Şimdi Ara

Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
11.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Önce üslubunuza bakın sonra yazdiginiza , akrabaniza sorun o zaman . şu gün denetlemeye gelecekler diye bilgi veriliyor .neyse son mesajdi kendi kendinize yazabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

    cevreniz var? hangi fabrika imis o cevreniz soyleyin bilgielneyim. hatta benim basinda oldugum yerlerden biri ile iliskili ise yerinde denetim yapip sertifikalarini iptal edelim. siz yeter ki kanitlari ile gonderin? o super cevrenizin de herhalde bunlari soylerken kanitlari vardir diye dusunuyorum.


    yoksa o cevrem dediginiz, kasabiniz mi?

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    arkadaştan daha iyi bilemezsiniz, siz kimsiniz ki? arkadaş belki SUCUĞUN ta kendisi? lütfen bu kadar emin konuşmayın  

  • arkadaşlar polonez özel baton 1 adet ne kadar gramaj olarak ? alanlar bilenler yazabilir mi ?

  • Her seferinde şu konuyu ya sucuğunu evde kendi yapanlar ya da kasap sevdalıları basıyor. Arkadaşlar tamam sizin kasabın sucuğu çok güzelse oradan alıp yiyebilirsiniz. Bu konuda ne işiniz var. Ne yapsın memleketin öbür ucundaki adam da gelip sizin kasaptan mı alsın sucuğu. Bir sefer de baltalamayın sucuk fırsatı başlığını. Herkes gıda mühendisi kesildi başımıza. Ne fırsatı paylaşılsa yok sağlıksız yok nasıl yapıldığını görseniz ağzına sürmezsiniz diye gidiyor. Ne yapalım işlenmiş ürün yememek için oturup hayvanı çiğ çiğ mi yiyelim.


    Bizim burada da kasap var hem de fabrika gibi işliyor ben hayret ediyorum küçücük dükkanda kaç kişi birden harıl harıl çalışıyor. Uzun zaman önce bir gün adamlardan biri gözümün önünde eline peçete aldı sümkürdü sümkürdü ondan sonra peçeteyi çöpe attı aynen işine devam etti. O günden sonra bir daha gitmedim tabii. Başka bir kasap var nereden getiriyorsa etleri normal Doblonun arkasına atıp dükkanına getiriyor. Komşu aldığım etleri pişirmeden önce yıkıyorum diyordu şaşırıyordum ama kadın haklıymış. Bu adamlar göz göre göre bunu yaparken kim bilir göz görmeyen yerde neler yapıyorlardır. Şimdi Uzman Kasap kıyma alıyorum hem hesaplı oluyor hem de standardı var tadı bir öyle bir böyle çıkmıyor, yağ oranı belli vs. Eminim ki fabrikası da herhangi bir kasap dükkanından çok daha hijyeniktir. Kasaba sorsan kuzuyu ayrı makineden çekiyoruz diyor ama yine de bazen kıymanın tadında tuhaflık oluyor.


    Türkiye gibi bir ülkede insanlar neyine güvenip pazardan, komşudan, açık olarak satan marketlerden yağ, salça, sucuk, bal, peynir vs. alıyorlar benim ağzım açık kalıyor. Şahsen ben ambalajlanmamış, etiketlenmemiş, markası belli olmayan ya da ne idiği belirsiz bir markası olan hiçbir ürünü ağzıma sürmem.





  • kasap dan yemek isteyen alıp yiyebilir afiyet olsun. Kayseriden yaşayan biri olarak az çok da işin icinde daha önce bulunmuş biri olarak nacizane kendi yorumum benim gözümde Apikoğlu şahin cumhuriyet başyazıcı diye sıralanıyor. Diğer markaları da denedim Fermente olarak en iyisi bunlar diyebilirim. Belki arada kalan arkadasların işine yarar.

