Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 209 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
11
Favori
27.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışı çıkışlarda sorun yaşanıyor mu? IPTV de problem yaşarmıyım? Sayfa sayısı ve memnuniyet oranı fazla gibi.


    Önerirmisiniz?

  • Az önce taşıma başvurusu yaptım ve sonuç ekranında şu bilgiler yazıyor.


    Geçişler ücretsiz denmesine rağmen Aktivasyon Bedeli ve vergi vs neyin nesidir?


    Onay için illaki arayacaklardır ama bu bilgiler saçma geldi.


    NetBone Telekom 100 mbit 209 TL
  • Daha üyelik bile başlamadı. Evrak bile onaylamadım ama borcunuz var diyor sistem. Faturalamada sorun var derken bu tarz şeylerden mi bahsediyordunuz?


    @Arseyus Hocam "Uğur" abi ile görüşüp bilgi alabilirmiyiz? Nedir ne değildir? Süreci devam ettirmek için bu belirsizliklerin adını koymak istiyorum.


    @Netbone Sizin bir açıklamanız olacak mı? Duruma göre evrakları imzalayıp yüklemeye devam edeceğim.


    NetBone Telekom 100 mbit 209 TL
  • Merhaba @Fr.BJK ,


    1 Nisan itibariyle geçişlerde yapılan ücretsiz reklamasyon firmamız bünyesinde kaldırılmış ve geçişlerde yerel operatörün (Türk Telekomunikasyon A.Ş.) tarafımızdan talep ettiği geçiş ücreti ilk abonelik esnasında müşteriden talep edilmeye başlanmıştır. Bu sebeple paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde herhangi bir problem ya da hata yoktur.

  • Netbone kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi geçiş taşıma vs gerçekleşmeden, hala başka bi firmada aboneyken bu ücretin olmayan aboneliğim için direk tanımlanmış olması normal mi peki? Geçiş olmadığı halde borçlandırılmış görünüyorum da :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 23 Nisan 2024; 8:56:9 >
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Geçiş ücreti talep edilmesi sorun değil de; sitede hiçbir bilgi yok. Eksiklikler çok fazla sitede. 

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt
    Bu arada geçiş fln hiçbişey olmadı. Sadece başvuru var ortada. Ama borç yansıtılmış bile :) abone değilim he.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Ön ödemeli mi sistem acaba? Sayın yetkilinin açıklama

    yapması daha doğru olur gibi; yahni. 

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli bile olsa ortada başlamış bi abonelik yok :) abonelik başlamadan imza atılmadan onaylar alınmadan geçiş onaylanmadan x kadar borcunuz var demek biraz saçma değil mi? Mevcut iss onay vermedi zora koştu diyelim. Neyin borçlandırması o zaman :)

    İllaki firmanın cevap vermesi daha doğru ama garip bi durum yani :) kredi kartıyla ödeme yapma ekranı bile var bu borç için :)
  • Netbone kullanıcısına yanıt
    Abone olmadığım halde neyin borcu peki? Mevcut iss 3 ay dolmadığı için geçişe izin vermedi. Ortada bi geçişte yok doğal olarak. Atılan bi imza onay da yok. Bu durum biraz garip değil mi?
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Sistemi bilemiyoruz. Başvuru tarihini mi baz alıyorlar. Tuhaflık var. Ön ödemeli değil; önden faturalandırmalı olmuş gibi. 

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt
    Başvuru ücreti diyelim biz ona :) başvuru yapana faturalandırma yapıyorlar sanırım. Fatura dediğin mal ve hizmet alımına istinaden oluşur. Burda ortada hiçbişey yok :) bana ne port tahsis edildi ne geçişim oldu :) sadece siteden yapılan ön başvuru var :) o da muhtemelen red yiyecek.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Öyle gözüküyor.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Evet, o 100 TL hakkında benim de aklımda halen bazı soru işaretleri var. Şu an abonesi bulunduğum PoyrazNet yeni abonelikte 700 TL aktivasyon ve kurulum ücreti talep ediyorken Netbone 800 TL talep ediyor. Netbone bu 800 TL'sının tamamen T.Telekom'a gittiğini söylüyor. Öte yandan 700 TL'sının biraz altında da olsa, daha düşük kurulum/aktivasyon ücreti talep eden ISS de var.


    Fatura konusundaki serzenişinizde haklısınız; zira size yapışmış olan bir hizmdet henüz yok... Ama dikkat ederseniz başlıkta "faturanıza yansıyacak" ibaresi var. Belli ki bu sistemden otomatik olarak çıkan bir bildirim. Hizmet sağlanmamışsa (sağlanmadığı sürece...), fatura da kesilmeyecek demektir.

  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Bir garip durum :) anlarız elbet nedir ne değildir.

    Gigaspeed ile netbone arasındayım şuan. Mevcutum poyraz ama yurtdışı çıkışları iptv de acaip sorun olmaya başladı 1 haftadır. Çözemediler. Sanırım geçiş için 10 günüm var. 10 gün sonra netbone yada gigaspeed yapıcam ama emin olamadım. Burda bi garip durum var aklıma takıldı :)

    Bu arada faturaya yansıyacak denmesine rağmen ödeme ekranı bile açılıyor şuan. Kart bilgini gir ödemeni yap durumunda :)
  • Ödeme ekranının açılması da (bence) Netbone tarafında eksik/hatalı yapılmış bir otomasyon nedeniyle olabilir.

