Şimdi Ara

Nintendo Switch Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Detayları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Htc'nin yeni telefonu gibi, ilgi çekici ama pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Switch 2TB'lık SDXC Kart Destekleyecek



    Switch'in 2TB'lık SDXC kartları destekleyeceği resmi olarak açıklandı. Ancak şu an piyasada 2TB'lık SDXC bulmak mümkün değil. Yine de, çıktığı zaman Switch'in 2TB'lık kartları destekleyeceği ilan edildi.



    +Bu kartın 256 GB'lığı 450 lira. Bi Switch parası da bu karta verirsiniz. Geçmiş olsun.
  • Tam diyordum mutlaka bi bit yeniği olmalı diye.İyi ki ne güncel bir konsol ne de el konsolu sahibiyim.Online hizmetlere sürekli para ödemek nedir ki.Neyse...
  • Donanım specleri belli değilken çöp sisteme nu para fazla diyen var. Şarj çok az gidiyor diye bok atanlar var. Arkadaşlar sizin gaming laptoplarınız 8 saat skyrim oynatıyor da biz mi yanlış biliyoruz? Nvidianın açıklamasına göre sistem tegra x1 değil, çok uzun süredir üzerinde çalıştıkları switxh'e özel custom gpu ile geliyor ve modern grafik kartlarının mimarisinde olacak(çok büyük ihtimalle Pascal) . Böyle güçlü bir donanımda Skyrim, nba2k, fifa falan oynayacaksınız taşımabilir olarak, tabii ki şarjın 3 saat dolaylarında bitmesi doğal, usb type c ile priz bulduğunuz her yerde şarj edebilirsiniz ki zaten taşınabilir olmak bu konsolun İKİNCİL özelliği. Aslen wii u'nun devamı niteliğinde bir ev konsolu bu ve zaten çoğunluk olarak evlerimizde televizyona bağlı bir şekilde 1080pde oynayacağız dolayısıyla şarj sorunu olmayacak. Uçak seyahatlerinde, dışarıda arkadaşlarla ya da ev partisi ortamlarında Taşımamız gerekecek onda da 3-6 saat şarj aralığı gerçekçi ve makul. 3000 küsür lira verirken sesinizin çıkmadığı Iphone da bu seviyelerde şarj sunuyor üstelik asıl görevi taşınarak kullanmak iken.




  • Konsolun duyurusunda sonra Nintendo nun başarisi için hep olumlu yorumlar yaptık ama cidden bazı bilgiler Nintendo nun ciddi yanlışlar içinde olduğu gösteriyor.

    Öncelikle konsolda para karşılığı yaptiracaklari chat için konsol yazılımında herhangi bir program yok. Chat için mobilden bir program vasıtası ile arkadaşlarınızla konuşacaksınız. Cidden bunu anlayabilmiş değilim, madem mobil bir cihaz kullanacağız sana niye para ödeyelim, bir dünya bedava program varken?

    Bir de sunumda kaçırdığım inek sağma oyunu için bir şey demiyorum. Neymiş bugüne kadar tüm oyunlari ekrana bakarak oynuyormusuz da, artık bakmak zorunda değilmişiz. Nedir abicim bu birisi lütfen izah etsin? Bana sorsalar, oyun tarihinin en fail konsol tanıtım videolarından birisidir.



    Sadece resime tıklayın ve gif i izleyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Ocak 2017; 10:05:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • nasil yani bildigimiz ps yada xboxtaki gibi chat yapamayacakmiyiz?
  • Bildiğim kadarıyla cep telefonundaki bir yazılımla haricen desteklenecek olan sesli sohbetti ki bu bile başlı başına saçmalıktır. PS2 döneminde bile olan bir sistemi ısrarla reddetmelerinin hiçbir mantığı olamaz. Şimdiye kadar hiçbir konsolumda kullanmasam bile kullanmayı isteyecek milyonlarca kişi açısından olmalıydı.
  • bune lan boyle yav almayı dusunuyorum sirf mario zelda gibi oyunlardan sebep nintendo da online oyun cok umurumda degil ama hakikatten hem para alip hemde boyle bir hizmet sunmak rezillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnek sağma gifini izlerken utandım, bunlar çekilirken utanmamışlar o da iyi. Whatsapptan konuştuğumuz gibi, ben 15 milyon satamaz diyorum. Tersi olursa 300 katrilyon server cloud gücü fanboyu olayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten online hizmete para verilmesinin asıl sebebi adı üstünde "online" oynayabilmek. Dolayısıyla buna para veren kişi arkadaşlarıyla ister Nintendo'nun chat uygulamasıyla konuşur ister başka bir şeyden konuşur. Sonuç olarak değişen bir şey yok. Bu kadar felaket gibi bahsedilecek bir durum yok ortada. Online oynamayan kişiler gelsin de sadece chat için para ödesin diyen yok ki.

    İnekleri meta olarak göstermeleri hoş değil. Ayrıca paylaştığın gif oyunun tanıtımına ait değil, treehouse etkinliğinden bir görüntü.
  • 15 milyon satmaz diyorsun ama Gamestop'ın ilk parti tahsis ettiği rezervesi 2 günde tükenmiş şimdi yoğun talep için Nintendo'dan daha fazla rezerve istiyor. sırf abd'de 3900 mağazası olan bir firmadan bahsediyorum. Aynı durum amazon, bestbuy, target, walmart gibi parekendeciler içinde geçerli, abd'de vasıfsız bir işçinin saatlik çalışma ücreti 10 dolar civarında olunca onlar için pek sorun olmuyor demek ki. Fiyat olarak bende dahil pek çok kişi 300 doları yüksek buldu, yalnız bu tür ürünler abd, Japonya ve Avrupa gibi Dünya'nın geri kalan bölgelerine göre toplam satışların %85'leri bulduğu pazarlar gözetilerek belirleniyor. 2013'te dolar ülkemizde 1.7 seviyesinde iken 300 dolar 510 lira yapıyordu, gümrük vergisi ve kargoyu eklersek taş çatlasa 630 lira ile o zaman satın almak mümkündü, şimdi alım gücü dibe vurduğu için fiyat bize haliyle çok geliyor. Yalnız diğer konsollarda oyunlara 60 dolar ve online servise yıllık ücret ödeyenlerin burada gelip Nintendo'yu bu konuda eleştirmesi de acayip saçma olmuş. 3DS'in 250 dolardan çıkıp şimdiki modelinin 200 dolara satıldığı, PS Vita'nın 250-300(wifi ve 3G) dolardan piyasaya çıkıp şimdi 200 dolara 1. parti desteği bile olmadan satılan ve 5-6 yıllık donanımlara nazaran Switch taşınabilir bir ev konsolu olarak büyük pazarlarda çok satacaktır. Wii U gibi fazla satmayan bir konsola pek çok özel oyun geliştiren Nintendo birde el konsolundaki Monster Hunter, Pokemon ve Bravely Default gibi serileri Switch'e taşıdığında 3DS'ten başarılı olacaktır. Duyurudaki oyun sayısı çok az kabul ancak Haziran'da E3 fuarı da var. Bizim alım gücümüzün düşüklüğü ve meşhur vergilerimiz sadece oyun sektöründe mi sıkıntı yaşatıyor?




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.