve XBOX One'nin biraz uzerinde bir konsol arti bide handheld.gercekten inanilmaz.artik hem ev konsolu hem handlend konsolu almaya gerek kalmadi.cunku ikisi bir arada Nintendo Switch'te.umarim en az 200 milyon satar konsol eger fiyatida uygun olursa.cunku hersey birarada bu konsolda.


    hocam dürüst olmak gerekirse ,nintendoyu sevmem fakat rekabeti severim cok satmasini isterim cünkü rekabet kalite getirir yenilikler getirir bakarsin pc ye ps4 e daha kaliteli oyunlar gelir,,,,, ben nintendo nun yerinde olsam diger oyunlarin yani sira rockstar a parayi basar gtav i bu konsola cikartirim yaninda birde mario ,zelda al sana 100 milyon satar 2-3 senede ben almam bana hitap etmiyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şimdi bu alet wiiudan da güçlü olacak dendi nasıl olacak anlamadım ?

    Konsept fena değil tutar mı bilinmez, oyunlarla desteklenmesi şart yoksa 2.wii u vakası hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScottishJR

    konsolun icinde Nvidia Tegra varmis CPU yada GPU olarak.buyuk olasilikla X2'dir.buda demek oluyorki PS4 ve XBOX One'nin biraz uzerinde bir konsol arti bide handheld.gercekten inanilmaz.artik hem ev konsolu hem handlend konsolu almaya gerek kalmadi.cunku ikisi bir arada Nintendo Switch'te.umarim en az 200 milyon satar konsol eger fiyatida uygun olursa.cunku hersey birarada bu konsolda.



    x2 mobil platformlar acisindan guclu ama ps4ve xbox one'dan daha guclu değil gpu kısmında , 1,5 tflops fp16 performansi var fp32'de bu deger 0,75 tlfopsa dusuyor, ps4 gpusu 1,84 xbox 1,3 tflops gucunde yaklasık(fp32).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 20 Ekim 2016; 18:27:26 >
  • Güzel cihaz yapmışlar, bide emulatör oyunlar desteklense bir şekilde çok daha kullanışlı olur.

    Tablet olarak kullanılmasıda güzel olur aslında hem dokunmatik oyun hem kalem aparatıyla not alma,resim çizme vs güzel işler yapılabilir.
  • Benim ilgimi çekti doğrusu güzel yapmışlar ama oyun çeşitliliği açısından nasıl olacak bakalım. Fiyatı da uygun olursa almayı düşüneceğim bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir pc kullanıcısı olarak ilk defa bir konsoldan heyacanlandım eğer ki bütün oyunlar mobil şekildede desteklenirse cidden mükemmel olur yalnız nintendo nun türkiye pazarına girmesi lazım birde dil desteğide getirmesi :(
  • harika lan


  • Nintendo mobil oynamaya takmış.
  • Cihazı çok beğendim. Fiyatı uygun olursa almak istiyorum. Konsept harika. Dedikodulardan beri çok site takip ettim. Cidden etkilendim.
  • Taşınabilir özelliği varsa donanım olarak düşük olacaktır. Büyük AAA oyunların çoğu gelmez yine. Mesela RDR 2 gibi efsane olacağı şimdiden belli olan bir oyun bu platforma gelmiyor.

