Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 209 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
13
Favori
30.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    ONT ve HGW arasına ben de Cat6 kablo taktım hocam, üstüne de bilgisayara ekstra ethernet kartı taktım ve Cat7 kablo ile bağladım. Şu an 800-850Mbps alıyorum, yine kaybım var fakat 400Mbps kayıp değil.

  • Kiymalipide kullanıcısına yanıt

    Telekom (eğer T.Telekom abonesi iseniz... ama Netbone abonesiyseniz zaten T.Telekom altyapısındasınız demektir..) zaten "1000 Mbps veririm demiyor" da "1000 Mbps'ye kadar" demekte.


    Herşeyden önce bildiğim kadarıyla bu alternatif ISS'lerde paket hızını arttırma ve azaltma teknik olanağı var diye biliyorum. Netbone kasıtlı olarak hız ayarlaması yapıyor da ddemiyorum; bu iftiraya girer! (Ancak ben PoyrazNet'e ilk abone olduğumda 75 Mbps ile başlamıştım. Rica ettim, 15 dakikalığına hızımı 200'e yükseltip sonra yine 75'e indirdiler...)


    İlerki günlerde ne olacağı da belirsiz, bana göre. Benim esas korkum şu: FTTH abone sayısı arttıkça hqliyle 500-1000 Mbps paketlerini tercih edenlerin sayısı da artıyor. Ancak Telekom'un her santralında yerli kapasite olup olmadığı da bir sorun. Bakın, Ankara'da bir bölgede binaları FTTH'a geçiriyorlar ama şimdilik 100 Mbps üzerine abonelik almıyorlar. Ama yarın öbürgün santral kapasitelerini arttırmak yerine (onun için ithalat ve döviz lazım...) yüksek hızlı paketlere pekala belli saatler ya günlerde hız sınırlaması yaparlar (yani bizzat Telekom yapar ve Netbone gibi ISS'in ruhu duymayabilir. Ruhu duysa da teknik olarak elinden birşey gelmeyecektir...). 





  • ckaracar C kullanıcısına yanıt

    Yok yok rahat olun, yapmazlar hiç adetleri değildir :)

  • Arkadaşlar bu netbone nasıldır geçilir i? Netspeed deyim formata %50 zam geldi

  • turktelekom 85mbps(VDSL)altyapısını kullanıyorum. İstanbul pendikte yaşıyorum. Önerir misiniz? oyunlarda ping durumu nasıldır? Alternatif olarak Fixnet düşünüyorum 2. sırada bir sıkıntı olursa. Eğer çoğunluk memnunsa Netbone geçiş yapmayı planlıyorum. Yoksa Fixnete bakmam lazım. Mayıs 25 te taahhütüm bitiriyor.
  • RLxWANTED R kullanıcısına yanıt

    Olduğun bölgede Altyapı sıkıntısı yoksa, yani şuan kullandığın iss'de internetin gidip gelmiyorsa, herhangi bir sıkıntı yoksa geçilir. t.t altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar. İstanbul'da yaşadığın için ping konusunda sıkıntı olmaz. En kaliteli iss'lerden biri. Pop d/n İstanbul'da. Routing t.t üzerinden olduğu için, şuanda aldığın hizmetin aynısını alırsın.

  • tt deki aynı hizmeti alamaz. öyle bir şey yok. netbone'nin kapasitesi cihazları ne kadar iyiyse o kadar iyi internet kullanırsın. altyapı aynı olayı diye bir şey yok.


    Ekleme: düşük ping alabilmesi bile tracert sonuçlarında ki 2. hopta ki cihaza bakar. 2. hopta ki cihaz kimin tt'nin mi yoksa netbone mu ona bakmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 19 Mayıs 2024; 11:43:18 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

    TT ile aynı hizmeti alırsın dediği olay ping değerleri. İstanbul'da olduğu için ping değerleri TT ile aynı veya +1-3 daha fazla olacaktır.

  • PowerPC kullanıcısına yanıt

    Routing t.t üzerinden. Netbone pop d/n İstanbul'da. Dolayısıyla alacağı ping t.t ile nerdeyse aynı olacaktır. Uzun uzun aciklamak mi gerekliydi sevgili powa?

  • Netbone kullanan arkadaşlar Fatura ne zaman çıkıyor ? 2 ay olacak hala fatura yok ortada ?

  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Faturalandırmaya başladıklarını söyledi müşteri temsilcisi arayıp öne aldırabilirsin
  • arsinli61900 A kullanıcısına yanıt

    Yarın arayıp sorucam.2 ay oldu fatura şişiyor bu şekil :)

  • Online oyun oynayıp ping değeri hakkında yorumu olan mevcut mu? Valorant tr, csgo-lol yd sunucuları ile ilgili bilgi verebilecek varsa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndandil01 -- 23 Mayıs 2024; 15:31:30 >
  • ndandil01 N kullanıcısına yanıt

    İstanbul ve çevresinde değilseniz ping değerleri bir tık fazla. Ben Exitlag kullanarak ping düşürüyorum.

  • Merhaba, başka firmadan geçiş yapacağım ama 100 liralık aktivasyon bedeli var. Bu bedeli şuan tüm operatörler alıyor mu benim bildiğim geçişlerde ücret alınmıyor bu ücret neyin nesidir merak ettim ona göre geçiş yapacağım
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

    Aynı durumu yaşıyorum üstteki arkadaş ile comnet nasıldır bilginiz var mı ?

    alt yapı tt kullanıyorum sorun hiç yaşamadım.

  • Siteleri çok yetersiz, fiyat ve hız hariç bilgi yok. Şu an hiçbir firmaya abone değilim. Fiber aboneliği için başvuracağım ancak kurulum ve modem ücreti var mı varsa ne kadar? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?


    Bursa'da ikamet ediyorum. Kullananlar memnun mu?


    Müşteri hizmetlerini arayayım dedim, telefon çalmadan yetersiz bakiye deyip kapanıyor :)

  • ottmn kullanıcısına yanıt

    Üstad yetersiz bakiyede olan sizin hattınız olabilir mi :) Velev ki bakiyeleri yetersiz olduğunu varsayalım gelen aramada bakiyenin bir önemi yoktur giden aramada vardır.

    İsterseniz özelden numaranızı paylaşın ben arkadaşlardan rica edeyim sizi aramalarını.


    Dip Not :Netbone aynı zamanda Sth operaötü bir firma olması hasebiyle 7/24 365 gün olarak bakiye ve kontörleri var sistemlerinde ;)



    Diğer sorularınıza yanıt olarak da bildiklerim doğrultusunda;


    Yeni Kurulumlarda : 400TL Kurulum + 400TL Aktivasyon tek seferlik

    Sonrasında seçmiş olduğunuz paket ücreti + 50TL Fiber Ekipman Ücreti Aylık


    Kullananların memnuniyet ya da memnuniyetsizliğini kendilerinin beyan etmesi doğru olur.

  • 10UN kullanıcısına yanıt

    Hattımda yetersiz bakiye olması mümkün değil hocam faturalı hat :) öncesinde ve sonrasında bir sürü telefon görüşmesi yaptım. Bir yeri aradığımda ilk defa böyle bir uyarı gördüm tuhaf geldi :)


    Verdiğiniz diğer bilgiler için teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.