Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 Kasım 2019 Güncellemesini Duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neyin güncellendiği ile ilgili hiç bilgi yok sanırım? Bir ara büyük güncelleme gelecekti sadece notepad'in adını mı ne değiştiren :D O mu geliyor? Aman iyice testten geçsin imla hatası olmasın.

  • iso'lar ne zaman gelir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macromedia21

    Güncellemenin ismi Windows 10 (Kasım Güncellemesi) - Dolayısı ile ortada 10 Kasım gibi bir tarih yok. Çok yanlış anlamışsınız.
    Bilgilendirme icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Bende maddi sebeplerden dolayı halen 4 gb ram ddr3 ve 4 çekirdekli Athlon işlemcili PC var. Bunun onunla alakası yok. Sabit Disk kullanırken yavaşlamaları hissediyordum ama SSD kullanınca o tip durumları hiç yaşamadım. SSD fark yaratıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 13 Ekim 2019; 13:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1’den kahkaha atıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    8700k işlemci 1080 ekran kartı kullanıyorum, sistemim 1 yıllık ve lisanslı windows 10 pro sahibiyim. Kullanıdığım tüm oyun ve yazılımların tamamı lisanslı bilgisayarımda korsan tek uygulama yok. Winsows ayarlarını default haliyle kullanıyorum hiç bızıklamadım. Son güncellemeden sonra fanlar yüksek devirlere çıkmaya başladı, en dandik oyunda bile fps düşmeye başladı ve başlat menüsü kafasına göre açılmamaya başladı. Temiz format atınca düzeldi. Konunun korsan kullanmak veya ddr3-4 ile ilgisi yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    İ7 6700 hq ve 16 gb ddr4 ram li bilgisayarım da rezil bir performans veriyordu hemde orjinal olmasına rağmen. Lanet edip tekrardan 8.1 yukledim suan aşırı rahat çalışıyor.

    Windows 10 çok kötü bir sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insaatmüh. İ kullanıcısına yanıt
    Bence sorunu bilgisayarınızda aramanız lazım sistemde değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:34:38 >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar da problem olsa aynı islemleri yaparken win 8.1 de de problem cıkartır. Pc win 10 dayken boştaki sicaklık 60 tan assagi dusmuyordu. 8.1 de 45 civarında çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Windows 10 güncellemelerinin sorun çıkartdığı bilgisayarların hepsini dandik ilan etmeniz hata. Donanımı gayet iyi bir bilgisayarım var ve zaman zaman güncellemeler sorun çıkarıyor. Mesela son güncelleme öncesi pc kulaklık veya hoparlör katınca windows ile birlikte kurulan ses kartı yazılımı otomatik olarak açılır ve cihaza katılan aygıtın ne olduğunu seçtirirdi. Şimdi yazılımı manuel olarak açmak zorunda kalıyorsun üstelik yazılım ayarlarında otomatik devreye gir seçeneği aktif olmasına rağmen. Güncellemelerin bazen ses kartı yazılımını silmesinden hiç söz etmiyorumda. Ayrıca kimi güncelleme sonrası bilgisayarda 15 gün sonra başlayan ve bir daha ki güncellemeye kadar devam eden kilitlenme sorunları da oluyor. O güncelleme ile gelen bazı ufak güncellemeleri silince sorun geçiyordu eskiden ama artık onları da silemiyorsun.

    1 ay kadar önce gelen bir güncelleme sonrası şuana kadar tekrar kilitlenme sorunu olmadı ama dediğim gibi windows güncellemeleri her pc de kusursuz değil.





  • denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Sen Microsoft'sun bir sistem yapacaksın DDR 2'ye yüklenmeyecek DDR 3'de kasacak. Yapmayın kardeşim o zaman her yeni sürümde bilgisayar mı değiştirecek millet ?

  • Ufak tefek sıkıntılar önceki windowslarda da oluyordu. 2 gün önce kayınpederimin bilgisayarına windows xp yükledim. Bir zamanlar ne kadar sevdiğimi hatırlıyorum. Windows 7 çok harikaydı. belki de en uzun süre win 7 kullandım. ama windows 10a pek bir kusur bulamıyorum. sorun çıkıyorsa da adamlar güncelliyor. defender tek başına yetiyor. extra av kurmuyorsun. Oyun oynadığımız sürece windows kullanmaya devam etmek durumundayız. işletim sistemi üzerinde eskiler kadar yetki ve hakimiyet kuramıyor olsak da, bence en iyi windows su ana kadarki.

