Şimdi Ara

MSI 14 inç laptop 8.499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
8.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MSI MODERN 14 C11M-216XTR i3-1115G4 8GB 256GB SSD 14 FHD


    Fiyat: 8.499 TL


    İşlemci olarak güncel bir model olmasa da 14 inç'lik boyutu, aliminyum kasası, aydınlatmalı klavyesiyle ve MIL-STD- 810G askeri standartlarıyla üretilen malzeme kalitesiyle ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Ayrıca ram 16'ya upgrade edilebiliyor. Özellikle seyahat için cok tatlı bi model. Bu fiyata bu malzeme kalitesinde model bulmak zor.


    MSI 14 inç laptop 8.499 TL


    https://www.teknosa.com/msi-modern-14-c11m216xtr-intel-core-i3-1115g4-14-8-gb-ram-256-gb-ssd-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785356159




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 25 Temmuz 2023; 21:49:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gaming laptop yazıyor da ekran kartını göremedim. Alsak Ogame kaldırır mı :)


    Edit: Cihaz güzel. Eğer üniversiteye gidecek ağır iş yapmayacak öğrencisi olan var ise düşünebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 25 Temmuz 2023; 22:56:59 >
  • Gaming olayı hikaye tabii ki ama eğer ekran IPS ise ofis işleri için alınabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt

    ekran ips. dediğim gibi malzeme çok iyi. sadece teknoloji güncel değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı yok mu bu alette fifa vs oynatmaz mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Office uygulamaları için uzun süre kullanabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    bu işlemcinin oyun performansını şu videoda görebilirsiniz hocam;



    MSI 14 inç laptop 8.499 TLyoutube
    Testing 15 popular games on an (i3-1115G4) Intel UHD Graphics Xe G4 48EUs in 2022!⚡ Intel Core i3 11th Gen 1115G4 Laptops Best Buy Links:-● Lenovo IdeaPad Sl...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lbdYT0WUZ88

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt

    Office için gördüğüm kadarıyla 4 gb ram ve çift cekirdek 1.6 bir işlemci yetiyor. Çok rahat uzun süre kullanılabilir. 8 gb ram eklersen uzun süreyi ikiyle çarp :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heralde msi, bu model gamıyla öğrencileri gözüne kestirmiş ve bu forumda epey popüler olan acer swift modeline karşı bir rakip çıkartmış...

  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

    Birkaç tane Hintli incelemiş bu laptopu. Ram yükseltme yok diyorlar. Bizim sitelerde 16 Gb'a kadar yükseltilebilir demişler. Neye güveneceğiz şimdi? Ram yükseltme olduğunu bilsem sipariş geçerim hemen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Bu model normalde 10 bin liranin üzerinde ama şu an msi markasında genel bi indirim var. Sanırım bu ay sonuna kadar. Ardından bu laptop 11-12 binden satılır tahminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt
    Hocam IPS olduğundan emin misiniz? Siz aldıysanız gelince AIDA64 ile ekran panelinin modeline bakıp yazarsanız sevinirim. Pek sanmıyorum ama eğer gerçekten IPS ise ofis işleri için ben de alabilirim. IPS değilse zaten üzerinde durmaya değmez...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ben almadım maalesef. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşacaktır mutlaka. Ama bir çok yerde ram upgrade ve ips bilgisini gördüm. Zaten böyle kaliteli kasada ekranın kalitesiz olması tuhaf olur. Çünkü özellikle kasaya önem vermişler ve hatta sertifika almışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar satıcı techburada adında biri. Teknosa satmıyor. Satıcı yorumları çok da iyi değil. Bakmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı nette biraz araştırdım. Öncelikle ekran IPS, aslında MSI'ın sitesinde "IPS seviyesinde" diye belirtilmiş ama IPS adı LG'ye ait lisanslı bir ticari isim olduğu için diğer firmalar direkt bu adı kullanamıyor. Ekranla ilgili kötü kısım renk desteğinin sadece %45 NTSC olması (%51RGB'ye denk geliyor) ki bu da renklerin soluk olması demek. MSI bu ekran için IPS derken görüntü açıları için bu tabiri kullanmış olmalı yoksa yüksek renk doğruluğu veremeyen bir ekran için IPS tanımını kullanmak biraz müşteriyi kandırmaya giriyor.