  • Merhaba,

    şahıslardan öteye genel bilgilendirme amaçlıdır.


    1 Nisan 2024 itibariyle farklı operatörden geçişlerde yerel operatöre ücret ödendiği için firmamız tarafından da vergiler dahil ücret alınmaktadır.


    İlk abonelik geçişi esnasında yaptığınız bu ödeme ilk çıkan faturanızda görünecektir. Ayrıca ilk faturanızda kullanıma başladığınız günden ay sonuna kadar olan gün hesap edilerek kısmi faturalandırma yapılmaktadır.


    Tarafınıza sms ile yollanan link de bulunan sözleşme, geçiş evrağı ve diğer belgelerin sisteme yüklenmesi ve geçiş ücretinin ödenmesine istinaden işlemler devam ettirilmektedir.

    Ödeme ya da evrak eksikliği olması durumunda işlemler devam ettirilmemektedir. Ödeme yapılmış fakat eksik/ hatalı evrak olması durumunda konuyla alakalı telefon/sms bilgilendirmesi yapılmaktadır.

    Ödemenizi yaptınız fakat işlemlerin karşı operatör tarafından olumsuz yanıtlanması durumunda, işlemin durdurulmasını talep ederseniz yapmış olduğunuz ödeme aynı kartınıza ya da vereceğiniz iban adresine aynı gün içerisinde geri gönderilmektedir.


    Yeni kurulum işlemlerinde firmamızda yine aynı şekilde 400TL Kurulum + 400TL aktivasyon ücretlendirmesi yapılmaktadır. Başvuru esnasında sisteme talep edilen evrakları yüklemeniz ve ödemenizi yapmanız akabinde işlemleriniz devam ettirilmekte, yapmış olduğunuz ödemede ilk çıkan faturanızda görüntülenmektedir. Ayrıca ilk faturanızda kullanıma başladığınız günden ay sonuna kadar olan gün hesap edilerek kısmi faturalandırma yapılmaktadır.


    Eksik ya da hiç faturası çıkmamış abonelerimiz için hiç bir şekilde kısıtlama ya da daha sonrasında faturasında ekstra bir vade farkı konmamış ve bizden kaynaklı olan bu gecikmelerden ötürü de konmayacak ve kısıtlama yapılmayacaktır.


    Online işlem panelimiz firmamız bünyesinde sürekli olarak geliştirilen bir yazılımdır ve eksikleri olduğu tarafımızca da bilinen ve üzerine sürekli yeni bir şeyler eklediğimiz kendimize özel bir platformdur. Frontend tarafında sürekli yeni görseller olmaması backend tarafında geliştirilme olmadığı manası teşkil etmemektedir.


    Callcenterımızda çalışan arkadaşlarımız sabah 09.00 akşam 23.00 saatleri arasında (12 -13 saat) tüm bireysel müşterilerimizin soru ve önerilerine yanıt verebilmek için tüm gayretleri ile çalışmaktadırlar. Tabi ki pazardaki büyük oyuncular gibi çok büyük bir callcenter ekibimiz yok fakat en azından şunu biliyoruz ki bir müşterimiz bizi aramışsa o görüşmede o problem mutlaka çözüme kavuşturulur, birim birim dolaştırılıp biz sizi ararız denmez.


    Her firmanın kendi kuralları, kendi iş yapış stratejisi değişkenlik gösterir ya da uygulamaları farklı olabilir, buna saygı duyarız. Netbone olarak bizim ana önceliğimiz kaliteli, uygun fiyatlı minimum kesintili ve duvarların olmadığı bir internet deneyimini bireysel müşteri ailemize yaşatmaktır.


    Gelişmemize fayda sağlayacak tüm önerilerinizi ve şikayetlerinizi bireyselsatis[et]netbone.com.tr ye dilediğiniz zaman ulaştırabilir ya da 850 839 00 00 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.


    Bizi tercih eden tüm bireysel ailemize teşekkür ederiz, tercih etmek isteyen ama aklında ufacık bir soru işareti bile olan herkes de bireyselsatis[et]netbone.com.tr ye dilediği zaman mail atabilir ya da 850 839 00 00 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir. Bizi bizden öğrenmek belki daha faydalı olabilir.





  • Arkadaşlar selam,


    172.67.221.71 ip adresine ping ve tracert yapabilcek bi NetBone abonesi varmıdır? :)

  • Müşteriler ile ne kadar ilgili olduklarıyla ilgili şüphesi olanlar için bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım.


    Babamın evine internet bağlatmaya çalışırken belgelerle ilgili bir sıkıntım oldu, müşteri hizmetlerini aramak istedim fakat hat düşmedi. Kurumsal müşteri hizmetini arayıp durumu bildirdim, normal şartlarda sizi hatta tutup yönlendirme yaparlar fakat ilgilenen kişi yerinden kalkıp ilgili birime götürdü telefonu. Böyle hizmet aşkını ben başka hiçbir yerde görmedim NetBone Telekom 100 mbit 209 TL 


    Taşınma işleriyle uğraşmaktan kafam çok yoğun, isimlerini hatırlayamadığım için çok özür dilerim. NetBone Telekom 100 mbit 209 TL 

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Buyur dostum İzmir vdsl



    NetBone Telekom 100 mbit 209 TL


    NetBone Telekom 100 mbit 209 TL




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.