Şimdi Ara

Nintendo Switch Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Detayları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 299 $ a 720p bu batarya suresi 3.parti desteginin az olmasi aksesuarlarin bi tin para olmasi vs.

    #Riptendo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben bu cihazı almak istiyorum ama oyunlarına sonra nasıl ulaşacam. bumda da online market olacak mı acaba. yani cihazı alınca online servisini de alınca derdimiz bitecek mi yoksa bi de oyunlarına filan ulaşmak zor olacak mı. online markete bağlanıp oyun almak için hizmeti satın almak gerekecek sanırım acaba ücreti ne olur. daha önce nitendo kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi acaba bu sony den de microsoft dan da bi cacık olmayacak bari mario filan oynayalım adam gibi. nes snes oyunları da vereceklermiş.

    bi de bu nitendo cihazları birbiriyle geriye uyumlu mu eski mario oyunlarını zelda oyunlarını bun da alsam oynayabilir miyim?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Taşınabilir ev konsolu olarak lanse edildi Switch. Xbox ve PS ise ev konsolu. Alıp istediğim yerde kullanayım denebilecek yapıda değiller. Kalite olarak da ps ve Xbox kalitesinde grafik anlamında güçlü değilken 60$ çok. Mario gibi klasikler bir nebze ama skyrim gibi oyunlar için fazla bana kalırsa.
  • Herkesin atladığı birley var wii deki kontrollerin aynısı hatta çok daha fazlası olan iki kontroller geliyor , wii deki başarıyı yakalaması işten bile değil , bu kontroller ile harika oyunlar yapılır . Yeni nesil taşınabilir wii gibi bişey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 13 Ocak 2017; 20:54:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • wustti W kullanıcısına yanıt
    Dijital mağza olacaktır tabiki , eski oyunlarla uyumlu değil ama sevilen oyunlar tekrar cila görüp gelecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Taşınabilir ev konsolu olarak lanse edildi Switch. Xbox ve PS ise ev konsolu. Alıp istediğim yerde kullanayım denebilecek yapıda değiller. Kalite olarak da ps ve Xbox kalitesinde grafik anlamında güçlü değilken 60$ çok. Mario gibi klasikler bir nebze ama skyrim gibi oyunlar için fazla bana kalırsa.

    Ne taşınabiliri yahu? Kafanızdan bir şeyler uydurmayın. Hybrid konsoldur. (Home Console + Handheld) Taşınabilir kısmı artı özellik. Konsolun kendisi ev konsolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ocak 2017; 21:1:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Taşınabilir ev konsolu olarak lanse edildi Switch. Xbox ve PS ise ev konsolu. Alıp istediğim yerde kullanayım denebilecek yapıda değiller. Kalite olarak da ps ve Xbox kalitesinde grafik anlamında güçlü değilken 60$ çok. Mario gibi klasikler bir nebze ama skyrim gibi oyunlar için fazla bana kalırsa.

    Tamam işte "normal" demen yersiz olmuş. Klasik konsol diyebilirdin diğerlerine. Oyunların grafik kalitesi farklı olabilir ama oyunlar yine aynı oyun değişen bir şey yok. PS4 Pro oyunları PS4 ile aynı kutuda, aynı fiyata satılıyor. Ama grafik kaliteleri gayet farklı.
  • Acikcasi baya heyecanliydim konsol icin de beni tatmin edemedi. İlk soylentiler gibi 200 dolar olarak cikis yapsaydi sansi yuksekti bence ama heleki bu kurla ulkemiz icin mantikli oldugunu soyleyemem. Daha yeni 2DS almis biri olarak New 3DS XL indirimini bekliyorum denilebilir. Upgrade'i yaparim sonrasi oyun abanirim full, oynayacak cok sey var zaten
  • Switch ilginç bir konsol olsa da Nintendo'nun fiyatlamasını yanlış buldum. İstedikleri satış rakamları olmadığında epey indirime giderler diye tahmin ediyorum.
  • Valla kusura bakın veya bakmayın ama 300 dolara değmez. Daha belirli birkaç oyun var. O oyunlardan da ben oynasam Mario, Zelda oynarım sadece.

    Gider PS4 alırım daha iyi.
  • Her eleştiriyi anlarım da oyunlar için 60 dolar fazla diyorsunuz da nasıl yani kocaman stüdyo'yu 1,5 - 2 hatta daha fazla yıl meşgul et sadece grafikleri ps4 xbox kadar iyi değil diye 60 dolar çıkacak kalitede bir oyunu 30 dolara mı satsınlar ben böyle bir mantık ne duydum ne gördüm.
  • farsch kullanıcısına yanıt
    Nintendo Switch Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Detayları
  • 300$ fiyatı(Türkiye'den alma işine girmiyorum bile)
    Oyunlarının fiyatı(Kimse kusura bakmasın Zelda hariç ordaki hiçbir oyuna 60$ veremem.)
    Ücretli online üyelik(Bu çok büyük eksi işte.)

    Üzgünüm, o paraya şu konsol alınmaz. Nintendo'nun hitap ettiği kitle bellidir ama bu konsol o kitleyi bile böler.

    WiiU'su olanın Switch alması için 300$'lık bir sebebi yok. Akıllı biriyle kör fanboyu ayıracak bu konsolun satışları, hadi bakalım.

    Hatta şuraya da yazıyorum, yıl sonunda 250$'a düşecek fiyatı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Araba şarjı denen bir şey var. Takarsın arabana, şarj derdin kalmaz. Artık metrobüslerde bile USB-A girişleri var. Fakat sizin derdiniz ekseriyetle bu tür sorunların çözümlerini düşünmek değil.