    Cihazda 24bit ses desteği olması güzel. Ram yükseltme konusu ise bulanık, bazı kaynaklar 1 slot yükseltme imkanı var derken bazıları ram direkt anakarta bütünleşik olarak belirtmiş. Öte yandan ayrı ram slotu varsa bile onun konumu da çok önemli zira eskiden gövde altında küçük bir kapağın vidasını söküp ram ekleyebilirken günümüzde firmalar sırf kendi yetkili servisleri para kazanabilsin diye bu slotu klavyenin altında vb ulaşması en zor yerlere koyabiliyor.


    Satıcının da Teknosa olmaması ve yukarıdaki noktaları da dikkate alarak bu seferlik pas geçtim ama bahsettiğim noktaların sorun yaratmayacağı kişiler için güzel ve pratik bir laptop, doğruya doğru.





  • _anthology_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç mi hiç anlamıyorum ama epey kötü sanırım değil mi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • içindeki i3 çift çekirdek ağır kullanımda sıkıntı çıkartıyor

  • Bu fiyata daha iyisi var mı ki bu kadar çok yerden yere vurulmuş...

  • Ben aldım arkadaşlar oyun oynamıyorum internette gezinme, ders çalışma, film gibi işler için gayet yeterli geldi bana. Araştırdığım kadarıyla yurtdışında kodu farklı ve o modelin ayrıntılı incelemesi aşağıda var. Sorularınıza muhteelen cevap olacaktır. Elimdeki 14" Acer swift 3 i5 işlemcili bilgisayarı iade edip bunu almaya karar verdim. Tabii Acerin satıcısı kullanılmış ürünü göndermese yine bu işe girmezdim. Tam yeni bilgisayar araştıracakken iyi denk geldi bu i3 olmasına rağmen bana yeter diye düşünüyorum sonuçta en fazla 10-15 sekme yan yana açarım bir yandan spotify ya da youtube açıkken. Aceri indirimde 11.750'e almıştım bunu 8350'ye aldım bunu da gözönünde bulundurmak lazım.


    MSI 14 inç laptop 8.499 TLBrue Computingyoutube
    A quick first impressions look at the MSI Modern 14-B11MOU laptop with Intel "Tiger Lake" Core i3-1115G4 processor, 14" 1080p display, 8GB RAM and a 256GB SSD. Available from Scan: https://www.scan.co.uk/products/14-msi-modern-14-b11mou-872uk-fhd-i3-1115g4-8gb-ddr4-256gb-nvme-ssd-intel-uhd-graphics-usb-32-gen2-w
    https://www.youtube.com/watch?v=6sfIVWKr7DI&ab_channel=BrueComputing




  • Yedekte dursun diye almaya heveslendim emme 2 nokta gafaları karıştırdı:


    1. İşlemciyi, rakibi olan ve halihazırda kullandığım acer swift modelinde bulunan AMD Ryzen 3 4300U ile karşılaştırdım: CPU hızı olarak Amd, 1.8x daha hızlı + AMD 4266MHz iken intel ise v 3733MHz ram hızına erişiyor + Amd 15 watt harcarken, intel ise 28 watt yakıyor.. Bu da daha çok ısı ve daha çok enerji tüketimi demek.
    2. Laptop hakkında birçok bilgi verilmişken, batarya konusu es geçilmiş; bu da bataryanın vasat olduğu, öyne uzun süreler vaadetmediği ve çabucak şarj olayının da olmadığı yönünde guşguları arttırmakta. Bu modeli pas geçtim ben...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Temmuz 2023; 12:37:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.