    Ama bir yandan da nintendoyu tebrik etmek lazım. Şu an konsol mantğının dışına çıkmayan tek konsol üreticisi nintendo.
    Ben almayacağım ama alanları üzmeyecektir. WiiU o kadar düşük satmasına rağmen adamlar wiiu'dan 5 sene sonra yeni konsollarını çıkarıyorlar. Sony ve Microsoft da milleti nasıl yolsak diye saçma sapan işler yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kunuda haklisiniz.handland GTA V hatta GTA VI, bu konsolu cok degisik yerlere tasir.sonuc GTA V'in kac milyon sattigi ortada.GTA VI'i handland dusunsenize bu konsolda.sirf GTA yuzundan 20-30 milyon fazla satar en az.bide yanina FIFA serisi, Call of Duty, Assasin's Creed gibi buyuk third party oyunlari gelirse bu oyunlarin fanlari bile en az 50 milyon satmasina sebeb olur kondolun.arti bide first party yani Nintendo oyunlari var.kisaca dedigim rakamlara ulasmak zor degil.onemli olan exclusive ve third party destegi.umarim guzel third party'ler goruruz Switch'te.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tegra küçümsenecek gibi değil. Kaldı ki tableti içine koyduğu donanım ekstra performans sağlarsa her türlü bu cihaz kabul edilebilir. Millet deli gibi 3ds oyunu oynuyor grafikler cam gibi olmasa da olur. Bu nesile girerken konsollara göre oldukça sağlam bir pc yaptım. Xbox rekabetten dolayı oyunlarını pc ye getirmeye başladı. Origin access sistemi de geldi. Xbox almama gerek kalmadı. Sony, ps4 pro hamlesiyle tam bir pc anlayışı ile donanım tazeledi. Beklediğim baba oyunu (gt) adam gibi getiremedi. 3-4 tane adam gibi exc oyun oynamak için de ps4 e para vermem saçma. Arkadaşta veya kafede bitirmek daha cazip. Bu açıdan bakınca ps4 almam da mantıksız. Bu durumda benim gibi adam için geriye ne kaldı o da nintendo. Yeni bir konsept, harika oyunlar, taşınabilirlik, geriye uyumluluk (kesin olacak diyorum) ve ucuz fiyat (ucuz bekliyorum açıkçası) bu konsolu benim için değerli kılıyor. Destekleyen yapımcılarda Take Two yazıyor. Sadece nba oyunları ile sınırlı kalmayıp RDR gibi oyunlar da gelirse baba konsollar BENİM için kesinlikle bitmiştir.




  • 0:58 de sarışın hatun
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Wii U, Breath of the Wild'i 720p, 30fps'de calistiracak.Switch ise buyuk olasilikla 1080p, 60fps'de.icinde Tegra X2 olduguna gore Unreal Engine 4, Frostbite, CryEngine'nin son versiyonlarini destekliyecek.bunlarin hicbirini malesef Wii U desteklemiyordu.bu yuzden PS4 ve XBOX One'nin handlheld hali diyebiliriz Switch'e.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    İkinci WiiU vakası yolda

    Sonuna kadar katılıyorum. Nintendo yine çöp bir donanım ve gereksiz saçma fikirler ile geliyor. Yeni bir wii u vakası kaçınılmaz gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel oyunları yeter bu konsolun, isterse hiç firma desteklemesin, Ps4 varken alıp ana konsol mu yapacaksınız sanki? Şimdiden pre order yaparım ben bunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo nun parası çok heralde fantazi yapıyor adamlar. Yinede oyun kültüründe bir şeyleri değiştirecekse bu adamlar değiştirir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aletin tipi, rengi yapısı oldukça hoş, evde olmayan bir oyuncu için çok fazla oynayabilme varyasyonu sunuyor. Aletin görsel gücünü henüz bilmiyoruz kimse açıklamadı kafandan sallamasyon yapıyor herkes ama Wii U'dan üstün olduğu kesin. Aletin ne sunduğu tam belli değil, resmi açıklamalar beklenmeli, konsolun ev sürümü de ayrı bir işlemciye sahip gibi geldi bana ki yazılıp cizilenler öyle diyor. Oyun desteği iyi oldukça problem yok. Ayrıca tek joysticki ayırarak Mario Kart 8 görünütülerinde küçük boyutta iki kontrolcüye dönüşmesi de ayrıca iki kişi oynamayı bile anında desteklemesi çok başarılı bir fikir. İyi satan el konsollarını ev konsolu ile birleştirmiş adamlar 3-4 yılda bir büyük zelda oyunu oynuyorlarsak iki tane de orta ölçekli çıkacak zelda oyununu oynayabilceğiz platform ayrımı olmayacak oyunlarda ve cihaz kartuş kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 20 Ekim 2016; 19:35:13 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 10 fps galiba oyunlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.