    Nintendo Switch gibi koca bir aleti güneşli bir günde sahile götürüyorsan demek ki yanında çanta taşıyorsun. Madem çanta taşıyorsun yanında harici batarya taşıyabilirsin.

    Azıcık mantığınızı kullanın. Kasıtlı olarak böyle yorumlar yapıyorsanız amacınızı direkt belli edin. Böyle ucuz numaralar kimseye sökmüyor.

    Tabiki de amaç sorun çözmek değil. Aldığın ürünün olası sorunlarını firma kendi düşünmeli.300$lık bir makinanın yanına yedek şarj vereceklerini hiç sanmıyom. Keza bunu sony kendi extra kontrol verdiğinde yanına şarj kablosuda vermez. Sen bir ürün aldığını düşün ve senin sorun yaratacak olayları düşün. O zaman oturup sorunu mu çözecen yoksa sorunsuz bir ürün mü isteyecen. Bu arada kafana göre yargılama nihayetinde bu aygıtı merakla bekleyen biriyim. Sırf yorum olsun diye yazmıyorum.




  • Nintendo Switch Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Detayları
  • Sabah akşam COD, BF oynayıp ya da her şeyi zaten önümüze sunan, anlatan oyunları oynayıp Nintendo'un oyunlarına sırf renkli grafiklerine bakıp çocuk oyunu diyenleri görmek gerçekten üzücü. Oyuna kanlı, gerçekçi grafikler ekleyince hardcore olmadığı gibi renkli, çocuksu grafikler ekleyince çocuk oyunu olmuyor. Gerçi bunu diyenler zaten hayatında Zelda oynamamış arkadaşlar olduğu için ne söylesen boş. Nintendo'un kendi hayran kitlesi var ki PS3 ve Xbox 360 zamanı millet forumda hangisi daha çok satmış diye birbirini yerken (biliyorunuz bazı arkadaşlar için bu firmada çalışanlardan daha önemli) Wii araya 30 milyon falan fark koymuştu. O yüzden Nintendo konsol tasarlarken kendi kitlesini düşünüyor. Oyundan anlıyorum diye geçinen arkadaşlar 'abi texture kalitesi, AA ayarları' derken Nintendo'dan kimse inanılmaz gerçekçi grafikler beklemiyor ne de istiyor. WiiU sahibi biri olarak WiiU ile Nintendo gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı yeni bir Zelda oyunu olmayan tek Nintendo konsolu olarak tarihe geçti, umarım bu hataları Switch ile de tekrarlamazlar.




  • Çeşitli Nintendo konsollara sahip biri olarak fikirlerimi belirteceğim.

    1. Konsol fiyatı çok çok pahalı. Controlleri ayrı bi para, oyunu ayrı bir para. 1 oyuna 60 dolar vermek? Bu konsola, oyunlara, online sistemine vs. Nintendo fanlarından başka hiçbir Allah'ın kulu bu parayı vermez. Kandırmayalım birbirimizi.

    2. Daha kaç sene Mario, Bomberman, Zelda vs oynayacağız? Güncel trend oyunların hiçbiri yok. Nintendo PC ve PS ortamındaki trendleri göz önünde bulundurup, kullanıcıya sunmalıydı..

    3. Switch'e kim ne destek verecek, ne çıkacak, ne gelecek belli bile değil. Ulan daha nasıl oynanacağı tartışıyordu iki gün öncesine kadar. Şu özellik olabilir. Şu özellikle olmayabilir. Hafızası bu kadarmış. vs vs vs..

    4. Ön siparişi verenlere, çıktığı gibi alacaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum. Kimsenin malını, parasını sorgulama gibi bir niyetim yok kesinlikle. Zevkler tartışılmaz fakat bu konsola bu para verilmez. Bu oyunlara bu paralar verilmez. Konsolun ekürilerine bu paralar verilmez.

    5. Nintendo'dan daha adam akıllı bir konsol beklerdim. Eminim bu Switch'in leşliklerin, anormalliklerin düzelmiş olduğu 2. versiyonu/modeli de çıkacaktır. O zaman fiyatı 299 dolar değil de 199 dolar olsa belki alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 14 Ocak 2017; 18:36:51 >




  • Çok abartmışsınız konsolun donanımı ne olursa olsun hem ev hem el hemde wii gibi hareket sensörlü oyun zevki sunuyor. Martta çıkacak 3 ay sonra E3 te bir sürü oyun duyurunca şuan ki olumsuz yargı düzelecektir.Beğenmeyen ps4 pro veya scorpio gibi donanım canavarlarını alabilir.Bizi bize bırakın...
  • Hybrid konsol işi fikir olarak gayet iyiydi ama bu fiyat ve pil ömrüyle işi çok zor.

    Hele ki paralı online hiç olmamış. Bir de haberde yazmayan bir detay daha var. Verdikleri oyun sürekli sizde kalmıyor, 1 ayı dolunca oynanamıyor. Ulan 20 yıllık snes oyununu bile demo olarak vermek neyin kafası?

    Joystick fiyatları ayrı bir saçmalık. Getirdiği hiçbir yenilik yok. Bir de üzerine dandik çin malı görünümü...
    Nintendo Switch Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Detayları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Rezil firmanın rezil konsolu birde bu çöp donanımla 299$! Ederi en fazla 99$ 0-6 yaş bebelere doğum hediyesi olarak satarlar artık

    Konsolunda Smurf oynadığına göre seninde zeka seviyen 0-6 yaş aralığında olmalı. Her Switch başlığı altinda bu konsola laf atarken, konsolunda oynadığın çöp oyunlar aklina gelmiyor belli ki.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.