  • Windows 10 ve bilgisayar donanımı konusunda yazılan yazılara kısmı olarak katılıyorum. Windows 10'un çıkışında da bence ağır ve sorunlu olduğu düşüncesi de buradan çıktı. Eski ve uyumsuz donanım sıkıntı yaşattı insanlara

    Sırasıyla satın aldığım Lisanslı Windows 8, 8.1 ve 10 sürümlerini hepsini iilk günlerinde yükledim. Ama 2012'den beri SSD kullanıyorum. Millet windows 10'a söverken ben jilet gibi keskin ve hızlı PC kullanıyordum.

    Birde 2014 Surface Pro2 ve 2014 Early Macbook air sahibiyim. Biri 8den Windows 10'a diğeri de bir kaç gün önce Catilinaya yükseldi. Hala Pro'm mackimden hızlı açılıyor hazır hale geliyor ve baz sayılabilicek programlarda daha hızlı yanıt verip hazır hale getiriyor uygulamayı. Zamanında çok gördüm 4 bin liralık mac le 1500'lük windows tabanlı bilgisayarı kıyaslayıp ama Mac başka diyenleri. MAclarda uzun zamandır SSD mantıgında flash diskler var tabi ki başka olur. Windows 10 varsa ssd olacak başka yolu yok bunu kabullenmek lazım.

    Diğer taraftan Güncelleme hataları kısmında yazılanlara da katılıyorum, güncellemer çok kez sorun çıkardı. Bir çoğu zaten Microsoft tarafından da direk kabul edildi. Ama sonuçta geçişler genellikle sorun çıkarıyor. Nitekim ben neredeyse her büyük (Ekim,Nisan,Kasım vb) güncelleme eşiğinde baştan kurulum yapıyorum zaten fotmat mantığıyla kurması 4ile5 dakika sürüyor ama yine de güncellemeler düzgün gelsin isterdim.

    Diğer yandan Mac güncellemeri de hatalı mesala Catalina maiilleri silmeye başlamış. ios 10'dan beri iphonum her güncellemede başka sorunlar yaşattı. (Wifi görmeme, Hücresel bağlantı hataları falan yavaşlamaları saymıyorum yani)
    Yani yazılım devleri bu konuda malesef sınıfta kalıyor. Daha düzenli ve birden fazla özellik barındıran ama belli tarihlerde grup gurup dagıtılan ince eleyip sık dokunan iyi test edilmiş güncellemere hasretim açıkçası. Söyle Service pack 1-2 gibi olsa ama özellikleri ve öncesindeki kusurları ortadan kaldıran güncelleme paketleri olsa hiç fena olmaz gibi





  • Merhaba, sarı klasörlere tıkladığımda klasör dosya gezgini değil de başka bir program tarafımdan açmaya çalışılıyor. Örneğin medya oynatıcı. Sağ tık özelliklerden klasörü açacak programı değiştiremiyorum. Yrdım lütfen..

  • PC kullanmayi bilmiyosaniz sikayet etmek yerine update yapmayin nerden baksan basit dimi?? Windows disinda isletim sistemi bile kullanmamislar ise notepad basligina laf ediyor ironik, bu kadar iyisin madem Microsoftda calis update yap turkiyede ne oturuyon daha ama ne desen bos bu yorumu yapmam bile anlamsiz klasik yine sikayet yine sikayet

  • İşlemcim i7 6700k ekran kartım GTX1070 16gb ram. 3 yıldır format atmıyorum W10 güncellemelerini çıktıkça yüklüyorum güncellemeden güncellemeye de yavaşlamadı aksine hızlandı. Ya sistemden sisteme şans eseri sorunlar oluyor ya da "sistemim iyi ama yavaş" diye yalanlar söyleniyor. Bu arada 2020 de çıkacak Nisan güncellemesinde baya yenilik ve hız gelecekmiş.

    Araştırın W10 büyük güncelleme yüklediğinde tüm eski W10 dosyalarını bir yere toplayıp tamamen yenilerini eskilerin yerine koyuyor sistemin şişmesi muhtemel değil. Çok pimpirikliyseniz W10 LTSC sürümünü kullanın ağlayıp bağırmayın ya da update kapayacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeltorm -- 15 Ekim 2019; 14:44:17 >
  • Herkez dosyalarını yedeklesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloody Roar

    Herkez dosyalarını yedeklesin.
    neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codered1983

    Her güncellemeden sonra yeni maceralar, pc ler folloş oldu artıkım.
    Hele benim gibi yüzlerce cihazın kullanıldığı firmalarda IT olarak çalışan arkadaşlar için güncelleme apayrı bir dert. 1903 güncellemesinin gazabına çok kötü uğramıştım, umarım bunda bir sorun olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.