  • den D kullanıcısına yanıt
    Çünkü bizde toplum eğitimsiz, cahil bırakıldı,açıkta satılan ürünler, her zaman doğaldır,sağlıklıdır onlara göre,pazarda 5 lt lik su petiyle yumurta satıyorlar 120-130 TL bandında, markette 100 liraya almaz gider o petin içinde alır doğal diye..tereyağını doldurmuşlar yoğurt kabına, doğal diye satıyorlar kiloyla...mahalle sütçüleri desen,para basıyorlar adeta..ha paketli gıdalar çok mu sağlıklı değil tabiki ,bu ülkede yaşıyorsan hiçbir şeyin garantisi yoktur..tobleronda plastik çıktı diye satışları düştü epeyce,halbuki adamlar kendileri konuyu duyurup toplattılar ,bizde hiçböyle şeyler olur mu..geçen günkü olay işte, kahveci bardakları tükürerek yıkıyor.. savcılık ifadesini alıp saldı..ahlakını kaybeden toplumlarda her yol mübahtır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Şubat 2024; 10:48:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    800 gr civarı olması lazım.

  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    830-840 ortalama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

    Bırak bu gurme ayaklarını. Herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten. Migrostan Polonez de alıyorum Apikoğlu da. Memnun muyum? Evet. Bir kere de uygun diye Maret almıştım. Eşim yaptığında hangi sucuk bu dedim Maret dedi. O kadar da beğendim tadını. Neyse ya kimi muhatap alıyorum ben. Her zaman ki gibi herşeyin en iyisini bildiğini zanneden karşısındaki insanı aşağılamaya alışmış bir görgüsüzsün sen.

  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    İyi düşünceleriniz için Teşekkür ederim.


    www.sikayetvar.com
    Maret - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/maret
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek.




    www.sikayetvar.com
    Polonez Et Ürünleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/polonez-et-urunleri
  • dediklerinize %100 katilmakla birlikte sunu da ekleyeyim, uzman kasap urunlerini (migros'un kendi fabrikalari) rahatlikla alabilirsiniz . sahalari cok temiz, calisanlar cok bilgili ve farkindalik cok fazla ve sayisiz belgeleri ve sistemleri mevcut.

    cok yagli, yagsiz vs kalite ve fiyatlandirma ile ilgili konular ama gida guvenligi acisindan migros en guvenli market diyebilirim ( makrocentre de dahil ).

  • Meydan Alisveris merkezinde tek tek paketlenmis Apikoglu sari etiket klasik sucuk 6 kilo aldim.3000 e 200 garanti bonus puani vardi market alisverislerinde gecerli.faydalandim.6 kg 2800 e geldi .1 sene hic sucuk almiyoruz.kaliteli urun yemeye calisiyorum.Kaliteli urunu az ucuz alsam bile benim icin karli su piyasada.Sucugu buzluga atip yemeden once dolapta 2-3 gun acik bekletiyorum.Hem kesilecek kivama geliyor hemde kuruyor.

  • Kavaklıdere Macrocenter şubesine öğleden sonra 20-30 kg civarı sarı etiket apikoğlı gelecekmiş.Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Makro'nun etleri Migros'tan farklı diye biliyorum.

    Metro market'de standartları yüksektir.Örneğin Tost ve Kaşar peynirinde sadece 3 marka satıyorlar kocaman markette.Tağsişli malları pek satmazlar.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Hocam o mesajda yazmayı unuttum arada Yemeksepeti ya da Getir kampanyası denk gelirse Köfteci Yusuf çiğ ürünlerinden de alıyorum. Sucuk, sosis, kıyma ve kuşbaşı et olarak. O nasıldır bilgin var mı?

  • YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

    bence bilmediğiniz konularda yorum yapıyorsunuz. şu an marketlerde satılan en dandik markanın bile fabrikasını normal bir vatandaş olarak gezebilirsiniz. çok fazla 90'lar uğur dündar'a maruz kalmışsınız.


    burada tartışılması gereken konu tabii ki fabrikasyon markaların kullandığı et kalitesi, kullandığı koruyucular. yukarıdaki arkadaş haklı, sizin kasabınız isterse dünyanın en temiz kasabı olsun, yine de denetimden geçmemiş bir gıda ürününü önermek yanlış.

  • İçerikte kanser yapıcı nitrit var. Ellide belgesi olsun, temiz olsun, denetlensin. Bkz. 135 kez denetlenen maden faciasi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.